Hvordan holde en fyr interessert

holde-your-man-interessert-i-deg

Vel, du har gjort det. Du har gått og snagged din ideelle mann; De to av dere har virkelig slått det av og du tenker at han kan være den ene. Du er med i ham, og han er i deg, og nå er det eneste som igjen er å holde ham på ubestemt tid. Som enhver kunnskapsrik dame vet, er dette ikke alltid så lett som det høres ut. På en eller annen måte synes skinnet å ha slitasje av hvert forhold, og når det gjør det, kan du bli lurt på hvordan du kan holde en god fyr fra å miste interessen for den største kvinnen på jorden.

La oss innse det, dypt ned, alle gutta leter etter en kvinne som ikke bare flyter båten, men holder dem også tilbake for mer. Her er 20 måter som en kvinne kan bruke til å holde mannen hennes tilbake igjen og igjen, uten å feile.

1.) Være deg.

Det første du må gjøre er å være tro mot deg selv. Husk at han ble forelsket i deg. Så vær den jenta han falt hodet over hælene for. Ikke vær pretensiøs eller begynn å sette opp vegger ved første tegn på problemer; Disse tingene kan være veldig forvirrende og off-putting for en fyr. De trenger å vite at de du kjenner er den virkelige deg, og du kan bevise det ved ikke å selge deg selv ut. Å være tro mot deg som virkelig gjør deg, gjør deg også utro av tillit, og gutta spiser det opp.

2.) Overraske ham en gang i en stund

Å være deg selv betyr ikke at du må være kjedelig eller rutinemessig. Gutter som spontanitet og overrasker over å riste opp ting en gang til og bryte opp doldrums av hverdagen. En av de morsomste tingene i et nytt forhold er nyheten. Hold ting spennende ved å gjøre det friske og uventede hvert eneste øyeblikk. Du trenger ikke å gå helt schizo, men en overraskelse nå og da er en fin måte å holde forholdet ditt føles som nytt.

3.) Hans venner er dine venner

Vær kult med gutta sine. Selv om de er dine minst favorittfolk på planeten, når de kommer til å slappe av, bør du motstå trang til å rulle øynene og gjøre det ansiktet. I stedet legg et ekte smil og gi dem en øl - gi dem litt plass. Husk, så mye du elsker mannen din, må du la ham puste og være en fyr. Mange forhold har gått sør på grunn av argumenter over gutter som henger sammen med andre gutter. Å akseptere og omfavne hans testosteron-drevne vennengruppe tidlig kan spare deg for mye hodepine underveis.

Bilder

4.) Hold det varmt

Selv om det kan virke litt cliché, kan det være langt å holde ham interessert i å vite hvordan du kan holde fyren fornøyd mellom arkene. Jeg mener, kom igjen. Dette er hva fyrene jager når de tar oss ut på byen og viser oss. Ikke vær redd for å ta ledelsen og vise ham at du vil ha ham så mye han vil ha deg. Gjør det så bra at du er alt han kan tenke på.

5.) Hold deg ren

En av de tingene som gutta elsker mest om jenter er at de alltid lukter så sexy og søt. Hvis du vil at mannen din skal tenke på å begrave ansiktet i nakken din hele dagen, må du sørge for at du alltid lukter deilig. Dette kan være vanskeligere enn det høres ut, skjønt, som vi damer vet altfor godt. Hvis du ønsker å mestre den perfekte dvelende duften, gå for noe som fungerer bra med kroppskemien din og ikke overdrive det.

6.) Ikke vær en dramatroning

Hvis det er noe de fleste menn ikke kan stå, er det evig drama. Beklager damer, men hvis du vil holde mannen din glad, prøv å holde Jerry Springer ut av livet ditt og samtalen din. Ikke bombarder fyren din med klager om kyllingen i neste kabinett den andre han går gjennom døren, eller begynn å gå av om hvordan vennens brors kjæreste ex virkelig gjør deg gal første om morgenen. Det er ikke slik at han ikke bryr seg om livet ditt, det er bare at han ikke forstår alt unødvendig drama.

7.) Ikke snakk om dine exes

På det notatet vil damer, ingen mann på planeten høre alle detaljer om din ex-kjæreste. De gjør det ikke. På et visst nivå innser de at du sikkert har datert andre menn, og at du har en fortid, men ingen ønsker virkelig å tenke på at en annen fyr er over hele kjæresten sin. Det er nettopp det som kommer til sinnet hver gang eksesnavnet ditt kommer ut av munnen din. Selv om du sammenligner ham gunstig med den skumfargen, har du det bedre uten at han sikkert ville heller at du aldri sa det navnet igjen.

8.) Hans interesser er dine interesser (vel, noen uansett!)

En ting som kan bidra til å sikre forholdet ditt er å være interessert i det han er interessert i. Uansett hva det kan være. Selv om du aldri har skilt før, hvis han er snø-kanin, vil du sannsynligvis ønske å investere i noen leksjoner. Du trenger ikke å elske alt han elsker, men du bør definitivt vise og interessere. Du vet aldri, kanskje du vil oppdage en ny lidenskap i livet som de to av dere kan dele.

9.) Han har en mor, han trenger ikke to

Ikke vær hans mamma, men vær hans elsker og hans venn. Vis ham støtte når han trenger det, ha ryggen. Hvis du vil at fyren din skal være i lang tid, må han vite at du skal støtte ham uansett hva. Få ham til å fortelle deg sine dypeste mørkeste hemmeligheter og hash ut sine galeste ordninger. Så lenge han vet at du alltid vil være der når han trenger deg, trenger han aldri å vende seg noe annet sted.

8dccec19-8154-48c8-b9ef-b572a8a75b68

10.) Vær som familie

Bli en del av familien. Ok, ikke på den første datoen, men hvis du planlegger en fremtid med en fyr, kommer du til å bli godt med folkene som kjenner og elsker ham best. Husk at du kanskje har elsket ham de siste 6 månedene, men disse menneskene har elsket ham hele livet. Hvis du kan finne deg selv et søtt sted i familienheten, trenger han ikke å kutte for hardt for å vise deg som en del av det. Vær også oppmerksom på og følsom overfor alle berøringsfulle familiedynamiske problemer, og når du er i tvil, se tilbake til tips nummer ni.

11.) Hold økonomiene dine i sjakk

En annen fin måte å sikre at fyren din stikker rundt, er å sørge for at du er i en god økonomisk situasjon. Det kan høres hardt, men ingen ønsker å ta på seg noen andres dårlige kreditt- eller togvrak økonomi. Mens kjærlighet er definitivt viktigere enn materielle ting, er faktumet i saken at økonomiske problemer er en reell belastning på selv det mest etablerte forholdet. Å holde deg selv i den svarte er bare god, alt rundt planlegging, fyr eller ingen fyr.

12.) Vær smart

Ikke vær redd for å blende fyren din med din store, sexy hjerne. Gutter elsker en jente som vet hva hun snakker om. Du trenger ikke å være en kun-det-alt, men å være i stand til å holde opp enden av en intelligent samtale er et stort forhold som selger punkt. Tross alt, vil det meste av forholdet ditt bli brukt bare å chatte opp. Du må kunne snakke med hverandre. Som en ekstra bonus kan du oppdage nye fellesinteresser.

13.) Respekter hans grenser

De fleste gutta er ikke kule med offentlige viser av kjærlighet. Hvis det er tilfelle, ikke vær en pusher. Hvis du er for clingy eller kissy offentlig, vil du gjøre ham ubehagelig, og ingen vil være i et forhold der de alltid er ubehagelige. Hvis din fyr ikke handler om det offentlige, skal du sette deg til hånden eller gå tett sammen - og vite at han kommer hjem til deg på slutten av dagen.

14.) Vær optimistisk

Jeg vet at dette høres tritt, men ingen vil være rundt en sur puss hele tiden. Noen ganger i et forhold kan du fokusere så mye på mannen din at du glemmer deg selv, og når det skjer, kan du finne deg selv i dumpene følelsesmessig. Sørg for at du tar hensyn til ditt eget følelsesmessige velvære og holder deg optimistisk og positiv. Selvfølgelig har alle sine dårlige dager, men hvis du stadig føler deg nede, har du en tendens til å bringe andre ned med deg.

Bilder (1)

15.) Ingen nagging

Ingen vil bli nagged. Det er så enkelt. Mens du kanskje tror at du bare gjør din plikt som kvinne ved å skyve fyren litt lenger eller for å prøve litt vanskeligere, er faktumet om han stadig hører deg gripende på ham over de små tingene, kan de små tingene bli store ting. Visst, det er greit å gi en mening eller be om hjelp hvis du trenger det, men det er ikke nødvendig å være den ødelagte platen som spilles i bakgrunnen. Jeg lover, han hørte deg første gang.

16.) Hold deg lojal

Ikke vær for stor av en flørt med andre gutter. Ingen fyr vil føle at han fortsatt konkurrerer med publikum for din oppmerksomhet når han allerede har deg. Du trenger ikke å gi opp ditt sosiale liv, men du vet hva som passer og hva som ikke er. Ikke gjør noe bak ryggen som du ikke ville gjøre med ham som står ved siden av deg.

17.) gjennom magen hans

Som trite og cliché som det kan være, virker hjerter og mage på mennesker til å være sammenkoblet i noe mystisk, som ennå å bli oppdaget. Hvis du kan lage mat som du eier det kjøkkenet, gå for det. Dette er et spesielt godt tips hvis mannen din har en fysisk krevende jobb. Ingenting gjør en mann lykkeligere enn å komme hjem etter en hard dags arbeid på et varmt hjemmelaget måltid. Selv om du ikke er den beste kokken på blokken, gjør en innsats for å fylle opp en manns tomme mage, og han vil elske det faktum at du prøvde.

getamanattractedtoyou-flørting-600x300

18.) Altfor vedlagt kjæreste?

Ikke vær den clingy jenta som trenger sin oppmerksomhet hvert sekund av hver dag. Ikke blast din forholdsstatus og enhver kamp og sminke over hele ditt favoritt sosiale nettverksside for verden å se. Ikke brenne telefonen med samtaler hver halve time når han er på jobb. Sikkerhetskopiere litt. Så spent som du er at han er i livet ditt, må du huske at han er en voksen med et eget liv også. Ring hvis du trenger å, send en tekst hver nå og da, men ikke vær så gal.

19.) Vær kreativ i senga

Nevnte jeg at du skulle være seksuelt oppfinnsom? Menn er sensuelle, seksuelle skapninger. Du kan sette dem i en drakt og knytte og sende dem til et kontor for å jobbe, men dypt ned tenker de alle om det oftere enn ikke. Trikset for å holde en god mann er å sikre at når han tenker på det, tenker han på det med deg. Å holde sexlivet ditt krydret og oppfinnsomt, vil alltid holde ham tilbake for mer; Tross alt, kan han bare få noe nytt neste gang.

20.) Respekter deg selv

Til slutt, og kanskje fremfor alt, når det gjelder å holde en mann rundt, må du respektere deg selv. Aldri senke dine standarder eller kompromittere troen din fordi du tror du må for å kunne jobbe sammen. Den rette mannen, mannen som kommer til å være rundt til slutten, vil ikke at du skal være noe annet enn ditt sanne selv. Han kommer til å ønske at du skal elske deg så mye som han elsker deg, fordi han ikke vil kunne forstå hvordan noen kunne gjøre noe annet enn elsker deg.

Leave A Comment

− 3 = 3