Hvordan få en Prom dato

Den store dagen kommer opp Du har sannsynligvis allerede fått din kjole plukket ut, din frisyre valgt, og selvfølgelig blir du pumpet opp med ditt hjerte som slår ut av brystet ditt med spenning som foregriper denne store natten. Men vent, hold deg ikke engang enda en dato! Hva er en jente å gjøre ?! Ikke bekymre deg damer - denne enkle guiden vil hjelpe deg med å få en prom dato raskt og enkelt, slik at du kan få tiden av livet ditt med en kjole ved din side.

2a7b2b65612c243547f628b4b3e64411
1. Forvis din skamhet
Det kommer til å være REAL vanskelig å lande en dato for prom hvis du ikke snakker med noen - åpenbart. Så selv om du er sjenert, prøv å være utgående som du aldri har vært før. Snakk med noen av guttene i skolen og vis dem at du kan være veldig gøy å være rundt. Det kan være vanskelig, men nå kan det være den perfekte tiden å prøve å komme ut av skallet ditt. Hvis dette er for vanskelig, prøv å snakke mer med gutta du er nærmere, gutta hvem du er komfortabel rundt og kanskje faktisk vurdere for prom. På den annen side, hvis du er notorisk utadvendt og latterlig, bare fortsett det gode arbeidet!

2. Vær deg selv
Alltid alltid alltid være deg selv - i enhver situasjon og når som helst. Dette vil definitivt lande en prom dato enn noen annen fasade du kommer opp med. Hvis de liker deg for deg, vil de absolutt ønske deg å gå til promen, og sannsynligvis ta deg ut på noen flere datoer etterpå.

3. Snakk om Prom-Ofte
Ingen skal til og med vite at du er interessert i å gå til promen med mindre du snakker. Så, under en uformell samtale med en potensiell prom dato, ta opp prom fra tid til annen. Gi dem beskjed om at du er spent på det, og du har alt planlagt, men du søker fortsatt etter en prom dato. Det er nøkkelen til å nevne din prom dato jakt, fordi de trenger å vite at du er tilgjengelig. Dette kan også be dem om å spørre deg akkurat da og der, eller kanskje de planlegger en ekstra spesiell invitasjon i nær fremtid. Alt du trenger å gjøre er å nevne det fra tid til annen. Ikke vær obsess over det eller gjør ting vanskelig mellom dere begge; Som jeg nevnte før, hold ting veldig kult og uformelt.

c96aaee532087b8d492180ecb40c5fd5

4. Lag Prom Vitser
En annen måte du kan muligens drive noen til å spørre deg om å prom er å lage subtile flørtende vitser om det. Å si noe som, "Jeg vedder på at vi ville lage et fantastisk danseteam på prom" eller "Vi ville være det flotteste paret på prom natt", vil la ham få vite at du leter etter en date, og du vil absolutt ikke bry deg om han var den som spurte deg. Flørting er alltid en fin måte å la noen få vite at du er interessert i dem, så bruk den til din fordel når du finner en prom dato raskt og enkelt.

5. Spill ikke vanskelig å få
I noen andre tilfeller vil jeg si noe annet, men hvis du er kort på tid og trenger en prom dato fort, anbefaler jeg ikke å spille det vanskelig å få spillet. Du kan miste ut på en dato hvis han mener at du ikke er mulig, og det er det siste du vil ha akkurat nå. Så vær så snill å flørt rundt med ham og skriv ham ofte; Det er ingen skade i å la denne fyren vite at du liker ham, spesielt så nær den store dagen.

6. Hang ut på forhånd
Det ville være en forferdelig ting å dukke opp for prom med datoen din og ha fryktelige jitters fra nervøsitet. For å føle deg mer komfortabel med din prom dato før dansen, heng med ham! Som nevnt, hold ting uformelt. Bli kjent med hverandre og ha det gøy sammen. Jeg garanterer at du vil føle deg mindre nervøs når det kommer tid til å danse, og du vil tillate deg å være mer avslappet og komfortabel med partneren din; som selvfølgelig vil gjøre hele natten mer fornøyelig.

7. Bare spør!

Så du slipper alle disse hintene og bra, han er rett og slett ikke å få hinten. Ærlig talt er du lei av å vente og promnatten nærmer seg ganske raskt. I stedet for å være beklagelig at du ikke møtte din frykt og bare spør din potensielle dato for å delta med deg, slipper du for din skamhet og tvil og bare spør ham! Enten vil han si ja - og du vil bli ekstatisk - eller han vil si nei, og du kan prøve å spørre noen andre. Som det gode gamle ordtaket går: Svaret er alltid nei, med mindre du spør!

ee2a0f45407ebdf59d158d69b72780ed

8. Be om hjelp fra en venn

Kanskje det er som om alle du har snakket med er enten uinteresserte eller tatt allerede; ugh, hva er en jente å gjøre? Ikke frykt! Når du trenger hjelp, hvem er det alltid for deg? Dine venner, selvfølgelig! Be vennene dine om å hjelpe deg. Kanskje de kjenner til en fyr som leter etter en date, eller kanskje de kjenner noen som er enda for redd for å spørre deg - men vil at du skal gå med dem. Uansett hva vennene dine ender med å gjøre, er det ment å hjelpe deg med å komme et skritt nærmere å finne en prom dato.

9. Be en venn å gå med deg

Kanskje dette ikke var ditt førstevalg eller til og med ditt andre, men hei, vær så snill å gå med noe enn med NOW! En dataløs prom er rett og slett ikke en morsom, så spør en venn å gå med deg som din dato hvis du bare har løp ut av alternativer. Hvis noe vil de to av dere ha en blast sammen og hei, kanskje vil du løpe inn i noen datoer mens du er på prom? Og hvis du går med en venn som er en fyr, vil kanskje en slags uforutsette romantikk gnist mellom dere to? Hvem vet hva som kan skje på prom natt!

Hvordan ville du gå om å finne en prom dato?

Leave A Comment

66 + = 76