Hvordan få en fyrs oppmerksomhet – under alle omstendigheter

Hvis det er en ting, kan hele kvinnelige befolkningen bli enige om (og tro meg, det er ikke mye), det er at det å få en fyres oppmerksomhet kan være nesten umulig. Jenter er programmert så mye annerledes enn gutter som vi kan legge merke til om en fyr begynner å gå på en annen måte - enn si hvis de prøver å få vår oppmerksomhet.

Dette kan ikke virke så stort av en avtale til oss damer faktisk prøver å få en fyres oppmerksomhet. Siden vi er så forskjellige, har vi det mye vanskeligere av en tid, bare prøver å få ham til å legge merke til oss.

Hvis du liker en fyr, men bare ikke ser ut til å få oppmerksomheten, uansett hva du gjør, er du ikke alene. Vi har det bra med deg. Heldigvis har jeg hatt lykke til å lære hva som gjør fyren kryss og hvordan vi endelig kan få oppmerksomheten deres. Slik kan du få en fyres oppmerksomhet under alle omstendigheter.

Du ser ham for første gang

how-to-get-a-gutta-oppmerksomhet-i-alle-situasjon

Å se noen for første gang og få de små sommerfuglene i magen er alvorlig en av de beste følelsene i verden. Men hvordan kan du vise ham at du er interessert? Slik får du en fyres oppmerksomhet når du ser ham for første gang.

 1. Smil

Ikke mye kan gjøre en fyr oppmerksomhet vende mot deg som et virkelig stort, ekte, oppvarmende smil. Gutter kan egentlig ikke lese følelser så godt som oss damer, men de blir automatisk trukket inn av et søtt smil. Pass på at han ser deg når du gjør dette, og at du smiler spesielt på ham. Seeming vennlig er en fin måte å få en fyr oppmerksom på, uansett hva du gjør.

 1. Få øyekontakt

Gutter kommer aldri til å vite at du prøver å få oppmerksomheten hvis du holder øynene dine og aldri ser på ham. Hvis noe, tror han bare at du ikke engang har lagt merke til ham i det hele tatt heller. For å få en fyres oppmerksomhet må du se ham rett i øyet og holde blikket hans i minst 3 sekunder. Det er bare nok tid for han å registrere at du virkelig ser på ham og ikke lenge nok til å være skumle.

 1. Bølge på ham

Hvis begge disse taktikkene fortsatt gir deg en fyr som ikke har noen anelse om at du prøver å få oppmerksomheten, kombinerer du de to og sender ham en søt bølge. Sjansen er at han er clueless, så han ser seg som om du prøver å få andres oppmerksomhet. Hvis han gjør dette, bare nikk hodet og smil. Han er nødt til å legge merke til deg etter dette, og han kan til og med nærme seg deg.

 1. Snurre håret ditt

ht

Gutter kan ikke lese mye kroppsspråk, men de vet hva en jente twirling håret og sauer å se på ham betyr. Se hans vei og vri på håret ditt. For å ta det opp et hakk, bite leppen din. Han vil være sikker på å vite nøyaktig hva du gjør hvis du gjør dette.

 1. Svev hoftene dine

Menn tenker mer med sine øyne enn med deres egentlige hjerner. Jeg vet, det får meg til å rulle øynene mine også. Likevel er det sannheten, og vi må godta det hvis vi ønsker å få oppmerksomheten deres. Den mannlige kroppen er programmert til å legge merke til når en kvinnes hofter svinger fordi den var knyttet til reproduksjon. Hvis han ser at du går forbi med hoftene dine og rocker frem og tilbake, har du fått hans oppmerksomhet.

 1. Se på ham så se bort med deg

Dette er et søtt lite spill som vi alle spilte da vi var små bare for å få vår elskede oppmerksomhet - og det virket! Alt du trenger å gjøre er å ta øynene dine så du vet at han ser på deg, så bare se bort fra deg, som om du ikke vil at han skal fange deg, selv om det er hele poenget. Han vil merke dette og du sikkert.

 1. Gå til ham med øyekontakt og gå rett forbi

Menn elsker jakter. De elsker ting som bare er ute av deres forståelse, og for å få oppmerksomheten deres, må du spille med dette instinktet av deres. Når du først ser ham, lås øynene med ham, og gå i sin generelle retning. Når du kommer i nærheten av ham, se deg bort og fortsett å gå. Du har fått oppmerksomhet nå.

 

Du ser ham ofte

OMGVIS0246-2

Noen ganger ser du ikke bare en tilfeldig fyr for første gang, og prøver å få ham til å bli oppmerksom. Kanskje han er venner med vennene dine, og det betyr at du ser ham mye, men aldri faktisk snakker med ham. Slik får du en fyres oppmerksomhet hvis det er tilfelle.

 1. Si hei - hver gang

Uansett hvor mye du ser ham, erkjenner at han er der. Kanskje han ikke engang vet at du er oppmerksom på ham. Ved å si hei til ham hver gang du ser ham, er du i utgangspunktet kunngjør at du er der, og han må legge merke til deg.

 1. Bølg ham for å komme over

Hvis han er rundt, men du snakker ikke eller til og med i samme lille gruppe, ta øyet og bølge for ham å komme over. Dette er en enkel måte å få oppmerksomheten på, fordi han vil være veldig nysgjerrig på hva du muligens trenger og nysgjerrighet gjør mye for å få en fyres oppmerksomhet.

 1. Kle kjole

Det er ingen hemmelighet at folk tenker med øynene sine. De vil merke en attraktivt kledd dame godt før noen som bare er i svette. Hvis du virkelig vil få oppmerksomheten sin neste gang du ser ham, kast på noe veldig søtt og hans øyne blir tiltrukket av deg. Bare ikke gå overbord og se søppel.

 1. Act Flirty

flørte-med-menn

Gutter reagerer automatisk på flørtende atferd fordi det er i deres natur. Hvis du vil få oppmerksomheten, må du bare flirte med ham litt. Flip håret ditt, smil på ham, ler på hans vitser, og han vil vite hvem du er på kort tid.

 1. Gi ham en sjanse til å snakke med deg

Du kan ikke forvente å få en fyres oppmerksomhet når du ikke gir ham en måte å samhandle med deg. Trekk deg bort fra vennene dine, så du er alene og så får du oppmerksomhet. Gutter er mye mer sannsynlig å være oppmerksom når du er alene.

 1. Act Bored

Gutta har som mål å underholde kvinner uansett hvor de går eller hvem som er. Dette betyr at selv om han kanskje ikke kjenner deg, hvis du er rundt ham, prøver han å imponere deg. Hvis du virker kjedelig, vil han ta en melding, og han vil prøve vanskeligere for deg spesielt.

 1. Be om hans råd eller hjelp

Når du virkelig vil få en fyres oppmerksomhet, men ingenting annet har jobbet så langt, kan du spørre om hjelpen hans, bare få jobben gjort. Gutter elsker å hjelpe på noen måte de kan - de er programmert til - og ber om hans råd eller hjelp vil jente deg fullstendig oppmerksomhet.

 

Når dere begge snakker til hverandre

spør-en-guy-out-on-a-date

Noen ganger kan du til og med snakke med en fyr og ikke ha full oppmerksomhet. Under disse frustrerende tider, kan du få oppmerksomheten hans.

 1. Forbli rolig

Jeg vet at du er spent på å snakke med ham, men du må forbli rolig. Hvis en fyr ser deg som all nervøs og gal på ham, mister han interesse og ser motsatt måte - akkurat det du ikke vil ha. Bare vær rolig og du vil holde oppmerksomheten sin.

 1. Snakk om felles interesser

La ham få vite hvor kompatibel de to er! Gutter elsker å snakke om alt de vet og livet, og hvis du bare så tilfeldigvis liker slike ting, vil han være mer enn glad for å gi deg full oppmerksomhet. Pluss, det setter deg på sin radar som noen han potensielt kunne date, og det er en stor seier i boken din.

 1. Vær Mystisk

Mysteriet er noe som alle gutter elsker på grunn av deres problemløsende natur. Det er spennende for dem når noen er et mysterium, og det gjør at de vil lære mer. Dette betyr at du ikke bør gi bort for mye informasjon om hvem du er med en gang. Hvis du gjør ham stille spørsmål vil du virkelig ha sin oppmerksomhet.

 1. Spør ham spørsmål

En annen fin måte å få en fyr på når du snakker til hverandre er å bare spørre ham spørsmål. Hvis du har gode spørsmål som får ham til å tenke, har han ikke annet valg enn å være ekstra oppmerksom på deg, og dette er en god ting! Å få ham til å tenke vil få ham til å legge merke til deg.

 1. Koble på sosiale medier

Hvis du snakker til hverandre, spør han om hans sosiale medier informasjon - og kanskje til og med telefonnummeret hans - men vær kult om det. Å gjøre dette kan få ham til å tenke på hvorfor du vil ha denne informasjonen, og det vil automatisk gjøre ham mer oppmerksom på deg spesielt. Du kan til og med legge til ham mens du snakker, så hans telefon buzzes og tvinger ham til å legge merke til.

 1. Pass på at han vet at du er tilgjengelig

Gutter legger ikke særlig vekt på jenter som har kjærester. De vet allerede at du ikke er et rettferdig spill, og de har en tendens til å ignorere deg hele tiden. Hvis de to av dere snakker sammen, prøv å presse inn - på en veldig subtil måte - at du er singel, og dette vil faktisk øke ham og han vil høre bedre. Du vil sannsynligvis faktisk kunne fortelle umiddelbart at hans oppmerksomhet er nå på deg fullt ut.

 1. Spill vanskelig å få

Som jeg tidligere nevnte, elsker menn jakten. De elsker det så mye, faktisk at hvis du spiller hardt for å få og bare ignorere ham når han snakker, får du mer enn nok oppmerksomhet fra ham. Han tror det er mer av et spill han må vinne, og han vil faktisk prøve å få din oppmerksomhet. Bare vær sikker på at du sakte begynner å være oppmerksom og ikke gå overbord når han endelig begynner å merke deg fordi det vil slå ham av.

Å få en fyres oppmerksomhet kan virkelig suge noen ganger - spesielt når de er clueless. Heldigvis har vi alle tipsene for å få oppmerksomhet under noen omstendigheter. Hva er din favoritt måte å få en fyr oppmerksomhet på?

Leave A Comment

3 + = 11