Hvordan få en fyr til å kysse deg

La meg være ærlig her og bare si at gutta ikke alltid er den lyseste når det gjelder å hente opp hint som vi damer legger ned. Enten det er nerver eller bare deres cluelessness, innser de ofte ikke at vi liker dem, og det gjør det vanskelig for oss damer å få dem til å plante en på oss!

Hvordan gjør du det åpenbart for fyren du liker at du vil at de skal lene seg i tett, ta tak i ansiktet ditt, og plant deres deilige utseende på deg? Vel, vi har en rekke forskjellige måter som har jobbet for oss tidligere. Gi disse 20 måtene å få en fyr til å kysse deg et forsøk.

 1. Pass på at de vet at du liker dem

Noen gutter har ingen anelse om at du er engang inn i dem i utgangspunktet. Hvis det er tilfelle, hvordan ville de noensinne vite å plante en på deg? Pass på at du har gjort alt du kan for å gjøre det klart at du liker ham.

Du vil også være sikker på at han er i deg også. Så før du prøver disse tipsene for å få en fyr til å kysse deg, vær sikker på at de er klar over dine følelser for dem.

 1. Pretty Up Your Pout

Ganske Up Your Pout

Hvis du ønsker å få en fyr til å kysse deg, trenger du noen delectable ser lepper! Sørg derfor for at du eksfolierer leppene dine regelmessig, holder dem fuktig, og til og med påføring av et lett (veldig lett) lag av glans på dem for å holde dem så friske.

Bonus tips: Noe som alltid vil få dem til å se rosenrød og deilig uten den ekstra leppestiften (gutta liker ikke spesielt å kysse noen med massevis av leppestift på), er å bare bite ned på leppene av og til. Dette øker sirkulasjonen og holder dem røde og enda mer klumpete.

 1. Sett disse leppene på skjermen

Sette those Lips on Display

Nå som munnen din ser bedre enn noensinne, vis den av! Gjør ham ekstra oppmerksom på den delen av ansiktet ditt. Dette kan allerede gjøres ved å gjøre dem ser tiltalende ut, men du kan gjøre enda mer. Et triks som alltid ser ut til å virke, biter ned på underleppen din når du vet at han ser på deg. Han vil ikke være i stand til å motstå!

 1. Alene Time er nøkkel

Alene Time is Key

Han kommer ikke til å kysse deg for første gang hvis det er mange andre mennesker rundt. Han vil være altfor nervøs og flau for å gjøre det. Dette betyr at å bruke tid alene, er ofte avgjørende. Hvis du tilbringer mer og mer alene sammen, blir han mer komfortabel med deg, og dette åpner opp flere muligheter for å kysse deg.

 1. Lene deg i nærheten

Lene seg in Close

Hvordan kommer han til å kunne kysse deg hvis du alltid er 5 meter unna ham? Hvis du vil gjøre det lettere for ham å kysse deg, må du være så nær ham som du kan være uten at det er ubehagelig. Lene seg nærmere når han snakker eller bare hold hånden når du kan.

 1. Få din flørt på

Få Your Flirt On

Å være veldig flørtende med noen er alltid et grønt lys for dem hvis de lurer på om du kysser deg. Ved å le mye, berører dem her og der, og leker flittende, vil han få hint om at du er i ham, og det vil gi ham den tilliten han trenger for å trekke deg nærmere og kysse deg.

 1. Lag sexet øyekontakt

Gjøre Sexy Eye Contact

Når han snakker til deg, sørg for at du opprettholder øyekontakt. Ikke stirrer på ham! Men se på øynene hans, la ham få vite at du er forlovet og lytter. Sjansen er, hvis du gjør det riktig, får du ham til å rødme mens han snakker. Dette er et klart tegn på at han definitivt ønsker å kysse deg.

 1. Se på hans lepper

Se at His Lips

Ta øyekontakt et skritt videre og se på leppene hans. Når han ser tilbake i øynene dine, skifter du blikket dine ned til leppene sine i bare et sekund. Flytt dem deretter opp til øynene og fortsett samtalen. Dette eldste trikset i boken er nesten alltid garantert å få ham til å kysse deg.

 1. Ny pust, alltid

Fersk Breath, Always

Hvem ønsker å kysse noen som har dårlig luktende pust? Jeg vet at jeg ikke ville! Siden du aldri vet virkelig om de to vil spise eller nyte snacks av noe slag mens du er sammen, er det alltid viktig å holde noen tannkjøtt eller mynter hendig.

Jeg foreslår at du bruker myter istedenfor tannkjøtt fordi hvis du to ender opp med å kysse, kan tannkjøttet komme i veien. Her er også et lite hint: Hvis du tilbyr ham en mynte etter et måltid, og han tar det grasiøst, betyr det definitivt at han tenker på å kysse deg.

 1. Touchy-Touchy

Touchy-Touchy

Å starte fysisk kontakt er en fin måte å lukke gapet mellom de to av dere og få ham til å føle seg mer behagelig å flytte inn for kysset. Hold hendene, lene deg på ham, klem ham, gjør bare noe som vil bringe deg to nærmere sammen.

 1. Spill et spenningsfylt spill

Spille a Tension Filled Game

Seksuell spenning er den beste måten å få en fyr til å kysse deg. Så spill et spill som skaper noe av det! Mitt favorittspill å spille er "gjett hva er neste" spill når vi spiser snacks eller middag. Få ham til å lukke øynene, bli veldig nær, og gi ham forskjellige matvarer mens han gjetter hva det er. Intimiteten til å mate ham vil legge til litt ladet spenning i luften.

 1. Være trygg

Være Confident

Hvis du er nervøs, blir han nervøs. Personer som er nervøse, er mindre sannsynlige å følge med med noe de vil gjøre. Så sørg for at du er trygg! Hvis du forblir trygg hele tiden, vil det gjøre det så mye lettere for ham å gjøre sitt trekk.

 1. Forstå at du er kald - og gjør det åpenbart at du egentlig ikke er det

Late som You’re Cold

Noen gutter trenger virkelig den ekstra push når det kommer til å kysse en jente. Et vanlig trekk er å late som om du er kald så de holder fast på deg. Men hvis du virkelig vil være åpenbar om dine ønsker, fortell dem at du er kald i et miljø som egentlig ikke er kjølig i det hele tatt. De får hinten.

 1. Sett ham så ofte som mulig

Ansikt Him as Often as You Can

Det er ikke lett å kysse noen når dere begge står i samme retning. Så sørg for at du legger deg foran ham, så han får mer mulighet til å gå for det!

 1. Smil mye

Smil a Lot

Dette går hånd i hånd med flørting og selvtillit, men det er avgjørende. Ikke bare vil smil få deg til å se ut som om du har det bra, men det trekker også oppmerksomheten til munnen din - noe som trengs hvis du vil få en fyr til å kysse deg.

 1. Berør Hans ansikt

Ta på His Face

Å være nær og berøre med ham er viktig allerede, men hvis du vil ta det til neste nivå, berør ansiktet ditt når som helst - bare sørg for at det ikke er ubehagelig. Du kan late som han har en øyenvippe, lekfullt "bop" ham på nesen, eller til og med bare gni ansiktshåret (hvis han har noe) og si at du liker det. Dette setter i utgangspunktet den perfekte muligheten for ham å flytte inn.

 1. Ta det opp i samtale

Hvis du to på en eller annen måte får på temaet å kysse, ta opp et punkt som du tror han ville være en fin kisser. Den beste tiden til å gjøre dette er under en make-out scene i en film. Bare blurt ut, "Jeg vedder på at du ville være en bedre kisser enn det." Si det lekent og kanskje han vil bevise din hypotese.

 1. Hviske i hans øre

Hviske in His Ear

Ikke mye er sexier og mer kyss-induserende enn hvisker noe i øret hans. Bare lene deg i nærheten og fortell ham at du hadde en fantastisk tid med ham på din dato. Hvis du spiller dette riktig, får du det kysset du har ventet på.

 1. Linger på din farvel

På samme måte som du kan bruke hviske i øret for å få et kyss, kan du trekke vekk fra en klem, men ikke slippe av ham ennå. Slå opp på ham og deretter ned på hans lepper. Han vet at det er på tide å kysse deg da.

 1. Kyss ham selv!

Kysse Him Yourself

Hallo! Det er trolig 2016. Hvem sier gutta må gjøre alle de første trekkene? Hvis du er sjenert og har prøvd alle de ovennevnte triksene uten lykke, ta noe initiativ selv! Kanskje han er enda skygge enn du er. Lene deg i nærheten og gå for det. Han kan til og med finne ut at en kvinne som tar ansvaret er sexy.

Å få en fyr til å kysse deg kan være ganske utfordringen hvis de ikke henter på hintene dine veldig enkelt. Men ved å bruke disse teknikkene, vil du låse lepper på kort tid. Har du flere tips som har jobbet for deg? Gi oss beskjed om hvordan de jobbet!

Leave A Comment

41 − 36 =