Hva gjør gutter som i en jente

Med så mye informasjon kastet på oss om hva det betyr å være en jente, kan det være forvirrende å finne ut hvor mye det er nyttig å tiltrekke seg en kompis. Vel, sannheten er, alt avhenger av hvilken type fyr du vil tiltrekke. Husk at hvis du handler om deg selv, vil du ikke tiltrekke deg en super søt fyr, du vil nok tiltrekke en fyr som også bare er i seg selv, og ingen av dere vil være lykkelige veldig lenge i et forhold som det. Så la oss se på hva bra gutter som i en jente så vi kan sette oss opp for suksessdamer.

 

Naturlig skjønnhet

naturlig beauty 

Først av alt har studier vist at menn ikke er tiltrukket av jenter fordi de er tynne. Noen jenter har en større ramme og vil være naturlig kurvete og som tiltrekker gutta like mye. Så elsk kroppen din og vet at du faktisk er naturlig attraktiv for gutta. Det er når vi føler seg usikre og prøver å forandre hvem vi er, at folkene føler at du ikke liker deg selv, og de vil se etter noen andre som er komfortable i sin egen hud. Det gjelder for sminke også. Mens gutta setter pris på pen øye sminke, vil de like deg mer hvis du blir komfortabel med liten eller ingen sminke. De vet at det ikke er ekte damer, vi lurer ikke på dem. Ikke bekymre deg, kroppene våre er konstruert for å bli tiltrukket av andre mennesker, vi trenger ikke å manipulere oss selv unaturlig for å tiltrekke oss en god fyr.

 

Positiv tenkning

positiv thinking 

Jo mer positivt vi kan være, desto flere gutter vil like oss. Prøv å ikke sladre om andre mennesker, og prøv å ikke la sjalu tanker komme inn i hodet ditt. Jo mer vi støtter våre venner og feirer deres suksess, desto mer ser en god fyr hvor hyggelig og hyggelig du er å være rundt. Når vi oppriktig løfter andre uten å være falske, vil de føle våre gode vibes og vil ha noen av dem regelmessig.

 

Støt dem

  Brukerstøtte

Jo mer du kan vise dem din støtte, jo mer vil de se din evne til å vise deg omsorg. Gutter som når en jente nærmer seg og hjelper dem med å huske deres sportsutstyr, får dem til å klage når de har hull i dem eller sørger for å fortelle dem hvilken tid deres favorittsporter lager. Å få dem en bok som vil hjelpe dem å lære om noe de er veldig lidenskapelige om, er også en fin gest. Å lage dem et sunt måltid som får dem til å føle seg bra er en annen flott måte å støtte dem på. Komplimentere dem på deres styrker og legge merke til sitt harde arbeid kan bidra til å bygge et sterkt vennskap og la romantikken knuse mellom deg.

 

Ta vare på kroppen din

ta care figure 

Gutter som når en jente ikke er lat og tar vare på kroppen sin. Dette betyr ikke at du må være super mager, men de sikkert liker en jente som passer og stoler på helsen. Når vi elsker oss selv og tar vare på oss selv, er det lettere for gutter å elske oss tilbake. Husk at hvis du ønsker å tiltrekke en fyr som er motivert og har et sunt selvtillit, må du også ta deg tid til å få hjertefrekvensen opp og føle deg godt om deg selv!

 

Vær god på ting

  flink at things

Enten det er kunst, spiller et instrument eller en fysisk aktivitet, gutter som en jente som er god til noe. Å ha noe du er veldig lidenskapelig om og kunnskapsrik om, er definitivt nyttig i å tiltrekke en fyr, og det kan beskytte deg mot å miste din følelse av identitet i et forhold. Så finn det du elsker og gjør det med hele ditt hjerte! Når det kommer til jobb eller skole, er du alltid stolt av å gjøre ditt beste, og han vil beundre kjøringen og prestasjonene dine.

 

Vær trygg, men ikke arrogant

selvtillit 

Det fører oss til neste emne. Når du er stolt av visse ting du har gjort, ikke skryt av dem. Det er viktig å være ydmyk og ikke komme som arrogant. Du vet at du er arrogant når du stadig snakker om alle de flotte tingene du har gjort. Gutter liker det når en jente er følelsesmessig sårbar nok til å innrømme at de ikke alltid er sterke og være ok, fordi de ikke klarer ting og prøver igjen, er også noe de finner søte. Bestemmelse og viljestyrke er gode kvaliteter å ha, og de foretrekker at du er ærlig om hva du fortsatt jobber med i stedet for å prøve å forfalske det.

 

Vær snill mot alle

  være kind

Gutter vil legge merke til når du lar noen kutte foran deg i kø eller hjelpe noen når de har tapt noe. De liker å se en jente tenke på andre fordi det hjelper dem å vite at du ville være hyggelig med dem også. Jo mer hyggelig du er i dine ord og handlinger, desto bedre er sjansene dine for å tiltrekke en fin fyr. Husk hva Ashton Kutcher sa på Teen Choice-prisen, godhet er sexy.

 

Ikke klandre folk eller klage

  klage

Det er viktig at du ikke alltid klager over det du ikke liker. Prøv å ha en regel som du aldri klager på. Gutter liker ikke whiny jenter, de vil føle seg drenert rundt deg hvis du snakker dårlig om alle og alt i livet ditt. Selv om du er ødelagt med et flatt dekk, kan du velge å fokusere på hvor hyggelig personen som stoppet for å hjelpe deg, var og hvor vakker en dag den er. Prøv å ikke skylde folk på måten du føler fordi det vil gjøre deg negativ og gutta virkelig liker positive mennesker. Velg å omgjøre deg med positive ting og positive mennesker, og du vil finne det lettere å slutte å klage. Du kan skrive selv små notater som påminner deg om å være takknemlig i stedet for å klage og bære den med deg.

 

Lytt Intently

  lytte

En annen ting folkens liker er når du noen ganger lar dem snakke. Prøv å være oppmerksom på hva de snakker om og vis at du bryr deg. De vil sette pris på din oppriktige tilbakemelding og det kan bygge et godt vennskap. Å være en god lytter kan gi deg en flott kjæreste og viser hvor moden du er.

 

Være selvstendig

  være independent

Sørg for at du har et liv i tillegg til å henge ut med kjæresten din. Ha en sterk vennegruppe og sørg for at du ikke glemmer vennene dine, selv når du er i et forhold. Ha hobbyer og interesser som ikke involverer kjæresten din, slik at du er komfortabel med å gjøre ting på egen hånd. Gutter som en jente som ikke er avhengig av dem for deres lykke fordi de vil føle at jenta klamrer seg til dem.

 

Ha en følelse av humor

  føle of humor

Mens det er viktig å ta på skolen eller jobbe seriøst, er det også attraktivt å ha en sans for humor. Når vi tar oss for alvor, kommer vi så kaldt ut. Vi må sørge for at vi husker å lyse opp og se på den lyse siden av livet. Latter er smittsom, og når vi ler, hjelper det andre mennesker til å føle seg godt. Gutter kan ikke hjelpe, men som en jente som er glad, så vær fri til å komme i kontakt med det som får deg til å fnise. Du kan alltid se opp med komedier med dem eller sende dem morsomme videoer for å lyse dagen deres.

 

Vær ansvarlig

  være responsible

Gutter er trukket til jenter som er ansvarlige. De ønsker ikke å høre om hvordan du deltar i ville fester og bruke alle pengene dine uten kontroll. Gutter, vel gutta, liker å se at du kan administrere budsjettet ditt, at du er respektfull for voksne, og at du virkelig bryr deg om livet ditt. Å ta gode beslutninger som er ansvarlige, vil skape en krusningseffekt i livet ditt, og kvaliteten på mennene du tiltrekker seg, vil bli bedre. Når du er toppen av klassen din eller virkelig god på jobben din, vil gutta beundre alt det harde arbeidet og ofrene du har gjort for å oppnå det.

 

Fortell dem du liker dem

  fortelle him you like

Gutter vil gjerne vite at du liker dem. Noen ganger er de ikke sikre på at jenter handler som de er for kule for fyren som de egentlig liker. Det er ingen grunn til å handle som om du ikke merker fyren du liker når han er i samme rom. Gå opp til ham og snakk med ham, og det er greit å flørt. Gutter som en jente som ikke er redd for å vise hvordan hun føler. Det er godt å dele vår hengivenhet, og det er en fin måte å se om de liker deg tilbake. Og vær ikke sjenert, gå videre og fortell dem at du er forelsket på dem fordi de kan være for sjenert til å spørre deg om du ikke gjør det første trekket.

Du har sikkert lagt merke til at alle disse tingene handler om substans og ikke utseende. Jo mer stoff du har, desto mer vil du imponere en god fyr. Jo mer vi jobber med oss ​​selv, desto bedre er sjansene for å tiltrekke seg en fyr at vi vil være stolte av å ta med hjem til familien vår. Hold deg positiv, hold deg smilende og fortsett å gjøre ditt beste for å gjøre andre glade og gode ting vil komme deg.

Leave A Comment

81 − 80 =