Hva betyr det når han kjenner deg fast?

Hugs er fantastisk! Alvorlig trenger vi alle en til å styrke oss, trøste oss, og gi oss det varme, alt vil være i orden. Faktisk er fysisk berøring så viktig for menneskers velvære som Fokus på familien sier, "Tallrike forskningsprosjekter innen barneutvikling har gjort denne konklusjonen: Babyer som holdes, strøk og kysser, utvikler et sunnere følelsesliv enn de som blir igjen i lange perioder uten fysisk kontakt. "

Men hva betyr det når han klemmer deg tett?

Hva betyr det når han kjenner deg fast?

Det kan bety at dette er hans dominerende kjærlighetsspråk. Folk har en tendens til å uttrykke kjærlighet slik de ønsker å motta den, og fyren din kan ha en tendens mot den fysiske siden av kjærlighet. Dette betyr at kontakt med deg er svært viktig for ham, og det kan være alt fra å kysse, håndholdte og klemme. Hvis dette er hans dominerende kjærlighets språk, må du sørge for at du gjengjelder. Det er et viktig aspekt av et forhold for ham.

Har du vært nervøs i det siste eller føler deg litt ned? Har han? Kramming har vist seg å øke følelser av sikkerhet hos personer som opplever depresjon, så vel som lav selvtillit eller målløshet. Kramme, selv livløse objekter som bamse, kan hjelpe disse symptomene til å bli mer håndterbare. Din fyr kan reagere på underbevisst signalene du sender eller sender deg noen av sine egne. En av dere trenger kanskje bare den stabiliserende handlingen av trøst.

Det kan være at mannen din bare trenger å føle deg nær deg. Av de myriade menneskelige følelsene er det mange som forblir navnløse. Men vi kan alle forstå dypt sittende behov for å berøre og bli rørt. Mye om deg kan være beroligende (eller stimulerende) til din kjære. Når du klemmer, får han å underholde mange av hans sanser. Han berører deg, kan lukte duften og se deg nært.

Kramming kan være en forløper til andre kjærlige aktiviteter, og kanskje det er det han har i tankene. Krammer frigjør oxytocin og serotonin, som begge hjelper deg til å føle deg dypere forbundet med hverandre. Kramming fører også til å kysse (en av de mange årsakene som reglene er avhengige av Duggars tillater det ikke før ekteskapet). De er egentlig ikke i minoriteten heller, selv om det kanskje ikke virker slik. 64 prosent av verdens kulturer kysser ikke i det hele tatt, slik at uformell trøst bare er avhengig av klemmer.

En annen grunn til at han kanskje kommer ut til deg spesielt, er at krammer eller rører blant venner (noe som noen grupper av gutta ikke føler seg trygge gjør i utgangspunktet) bare gir ham en skygge av de gode følelsene som berører du gjør. Det er riktig, krammer deg, hans partner, er virkelig bedre for ham. Hans kropp vet dette selv om hans bevisste selv ikke gjør det. Du er hans gode følelsesavhengighet!

Til slutt, så lenge det er konsensuelt og gjør deg komfortabel, fortsett og klem ham tilbake! Kramming har vist seg å ha enda høyere fordeler for kvinner. Nettstedet Upvee har gått så langt for å si at kvinner trenger en klem en gang om dagen for å opprettholde god helse. Deres artikkel fortsetter å si: "Det var et velkjent faktum at kramming kan redusere blodtrykket og redusere risikoen for hjertesykdom. Den nye studien viste at dette er spesielt sant for kvinner. "

Det er riktig, jente! Gå, klem deg på!

Leave A Comment

+ 66 = 74