Han sier at han bare vil være venner, men hans handlinger viser annerledes

Når du elsker noen, vil du at de skal elske deg med en gang, og å vite hvordan de føler. Etter å ha fortalt deg hvor mye du likte ham, fortalte han deg at han bare vil være venner. Høre dette er et slag, men du begynte å gå videre og helbrede med tiden. Det eneste problemet er at hans handlinger viser en annen tankegang. Han sier at han bare vil være venner, men hans handlinger viser seg annerledes. Han handler som kjæresten din og blir sjalu når andre karer virker nær deg. Hvordan kan han være sjalu hvis han bare vil ha deg som en venn? Er han prøver å rote med ditt hjerte, eller er det en annen grunn til måten han handler på?

  han says he wants to be friends but i know he likes me

Han sier at han bare vil være venner, men hans handlinger viser annerledes

Menn har en vane med å sende forvirrende signaler. Dessverre kan vi ikke være tankelesere. Med mindre du kan guddommelig hva som skjer i hans sinn, må du prøve å gjette hva han vil. Heldigvis er det noen verktøy til din disposisjon. Det er vanlige tegn og kroppsspråk som kan vise hva en fyr egentlig ønsker.

Da du spurte ham om det, sier han at han bare vil være venner. Hans handlinger viser en annen side til historien. Av en eller annen grunn viser kroppsspråket og oppførselen at han vil være mer enn bare venner med deg. I begynnelsen kan det få deg til å håpe. Før lenge føles du sannsynligvis frustrert og irritert. Hvordan kunne han muligens si at han bare vil være venner når hans handlinger sier at han vil ha så mye mer?

Den vanligste årsaken er at han ikke vet hva han egentlig vil ha. Han kan være redd for å ødelegge vennskapet ditt ved å danse, eller han kan ikke forstå alle sine følelser for deg. Han kan ha en større crush på noen andre som han ønsker å forfølge først, eller han kan ikke date fordi han er så opptatt akkurat nå. Hvis han bare kom ut av et dårlig forhold, kan han kanskje helbrede og være single før han prøver å danse igjen. Uansett er det mange grunner til at han kanskje vil være venner, selv om han har følelser for deg.

Hvis du er forvirret om han liker deg som mer enn bare en venn, er det noen få vanlige tegn å se etter. Disse kroppsspråkskiltene kan hjelpe deg med å fortelle om din forelskelse vil ha noe mer fra deg - i hvert fall når han kommer rundt for å bevisst realisere det.

Han Says He Just Wants to Be Friends But His Actions Show Differently

Toppene signerer han liker deg som mer enn en venn

1. Han liker å overraske deg

Noen kommer ikke til å gå ut av deres måte å skape en forsiktig overraskelse for bare en venn. En liten gave eller snack ville være en vennlig gest, men en jubileumsjakt er absolutt ikke. Hvis din fyr går ut av hans måte å huske hva du liker og å overraske deg med det, så vil han kanskje være mer enn bare venner.

2. Han liker å tilbringe tid med bare deg

Venner har det bra med å henge ut i en gruppe. Hvis han prøver å tilbringe alene tid med deg, så kan han ha mer enn bare vennlige følelser. Se også på hvordan han opptrer når han er i en gruppe. Hvis han fokuserer på deg eller alltid ser på hvor du går i gruppen, så kan han ha dypere følelser.

3. Han prøver å være intim

Kroppsspråk er viktig. Berøring av albuen, børsting av håret av ansiktet ditt eller sitter supert nær deg er alle tegn på at han kanskje vil være mer enn venner. Dette gjelder spesielt hvis du ikke er nær venner ennå. Du kan sitte nær eller røre en veldig god venn, men du ville ikke føle deg komfortabel med å gjøre det til en uformell bekjentskap med mindre du likte dem.

4. Han snakker kontinuerlig til deg

Når du våkner om morgenen, sender han deg en god morgentekst. Gjennom dagen får du en konstant strøm av tekster fra ham. Mens noen gode venner tekst og snakker hele tiden, er det også mulig at han vil ha noe mer. I det minste kan du satse på at du alltid er i hans tanker.

Han Says He Just Wants to be Friends But Acts Differently

Hvorfor vil han si at han bare vil være venner?

Han sier at han bare vil være venner, men hans handlinger viser seg annerledes. Denne situasjonen kan skje av flere grunner. Følgende er de vanligste årsakene til at en fyr kanskje vil være bare venner når han handler som han vil ha mer.

Han er virkelig flørtende: Dessverre er dette en veldig vanlig grunn. Noen gutter har bare flørtende natur. For å se om dette er grunnen, se hvordan han handler rundt andre kvinner. Hvis han oppfører seg på samme måte med hver annen dame, så er han bare en flørt.

Han Doesn't Want A Girlfriend But He Acts Like Your Boyfriend

Han har ikke tid: Forhold tar tid og krefter for å trene. Hvis han fokuserer på å oppgradere fra med skolen eller få den neste kampanjen, har han kanskje ikke tid til et forhold. Hvis du vet at han tilbringer fire timer hver natt og praktiserer sin favoritt sport etter skolen, så kan han bare ha skrudd deg ned fordi han ikke klarer noe annet i livet sitt.

Han er redd for å ødelegge vennskapet ditt: Dette er en annen vanlig grunn. Hvis du er beste venner, trenger han deg for støtte og noen til å henge med. Hvis du daterte og brøt opp, ville han miste en av hans beste venner. Mens beste venner gjør de beste ektefellene, vil han ende opp med ingenting hvis du brøt opp. Han kan bare være redd for at dating vil ende opp med å ødelegge det vennskapet du har sammen.

Han er ikke klar: Hvis han bare kom ut av et dårlig forhold, er han kanskje ikke klar til å komme igjen. Det er også en sjanse for at han bare ikke er klar til å være med deg. Noen gutter vil bli kjent med en jente før de daterer henne eller gjør den offisiell. Han trenger kanskje bare mer tid til å bli bedre kjent med sin personlighet før han bestemmer om du er to eller det perfekte paret.

Leave A Comment

75 − = 69