Gjør gutter som mager jenter? | progressivenewsdaily.info

Gjør gutter som mager jenter?

Mediene gjør det vanskelig å ha et realistisk kroppsbilde. Når du slår på fjernsynet, ser du hundrevis av umulig tynne, vakre kvinner. Med så mange tynne jenter i annonser, kan det virke som bare de tynne jentene får en date. Lister over verdens hotteste kvinner hjelper ikke saken noe. I utgangspunktet er alle kvinnene som lager listen, lettere enn gjennomsnitt eller undervekt.

I noen tilfeller har denne situasjonen begynt å forandre seg. Noen moteshow krever nå at modeller skal ha et minimum BMI for å redusere undervektsmodellene i bransjen og gi jenter bedre rollemodeller. Når det gjelder menn, er situasjonen ikke så klart kuttet. Samfunnets bilde av skjønnhet kan endres, men hver fyr har sine egne unike interesser. En fyr kan bli tiltrukket av hyggelige, klumpete damer, og en annen fyr vil kanskje ha en wispy gal for å være hans date. Spørsmålet er fortsatt: gjør folk som tynne jenter?

Gjør gutter som mager jenter?

Gjør gutter som mager jenter?

Før vi dykker ned kaninhullet, la oss diskutere hva svaret ikke kan dekke. Det kan ikke avgjøre om en individuell fyr liker tynne jenter, tykke jenter eller lubben jenter. Det kan bare muligens dekke generaliteter. Nesten halvparten av verdens befolkning består av menn, og det er en betydelig variasjon. I tillegg har begrepet skjønnhet en tendens til å variere mellom forskjellige kulturer og steder. Mens en kultur kan beundre kurvier, kan en annen kultur ha umulig tynne jenter. Hvis du knuser på noen fra en annen kultur, kan de ha en unik ide om skjønnhet.

Det ble faktisk gjort en undersøkelse for å sammenligne hvordan kvinner og menn ser attraktivitet. De hadde menn og kvinner ser på samme sett med bilder av tilfeldige kvinner. Menn og kvinner vurderte bildene etter attraktivitet. Studien viste at menn vanligvis trodde at bilder som var 10 til 15 pund tyngre var mer attraktive. I utgangspunktet trodde kvinner at de måtte være 10 til 15 pounds lettere for å ha samme nivå av attraktivitet. I virkeligheten ønsket menn kvinner som så mer ekte og sunn ut.

Gjør gutter som mager jenter?

Skal du gå på en diett?

Til å begynne med er studier og alt annet bare generaliseringer. Selv blant disse generalisasjonene er det noe rom for endring. Betyr mager en skinn-tynn jente uten bryst, rump eller lår å snakke om? Eller innebærer den ideelle tynnformen noen attraktive kurver? Alt avhenger av fyren.

Den gjennomsnittlige fyren vil ikke ha en jente som ser ut som en pinne. Mens menn ønsker en tynn jente, vil de at hun fortsatt skal ha noen kurver. Mest sannsynlig vil fyren du vil ha en jente som veier litt mer enn hva du forventet.

Gjør gutter som mager jenter?

Du bør tenke nøye før du starter en diett. Et av de første problemene er antakelsen om at tallet på skalaen betyr noe. Hvis du trener regelmessig og har mer muskel, kan du ha en høyere vekt enn noen som ikke trener. Du trenger ikke å miste vekt fordi du allerede har tonet, slank figur som folkene vil ha.

Hvis du skal diett, begynn med å se på kroppsvektprosenten din. For lenge siden jobbet jeg med en jente som var 110 pund. Hun var relativt kort, men hun så frisk ut av sin vekt. Som mange jenter bestemte hun seg for at hun trengte å begynne å trene og ha en sunnere livsstil. Da hun planla sin første sesjon med en fysisk trener, fortalte de henne at hun var overvektig. Hun var sjokkert og tilbrakte hele dagen fretting om det. Mens hun ikke så overvektig, var hun. Hun har aldri noen gang jobbet og hadde bare kroppsfett. Til slutt begynte hun å trene med treningslæreren og begynte å få muskelmasse. Dette gjorde at vekten hennes gikk opp litt, men hennes kroppsfett droppet. Mens hun veide litt mer, ble hun ikke lenger klassifisert som overvektig.

Hvis du kommer til å gå ned i vekt og komme i form, fokus på å miste kroppsfett. Ditt ultimate mål er å se bra ut, så nummeret på skalaen spiller ingen rolle. Fokuser på å få inn i en mindre buksestørrelse eller å miste kroppsfett. Tenk på hvor flott du føler når du er i form og hvor mye du liker å ha en tonet kropp. Med riktig tilnærming kan du bli mer attraktiv for deg selv og for folkene rundt deg.

Gjør gutter som mager jenter?

Mer enn vektproblemer

Har gutta en tendens til å foretrekke en mer slank figur? Ja. Er dette det eneste som betyr noe? Nei. Jeg skal ikke fortelle deg at eneste personlighet betyr noe. Tross alt må en fyr typisk bli tiltrukket av deg før han ser deg som en potensiell partner og blir kjent med din personlighet. Selv når dette står til grunn, er det viktig å vurdere mer enn bare å være tynn.

Gjør gutter som mager jenter?

Ditt utseende omfatter ansiktet, øynene, figuren din og mer enn bare din vekt. Noen gutter liker brunetter. Andre gutter som eksotisk utseende eller smale hofter. Din vekt er bare en del av det større bildet av hvem du er og hvordan du ser ut. Og som vi nevnte før, er det ikke engang en viktig faktor. Det er langt bedre for deg å være i form og sunn enn å ha et lavt antall på skalaen. For at du skal se ditt beste ut, må du ha riktig muskelmasse og en sunn kroppsfettprosentandel.

Gutter generelt vil ikke ha noen som ser anoreksisk ut. De vil ha noen som har noen kurver på de riktige stedene og som ser attraktive ut. Din vekt er bare en liten del av det større bildet av hvem du er.

Gjør gutter som mager jenter?

Få litt muskel og øk din tillit

Utarbeide er fantastisk for å produsere endorfiner som gjør at du føler deg lykkeligere. Plus, et pund av muskel brenner ca 40-100 kalorier om dagen, gjør ingenting og et pund av fett forbrenner mindre enn 5 kalorier. Hvis du vil forbrenne kalorier uten å prøve å prøve, må du få litt muskler.

Mange kvinner unngår å få muskler fordi den veier mer enn fett og fordi de ikke vil se for muskuløse. Ikke bekymre deg for noen av disse tingene. Hvis du veier litt mer fordi du har flere muskler, spiller det ingen rolle fordi du vil se bedre ut, være i bedre helse og ha en mer attraktiv figur. Med mindre du trener for å være en olympisk kroppsbygger, er det lite sannsynlig at du blir for muskuløs uansett hvor mye du trener. Kvinner har naturlig lavere testosteronnivå enn menn, så det ville være ekstremt vanskelig for deg å få en overdreven mengde muskel.

I vår vektbesatte kultur er det lett å glemme at vekten bare er en del av det større bildet. Noen karer liker tynne jenter, men de fleste menn vil helst ha noen som ser attraktive og sunne ut. Hvis du er naturlig tynn og ser ut som en bane modell, er det helt greit. Hvis du ikke er naturlig, må du ikke bekymre deg for det. Du trenger ikke å se ut som en bane modell for å få den perfekte fyren-selv bane modeller ser ikke så tynn eller vakker ut i det normale livet. I stedet fokusere på å leve en sunn, lykkelig livsstil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map