Dating spanske menn

Du kan tro at den vestlige verden er så, vel, westernisert, det dating noen fra et annet land i den vestlige verden vil være en bris. Tenk igjen. Det er fortsatt forskjeller; i noen land mer enn andre. Spanjoler har sine måter akkurat som amerikanerne gjør, og noen ganger tenker vi ikke på disse måtene før vi begynner å dele noen. Som svensker har daterte menn fra mange forskjellige kulturer som jeg har tilbrakt mitt voksne liv på reise, kan jeg forsikre deg om at de tingene du tar for gitt er noen ganger ikke ting du bør ta for gitt ... Så la oss se på spanjolene! Dating spanske menn!

Ikke ser etter et forhold

De fleste spanske menn leter ikke etter et forhold før de blir forelsket. Derfor vil de sannsynligvis fortelle deg at de ikke ser etter et forhold til det øyeblikket de blir forelsket i deg. Ikke vent for alltid for øyeblikket, men gi det litt tid.

The Macho Factor

Sjansene er at fyren du er dating vil ønske å vise sin manlighet på hver tur mulig, men spesielt foran sine venner. Unngå så sprekkende vitser som skadet hans ego.

Det er noe noe gammeldags om dette - en mann som ønsker å bli sett på som en helt. Og når det gjelder spanske menn, kan de faktisk forvente at du også skal gjøre det mest mulig arbeidet rundt huset, i hvert fall når det gjelder å mate dem. Mens du kanskje ikke er enig med dette helt, husk at det ikke er en fornærmelse - det er bare en følelse av komfort for dem. Det er slik det alltid har vært. De tror sannsynligvis at du lagde mat til dem, er bevis på at du bryr deg.

En venn av meg en gang daterte noen greske. Denne fyren var den fineste, reneste fyren på jorden og følgelig gjorde alltid sine retter, ofte både for meg selv og min venn. En dag var vennene hans rundt, og da de ønsket å fortsette å chatte og vi ønsket å gjøre egne ting, trakkte min venn og jeg ut. Uten å gjøre oppvasken. Fyren var rasende - hvordan kunne vi ha fornærmet ham foran vennene hans sånn? Dette var et tegn på at vi ikke bryr oss om ham og så ikke på ham. Det tok ham noen dager å innse at dette er en kulturell forskjell.

Ikke nærmet dem

Hvordan skal du få oppmerksomheten til en mann hvis du ikke nærmer deg ham, spør du? Gammeldags flørte teknikker selvfølgelig!

Mens du må vise en mann, er du interessert i å se sin vei, smiler og gir ham "utseendet" du må vise deg, vil ikke grille inn for lett. Det beste hvis du ser noen du liker på en bar eller fest, eller til og med på jobben, er å kaste ham blikket og smiler fra tid til annen (ikke uopprettelig), men også bli opptatt med å snakke med andre og generelt ha det bra tid! Du kan til og med flørt med andre, det kan faktisk hjelpe. Bare ikke ta det for langt.

Det du absolutt ikke bør gjøre er å gå opp til mannen og begynn å snakke med ham. I Spania må menn ta det første skrittet. Det er bare i sin kultur at det er slik det er. Og mens det noen ganger er en god ide å gjøre ting din egen vei, er sjansen for at han vil løpe for åsene som skriker hvis du bare går opp til ham og begynner å snakke. Hvis han er veldig sjenert, kan du kanskje på en eller annen måte starte en samtale, men da må du nærme det på en ekstremt smart måte for å få det til å se ut som han gjorde det.

Hvis du nærmer deg, kan han tenke deg "lett".

Ikke si ja til en første dato

Hvis noen spør om nummeret ditt og deretter tekst deg, eller ringer deg til å be om en første date, må du sørge for at du er opptatt den dagen. Du kan bare ikke gjøre det. Kanskje du plutselig har et nytt arbeidsoppdrag.

Også, mens teksting, vær sikker på at du ikke slipper alt for å svare på en tekst. Snarere har en veldig opptatt tidsplan for en stund. Kanskje savner noen fonisk også. Du vil være vanskelig å få slik at mannen kan vise sin manlighet ved å forfølge deg. Det kan virke enologisk - sikkert ville han føle seg mer mannlig hvis du ga inn i ham, men nei, det ville vise deg at du ikke hadde noe tegn, og han ville ikke komme til å vise frem sine ferdigheter i å forfølge en kvinne.

Nå vil du gjøre Chase

dating Spanish men

Hvis du kommer gjennom en første date med en fyr, vil han kanskje prøve å imponere på deg som det er klart at du er interessert. Dette kan bety at han snakker om alle kvinnene han er datert eller som liker ham (for å bevise hva en hingst han er) eller plutselig blir for opptatt til den andre datoen. Nå er han den som vetter om du er klar til å sette noe inn i dette.

Jakten varer bare så lenge skjønt, og spanske menn er vanligvis ikke glad i klamre kvinner. Ha ditt eget liv og la ham få hans. Hvis tingene trer ut, vil menneskene dine slå sammen, men han vil alltid ha et visst nivå av uavhengighet, som du sannsynligvis vil.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

+ 62 = 72