Dating en idrettsutøver

Hvis du vil at forholdet ditt med en idrettsutøver skal virke, må du innse at måten de tenker på, kommer til å være annerledes, ikke dårlig, men forskjellig. Det påvirker hvordan de tilbringer sin tid, deres stemninger, matvalgene, oppmerksomheten de mottar fra andre kvinner og aktivitetene de velger å delta i. La oss ta en nærmere titt på hva du kan forberede deg på for å få et sunt forhold med en idrettsutøver.

 

Upsides av menn som trener

Det er en åpenbar upside til dating idrettsutøvere som er at de vil sannsynligvis være veldig attraktive. Siden de trener mer enn det gjennomsnittlige mennesket, kan de ha chiselled abs og en uttalt kjevelinje som gjør ham lett på øynene. Foruten fysisk utseende er idrettsutøvere ofte veldig drevne mennesker som vil utmerke seg på hva de gjør fordi de er konkurransedyktige og selvmotiverte. Du kan finne deg selv mer lidenskapelig om dine drømmer ved å se hvor dedikert de er til deres!

 

Kostholdsoverveielser

Idrettsutøveren vil vanligvis ha en veldig streng magert diett for å kunne utføre på høyt nivå. De kan begrense kalorier eller holde seg borte fra sukker og alkohol. Mange idrettsutøvere unngår også korn, melke og gluten. Det sunne kostholdet kan gni deg bort og hjelpe deg med å lære om hvordan du holder kroppen din i gang. Hvis du ikke er kjent med sunn mat, kan du bli frustrert fordi kroppen din kan være avhengig av cheeseburgers og bearbeidede matvarer. Dette kan være en hindring for å overvinne, fordi det tar litt tid for smakløkene dine å nyte naturlig mat fordi smaker som er opprettet i et laboratorium, maskerer den naturlige smaken av mat i hjernen din. Bare si at han er tålmodig med deg som du gjør ditt beste og vær tålmodig med deg selv. Prøv å ikke presse ham til å spise fastmat og ta kontakt med ham før du går på matlaging for ham fordi du ikke vil bli fornærmet når han avtar.

 

Ikke føl deg usikker på kroppen din

Hvis han bruker kroppen som et verktøy for å leve, vil han selvfølgelig være i topptilstand. Hvis du jobber på et kontor, kan du ikke ha tid til å trene 3-6 timer hver dag og holde tritt med hans strenge treningsregime. Det kan føre til usikkerhet om din egen kropp, men bare legge merke til dem når de kommer opp og husk at det ikke er din kropp som er viktig, det er hvordan du behandler ham og hvordan du fortsetter å være deg selv. Ikke vær obsess over kroppen din bare fordi han er en idrettsutøver, bare fortsett med det du elsker og hold deg frisk! Se på denne usikkerheten som en vekstmulighet for å bli mer selvsikker i hvem du er. Husk, han kan ikke alltid være i perfekt form. Kroppene våre endres avhengig av hva som skjer i våre liv, og hvis han blir skadet, kan han kanskje ikke være i perfekt form, så det er viktig å like ham for hvem han er, ikke hva han ser ut.

 

Ikke sett opp med deres ego

Vi vet alle at noen idrettsutøvere kan ha et ego som er større enn livet som holder dem aggressive i sitt spill, men kan være vanskelig å håndtere i en mer personlig setting. Hvis han hele tiden skryter om seg selv og får deg til å føle seg "liten", må du ikke klare det. Han burde få deg til å føle deg komfortabel og behandle deg med respekt akkurat som alle andre.

 

Ikke forandre hele livet for ham

Ikke slipp dine drømmer til dato en idrettsutøver. Husk at relasjoner kan være midlertidige, og du vil ikke miste det som du har jobbet hardt for fordi du er en liten stjerne slått. Ikke la ham overbevise deg om at karrieren hans er viktigere enn din. Selv om han tjener mer penger enn deg, må du vokse som en person og følge dine lidenskaper for å være lykkelig. Lykke kommer ikke fra penger.

 

Plassering av tidsplaner

Vær forberedt på at han trener mye daglig. Han kan ikke være en å sitte og henge ut som andre gutter. Han er sannsynligvis en travel mann og vil også beskytte søvnen. Hvis du føler at han ikke har tid til deg, skjønner du bare at det han gjør er en stor forpliktelse, og du bør ikke be ham om å endre trening fordi du føler deg ensom. Bare godta at du kanskje ikke har samme type forhold du er vant til som ikke gjør det dårlig. Pass på at før du blir vedlagt at du kan håndtere en livsstil som kan være helt annerledes enn din egen.

 

Vær forberedt på utmattelse og utmattelse

Trening og idrettssporter er svært krevende for sinn og kropp. Om natten kan han bli utslettet og ikke har mye energi å dele med deg. Prøv å ikke bli sint på ham for det. Du kan også se at han har ekstreme høyder og nedturer avhengig av om hans karriere går bra eller ikke, og hvis laget hans vinner eller mister. Bare vet at dette kommer med territoriet og prøver å støtte ham. Ikke la han forstyrre deg selv, selv om han mister et spill.

 

Bli ikke sjalu

dating an athlete 

Vær oppmerksom på at han vil få mer oppmerksomhet fra kvinner og alle andre mennesker fordi han er en idrettsutøver. Ikke bli skremt av dette fordi hvis du var en idrettsutøver, ville du få samme oppmerksomhet. Sjalusi ser ikke bra ut på noen, det skyver ham vekk fra deg og husker bare, han har det heldig å ha deg! Støtt ham og bli begeistret for hans suksess! Husk at jobben er veldig utfordrende og jo mer du kan motivere ham med positive ord, desto sterkere blir han.

 

Ikke vær Starstruck, ta deg tid til å bli kjent med ham

Hvis en idrettsutøver viser interesse for deg, husk at de er sannsynligvis vant til jenter som kaster seg til ham, så bare ta deg tid til å bli kjent med ham. Pass på at du ikke tenker på ham som noe bedre enn noen andre, og gi ham en mulighet til å bevise at han er hensynsfull og ikke bare inn i seg selv. Spar deg hjertesorg og sørg for at han er ekte før du selv vurderer et forhold!


Du kan definitivt vokse mye når du daterer en idrettsutøver. Ta deg tid til å forsikre deg om at de fortjener deg. Vær tålmodig når du tilpasser seg sin livsstil. Du vil elske en mann som kan holde tritt med deg også!

Leave A Comment

19 − 12 =