Dating danske menn

Etter å ha vokst opp i Sverige tilbrakte jeg mange sommer seiler i Danmark, så jeg har brukt mye tid på å blande med danskerne. I mine tenåringer kom broen som forbinder Danmark og Sverige, så plutselig var våre naboer enda tettere, og i dag reiser mange mennesker daglige mellom Malmö og København. Svensker og danskere har mye til felles, men det er fortsatt noen forskjeller. Les videre for å finne ut hva det er som å danse danskerne.

Danskerne er ikke som obligasjon

dating Danish men

Jeg kom akkurat nå over en artikkel hvor en amerikansk kvinne anbefalte danske menn å studere Bond, James Bond. Dvs. hvordan å være en mann, den britiske og amerikanske måten.

Danskere er ikke amerikanere.

Ikke vent at de skal holde dører for deg.

Ikke forvent at de skal bære bagasjen din for deg.

Forvent ikke at de skal betale regningen for deg.

Ikke forvent at de skal forfølge deg som det ikke var i morgen.

I Danmark er det en veldig sterk følelse av likestilling mellom menn og kvinner. Av en eller annen grunn bestemte kvinner på et tidspunkt at hvis en mann holder døren til henne, kan det sees som om hun ikke kan gjøre det selv. Det er ikke det jeg anser som å være i stand til å holde dører (det er en søt gest, ingenting mer, ikke noe mindre), men danskerne bestemte seg for at det ville være likestilling overalt. Inkludert å holde dører.

Det er ikke bare en manns jobb å forfølge en kvinne. Det er også en kvinnes jobb å forfølge en mann. Så ikke forvent fyren å gå opp til deg på en fest og kjøpe deg en drink.

Se dating som en halvveis tilnærming - du må møte halvveis, med alt.

De vil gjøre deres bit rundt huset

Danske menn er ikke redd for å lage mat og rense. Det er forventet av dem. Det er en følelse av rettferdighet - du gjør din bit rundt huset, de gjør deres.

De tar tid for faderskap

Selvfølgelig er dette en individuell ting (som de fleste ting diskuteres i denne artikkelen - du kan ikke fortelle hva det er som å dele en hel nasjon, du må generalisere), men som regel bruker de danske barna tid med barna sine. Akkurat som med husarbeidet, deler du ansvaret. Ikke forvent å være hjemme hjemme mamma, heller forvent at mannen skal gjøre halvparten av arbeidet.

De er ned til jorden

I motsetning til amerikanere, danskere og skandinaver generelt, ikke bruk medaljer på ermet. Det blir sett som bragging hvis du snakker for mye av seirene dine i livet. Det er ego i Danmark, da det er hvor som helst, er det bare ikke en kultur å fortelle folk hva du har oppnådd. Modesty er feiret som en god egenskap.

De elsker å drikke øl

Ikke i motsetning til britene, har danske menn en tendens til å elske sin øl. Og deres vodka. Ikke overraskende begynner mange kjærlighetshistorier på fester etter noen øl.

Glem om blomstene

OK, så han kan gi deg blomster. Noe så ofte. Sjansene er at hans kjærlighet vil bli mer uttrykt ved å rengjøre oppvasken, hjelpe deg med alt og så videre. Ridderi er ikke død, det er bare annerledes.

Du må kanskje hjelpe ham sammen i romanseavdelingen. Selv om som noen andre, vil han sannsynligvis telle lys alltid så ofte. Spesielt i mørket om vinteren.

Forskjellen mellom dating og dating

Amerika har en datakultur, Danmark gjør det ikke. Hvis noen er interessert i deg, kan han spørre deg om en kaffe, som er et sted mellom å henge ut og ha en dato. Han kan kanskje invitere deg til å henge med vennene sine, eller foreslå at du gjør ting sammen, men ofte er det mindre formelt enn det amerikanske datasystemet. Du henger ut, du ser om du liker hverandre, du har sex og du blir et element. Eller du starter omvendt - møte noen på en klubb, ha sex, hvis du liker hverandre, begynner du å henge ut og bli en vare.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

40 + = 45