Dating argentinske menn

Er det bare meg eller er det bare å tenke på dating argentinske menn slags tiltalende? Kanskje det er tango, aksent eller det varme temperamentet, men det er noe å si om argentinske menn, er det ikke? Jeg fant dette sitatet av Marlene Dietrich som kan summe opp det: "Latinos er ømt begeistret. I Brasil kaster de blomster på deg. I Argentina kaster de seg selv. "

Baren

Dating Argentinian men2

Forvent at menn skal nærme deg når du har en natt ute. Argentinerne er ikke redd for å få kontakt. Kontakt av den mer fysiske typen. Du må kanskje gjenta uttrykket 'nei' gjentatte ganger hvis noen ikke liker deg.

Moren

Gutter er gutter. I det minste er det slik det virker som i Argentina.

De fleste menn og kvinner bor hjemme til slutt på universitetet og vanligvis for en stund lenger. Dette betyr at noen menn forlater sin mors nest i den modige alderen av tretti. Som et resultat vet de ikke hvordan de skal lage mat, vaske eller vaske. Selvfølgelig er det unntak til dette skjønt.

Mødre pleier å ringe sine sønner oftere enn de gjør i Amerika, si et par ganger om dagen, eller i det minste et par ganger i uken. Sønene vil også ringe sine foreldre for å få hjelp om alt og alt. I det minste støtter støttenettverket!

Folk er vanligvis i nærheten av familien, ser dem minst en gang i uken, og hvis du ender med å gifte seg med en argentinsk mann, vil du ha samme slags nært familie.

Love Hotels

Det er såkalte kjærlighetshoteller, eller "telos" i de fleste byer. Hvorfor spør du? Fordi folk bor hjemme for så lenge at det blir et problem når de daterer noen og ikke kan få det på sitt soverom hos sine foreldre.

Glatte snakkere

Glatte pratere eller "chamuyeros" er det vi ville ringe til spillere. Bare de spiller ofte på et enda høyere spill. Når sjarmerende og uskyldige utlendinger kommer til byen, vil disse mennene fortelle dem nøyaktig hvor vakkert de er, hvor mye de elsker dem og vil være sammen med dem, hvor forelsket de er og så videre og så videre. Alt for å få jenta og forlate henne.

Som i alle land må du bare være oppmerksom på spillerne. Og mens argentinere ofte blir lidenskapelig mye raskere enn den gjennomsnittlige amerikaneren og kaster ros rundt som det var konfetti, betyr de ikke nødvendigvis det på samme dybde som den amerikanske fyren du har datert i to måneder, som endelig klarer å krysse ut at han ganske liker deg. Det er ikke de som er insincere, det er bare en del av kulturen. Og du må vite at "Jeg elsker deg" etter to uker med dating, er ikke det samme "Jeg elsker deg" som etter seks måneder med dating.

Ta det sakte og du vil snart luke ut de uhellige og holde de gode. Hvem er like lidenskapelig og adoring. Og de er virkelig begeistret.

Drama Queens

Kanskje de har sett for mange såpeoperaer eller deres latinske temperament er så oppvarmet som solen, men argentinere kan være de sjalu typer og de har ikke noe imot å starte en kamp over det. Hvis noen sjekker deg ut for lenge i en stolpe og våger å si hei, kan din argentinsk dato bare bli veldig sint på dem.

Tilsynelatende de første par månedene i et forhold kan være tider hvor du er testet. Kanskje han spiller hardt for å få. Kanskje han prøver å lyve for deg. Fortsett å snakke rett og han vil enten få hint eller gå.

Generelt bare vær forberedt på noen få dramaer, overdrevne historier og løgner. Klandre det på varmen.

flakiness

Jeg bruker mye tid på L.A. så jeg trodde jeg visste flakiness førstehånd - folk vil love deg noe og ikke levere. Viser seg at argentinerne kan være verre enn Angelenos. Igjen, jeg er tilbøyelig til å klandre det på været som det ser ut til at varmen går til folks hoder. Bare vær oppmerksom på at datoer kan bli kansellert i siste øyeblikk, tidsoppbevaring ikke tas alvorlig, og noen få hvite løgner kan kastes om så langt som unnskyldninger går. At du forlater hjem nå, kan faktisk bety om en time. Det er ikke det i motsetning til det sydafrikanske uttrykket "nå, nå" som betyr noe fra nå til i morgen. På en måte.

Menn tar bly

dating Argentinian men

Forvent fyren å rømme deg og ta ansvar ved å komme opp med datoer, plukke deg opp, betale regningen osv. Han vil holde dører for deg, ikke fordi han tror du er en dårligere skapning, men fordi det er tradisjon.

Du bør være forsiktig hvis han prøver å invitere deg til hans hjem for tidlig for "middag" eller ikke tar vare på å ordne datoene. Mens han kanskje er flaky til tider, hvis han bryr seg, gjør han litt innsats i dating. Også, han vil sannsynligvis være stolt av å betale for drinker, så hvis han begynner å fortelle deg hvor mye drikkene dine koster, kan han ikke være alt som er i deg.

Som nevnt vil han også sannsynligvis være lidenskapelig helt fra starten, så forvent å bli komplimentert.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

7 + 1 =