60 tilfeldige spørsmål å spørre en fyr …

Første datoer kan være nervepirrende for å si mildt og plagsomme stillinger gjør det bare verre. Fyll ut hullene ved å spørre ham om disse tilfeldige, men morsomme spørsmålene som vil gi deg en oversikt over hans personlighet og kompatibiliteten din!

1. Hva er din drømmejobb?

Et svar på dette spørsmålet gir deg et innblikk i hans mål og drømmer. Hvis han svarer umiddelbart og kan beskrive nøyaktig hva han vil gjøre, vet du at han har tenkt på dette før. Men hvis han fumler og mumler, kan det være lurt å styre. Hvem vil gå videre med noen som ikke har drømmer?!

2. Hva er din største kjærekule??

Alle har noe som grinder sine gir. Det er flott å kjenne datoen din største kjærlighetsvakt fordi, hvem vet, det kan være en av dine dårlige vaner. Hvis du liker ham, vet du hva du ikke skal gjøre. På den annen side, hvis datoen ikke går bra, vet du hvordan du skremmer ham av! *ondt glis*

3. Hva er ditt favorittdyr??

hund

Folk har en tendens til å favorisere ting som er nært knyttet til dem, så en persons favorittdyr kan faktisk si mye om deres personlighet. Si for eksempel datoen din liker skilpadder, han kan være en innadvendt sjel som foretrekker å være alene. Hvis han liker løver, kan han være veldig utgående. Hvis han liker hunder ... vel, han er sannsynligvis fantastisk.

4. Hvis du kunne bo hvor som helst i verden, hvor ville det være?

Tenk på den geografiske sminke av datoen sin drømmehjem. Hvis den er full av åser og planter, kan han være en person som elsker natur og stilhet. Hvis den er full av sandstrender og morsomme fasiliteter, kan han være et festdyr!

5. Hva er din favoritt frisyre på en kvinne?

par

Selv om håret ditt kan være din stolthet og glede, er menn ikke alltid bekymret for det. Hvis datoen din er veldig beskrivende når du svarer på dette spørsmålet, er han enten veldig slått på av denne stilen, eller han har en "type". Hvis din dato ikke har en preferanse, er det bra med tanke på at kvinner ofte kjeder seg og forandrer frisyren.

6. Hvem er din kjendisfeiring??

Bli kjent med datoen din ideelle kvinne og hvorfor han liker henne. Det er en tynn linje mellom en forelskelse og en besettelse, så sørg for at han ikke er i henne i en skummel stalker måte. Hvis datoen hevder at du ikke har en kjendiskrem, kan det være et tegn på at han ikke er i kjendiser, noe som kan være bra avhengig av dine preferanser.

7. Hva er din mening om en bromance??

Noen ganger kan en fyrs forhold til vennene hans være det som avsluttes et forhold. På den ene siden vil du ikke ha en ensom som ikke har noen venner. På den andre, vil du ikke ha noen som verdsetter hans "bros" mer enn han gjør kjæresten sin. Svaret på dette spørsmålet kan gi deg en reell oppgave om din mulige fremtid.

8. Hvis du kunne ha et skap fullt av noen designer, hvem ville det være?

Få en ide om datoens stil. Hvis han vet og velger en high end designer, kan han virkelig være i hans utseende. Dette kan også bety at han tar lengre tid enn deg for å gjøre deg klar for en dato. Hvis han velger en enkel designer eller merkevare (eller ikke velger en i det hele tatt), kan han være en "stå opp og gå" type fyr som ikke bryr seg om å være den neste GQ-dekselet modellen.

9. Hva er din favoritt type treningsøkt?

sport

Finn ut hva hans foretrukne treningsstil er. Hvis han liker yoga, er det smart å konkludere at han lever et helhetlig liv. De som praktiserer krysspass eller vektløfting, kan ta en mer "mannlig" tilnærming til livet. Hvis han ikke trener i det hele tatt, vel, det kan være en alvorlig bekymring.

10. Hva er din favoritt sang?

Dette er en fin måte å bestemme kompatibiliteten på. Finn ut hvilken musikkmusikk din dato liker best, og hvis du ikke har hørt sin favorittsang, spør han om å spille det og lytte tett til teksten. Det er en flott unnskyldning for å komme nærmere og lære noe mer om ham.

11. Hva ville du gjøre med en million dollar?

Vi har alle tenkt på dette på et eller annet tidspunkt, og det ville være morsomt å vite hva noen du nettopp har møtt, ville gjøre med den slags penger. Hvis han snakker om å bruke det på materielle ting, er han sannsynligvis grunne. Ærlig men grunne. Hvis han snakker om å investere det eller gi tilbake til samfunnet, er han en fangst!

12. Vil du heller ha penger, eller kjærlighet?

man

Selvfølgelig ville kjærlighet være det søteste svaret, men ville du ikke foretrekke ærlighet? Hvis svaret er penger, ikke vær så raskt å dømme. Spør ham hvorfor og hør på hans begrunnelse. Tross alt gjør penger verden rundt. Eller er det håpet?

13. Hvordan vil du at folk skal huske deg når du er borte?

En arv er en av grunnene til at folk jobber hardt (vel, i tillegg til penger). Måten en person vil bli husket, taler volum om hans moral og livssyn.

14. Er du en familie mann?

fam

Finn ut hvor nær (eller ikke) han er til familien sin. Spør om kule familie tradisjoner og dele din også. Hvis din dato har noen barn, er dette trolig når han ville (eller burde) fortelle deg.

15. Hva er din verste vane?

Se opp, hans verste vane kan være kjæledyret ditt! Hvis du kan komme gjennom denne uten å oppdage en avtalebryter (forutsatt at han er ærlig selvfølgelig), kan du muligens se på noe mer enn en uformell dato.

16. Hva er den mest ekstreme tingen du noensinne har gjort?

Hvis din dato er utadvendt og eventyrlystne, vil svaret bestå av noe som egentlig er ekstremt (bungee jumping, skydiving etc.). Hvis hans svar er noe som ikke er så ekstremt etter din mening, kan han være en forsiktig fyr. Det betyr ikke at han er kjedelig skjønt. Safe er sexy på sin egen måte.

17. Hva er din favorittdag i uken?

Mandag kan bety at datoen din elsker ideen om en ny start. Hvis han tilfeldigvis velger helgen, spør han hvorfor. Kanskje han elsker å feste eller kanskje han bare vil slappe av hjemme med en bok. Uansett vil dette spørsmålet gi deg en bedre forståelse av hvor kompatibel de to er.

18. Hvis du kunne være beste venner med noen (død eller levende) hvem ville det være?

Se hvilken type person din dato beundrer. Hvis det er en innflytelsesrik person fra historien, kan dette bety at han er en intellektuell. Hvis han liker å ha det gøy, kan han velge en kjendis. Uansett hvem han plukker, får du en titt på hva slags venner han søker i livet.

19. Hva er ditt største ønske?

drøm

De fleste ønsker å ha noe de ikke har, men vil ha det meste. Det kan være noe så enkelt som å få sin drømbil eller noe helt gal. Uansett, det ville være morsomt å vite hva hans hemmelige ønsker er.

20. Hva er din favorittbok?

Personlig kan jeg ikke forestille meg å være med noen som ikke leser. Hvis du er som meg, er dette en fin måte å finne ut hva hans favorittboksgenrer og forfattere er. Det kan til og med føre til en stimulerende diskusjon om dine respektive favoritter.

21. Har du noen angrer?

Lær om datoens verste feil. Kanskje du vil ha en latter eller to som snakker om pinlige hendelser fra fortiden hans eller kanskje han forteller deg at han ikke har noen fordi han er den typen person som liker å leve en dag av gangen og fokusere på nåtiden, noe som kan være et stort pluss!

22. Gunstner du vitenskap eller religion?

Dette spørsmålet vil gi deg beskjed om hvor datoen din ligger i troen. Å vite sin tro er viktig når man bestemmer kompatibilitet, spesielt hvis din egen tro er ekstrem.

23. Hva er din favoritt potetbrikke smak?

For å være ærlig er det ingen "dårlig" smak når det kommer til potetgull (hvordan kunne det være?), Men det er et flott spørsmål å holde ting lys og morsomt. Jeg vedder på at han ikke har blitt spurt denne før.

24. Hvis du kunne endre en ting om deg selv, hva ville det være?

par,

Hvis han svarer på dette spørsmålet, kan det hende du har å gjøre med noen som ikke er redd for å innrømme sine feil. En fyr som føler at han ikke har feil, kan bli gravid og kunne bare se på øynene for å se hans refleksjon. Kjør bort så fort du kan!

25. Hva ville du gjøre i en zombieapokalypsituasjon?

Disse slags spørsmål er alltid morsomme fordi det gir deg en titt på hva hans sinn fungerer som. Den quirkier hans flykteplan, jo bedre. Selvfølgelig vil dette være en god tid å love at du ikke ville spise hverandres hjerner hvis en av dere vil vende.

26. Er du en god danser?

Menn som kan danse er en slik turn-on! Hvis han hevder at han kan danse, utfordre ham til en dans-off! Det ville være en fantastisk måte å dele noen latter og koble til.

27. Hvis du kunne gå rundt med en temasang som spilles i bakgrunnen, hva ville du være?

En temasang beskriver din dato i et nøtteskall (eller personen han vil være). La oss håpe han velger noe morsomt og optimistisk og ikke noe som "Creep" av Radiohead.

28. Har du noen gang prøvd online dating?

En fyr som har prøvd online dating kan være redd for å innrømme det, men det står at han fortsatt tror på kjærlighet. Foruten i denne dag og alder, hvem har ikke prøvd online dating? Gjør det gøy ved å dele noen av dine skrekk online datingopplevelser.

29. Hva er ditt favoritt barndomsminne?

Den type barndom som din dato har opplevd, kan definere hvilken type foreldre han vil være. Hvis han har gode minner, kan han være begeistret for å få barn, hvis de ikke var så store, kan han ha noen ting å håndtere.

30. Hva er ditt største avslag?

Hvis du liker datoen din, vil du vite hvilke typer ting som slår ham av. Du vet hvordan du føler deg om avtalebransjene dine, så vær oppmerksom på hans!

31. Hvem er din største inspirasjon?

Den som inspirerer ham, er en direkte refleksjon av mannen han vil være. Analyser hans valg for å finne ut hva slags person han jobber med å bli.

32. Fortell meg om din verste dato noensinne.

Hans svar vil avsløre hans likes og dislikes. Det vil også gi deg et snakk om hvordan han håndterer visse situasjoner. Har han forlatt henne til å betale tabellen, eller tok han henne hjem og ring aldri igjen? Dette er igjen en flott mulighet til å dele noen latter.

33. Hvis maten din er dårlig på en restaurant, vil du si noe?

En assertiv fyr ville snakke opp og la personalet få vite, men uten å være en rykk om det. Å være en rump til serveren din er en total nei-no og et stort rødt signal! Hvis han derimot ikke velger å si noe han kan være en pushover.

34. Kan du lage mat?

matbit

Er det ikke menn som koker sinnsykt varmt ?! Hvis han sier ja, kan du være coy og si "Kanskje du kan piske meg opp noe en gang". Hvis ikke, kan du gå med "Kanskje vi burde prøve å lage noe sammen en dag". Uansett, dette er en fin måte å la ting åpne, avsluttet for en mulig fremtidig dato.

35. Hva er din favoritt sport?

Dette spørsmålet vil avsløre datoens hobbyer. Du kan lære at han liker å faktisk spille sport i stedet for bare å se på TV. Eller kanskje du støtter rivaliserende lag når det kommer til fotball, i så fall kan du alltid ha et lekende argument om hvilket lag som er bedre.

36. UFC eller WWE?

En fyr som liker WWE, kan like ting som er mer dramatiske eller full av underholdning. Hvis han favoriserer UFC, kan han like mer mannlige ting uten de ekstra klokkene og fløyter.

37. Hva er ditt favorittnettsted?

Finn ut om datoen din er en social media junkie, eller er han en av de sjeldne menneskene som innser at internett er mye større enn Facebook, Twitter og Instagram.

38. Hvor ofte ser du på telefonen hver dag?

Dating noen med en telefonavhengighet suger! Når du er ute på byen, vil du ikke ha noen som lett blir distrahert av telefonen. På den annen side, hvis han er en forretningsmann, har du kanskje ikke noe valg.

39. Hvilken tegneseriefigur / dyr tror du jeg ligner mest?

Her er et annet morsomt spørsmål som får giggles å gå. Husk, ikke bli fornærmet av svarene hans. Det er bare ment å være lunefullt morsomt.

40. Beskriv livet ditt med ett ord

fr

Nå er dette en vanskelig en, så fortell ham å ta seg tid og velg et ord forsiktig. Hvis han plukker et positivt ord, betyr det at han elsker sitt liv og ikke angre mye. Hvis han imidlertid velger noe negativt, vil du kanskje finne ut mer.

41. Hva er din drømbil?

Hvis en fyr liker gamle skolebiler, kan han være en fyr med klassisk smak. Hvis en fyr velger noe nyere, kanskje noe sporty, kan han være mer moderne og eventyrlystne.

42. Hvis du kunne være noen tegneseriefigur, hvem ville det være?

Finn ut hvilken type tegneserie din dato mest identifiserer med. Det vil si mye om sin sans for humor. Hvis din fyr velger en skurk, kan han være en dårlig gutt (forhåpentligvis med et godt hjerte!)

43. Hvis du var iskrem, hvilken smak ville du være?

Mmm iskrem! Hvis han velger noe enkelt som vanilje eller sjokolade, er han sannsynligvis en fyr med enkel smak. Hvis han velger noe som grønn te eller gulrot mango, vet du at du har en gal på hendene dine.

44. Har du et kjæledyr?

Hvis han svarer nei, spør han hva hans tanker om å eie en er. Menn som er hyggelige med dyr, er ganske rent!

45. Hva er ditt favorittmagasin?

En fyrs favorittmagasin vil gi deg en nærmere titt på hans hobbyer, liker og misliker.

46. ​​Hvilket språk vil du lære å lære?

Velger han noe romantisk som fransk, noe mer selvsikker som høres ut som tysk eller noe utfordrende som japansk?

47. Hva er din favorittbit?

kokk

Få en ide om hans liker og misliker når det gjelder mat. Vær oppmerksom på at du kanskje må lage mat for ham en dag!

48. Beskriv den perfekte kvinnen.

Når din dato svarer på dette spørsmålet, prøv å ikke sammenligne ideen om fullkommenhet for deg selv. Afterall er ingen perfekt! Dette spørsmålet er bare for å gi deg en ide om hvilke egenskaper som er viktige for ham.

49. Hvilken supermakt vil du elske å ha og hvorfor?

Velger han usynlighet, slik at han kan være "frekk" når han føler seg som den? Velger han evnen til å fly? Velger han teleportasjon eller kanskje litt tidsreiser?

50. Du finner et verdifullt element mens du går nedover gaten, slår du den inn?

Test din datters ærlighet med dette spørsmålet. De fleste ville beholde sine funn, men hvis han sier at han ville slå den inn, tror han ikke automatisk at han ikke er sannferdig. Grav dypere og finn ut hvorfor.

51. Hvis du var homofil, hvem ville være kjendis kjæresten din?

Noen gutter kan prøve og kausjonere etter dette spørsmålet fordi det er en som skiller mennene fra guttene. Hvis datoen din kan svare på dette spørsmålet uten å bli fornærmet, er han veldig trygg med seg selv. På den annen side, dersom han blir defensiv eller verre, begynner han å stryke homofile, kan det gjenspeile hans ærlige syn på homofile rettigheter og la oss innse det, diskriminering er aldri sexy!

52. Fortell meg din favorittspøk

Hva en morsom måte å få innsiden av på hvilken type humor din dato er i, og dele noen latter samtidig. Hvis han fortsetter med andre vitser, kan du ha en klovn på hendene. La oss håpe han er ikke den typen fyr som er med på toalett humor. Eek!

53. Kaffe eller te?

Skriv ut datoen din morgengift. Kanskje du kan overraske ham med sin favoritt koffeinholdige drikke en dag. aww!

54. Hva er ditt største talent?

Finn ut om datoen din har noen unike talenter. En morsom fyr kan komme tilbake med en dum respons som å krølle tungen eller gjøre et ugudelig vognhjul. Dette kan også være en flott mulighet for å vise frem dine egne talenter.

55. Hvis jeg tok deg på en karaoke dato, ville du utføre?

En fyr som er trygg med seg selv, kommer på scenen og bryter ut sin beste ytelse. Du vet at han alltid vil være morsom og spontan i motsetning til noen som er bekymret for å bli dømt.

56. Har du noen gang blitt utestengt fra et offentlig sted?

Hvis du liker dårlige gutter, er dette veien å finne ut om datoen din gjør kuttet. Hvis han har blitt utestengt fra en bar eller klubb, er det trygt å konkludere at han var involvert i en konfrontasjon. Gjør et løp for det hvis han innrømmer å bli utestengt fra en butikk skjønt. Ingen liker en tyv!

57. Hva tror du din verste fysiske feil er?

grafi

Tillit er sexy, men kjærlighet er et avslag. Hvis din dato er en dusj, tror han sannsynligvis at han er en grekisk Gud. På samme tid, vær forsiktig hvis han har en liste full av usikkerheter fordi det kan bety at han er den sjalu typen som vil gjøre livet ditt elendig.

58. Har du noen gang gråt på en film?

Å kunne vise følelser uten å nøle kan være en god kvalitet i en fyr. De fleste menn vil sannsynligvis ikke innrømme til dette selv om det har skjedd, så din date fortjener brownies poeng hvis han sier ja.

59. Er du en morgenperson eller en nattperson?

Hvis du er den typen som helst vil være oppe sent som en ugle, og han er "Rise and shine at 6 am", kan du kollidere når det gjelder å plukke aktiviteter å gjøre sammen. Det er ikke en avtale-breaker skjønt, så lenge du er villig til å kompromittere nå og da.

60. Hvor høy er du?

De fleste gutta hemmelighet vil være høyere, så de kan legge til noen få inches for å imponere deg. Hvis han klart er 5'10, men sier at han er seks meter høy, vil du sannsynligvis bli bedt om en annen dato. whee!

Der har du det damer, 60 spørsmål for å gjøre dagen din morsom. Husk å ikke bombardere ham med alle 60, men ikke med mindre du vil at han skal løpe bort.

Leave A Comment

4 + 4 =