6 beste datingapplikasjoner

Vi bruker teknologi for alt: å finne en jobb, snakke med slektninger over hele landet, til og med finne oppskrifter til middag i kveld. Så hvorfor ikke bruke den til å finne ut neste elsker også? Enten du er sjenert eller bare ikke har tid til å gå ut og finne noen i person, har vi kommet opp med en liste over 6 av de beste datingappene. Noen steder vil lede deg mot et seriøst forhold mens andre er rettet mot mer avslappet morsom flørting og dating!

8d6c979993a4855c839ea2e19afa76ca

1. OKCupid (Seriøse forhold, gratis og abonnement)

OkCupid

OKCupid er kjent for ikke bare å være en av de beste nettstedene på nettet for dating, men det har også blitt rangert som nummer én når det gjelder datingapps - og med god grunn også. Brukere kan nyte alle de herlige og spennende funksjonene de ville se på desktopversjonen, blant annet chatte med nye mennesker, bla gjennom en liste over hundrevis av profiler, og finne som profiler takket være de mange spørsmålene og spørrekonkurransen de gir. Dette brukervennlige programmet er kjent for å være utrolig enkelt å bruke, og hvis du er villig til å gå gjennom den noe omfattende profilopprettelsen, vil du være fornøyd med hvor mange resultater du ser. Så langt har denne appen fått 4 og en halv av 5 stjerner, og du vil elske det om du holder deg til den gratis versjonen eller oppgraderer til enda mer fantastiske funksjoner.

 2. Tinder (Casual Flirting / Dating, Free)

knusk-app

Rangerte på nummer 2 er utvilsomt Tinder, takket være sin enkle funksjonalitet og unikhet. Tinder gjør det enkelt å finne kamper og snakke i et blunk. Bare registrer deg med e-postadressen din, last opp et bilde, og start cyphering gjennom hundrevis av forskjellige bilder. "Som" et bilde, og hvis de liker deg tilbake, kan de to av dere begynne å snakke med en gang. Nå er det dating enkelt!

 3. Badoo (Casual Flirting / Dating, Free)

Badoo app

Søker etter en flott app hvor du bare kan møte nye mennesker på en uformell, lav nøkkel måte? Så er Badoo sikkert for deg! Med over 100 000 nye brukere legges til hvelvet hver dag, har du ikke noe problem med å finne noen til å chatte med. Og det er det som er så flott om Badoo. Noen mennesker leter bare etter venner mens andre er på utkikk etter noe mer, så du kan møte noen kule nye mennesker på misjonen din for å finne den spesielle personen. Åh, og det er hundre prosent GRATIS, og du kan nyte alle funksjonene.

 4. Zoosk (Seriøse forhold, gratis og abonnement)

Zoosk app

Zoosk har lenge vært kjent som en av de absolutte beste dataprogrammene på markedet, og vi kan sikkert forstå hvorfor! Zoosk har satt sammen en utrolig enhet kjent som "Behavioral Matchmaking" -motoren som bruker svarene dine til å lage en omfattende liste over perfekte kamper, og det er aldri lett å finne den spesielle personen. Som et gratis medlem kan du bla gjennom hundrevis av profiler, blink og chatte underveis, og hvis du bestemmer deg for å bli abonnent, får du en enda bedre kvalitetskompatibilitetstjeneste pluss mange flere funksjoner - og det er egentlig ikke så dyrt! Hvis du vil chatte med lokale singler og finne den perfekte kampen for deg, bør Zoosk definitivt være et program på smarttelefonen din.

 5. POF (rikelig med fisk) (Seriøse forhold, gratis og abonnement)

POF app

Enkel å bruke og skryte med godt over 90 millioner brukere, POF, eller Plenty of Fish, er selvsagt en av de 5 beste apps på markedet. Brukere elsker mye fisk fordi det er sinnsykt lett å bruke og den gratis versjonen kommer med mange gratis funksjoner for å komme i gang på din vei til romantikk. Ved hjelp av den avanserte matchningsalgoritmen har det aldri vært enklere å koble sammen med noen som vil interessere og intrigere deg - oh, og i motsetning til andre datingapps, kan du chatte med denne spesielle nye noen GRATIS! Bli med millioner av andre brukere som har vurdert denne fantastiske datingapp med 3 og en halv av 5 stjerner!

 6. Moco (Casual Flirting / Dating, Free)

Moco app

Hvis du ønsker å ha det gøy mens du møter nye mennesker, bør du definitivt gi Moco en prøve. Denne kule appen er definitivt i motsetning til andre dating søknader du noen gang vil løpe inn. Møt nye mennesker ved å bli med i en av de mange diskusjonsfora eller chatterom, start ditt eget chatrom eller snakk med andre singler 1 på 1, sett opp en kul profil med videoer, musikk og mer, og bli kjent med kjente personer ved å spille tonnevis av kule spill som Street Wars og Poker! Chattene kommer med tonnevis av morsomme farger, uttrykksikoner og skrifter, så chatter er ALDRI en boring. Seriøst, hvis du vil ha et sted å være kult, uformelt og ha det gøy mens du snakker med søte singler, så er Moco dine svar. Appen fikk 4 ut av 5 stjerner av en grunn!

Hva er din absolutt favoritt dating app? Har du noen gang møtt noen på en av disse datingappene? Fortell oss historien din!

Leave A Comment

+ 69 = 76