40 personlige spørsmål å spørre kjæresten din

personlig questions

Noen ganger er det vanskelig å komme opp med nye spørsmål for å spørre din betydelige andre. Det er ikke at du ikke vil vite alt om ham, det er at du ikke kan tenke på noe du ikke vet. Finn ut noen hjemlige sannheter om partneren din - og om deg selv - med vår praktiske liste over personlige spørsmål for å spørre kjæresten din.

Contents

1. Når var første gang du sa "Jeg elsker deg"?

Det er interessant om ingenting annet å finne ut når partneren din først sa de tre magiske ordene, og hvem det var han sa dem til. Du kan finne deg selv overrasket.

2. Når var første gang du virkelig var forelsket?

elskere-5

Dette er et helt annet spørsmål som den første, som når vi sier at vi er forelsket, kan være en helt egen ting som faktisk føler det. Og du vil bli overrasket over hvilke rare situasjoner som kan be noen om å si disse ordene.

3. Beskriv din tro (eller mangel på det).

Å høre noen snakke om sin religion eller mangel på det, kan være en veldig opplysende ting for et forhold. Tross alt har alle sine egne personlige syn på religion og tro, og å sette det inn i ord kan bidra til å avklare det for dere begge.

4. Ønsker du å heve barn i din tro?

Dette er et viktig spørsmål å komme deg ut der, for hvis du planlegger å ha barn, er det viktig å finne ut om de blir hevet inn i din religion eller lov til å lage sitt eget sinn..

5. Kan du tilgi forfalskning?

  juks

Nei, du er ikke bare på jakt etter et fengsels-fri-kort her - spørsmålet om hans reaksjon på å snyte kan være en interessant måte å oppdage hans oppfatning om utroskap generelt.

6. Hvordan føler du om din ekses?

Du prøver ikke bare å starte en kamp her, som måten folkene snakker om sine exes - hvis det er sint og bitt, eller bare gode minner - kan opplyse deg om hans holdninger til relasjoner generelt.

7. Hvilken bok forandret livet ditt, og hvordan?

Litteratur kan ha en dyp innvirkning på sine lesere - finne ut hvilken karakter, historie eller forfatter endret måten han så på livet.

bøker

8. Hva synes du om en-natt-stativ?

Hans holdning til uformelt sex er en god måte å måle sin holdning til seksualitet generelt - han kan være mer fri og lett, eller bare mer interessert i monogami.

9. Hva er et spørsmål du aldri vil svare på?

Selvfølgelig trenger du ikke å skyve ham for svaret etterpå, men å vite områdene han ikke er komfortabel snakker om, er praktisk.

10. Hvor ser du deg selv om fem / ti år?

framtid

Dette er en fin måte å trene på om dine livsmål er på en lignende bane - vil han ha barn og en karriere, eller være ute og reiser verden.

11. Hva er din største usikkerhet?

Men sikker på at han kan virke, finne ut av hans usikkerhet, kan fortelle deg hva du trenger å jobbe med for å sikre at han føler seg bra om seg selv.

12. Hva er det beste øyeblikket i livet ditt så langt?

beste moments

Å finne ut hva han trives som det fineste øyeblikket i sitt liv til dato, kan være en fin måte å knytte, og en måte å bidra til å bygge planer for fremtiden.

13. Hva er din største kjæledyrfobi?

fobi

Alle har noe som de bare er litt dødelig redd for - finn ut hans og trene hvordan du kan velge en virkelig skummel film neste gang.

14. Betrakter du deg selv godt med penger?

I utgangspunktet tror han at han har god økonomisk sans? Hvis han gjør det, fantastisk, hvis han ikke gjør det, bra på ham for ærlig, og i det minste kan du planlegge for fremtiden.

15. Betrakter du dine venner eller familie mer viktig?

family3

Dette er en interessant, som å finne ut nøyaktig hvor hans venner og hans familie kommer inn i listen over prioriteringer, kan gi deg en ide om hvor du står uten å måtte komme ut og spørre ham. Selv om du kan gjøre det til hvis du føler deg modig.

16. Hva skammer du mest på?

skamfull of

Er det noe frøkt som han gjorde som barn, eller er det noen moralsk kode han brøt som voksen? Trene ut saken han er for redd for å fortelle nesten alt annet.

17. Ville du flytte for en drømjobb?

Pilot

Sjansene for et fantastisk jobbtilbud som kommer opp et sted som han ikke allerede lever, er ikke tynn, så å finne ut hva han ville gjøre i det scenariet er en ganske viktig faktor å vurdere.

18. Hva synes du om åpne relasjoner / polyamory?

Ja, de fleste tror at en fyrs ultimate fantasi er til dato en haug med kvinner, men det er en sjanse for at han aldri ville vurdere det. Dette er et morsomt spørsmål, som du kan finne åpningsdører ...

19. Hva synes du det perfekte arbeidet / livet balansen er?

vekter

Som de fleste vil sette en over den andre, noen ganger uten å innse det, finne ut hvor mannen din legger sitt personlige liv i forhold til karrieren hans, er en interessant en.

20. Hva er den mest spennende tingen om fremtiden din?

Grunner to Get Married

Går det gift, har barn, fremmer sin karriere? Dette er en annen god måte å utarbeide sine prioriteringer og hvordan de passer inn med deg.

21. Hva er din holdning til å lyve?

Mens det er noen ganger plass til en liten, hvit løgn, oppdager hvor langt han anser å lyve for å være en uforgivelig ting, tillate deg et verdifullt innblikk i hans psyke.

22. Vil du noensinne vurdere å få en felles bankkonto?

ledd bank account

En god måte å sjekke ut hvor mye han stoler på deg med begge pengene dine, og om han vil være i kontroll over kontanter og ikke noen elses.

23. Hvis du ønsker det, hva vil du gjøre med det?

skulle ønske

Å ta bort de tradisjonelle tre ønsker ønsker vil få ham til å få sine prioriteringer rett - hva er den eneste tingen han virkelig vil ha?

24. Hvor viktig er sex i et forhold for deg?

lidenskap lovers

Selv om du sikkert har en ide om dette allerede, er det verdt å opprette nøyaktig hvor viktig disse tingene er for din partner.

25. Hvor mange barn vil du ha?

familie

Avhengig av scenen i forholdet ditt er dette enten et morsomt spørsmål eller en faktisk vurdering du må ta hensyn til.

26. Hvilken type utdanning vil du at barna skal ha?

Er han desperat for eventuelle mulige språk å gå på universitetet, eller vil han overlate det til dem?

27. Hva er din perfekte ide om romantikk?

dinner2

Enten han er mer om å sitte i med kjempebra filmer eller ta deg ut til uendelige middager ved stearinlys, hva utgjør romantikk til ham?

28. Hva vil du endre om deg selv?

Alt har en ting at de ikke er fornøyd med - hvilken ting, personlig eller fysisk, ville han bytte ut for en bedre modell?

29. Hva er den eneste tingen du ikke vil at familien din skal vite?

dyp secret

Det kan være en liten, privat ting, eller det kan være noe han er nevnt for deg. Pass på at du tar dette i betraktning og ikke blurt det foran svigerfamilien?

30. Hva synes du er den perfekte alderen for ekteskapet?

bryllup

Finn ut når han tror det ville være riktig tidspunkt å gå opp midtgangen, men prøv å ikke presse ham for en overhengende tidsramme.

31. Beskriv din perfekte kjæreste (uten å snakke om den fysiske siden).

kvinne

Få ham til å legge ut hvordan han vil ha sin perfekte dame til å behandle ham - prøv å ikke komme deg ned og husk at du er sammen av en grunn!

32. Hvilken vane vil du bryte?

Røyker han, biter neglene sine, eller bare lar søppel ut? Uansett hva det er, kan du jobbe sammen for å gjøre ham lykkeligere i seg selv.

33. Hva synes du om abort?

abort

Dette er et viktig tema for alle parene å diskutere om de ikke har tenkt å få barn, selv om det kan virke vanskelig i begynnelsen.

34. Gjør jobben din lykkelig?

lykkelig

Noen ganger trenger vi et knall for å si ting vi er nervøse for å si - om han er virkelig glad eller ikke, er hans karriere en god måte å presse ham på for å finne en jobb som gjør ham glad.

35. Hvis du kunne forandre hele verden på en måte, hva ville det være?

skulle ønskeFinn ut hva som plager ham om verden, og hvordan han ville gjøre en betydelig forandring - enten det er verdens fred eller en kur for kreft.

36. Hvis du kunne endre en ting om fortiden din, hva ville det være?

tid

Det kan være en pinlig ting han gjorde i videregående skole, eller det kan være noe han gjorde for å skade noen andre - men hva ville han forandre hvis han hadde en tidsmaskin?

37. Hvor viktig er fysisk attraktivitet i et forhold?

kropp language

Hvis dere planlegger å bli gamle sammen og finne ut hvordan han skal håndtere det faktum at dere begge vil bytte når dere blir eldre, er det viktig.

38. Hvilken opplevelse har definert deg som en person?

Alle har et sentralt øyeblikk i deres liv som de føler har påvirket hvordan de er som en person - det som ble truffet?

39. Har du vred?

la things go

Er den typen som vil mulle over noen percieved svakt i flere dager, eller er han glad for å bare shrug og la alt gå?

40. Hva synes du om å være sammen for alltid?

vokse together

Er han mer av en kyniker, eller en gammel romantiker i hjertet? Finn ut hvor mannen står på hele livslang romantikk.

Leave A Comment

56 − 47 =