40 gode morgentekster for ham

Det er noe om en god morgen tekstmelding fra din spesielle noen. Det gjør ikke bare deg til å smile med ordene de sier, men det gjør hjertet ditt varmt å vite at de tenkte på deg fra det øyeblikket øynene deres åpnet seg. Hvis du virkelig vil få kjæresten din til å få den varme og koselige følelsen på innsiden, kan du prøve en av disse 40 god morgen tekster for ham.

40 gode morgentekster for ham

1. God morgen, kjekk!

En enkel god morgen hilsen etterfulgt av et kompliment for mannen din. Det er enkelhet i sitt beste, men det er definitivt en subtil tekst som får ham til å grine. (Hvem elsker ikke å våkne opp til et kompliment først om morgenen?)

2. God morgen, min kjærlighet!

Våknet opp i et lovey dovey humør? Så er dette teksten for deg. (Forbehold selvsagt for dypere forhold hvor det store L-ordet er akseptabelt.) Han vil elske å høre dette riktig når han våkner!

3. Advarsel! Den heteste mannen i verden har nettopp våknet!

Ja, det er dumt. Men denne teksten er sikker på å øke hans ego som ingenting annet. Denne teksten vil få ham til å smile, kanskje til og med fnise litt. I tillegg vil det gi ham den menneskelige tillit han trenger for å ta på seg hele dagen.

4. Du er den første tingen jeg tenker på når jeg våkner. God morgen <3.

Det sier seg selv når du skriver noen den andre du våkner opp, men dette gir bare fyren din trygghet om at han definitivt er i tankene dine - og bare ham, ingen andre.

5. Jeg vet at hver dag skal bli fylt med glede med deg ved min side.

Han kan ikke si det høyt, men han vil definitivt si 'Awww' i hodet hans det andre han leser denne teksten. Det er søtt og noe som sikkert vil lyse hans morgen.

6. Det kan regne utenfor, men alt jeg ser er solskinn takket være deg.

Den perfekte teksten når været er dystert og regnfullt ute. Denne teksten lar ham få vite at uansett hvor mørkt det er ute, vil han alltid kunne lyse dagen din.

7. Bare tanken på deg lyser opp om morgenen.

Vi er ikke alle morgen mennesker. Men hvis din fyr har makt til å få deg til å gå fra søvnig til lys, våken og glad bare med den enkle tanken på ham, er det noe du trenger å dele. Han vil elske å få denne søte nyheten!

8. Håper du får en perfekt dag i dag.

Å ønske din mann godt, er en enkel måte å vise ham på, du virkelig bryr deg om. Definitivt en tekstmelding som kan brukes igjen og igjen!

9. Jeg drømte om deg hele natten <3.

Hvis han er i drømmene dine, må han være spesiell. La ham vite at selv når de to er fra hverandre, er han fortsatt den eneste mannen i tankene dine.

10. Jeg kan ikke vente med å se deg i dag. Jeg teller ned minuttene!

En flott tekst når dere to planlegger å tilbringe litt tid sammen. Dette lar ham vite at du ikke bare tenkte på ham om morgenen, men tenkte på å se ham og din helt spent!

40 gode morgentekster for ham

11. Våkn opp varme ting! Jeg savner deg!

En annen fantastisk tekst som øker din mans ego umiddelbart. Et must!

12. Knock, knock sleepyhead! På tide å våkne!

Følger seg dum og vil gjøre fyren latter når han våkner? Send ham denne søte teksten!

13. Det er bare en god morgen når jeg vet at jeg har deg.

Er mannen din så stor at han gjør hele livet ditt bedre? Send ham denne teksten og la ham få vite hvor viktig han er for deg, og hvor mye han får deg til å smile hele dagen.

14. Jeg sender deg denne teksten første om morgenen, for ikke å si god morgen, men for å få deg til å smile det andre du våkner opp.

Å ha lyst til å smile er en av de beste måtene å vise deg. Med denne teksten vil du vise ham hvor mye du bryr deg om ham og vil at han skal være lykkelig fra det øyeblikket han våkner.

15. En morgen tekstmelding betyr ikke bare hei. Det er en stille melding om 'Jeg tenker på deg' det andre jeg våkner opp.

Trenger dette virkelig en forklaring? Vi tror ikke.

16. Hvis jeg var der, ville jeg våkne deg med en stor tallerken med egg, bacon og pannekaker, pluss et kyss fra meg!

Hvilken mann elsker ikke å bli stekt for? Å, ja. Dette er definitivt en vinnende god morgentekst han vil elske.

17. Hei lat, når skal du stå opp?

Hvis du og mannen din har et goofy forhold, er dette den ideelle teksten for deg. Det vil få ham til å le og du får sannsynligvis en morsom tekst tilbake.

18. Jeg savnet deg hele natten <3.

Denne teksten får ham til å føle seg ønsket og spesiell, samtidig som han lar ham få vite at du skulle ønske at du kunne være sammen med ham som snuggler hele natten.

19. Jeg kan ikke vente til dagen jeg kan våkne rett ved siden av deg.

Dette gir fyren et glimt inn i hvor alvorlig du tar forholdet. Du vil våkne med ham, ikke sant? Så du åpenbart elsker ham og vil være med ham ... kanskje for livet?

20. Jeg håper morgenen din er så lys som smilet ditt. 

En annen flott tekst som vil få ham til å smile, og vil øke hans selvtillit. Du kan ikke gå galt med en god morgen og et kompliment i en setning. Det er den perfekte teksten som noen vil gjerne lese på sine telefoner!

large-3

21. Jeg hadde en god drøm i går kveld, men du er den perfekte drømmen som kommer i oppfyllelse. 

Fordi vi alle har hatt de drømmene vi ønsker, ville aldri ende. Men denne tekstmeldingen forteller ham at selv om du kanskje har hatt en fantastisk drøm i går kveld, sammenligner den ikke med HIM: drømmen din går i oppfyllelse.

22. Det spiller ingen rolle om jeg har en kaffe eller en te, det er ingenting som sammenligner med følelsen du gir meg. God morgen!

Hvem ville ikke elske å våkne opp til en bedårende dikt-tekstmelding som denne? Lys opp morgenen med denne søte tekstmeldingen som kunne ha kommet rett fra Shakespeare's munn (vel, egentlig ikke ...).

23. God morgen til mannen som gjør mine ønsker og ønsker til virkelighet, og bringer glede og lykke til livet mitt.

Wow. Dette er en av de all-in-one god morgen tekstmeldingene som vil øke hans ego, få ham til å smile, og la ham få vite hva en fantastisk person han er og hvor spesiell han er for deg. Killer kombinasjon!

24. Genseren din var så skjegg i går kveld <3 How’d I ever sleep without it?

Den PERFEKTE SMS-meldingen hvis han ga deg genser i går kveld (eller en T-skjorte, jakke eller en hvilken som helst klær).

25. Jeg hater morgen. De er den ensomste delen av dagen da jeg virkelig trenger dine varme klemmer og kyss. Ugh! Kan ikke vente med å se deg.

Dette vil virkelig få ham til å se deg! Og det vil også gi ham beskjed om hvor mye du ELSKER hans klemmer og kyss, som bare kan føre til en ting: mange både når de to av dere endelig kommer sammen.

26. Jeg tror puden min hater deg fordi den vet at jeg vil bytte den med skulderen din. En dag…

Ikke nødvendigvis den typiske "god morgenmeldingen", men det må fortsatt gjøre mye med søvn og våkne opp. For ikke å nevne det er helt søt og morsomt samtidig. Stol på meg, han vil elske å høre denne morsomme lille teksten om morgenen!

27. Jeg var så kald denne morgenen, men da tenkte jeg på deg, og jeg var varm opp. God morgen!

Han kan gjøre deg varm og uklar selv når du ikke er sammen? Wow, han må være supermann eller noe. Denne søte tekstmeldingen er akkurat det han vil lese tidlig om morgenen. Jeg seriøst kan ikke komme over hvor søt denne er!

28. Var du en kaffebønne i ditt tidligere liv? Du må være, fordi jeg ikke kan starte min morgen uten deg.

Åh, kom igjen nå - dette er morsomt! Sende det!

29. Jeg elsker å se solen stige hver morgen fordi det betyr at jeg får tilbringe en nydelig dag med deg, min kjærlighet. God morgen.

Hvor bedårende er det?

30. God morgen (sett fyrens navn her). Sov du godt? Eller var du så opptatt med å drømme om deg og meg? (Som jeg var, hehe).

Et bedårende spørsmål som er søtt, morsomt og flørtende. Et utmerket alternativ som vil helt sikkert kickstart samtale.

40 gode morgentekster for ham

31. Lykke til på (sett inn hva din mann gjør her). 

Fordi det er ingenting som å høre "lykke til" fra personen du elsker. Dette vil definitivt kickstart dagen og gi ham den oomph han trenger for å sparke rumpa i hva han gjør.

32. Wow! Det kommer til å bli en vakker dag. Picknick ved parken?

Spør din mann ut fint og tidlig og planlegg en fantastisk dag sammen: PERFEKT! Hvis det regner ute, prøv å si noe som "Ick! Så mørk og kjedelig ut i dag. La oss slå opp biografen og bli innendørs i kveld! "

33. Hvordan er den fineste mannen på jorden som gjør denne fine morgenen?

Fordi selv om han hadde en dårlig morgen, vil dette definitivt gjøre det bedre.

34. Hei søvnig! Det er på tide å våkne opp, drikke litt kaffe, spis litt toast og pusse tennene dine slik at du kan få et stort kyss fra meg!

Ett ord: bedårende.

35. VAKK LOVE AV MINE!!!!!!

Fordi du bare ikke kan vente på en annen. Haha, han vil elske dette.

36. Jeg håper du er våken <3 We’re supposed to be leaving soon!

Den eneste teksten som skal brukes når du og din partner har spesielle planer for dagen.

37. Vår kjærlighet gir meg det løftet jeg trenger for å gjøre det gjennom hver dag. Håper dagen din er like fantastisk og positiv som mulig!

Enhver sjanse til å kommentere hvor fantastisk kjærligheten du to deler er alltid en grand ide.

38. Så ... .hva fargeboksere skal du ha i dag?

Denne er helt dum, men hvem elsker ikke en god latter når de våkner?

39. Hvis jeg var der, ville jeg våkne deg med en dusj av kyss.

Ikke bli overrasket hvis han fortsetter å insistere på at du overnatter etter å ha sendt ham noe slikt!

40. Vi må jobbe med å bli en morgenperson som meg.

En tekstmelding reservert for morgenen folk som sliter med gutter som elsker å sove i like, hele dagen lang. Han vil få et spark ut av dette! (Men vær forberedt på et stort fett NO!)

Leave A Comment

81 − 77 =