20 Utfordrende spørsmål å spørre en fyr

1. Hvem er din minst favoritt venn? 

Hvorfor er det vanskelig? Å be om en fyr å nesten direkte bash en av sine beste venner er ikke en komfortabel situasjon.

2. Hva er dine ekser som?

Hvorfor er det vanskelig? Ingen fyr vil snakke om hans ekses, spesielt i detalj om deres personligheter.

3. Hvilke av vennene mine tror du er varm?

Hvorfor er det vanskelig? Han føler seg sannsynligvis ganske engstelig når du spør dette spørsmålet. Hvorfor? Fordi han ikke vil risikere å gjøre deg sjalu eller skade dine følelser ved å si at han finner noen andre, spesielt en av vennene dine, attraktive.

4. Hvor mye veier du?

Hvorfor er det vanskelig? I motsetning til popular tro er det ikke bare jenter som noen ganger føler seg selvbevisste om deres vekt. Gutter kan også føle seg vanskelig når de blir bedt om å avsløre sin vekt.

5. Hvilken ting ønsker du at du kan forandre seg om meg?

Hvorfor er det vanskelig? Hvis han svarer og sier "ingenting" så vet han at du vil tro at han lyver. Nå prøver han frantisk å få et svar som ikke vil forstyrre deg. Tror du virkelig at en fyr vil fortelle deg at det er noe han ikke liker om deg? Nei, det gjør han egentlig ikke.

6. Når våt du sist senga?

Hvorfor er det vanskelig? Ingen, og jeg mener både gutter og jenter, vil innrømme at de noensinne har våt sengen. Det er spesielt tøft for en fyr fordi de vanligvis er mer stolte enn jenter, og det er vanskeligere for dem å innrømme at noe pinlig i det hele tatt.

7. Hvorfor trener du ikke ut?

Hvorfor er det vanskelig? Antyder du at det ser ut som om han aldri har vært i et treningsstudio i utgangspunktet? Eller hvis han gjør trening og du spør da sier du ganske mye om han ser ut som om han jobber eller ikke.

8. Hvilke jenter vet du som er finere enn meg?

Hvorfor er det vanskelig? Igjen er vi tilbake til det hele om hvordan han ikke vil innrømme at noen er vakrere enn deg i det hele tatt. Selv om han finner andre jenter cuter (som kanskje eller ikke er sant), kommer han ikke til å fortelle deg.

9. Har du noen gang angret et tidligere forhold?

Hvorfor er det vanskelig? Gutter er ikke de som snakker om deres tidligere forhold. I motsetning til jenter, vil de fleste gutter ikke snakke dårlig om deres exes, enn si snakke om deres ekser i det hele tatt. Periode.

10. Har du noen gang lurt på noen?

Hvorfor er det vanskelig? Deres nå tenker en eller begge to ting: 1.) Ser jeg ut som juksetypen? 2.) Jeg har ... men jeg vil ikke fortelle deg fordi det kan ødelegge visningen av meg.

11. Hva gjør jeg som irriterer deg?

Hvorfor er det vanskelig? Det er vanligvis alltid noen irriterende puss, vi liker ikke det noen gjør, selv om vi elsker dem med alle våre hjerter. Ingen er perfekt, men vil han virkelig fortelle deg at du ikke er perfekt? Det er definitivt en vanskelig situasjon der.

12. Hvor ser du deg selv om 5 år fra nå?

Hvorfor er det vanskelig? De vet ikke hvordan man skal svare på dette spørsmålet. Vel, de fleste gutter, anyways.Guys er mer av typen som tenker i nå og sjelden om seinere.

13. Kan jeg møte foreldrene dine, som snart??

Hvorfor er det vanskelig? Det kan ikke virke så vanskelig, men hvis du er den som spør først, kan den fyren du spør, føle seg overveldet og vanskelig. Han kan ikke være klar for deg å møte dem, enten du er en venn eller en kjæreste.

14. Hva var din nøyaktige tanke øyeblikket du møtte meg?

Hvorfor er det vanskelig? Husk hvordan vi diskuterte at gutta tenker i nå og ikke senere. Ja, de tenker ikke på deretter enten. De holdt nok ikke på den tanken, så hva skal de fortelle deg?

15. Har du noen gang prøvd å pisse mens du setter deg ned? 

Hvorfor er det vanskelig? Enten de har, og det er pinlig å innrømme, eller de har det ikke, og det er rart at du selv spurte. Åh, maskuliniteten.

16. Er du jomfru? 

Hvorfor er det vanskelig? Tror du at han er jomfru? Hvis han ikke er det, lurer han sikkert på hvorfor du tror at han er en? Og hvis han er jomfru, vil han definitivt føle seg vanskelig om å svare på det spørsmålet.

17. Hvor mye penger har du / gjør?

Hvorfor er det vanskelig? Økonomi er vanskelig å snakke om. Hvis han ikke har penger, kan han bli flau for å fortelle deg, og hvis han har mye, kan han tro at du vil bruke ham til pengene sine.

18. Vil du gifte meg en dag?

Hvorfor er det vanskelig? Hvis det er tidligere i forholdet ditt, vil han føle seg vanskelig å svare på dette. Han vil kanskje og så føle seg rar på å fortelle deg det. Han vil kanskje ikke engang tenke på det akkurat nå. Eller han kan egentlig aldri se seg å gifta seg med deg, og han vil ikke fortelle deg det.

19. Liker du vår nåværende president / kongressleder / guvernør / Etc?

Hvorfor er det vanskelig? Se opp for eventuelle politiske spørsmål. Spesielt hvis du ikke har kjent hverandre lenge eller har kjent hverandre for en stund, men ikke har diskutert denne typen ting. Han kommer til å føle seg vanskelig å svare på dette fordi hva hvis du liker borgmesteren og det gjør han ikke? Hvis han svarer at han ikke vet det, vet han at han risikerer å forstyrre deg. Han ønsker ikke å kjøre en kile mellom dere to på grunn av politisk tro.

20. Hvorfor gjør du det?

Hvorfor er det vanskelig? Å peke på noe som han gjør det er rart, er vanskelig. Å spørre ham hvorfor han gjør det er enda mer ubehagelig fordi det bare er en vane han har, og han vet ikke hvordan han skal forklare hvorfor han gjør det. Nå vet han at det plager deg og det kommer til å bli vanskelig når han gjør det.

Leave A Comment

2 + 5 =