20 Spørsmål om forholdskompatibilitet

Enten du daterer noen tilfeldig, eller i et nytt forhold, vil tiden komme når du vil vite hvor forholdet går. For å finne ut om du passer godt sammen som et par, spør hverandre disse viktige spørsmålene og sammenlign svarene. Jo flere dine mål og preferanser stemmer, desto bedre er sjansene for at du vil være en god kamp for hverandre.

1. Tror du på kjærlighet og langsiktige forhold?

Dette er et svært viktig spørsmål - hvis du har tenkt å ha et langsiktig forhold til noen, er det best å vite tidlig om de er forberedt på å forplikte seg til en person, eller om de ikke er klare til å slå seg ned enda.

relationshipcompatability_Q1

2. Vil du gifte deg og få barn en gang i fremtiden?

 Dette kan virke som et vanskelig spørsmål å spørre en ny kjæreste, men det er en god en å komme seg ut av veien før forholdet ditt blir alvorlig. Hold dette spørsmålet lyst og ikke-fordømmende, og prøv å ikke ta noen store beslutninger basert på svaret på dette spørsmålet alene.

relationshipcompatability_Q2

3. Hvor ser du deg selv om 5 år?

Ser du deg selv med din partner om 5 år? Vil du flytte bort for å studere eller jobbe? Å få en generell ide om kjærlighets fremtidige planer kan hjelpe deg med å ta vanskelige beslutninger når tiden kommer.

relationshipcompatability_Q3

4. Tror du det er viktig å snakke med kjæresten din / kjæresten hver dag?

 Noen ganger skjer det argumenter fordi vi har mismatchende forventninger i våre relasjoner. Finn ut hva partneren din tenker på hvor ofte du bør kontakte hverandre, før du misforstår deres mangel på kontakt.

relationshipcompatability_Q4

5. Liker du å gå ut om natten i helgene, eller bo og se på filmer?

 Selv om det er flott å ha forskjellige interesser og hobbyer, kan det være vanskelig hvis kjæresten din er ute og feirer hver helg mens du sitter hjemme, og lurer på hva han er i ferd med. Å ha noen felles interesser og felles aktiviteter som du kan binde over er viktig for å ha et godt forhold.

relationshipcompatability_Q5

6. Er religion viktig for deg?

 Religion kan komplisere selv de beste relasjonene. Finn ut om du er på samme side som din partner når det gjelder religion, og bli litt mer kjent med deres tro og oppdragelse.

relationshipcompatability_Q6

7. Hva ser du etter i en fremtidig kjæreste / kjæreste? 

 Dette er et godt spørsmål å spørre noen du vil ha et forhold til, spesielt hvis du ikke har avslørt dine følelser til dem ennå. Hvis din forelskelse beskriver noen akkurat som deg, er sjansene at han føles på samme måte!

relationshipcompatability_Q7

8. anser du deg selv en sjalu person? 

 Overdreven jalousi er ikke et attraktivt trekk, og det kan være et advarselsskilt som noen kan kontrollere i et forhold. Finn ut hva partneren din synes om å ha venner av motsatt kjønn, og om de vil stole på at du går ut uten dem.

relationshipcompatability_Q8

9. Hva er ditt lengste forhold til dato? 

Å vite din partners relasjonshistorie kan gi deg litt innsikt i deres nivå av erfaring med kjærlighet og engasjement. Hvis de aldri har hatt et seriøst forhold, eller har hatt en serie flings, kan det hende du vil endre tilnærming og forventninger i det nye forholdet ditt.

relationshipcompatability_Q9

10. Hva er den mest romantiske tingen du noensinne har gjort?

 Finn ut om din nye kjæreste er en håpløs romantiker eller en fornuftig, jordnær fyr ved å spørre ham om den mest romantiske tingen han noensinne har gjort. Forhåpentligvis blir du hyggelig overrasket!

relationshipcompatability_Q10

11. Har du noen gang vært forelsket? 

 Har din nye mann noen gang vært forelsket? Har han hatt sitt hjerte brutt? For å binde følelsesmessig med noen, hjelper det å vite hva de har opplevd, og hvordan det har påvirket dem.

relationshipcompatability_Q11

12. Hva ville din ideelle karriere være? 

 Dette er et flott kompatibilitetsspørsmål, da du hver fortelle om dine mål, ambisjoner og planer for fremtiden. Din partner kan avsløre sin lidenskap for en bestemt karrierevei, eller en drømjobb som de håper å lande en dag.

relationshipcompatability_Q12

13. Hvor viktig er familien til deg?

 Dette er et svært viktig spørsmål, ettersom du en gang kan delta, kan partneren din tilbringe mye tid med familien i stedet for med deg. Han kan også prioritere sin familie over dine relasjoner, avhengig av hvor nær han er til dem. Alternativt kan han være ivrig etter at du møter hans familie!

relationshipcompatability_Q13

14. Hva verdsetter du mer - skjønnhet, eller intelligens?

 Dette er ganske vanskelig spørsmål, og svaret kan avsløre mye om noen verdier. Sammenlign svarene dine for å se om du har lignende verdier og overbevisninger.

relationshipcompatability_Q14

15. Hvorfor avsluttet ditt siste forhold?

 Dette er litt av et vanskelig spørsmål, da det bringer opp exes og det kan være litt vanskelig. Men å være ærlig om feil i tidligere relasjoner kan bringe deg nærmere og bygge tillit.

relationshipcompatability_Q15

16. Hva synes du om å feire jubileer / Valentinsdag?

 Dette er et annet godt spørsmål å komme seg ut av veien relativt tidlig, for å unngå unødvendig skuffelse og vrede. Når du vet hvordan partneren din føles om å feire hendelser som jubileer, vil du vite hva du kan forvente - ingen ubehagelige overraskelser når han blir tom i hånden på V-dagen!

6563e674d2ab85dd0077813284b3d88d

17. Er du venner med noen av dine ekser? 

 Dette kan være en avtalebryter for noen mennesker, og et totalt ikke-problem for andre. Du må bestemme tidlig om du vil kunne håndtere din nye kjæreste å se sin eks, jevnlig hvis de fortsatt er venner.

relationshipcompatability_Q17

18. Hva er din ide om en romantisk ferie? 

 Dette kan være et morsomt spørsmål, som du kan dele fantasier og drømmer mens du flirter til ditt hjerte innhold. Hvis du liker partnerenes svar, har du muligheten til å dele lignende følelser om romantikk og romantiske bevegelser.

relationshipcompatability_Q18

19. Ville du kunne håndtere et langdistanseforhold?

 Noen ganger er timingen bare ikke på din side, og du må kanskje holde forholdet ditt over lang avstand. Langdistanseforhold er ikke enkle, og hvis du har en følelse av at du kanskje må gjøre lang avstand, bør du tenke veldig hardt om din beslutning.

relationshipcompatability_Q19

20. Hva er dine synspunkter på PDAer? 

 Noen mennesker liker ikke bare offentlige viser av kjærlighet (PDAer). I stedet for å anta at kjæresten din skammer deg, fordi han ikke vil kysse deg offentlig, spør han om viser av offentlig kjærlighet få ham til å føle seg selvbevisst eller ubehagelig.

relationshipcompatability_Q20

Forhåpentligvis vil disse spørsmålene være nyttige neste gang du vil vite om din nye fyr er din perfekte kamp, ​​eller noen du foretrekker ikke å starte et langsiktig forhold med.

Bildekreditter: http://www.pinterest.com og http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

− 1 = 3