20 Rainy Day Date Ideas

Har du noen gang hatt gode planer for en date med din spesielle noen, bare for å få været til å bli dårlig på deg? Å ha en dato som er ødelagt av været kan være en ekte bummer, men datoen trenger ikke å være et komplett tap. Det er fortsatt mange morsomme ting du kan gjøre og har fortsatt den datoen. Piknik og turer i parken kan bli kansellert, og en tur til en fornøyelsespark eller stranden kan være ute av spørsmålet, men det er fortsatt mange alternativer du kan velge mellom:

Dato idea 7

Arcades.  De fleste byer har arkader eller lignende steder hvor for et par dollar kan du gå og ha det gøy. Prøv og vinn din spesielle noen noen premier, og kanskje se om det skjer noen spesielle arrangementer.
Rullerbane. Strapping på et par rulleskøyter kan være en morsom opplevelse, og det kan også være en god tillit bygge øvelse-ingenting sier tillit som å stole på noen å fange deg hvis du begynner å falle.
Bli kultivert. Å besøke museer, teaterforestillinger og lignende kan være en fin og romantisk dato. Del dine interesser med hverandre og lær noe nytt underveis.
Få artsy. En regnfull dag kan være en god sjanse til å komme i kontakt med din kreative side. Prøv å jobbe på et maleri sammen, spill noen instrumenter sammen hvis du er både musikalsk tilbøyelig eller jobber med et skriveprosjekt sammen.
Shoppe. Dette betyr ikke at du løper opp betalingskortet og har fyren sitte hele dagen og venter på deg. Finn steder hvor du begge vil nyte bare nettbutikker, kunstbutikker og andre steder hvor dere begge deler en hobby, lidenskap eller kjærlighet.
Dato idea 3

Gjenta gamle minner.  Hvis du har vært sammen for en stund, se gjennom gamle bilder av dere to. Eller dra ut familiealbumene og gjenopplev din egen historie med din spesielle person.
Tub tid.  Nyt en fin suge i badestampen, eller et romantisk boblebad med noen duftende stearinlys kan være en fin måte å tilbringe en kald og kjedelig dag på.
Folk ser på. Gå til kjøpesenteret eller et annet sted hvor mange mennesker samles, ta en koks eller en iskrem å dele, og bare se på alle folkene og nyt litt tid sammen.
Nyt regnet. Det er noe å si for en romantisk ettermiddag, snugglet sammen under dekslene, og lytter til regnet som faller utenfor.
Dato idea 1

Innendørs piknik.  Ikke la regnet ødelegge piknik, i stedet ha en innendørs! Spred et teppe på bakken, fyll litt fingermat og ta litt fin musikk på å spille, og du har den perfekte innendørsdagen.
Videospill. Enten du både liker skytespill som Call of Duty eller RPG-spill som Final Fantasy, kan du fortsatt nyte litt spilletid sammen. Klassikere som Rock Band, Wii Sports, og mange flere er gode spill for å nyte en fin ettermiddag sammen.
Kline.  Enkel, men åh så mye moro. Ikke glem de enkle tingene som fikk deg til å bli forelsket i hverandre.
Spill fotograf. Selv om du ikke er en proff, kan det være mye moro å snape bilder av hverandre. Lag noen collager av bildene du tar og lag noen gode minner sammen.
Film maraton. Har dere både filmer som Ringenes Herre, Harry Potter eller andre store serier? Ha deg selv en maraton og se alle favorittfilmene dine på baksiden. Det kan være en fin måte å tilbringe dagen og nyte selskapet av din kjære.

Dato idea 2
Lesehest den. Hvis du begge er bokelskere, prøv å snuggle opp av peisen eller under dekslene nyter noen gode bøker. Les dine egne bøker eller sving lesing fra samme bok høyt.
Slapp av. Det er ingenting galt med å bare slappe av dagen bort. Har ikke lyst til å komme seg ut av sengen eller forandre seg fra pyjamas? Ikke gjør det da. Tilbring dagen i sengen, slapp av i din PJ og ha en avslappende dag til dere selv.
Brettspill. Gjør det til en brettspill dag. Hvis vanlige brettspill virker litt tørre, så prøv å riste ting opp litt - strip poker eller twister noen?
Vær kokken. Arbeid litt kulinarisk magi på kjøkkenet sammen. Selv om ingen av dere er så gode på det, kan det fortsatt være en flott tid, og du kan bli overrasket over resultatene.
Gå tur. Det er noe romantisk om å gå i regnet. Husk alle de filmene som kysser i regnet? Vel nå kan du lage ditt eget spesielle filmmoment. Et lite regn skadet aldri noen.

Dato idea 6

Ha sex. Nok sagt riktig?

Leave A Comment

3 + 6 =