20 morsomme spørsmål å spørre en fyr du liker

Enten du vil knekke noen smil, virkelig bli kjent med ham eller bare ønsker å spille et morsomt spill med 20 spørsmål, kan spørsmålene som er satt sammen nedenfor, virkelig være morsomt å spørre fyren du liker! Du og din forelskelse vil begge smilende på slutten av hvert svar. Her er 20 morsomme spørsmål for deg å spørre fyren du liker:

Spørsmål 1.) Hva ville du gjøre hvis du kunne være usynlig for en hel dag?

Spørsmål 1

Hvorfor det er morsomt: Å vite de fleste menn, ville deres svar på en eller annen måte sannsynligvis inkludere dem som snooping rundt på lommeboken i lommeboken i kjøpesenteret! Sikkert, du får en god chuckle ut av hva han svarer med.

Spørsmål # 2.) Hva er din favoritt vits?

vits

Hvorfor det er morsomt: Om denne vitsen faktisk er morsom eller ikke, ser han på å prøve å sette den sammen og prøve å gjøre det morsomt, slik at du vil like det så mye som han gjør - uvurderlig.

Spørsmål # 3.) Hvis du kunne være en kvinne i en dag, hva ville du gjøre på den dagen?

question3

Hvorfor det er morsomt: Denne har fått seg til morsom! Menn forstår ikke kvinner så vel som vi ønsker og så de er virkelig fascinert og like freaked ut av kvinner, så forestill deg hva de ville gjøre hele dagen ...

Spørsmål # 4.) Hva er det verste som noen har gått inn på med deg?

kit

Hvorfor det er morsomt: Tydeligvis var det et pinlig øyeblikk for en grunn og vanligvis pinlige øyeblikk er ganske morsomme!

Spørsmål # 5.) Hva er det merkeligste kallenavnet folk kaller deg?

hur

Hvorfor det er morsomt: Uansett hva han finner merkelig om navnet, vil det nok være å slå deg opp fordi det blir dumt eller pinlig.

Spørsmål # 6.) Tror du at du er attraktiv?

question7

Hvorfor det er morsomt: Det er nesten ingenting morsommere enn å se på en fyr, føler en liten smule vanskelig om spørsmålet, og prøv å puste ut brystet og snakke for trygg over seg selv.

Spørsmål # 7.) Kan du liste tre ord som beskriver deg selv?

snakker

Hvorfor det er morsomt: Vel, når en fyr trekker ut tre ord som "Sexy", "Sjarmerende" og "Awesome", får du vanligvis en skikkelig god latter om det.

Spørsmål # 8.) Hva ville folk høre om de kunne lese tankene dine?

seduc

Hvorfor det er morsomt: Ikke bare gutter, men vanligvis har alle noen rare og morsomme tanker som går over hele hodet hele dagen ... men gutta er vanligvis mye morsommere!

Spørsmål # 9.) Hva er din dumeste pet-peeve?

question8

Hvorfor det er morsomt: Tenk deg at han sier noe som "Når moren min forteller meg å sette min sokker unna mens jeg spiller Call Of Duty." Mange karer har veldig dumme kjærester, at de blir veldig sur på, og deres reaksjon kan få noen til å chuckle en liten bit.

Spørsmål # 10.) Hvem er din kjendisfeiring og hvorfor?

kimk

Hvorfor det er morsomt: Dette er et morsomt spørsmål å spørre fordi en fyr vanligvis vil bare nevne en kjendis eller kjendiser med de største ... vel, du vet det!

Spørsmål # 11.) Hva er du mest redd for?

JESSE TYLER FERGUSON

Hvorfor det er morsomt: De fleste dudes liker ikke å diskutere deres frykt fordi de tror det får dem til å se svake ut. Så, for å høre en fyr faktisk fumle for et mindre svakt svar er ganske morsomt. Eller, hvis han er ærlig og sier noe morsomt som "Kattunger" eller "Bunnies", kan du få en latter av det.

Spørsmål # 12.) Hva er din største sving på?

bruk

Hvorfor det er morsomt: Det er ganske morsomt å stille vanskelige spørsmål til gutta, og noen ganger kan svaret på dette spørsmålet være veldig morsomt for deg!

Spørsmål # 13.) Hva er ditt beste talent?

løp

Hvorfor det er morsomt: Noen ganger, spesielt hvis du nettopp møtt denne fyren, kan han prøve å overdrive for å gjøre seg lydkjøler for å imponere deg. Så du kan høre noe som, "Jeg er helt fantastisk på å kjøre racerbiler. Jeg vinner første plass hele tiden! "Da han i virkeligheten vant, vunnet han bare såpeboks derby i 4. klasse og fikk et blått bånd.

Spørsmål # 14.) Vil du savne et sportsspill for meg?

fotba

Hvorfor det er morsomt: De fleste gutta er helt besatt av sport, enten det er fotball, fotball, basketball ... uansett ... Når det blir spurt, vil han trolig få alle flustered eller til og med rett ut, sier sannsynligvis ikke. Kom igjen, det er ganske morsomt, ikke sant?

Spørsmål # 15.) Hva var ditt mest ubehagelige seksuelle øyeblikk?

Embara

Hvorfor det er morsomt: Jeg tror ikke at denne trenger en forklaring ... om den var seksuell og akward ... det kommer nok til å få deg til å le.

Spørsmål # 16.) Hva var ditt mest pinlige øyeblikk?

question5

Hvorfor det er morsomt: Vanligvis er pinlige øyeblikk ganske morsomme og enda morsommere når personen som ble flau, forklarer øyeblikket.

Spørsmål # 17.) Hva ville du gjøre hvis du vant lotteriet?

penger

Hvorfor det er morsomt: Gutter har en helt annen måte å tenke på enn kvinner og noen av måtene de ville bruke alle pengene på ... vel, det er latterlig morsomt.

Spørsmål # 18.) Hvis du kunne begå noen forbrytelse og komme unna med det, hva ville det være?

mansjetter

Hvorfor det er morsomt: Ok, så dette er sannsynligvis ikke sant for bare noen gutter, men dessverre, svar som "Stjel det nye Madden 25-spillet" eller "Break into Jessica Alba's house" har blitt gitt ... Ha!

Spørsmål # 19.) Hvis du kunne se fremtiden, hva ville du håpe å se deg selv på 5 år?

framtid

Hvorfor det er morsomt: Det er alltid noe annet å høre en fyr snakke om hvordan han ser seg selv i fremtiden ... om han kan tenke så langt framover!

Spørsmål # 20.) Hva er din perfekte jente som?

blond

Hvorfor det er morsomt: Jeg kan høre nesten hvilken som helst fyr som går, "Vel, hun må ha stor ....!"

Spørsmål # 21.) Hva var ditt mest pinlige øyeblikk da du var i skolen?

21

Hvorfor det er morsomt: Enten det er homecoming ruses eller homeroom mislykkes, uansett historie han forteller, vil du sikkert få begge dere til å giggle opp en storm. Flauende øyeblikk er alltid bra for en latter! Spesielt kommer fra noen du er i!

Spørsmål # 22.) Hvilken TV-show karakter er mest som deg?

22

Hvorfor det er morsomt: Det som gjør dette humoristisk er at han kan sammenligne seg med noen du aldri ville ha gjettet. Dette kan til og med gi deg en ide om hvordan han ser seg som en person. Tror han virkelig at han er så morsom som den kule fyren fra det ene showet? Vi tviler på det, damer, men han er søt uansett, ikke sant?

Spørsmål # 23.) Har du noen kule arr?

23

Hvorfor det er morsomt: Hvis han gjør det, få ham til å vise deg! Det er alltid en interessant historie bak kule arr. Noen ganger er historiene bak arrene ganske latterlige. Også, det kan være et flott sted ... som under skjorten hans eller på bicepen hans!

Spørsmål # 24.) Tror du at spøkelser er ekte?

24

Hvorfor det er morsomt: Foredrag om de fleste overtro, myter og urbane legender er alltid ekstremt morsomme og morsomme. Tror han også bigfoot kan være ekte? Hvordan stopper du latteren fra å flyte når du berører et slikt opprørende tema.

Spørsmål # 25.) Hva er din favoritt komediefilm?

25

Hvorfor det er morsomt: Ordet komedie er rett i selve spørsmålet på denne. Din mann vil sikkert knekke et smil eller to mens han forteller deg om hans favoritt, morsomme film. Du kan begge til og med nyte de samme filmene, men mer enn sannsynlig kan han ty til de typiske fyrene, du vil bare finne ut om du spør!

Spørsmål # 26.) Hvordan ville du tilbringe en uke hvis du kunne gjøre alt du ville ha?

26

Hvorfor det er morsomt: Svaret på dette spørsmålet kan gi deg en titt på hvor ubarmhjertig han kan være. Ville han tilbringe en hel uke å spise Doritos å spille det nyeste Xbox-spillet i undertøyet hans? Kanskje han ville rote med vennene sine ... Eller kanskje han ville tilbringe all den ekstra tiden med deg. Noe i hans svar om dum eller alvorlig vil oppmuntre noen smil.

Spørsmål # 27.) Hvem er din morsomste venn?

27

Hvorfor det er morsomt: Alle begynner å lyse når de snakker om deres favorittvenner. Spør ham hvem hans morsomste venn er, vil definitivt få ham til å åpne opp og forhåpentligvis fortelle noen morsomme historier.

Spørsmål # 28.) Liker du å være kittlet?

28

Hvorfor det er morsomt: Forbered deg på litt lekfull teasing! Å spørre ham om dette, kan gi deg muligheten til å komme litt nærmere ham.

Spørsmål # 29.) Er du redd for noe dumt?

29

Hvorfor det er morsomt: Er han redd for noe opprørende som ballonger? Bli kjent med hva som virkelig freaker ham ut. Det kan være et absolutt opprør bare å se hvor dumt hans svar kan få!

Spørsmål # 30.) Hva er din favoritt pickup linje?

30
Hvorfor det er morsomt: Pick up linjer er alltid corny, er de ikke? Hvordan kunne du ikke le? Eller kanskje den fyren du liker vil høres ganske bra ut mens han sier det ...

Leave A Comment

5 + 4 =