20 Flørtende spørsmål for å spørre deg

Når det gjelder å vise noen du har en forelskelse på, kommer det hele til en ting: flørting. Men hvis du ønsker å sparke ditt flørtspill og ta det et skritt videre, er det bare en vei å gå: flørtende spørsmål, selvfølgelig! Vi har kommet opp med en fristende liste med 20 helt flørtende og søte spørsmål for å spørre din forelskelse - som alle vil få ham til å vite at du liker ham uten å være altfor åpenbart.

117c45ddb180a4e985f8a31ac60c44cd

1. Hva er din ide om den perfekte datoen?

Dato

Du spør om sin perfekte date, ikke sant? Så det er åpenbart at du er interessert i ham og vil vite hva du kan forvente hvis de to av dere endelig bestemmer deg for å gå ut.

2. Hva ser du etter i en jente?

perfekt woman2

Tydeligvis er dette et super viktig spørsmål av to grunner. En, du må vite om du er selv hans type, og to, dette lar ham vite at du er nysgjerrig på om du er en kamp for ham eller ikke.

3. Hva syntes du da du først så meg?

kvinner

Dette spørsmålet viser at hans mening er viktig for deg, og du er definitivt nysgjerrig på hva han tenker på deg.

4. Hvor er ditt favorittsted å bli kysset?

kysse

EN super flørtende spørsmål - sørg for at du husker hans svar for fremtiden;).

5. Hva er din største sving på?

sving ons

Et annet utrolig flørtende spørsmål som definitivt vil gi ham beskjed om at du er interessert. Igjen, vær sikker på at du lagrer denne informasjonen for fremtidig rendezvous!

6. Hva er din største slå av?

sving off

Akkurat som du burde vite hva du skal gjøre for å gjøre deg glad i, bør du DEFINITIVT vite hva som slår ham av. Unngå disse skruene til enhver pris - av åpenbare grunner.

7. Hvor lenge var det siste forholdet ditt sist?

breakup2

Grave inn i hans forholdshistorie kan bare bety en ting: du liker ham og hva du skal vite om han er i markedet for noe seriøst, eller hvis han bare vil rote rundt.

8. Hva er den mest romantiske tingen du noensinne har gjort?

romantisk

Som kvinner er dette bare noe vi burde vite: Er han den super romantiske typen fyr som vil feie deg av føttene dine? Eller vil han la deg henge i romanseavdelingen?

9. Hvordan ville du beskrive ditt perfekte kyss?

kiss2

Dette lar ham vite at du definitivt tenker på å kysse ham, og du vil sørge for at det er helt perfekt for ham.

10. Hvis du kunne ha en jente i verden, hvem ville det være?

girlinworld

Virkelig bare et morsomt og flørtende spørsmål. Ekstra brownie poeng og alvorlige magefugler hvis hans svar er deg.

11. Hva ville du gjøre hvis jeg kysset deg?

kiss3

Dette lar ham vite at du tenker på å gjøre det første trekket og vil vite om han ville være ok med det eller ikke. Hvis han synes interessert, foreslår jeg å gå inn for drepingen! (Eller kysset - du tar min drift).

12. Liker du meg som en venn eller noe mer?

spørre him

Jeg tror ikke dette spørsmålet krever ytterligere forklaring. Liker han deg eller ikke? Noe du burde finne ut tidligere enn senere.

13. Liker du når jenta gjør første skritt eller vil du heller være i kontroll?

firstmove

Igjen, dette er i utgangspunktet spørre om det er greit for deg å gå inn og gjøre det første trekket. Hvis han ikke er i det, antar du at du bare må lene deg tilbake og vente - og fortsett å hinting (sukk).

14. Hva bruker du på senga - om noe?

sove

Kanskje du tenker på å overnatte med ham - eller kanskje du bare vil vise ham naken. Uansett årsaken er dette absolutt et flørtespørsmål!

15. Hva er ditt favoritt kjæledyrnavn du liker jenta til å ringe deg?

kjæledyrnavn

Og når han forteller deg svaret, fortsett og begynn å kalle ham det spesielle navnet nå og da - ikke glem å blinke og fnise litt også.

16. Har du jobbet ut?

trene

Et kompliment? Det flirter 101! Helt flørtende spørsmål, du burde spørre din forelskelse.

17. Vil du helst bli kalt sexy eller smart?

sexy or smart

Er han grunne og materialistiske, fokusert på hans utseende, eller er han mer om hjerner og smarts? Uansett hva han svarer, sørg for å følge opp med "Vel du er definitivt sexy / smart".

18. Hva synes du er din beste funksjon?

kjekk

Etter at han svarer, må du være sikker på å avslutte med noe som, "Oh ja, jeg er helt enig. Jeg elsker din ____, også ".

19. Hva synes du er min beste funksjon?

Nina Dobrev

Bryt ham ut av skallet hans og få ham til å flirte tilbake med deg med dette enkle, flørtende spørsmålet.

20. Vil du gå ut i kveld?

dinner2

Det ultimate flørtespørsmålet. Jeg mener, hvilken bedre måte å fortelle om din forelskelse knuser på deg også enn ved å spørre ham ut på en dato? Det er definitivt et trekk for de dristige kvinnene der ute, men hvis han sier at han liker det når en jente gjør det første trekket, anbefaler vi sterkt å gi dette spørsmålet et skudd.

21. Liker du å kose eller lage seg?

21

Du kan få tankene hans på alle de riktige stedene ved å stille dette spørsmålet. Det er mer flørtende enn å snakke om noen av de mest intime tingene de to av dere kunne gjøre?

22. Finner du deg mer trukket mot hjerner eller utseende?

22

Dette spørsmålet har en viss betydning og vil gi deg innsikt i hvor hans prioriteringer ligger når det gjelder å finne en kjæreste. Noen gutter må ha begge, andre har mer preferanse til den ene over den andre.

23. Velg tre ord for å beskrive deg selv, hva er de?

23

Å la deg knuse beskrive seg er en perfekt måte å bli kjent med ham og vil åpne enda flere veier for å flørte med ham. Dette spørsmålet gir deg et klart bilde av hvordan han ser seg selv og om han har noen arrogante egenskaper.

24. Vet du hvor stilig du er?

24

Gi ham et lite tillitstopp med dette sjarmerende spørsmålet. Det er garantert å bringe et smil til ditt kjærlighets søte ansikt, og la ham virkelig få vite hva du synes om ham på den absolutt beste mulige måten: En kompliment.

25. Hvordan ville du beskrive ditt perfekte forhold?

25

Dette spørsmålet er litt mer intens, men får ham til å snakke om de viktige tingene og kanskje gi deg en titt på hva han forventer hvis du to gang tar forholdet ditt til neste nivå. Som med disse spørsmålene, bør det være enkelt!

26. Liker du skitten snakk?

26

Denne ber om et spicy svar fra deg. Få ting litt oppvarmet i samtalen ved å åpne døråpningen som vil lede deg to til flere intime samtaler.

27. Liker du massasje?

stor

Hold ting opplyst med dette spørsmålet. Det vil sikkert gi ham bildet av deg som gir ham en massasje etter en lang, hard dag. Hvem ville ikke elske det bildet? Hvis han ikke elsker ideen om en massasje fra deg, så er han egentlig ikke for deg, er han?

28. Er du sjenert eller mer utgående?

27

Det er godt å få en fyr til å snakke litt om seg selv. Han vil nyte å la deg bli kjent med ham så mye som han blir kjent med deg. I tillegg vil svaret gi deg beskjed om hva du har å gjøre med når det gjelder den raskeste banen ut av vennssonen og videre til hvor du vil være.

29. Hva er dine planer i dag / i kveld / i morgen / neste uke?

29

Vi gir deg muligheter her, fordi den rette er avhengig av tilgjengeligheten din. Men ved å spørre ham om dette, gjør du det klart at du kanskje vil gjøre noen form for planer med ham snart, og også la han få vite at du bryr deg om hva han har på utenom denne samtalen.

30. Hvordan har ingen kommet deg opp ennå?

30

Betydning hvordan i hæl er noen som han fortsatt singel. Gjør ham rødme ved å blande dette komplimentet med dette siste flørtende spørsmålet. La ham vite at du ikke kan tro at han fortsatt rocker den alene. Sikkert, denne vil gi ham en ide om dine intensjoner.

Leave A Comment

72 − = 68