20 beste første dato spørsmål å spørre en fyr

Damer, den typiske første dato spørsmål er kjedelig. Hvor jobber du? Hva gjør du på fritiden? Håper du å ha en familie en dag? Du vil kanskje vite svarene på disse, men de er kjedelige, kliché, klossete og vil ikke få deg til å ringe tilbake. Prøv disse 20 spørsmål for en mer morsom og minneverdig første date.

firstdate1

Mest pinlige øyeblikk 

Hvorfor bør du spørre;

Dette spørsmålet letter straks stemningen og gjør begge parter i ro. I tillegg vil det nok sørge for latter og et vindu inn i bedre historier.

Det verste en vet

 Hvorfor bør du spørre;

Spør denne omgående dersom din datters kjæreste er kvinner, eller noe annet du planlegger å gjøre.

Person du vil mest ha middag med

Hvorfor bør du spørre;

Dette spørsmålet sier mye om en person uten å spørre en million kjedelige spørsmål. Plus, det får meg til å tenke siden de ikke hadde forventet å svare langt utover hvor de jobbet.

firstdate3

Tatoveringer

 Hvorfor bør du spørre;

Hver tatovering har en historie og en grunn. Noen tatoveringer har morsomme historier, og noen har sentimental verdi. Uansett, de sier også mye om en person.

Drømmeferie         

Hvorfor bør du spørre;

Hvor en person ønsker å gå på fritiden kan fortelle deg mye om dem. Hvis de skulle gå til Kina, kan de være mer kulturelle. Hellas er mer historisk. Alpene er mer av en utendørs mann. Du får ideen.

 

Drømjobb   

Hvorfor bør du spørre;

Dette er et godt spørsmål som vil føre til hvor de virkelig jobber uten at du spør et slikt cliché-spørsmål. Du får også vite om de gjør det de er lidenskapelige om eller ikke.

firstdate2

Favoritt dessert

Hvorfor bør du spørre;

Dette spørsmålet har ingen skjult dypere mening, men det letter opp humøret og kanskje du kan dele en hvis du har en felles favoritt.

Hva ville du gjøre hvis du vant lotteriet?

 Hvorfor bør du spørre;

Ville de donere mye til veldedighet eller bruke det alene på seg selv? Dette gir litt inn i deres sjel. Hvis de er grunne og materialistiske, vil det vise seg veldig raskt. Hvis de nevner å betale regninger, viser det økonomisk ansvar.

 

Hvor slapp av det beste?

Hvorfor bør du spørre;

Disse spørsmålene hjelper deg med å fortelle om datoen din er høystrammet eller ikke. Hvis de kan slappe av hvor som helst, det er flott. Hvis de ikke kan slappe av hvor som helst, er det dårlig.

Merkeligste drømmen

Hvorfor bør du spørre;

Et annet "for moro" spørsmål som er garantert å gi latter, spesielt hvis han avslører at han en gang hadde en drøm om å leve med smurfene.

Toalettpapirrulle under eller over

 Hvorfor bør du spørre;

Ingen spør dette spørsmålet på en første date. Datoen din vil huske deg sikkert. Og alle har en preferanse.

 Noen gang har vært fallskjermhopping, hoppekonkurranse osv?      

 Hvorfor bør du spørre;

Dette svaret vil fortelle om han er i spenningssport eller mer reservert. Tar han sjanser eller spiller det trygt? Hvilken type fyr foretrekker du?

Favoritt komiker    

Hvorfor bør du spørre;

En persons type humor avslører mye om dem. Liker han raunchy humor eller trygg humor?

kallenavn? 

Hvorfor bør du spørre;

Dette vil trolig føre til en annen stor historie, og du vil vite en mer privat detalj om ham. Hvis han deler sin med deg, vennligst del din med ham også.

Hva gjorde du på din 21st fødselsdag

Hvorfor bør du spørre;

Det vil garantert være en god historie. Så kan du dele din også for maksimal latter.

Hva var du i videregående skole?      

Hvorfor bør du spørre;

Dette spørsmålet forteller mye om hvem han er nå. Sikker folk endrer seg, men forandrer de seg så mye? Den oppfattede fotballstjernen kan være lik den mannen han er nå.

arr?

Hvorfor bør du spørre;

Gutter elsker å fortelle om deres slagssår. Uansett historien, vil han sannsynligvis overdrive og gjøre seg en helt ut av det. Det er god underholdning.

Hvor mange steder har du vært i?  

Hvorfor bør du spørre;

Jo mer reiste noen er, desto bedre ser de på det store bildet. Noen som knapt har gjort det utenfor deres hjemby, har en veldig smal utsikt over verden.

firstdate4

Morgen eller natt person?

Hvorfor bør du spørre;

Ingen ønsker å danse om morgenen. Med mindre du er en også.

Samler du på noe?

Hvorfor bør du spørre;

Dette spørsmålet gir litt innsikt i dem uten å spørre en million andre spørsmål. Det åpner også opp muligheten til å se om du deler noen interesser.

Leave A Comment

2 + 2 =