100 spørsmål å spørre kjæresten din

prev1 av 5neste

Når du først begynner et nytt forhold, ser det ut til at det er en million forskjellige spørsmål og spør og historier å dele. Etter hvert som forholdet utvikler seg, er det altfor lett å falle inn i rutinen. For å lære mer om en partner og forbedre en følelsesmessig tilkobling, bør damene spørre sine kjærester følgende spørsmål.

1. Vil du ha barn?

Gå forbi bare spørg dette spørsmålet og spør kjæresten din hvorfor eller hvorfor ikke. Årsakene til å ha barn eller gjenværende barnløse er ofte mer informative enn selve beslutningene.

2. Har du noen gang gått på blind dato?

Selv om du snakker om tidligere partnere, er ikke den beste ideen, er blinde dataarker alltid gøy. De jobber som et godt samtalemne fordi stort sett alle har en blind dataark.

3. Er du en røyker?

Dette er en samtale å ha innen de første par datoene. Noen mennesker kan ikke tankene lukten av sigarettrøyk, men det kan være en avtalebryter for noen ikke-røykere. Å få dette emnet ut i det åpne kan bidra til å forhindre at det blir et pågående argument i fremtiden.

4. Hva gjør du vanligvis på nyttårsaften??

For lykke til, bør parene starte det nye året sammen. Fra Polar dips til ballen faller, er det mange arrangementer for datoer å gjøre sammen.

5. Har du noen gang tatt en permisjon uten sabbatsdag??

På et tidspunkt ønsker de fleste å ta litt tid fra jobben. Har kjæresten din brukt tid til ferie eller frivillig arbeid? Kanskje brukte han det på en safari eller grotte i New Mexico. Uansett svar, er det sikkert å si noe om datoen din.

ferie

6. Er du ambisiøs? Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Go-getters og drevne mennesker kan fokusere på sine mål på bekostning av andre deler av deres liv. Hvis du er begge ambisiøse, så er dette ikke et problem.

7. Har du noen gang vært i vanskeligheter med loven??

Hvis du sperrer noen fartfartsselskaper eller shenanigans under college, bør du være ekstremt forsiktig med alle som har fengselsrekord. Hvis de virker som en oppstående person, kan du alltid be om mer informasjon om deres juridiske problemer.

8. Hva er din oppfatning av skilsmisse?

Dette spørsmålet bør vente til senere i forholdet, men det avslører viktige detaljer om kjæresten din. Hans tilnærming til skilsmisse viser mengden engasjement han er villig til å gjøre for sin familie og hans ekteskap.

9. Har du noen gang vært i terapi?

Spesielt de siste årene er folk langt mer sannsynlig å vende seg til terapi. Fra emosjonelle til psykologiske problemer til religiøse spørsmål er råd fra en rådgiver nyttig. Kjæresten din kan ikke være interessert i å åpne opp umiddelbart om disse spørsmålene, men det kan hjelpe deg to bli nærmere.

10. Fungerer du frivillig eller jobber med et non-profit?

Etter å finne ut om kjæresten din gjør noe frivillig arbeid, bør du alltid spørre hvor han gjorde det på. Dette er en nøkkelindikator for idealer og ting de føler seg lidenskapelig om.

frivillig

11. Har du noen gang gått til skolegjenforeningen din?

For nye samtaleemner må kjærester dive inn i fortiden. Diskuter kollegium og videregående venner eller hva det var å være på gjenforeningen.

12. Har du noen gang hatt en nær dødsopplevelse?

Selv om det ikke kan være en nær dødsopplevelse, kan en kjæreste ha hatt en smal flukt fra døden. Hvis du har din egen historie, kan du også dele den med ham.

13. Hvordan feirer du bursdagen din??

Dette er et utmerket spørsmål å spørre fordi det viser hvor mye verdien kjæresten din plasserer på egen bursdag eller helligdager. Hvis de ikke husker å feire sin egen bursdag, bør kjærester ikke holde ut håp om fantastiske Valentinsdaggaver.

14. Er du rask til sinne?

Jenter må vite svaret på dette før de blir involvert med noen. Å dele en fyr med et ukontrollabelt temperament er aldri en ideell situasjon.

15. Liker du å danse?

Det beste langsiktige forholdet har partnere som deler felles interesser eller hobbyer. En avslappende kveld med dans eller natt ute på klubber er en fin måte å knytte sammen med en partner.

dans

16. Går du noen gang til å shoppe?

Etter hvert som forholdene utvikler seg, kan partnere gå tom for ting å snakke om med hverandre. Fra vindu shopping til fotturer er læring om hobbyer en flott måte å bli bedre kjent med en partner.

17. Kan du holde hemmeligheter?

Fra dette utgangspunktet kan damer forgrene seg til de typer hemmeligheter som kjæresterne holder og deler noen av sine favoritter.

18. Er du en ren eller rotete person?

Det kan ikke hende noe i begynnelsen av forholdet, men det vil senere. Hvis du noen gang flytter sammen eller gifte seg, må du finne ut rensevaner først.

19. drikker du regelmessig?

Drikker kjæresten din med venner eller hver kveld? Hvis de er en hyppig binge drikker, og du ikke er det, vil du kanskje beholde avstanden din.

20. Tror du monogami eksisterer?

Monogami er ikke bare for pingviner. Med mindre du tror på polyamorøse relasjoner, vil du vite om kjæresten din tror på monogami først.

Ekteskap

prev1 av 5neste

Leave A Comment

73 − 69 =