10 ting han gjør som gjør meg lykkelig

Du kjenner den spesielle fyren i livet ditt, den som gjør deg så latterlig glad? Den som du ikke engang kan forklare for vennene dine; han er rett og slett så fantastisk, du kan ikke sette det inn i ord - de ville nok ikke forstå det uansett! Men hva handler det om ham som gjør deg så glad? Kan det muligens være en av disse 10 grunnene nedenfor? Ta en les, og fortell oss hvilke ting din spesielle mann gjør for å gjøre deg glad!

a78eb3fa9f13e99549c622afa414e493

  1. Han får meg til å føle at jeg er den eneste jenta i verden

Du vet at du ikke er den eneste jenta i verden. Han vet at du ikke er den eneste jenta i verden. Det spiller ingen rolle. Han behandler deg og får deg til å føle at du er den eneste jenta, selv om det er millioner. Han får deg til å føle deg spesiell, som om du er skilt fra mange andre kvinner på jorden.

  1. Han er ikke redd for å være dum

Jeg vet ikke om deg, men jeg elsker det absolutt når en mann kan lette seg og bare være dum! Hvem vil være rundt noen som er en boring uansett? Han kan gjøre deg glad fordi han vil la seg vekk og gjøre noen dumme vitser med deg. Han kan bestemme at det er greit å gjøre noe helt dumt som å prøve å gjøre cartwheels i parken og mate ender. Kanskje han synes det er morsomt å se den nye Disney-filmen i teatre. Uansett dumme ting han gjør, elsker du det og det gjør deg så glad!

  1. Han kan hylle meg ikke noe

Dette er en stor en. Tross alt vet du hva de sier: det er fantastisk når noen kan få deg til å le når du ikke engang føler at du smiler. Hvis din fyr har den fantastiske muligheten til å gjøre det, så er det egentlig ikke rart hvorfor han ville gjøre deg så glad i livet ditt. Hvis din fyr noensinne har sett deg ned, og han er i stand til å oppmuntre deg uansett hvor lavt du føler, bør du sannsynligvis holde ham rundt!

9d52d582df915d26010dd2b21b93acde

  1. Han tekster alltid meg

Jeg sier ikke at han må skrive deg 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Men en mann som vil gå ut av hans måte å sørge for at du får en god morgen og godnatt tekst hver dag, er absolutt en mann som vil gjøre deg glad. Hvis han kan være ute med sin fyr, venner gjør ting og fortsatt finne tid til å sende deg en tekstmelding tilbake, bryr han seg om deg - og selvfølgelig som burde få deg til å føle deg glad og veldig spesiell. Det kan bety at han blir gjort narr av sine fyrevenner, men han bryr seg ikke; han vil snakke med deg, og det er alt som betyr noe. Han vil definitivt ta vitser fra vennene sine hvis det betyr teksting frem og tilbake med sin spesielle jente.

  1. Han husker små detaljer om meg

Noen som egentlig ikke bryr seg om deg eller bare er med deg for * feil * grunnene, husker ikke de små detaljene; Heck, de vil ikke engang bry deg om å spørre om dem! Hvis denne fyren i livet ditt spør deg om de små ting og husker ting du forteller ham, selv om du tror det ikke er noen måte han vil huske, så er han en fantastisk fyr. Det er enda bedre hvis han legger minnet til å praktisere, for eksempel: la oss si under en ganske uformell samtale om kaffe du nevner at din favoritt er en karamell frappuchino. Deretter, en uke senere, overrasker han tilfeldigvis deg på jobb med en stor karamell frap med navnet ditt på koppen. Det er vakkert. Ikke bare lytt han til det du sa, men han husket den lille detalj og gjorde det kjent for deg at han bryr seg nok til å lytte og huske de små detaljene. Seriøst sier jeg det igjen, ting som det er bare helt vakre. Selvfølgelig ville det gjøre noen jenter lykkelige!

  1. Han legger meg først

En god mann vet at hans kvinne kommer først - det er like enkelt som det. Hennes mening kommer foran alle andre, hvis det er mellom henne og vennene hans, vil han alltid velge henne, og hun skal være den han kommer hjem til først. Hans kvinne kommer alltid først. Hvis han går ut av hans måte å sikre at du er første i sitt liv (så mye som mulig - selvfølgelig er dette ikke greit i visse situasjoner), da burde du sikkert føle deg glad.

add06bb5939d7feaf5d65931ed0b83e2

  1. Han forstår meg

Det er en vakker ting å være med noen som forstår deg. Tross alt, hvor mange ganger i livet ditt, kommer du i kontakt med noen som faktisk forstår deg gjennom og gjennom? De sitter ikke der og dømmer deg, de sitter ikke blindt og stirrer på deg mens du prøver å uttrykke deg selv, helt uvitende om hva du snakker om, de tror ikke du er kjedelig eller rar, de får deg bare. Du kan bokstavelig talt fortelle dem noe, og det er behagelig å gjøre det. De vil forstå hva du sier og enten enig eller forsøker å hjelpe deg ut på hva som helst de kan. Hvis du har en mann som forstår deg, skal han gjøre deg glad. Hendene ned.

  1. Han forbinder meg med et dypere nivå

Det er noen mennesker som bare vil bli kjent med deg på overflaten. De bryr seg ikke om hva som er under. De bryr seg ikke om hva som skjer i tankene dine. De ønsker ikke å bli kjent med deg. Deretter er det folk som virkelig er interessert i hvem du er som en person og hva du handler om. Hvis denne mannen prøver å bli kjent med deg på et dypere nivå, er det noe spesielt du ikke finner akkurat hvor som helst. Dette viser at han virkelig bryr seg om deg og ønsker å bli kjent med den virkelige deg. Han er ikke så fast på ditt utseende - selv om han selvfølgelig synes du er fantastisk. Han vil bare ha en ekte, dyp forbindelse med deg som går utover overflaten.

  1. Han vil gå ut av hans måte å gjøre meg glad

En mann som går ut av hans måte å gjøre deg glad? Det er nok til at noen kvinne smiler! Dette viser at han elsker å se et smil på ansiktet ditt. Han elsker å gjøre deg glad og vil ikke at du skal føle noen form for smerte. Han føler at det er hans plikt å sikre at du er glad hele tiden og vil gjøre omtrent alt for å gjøre deg glad når du føler deg nede. Hvor fantastisk er det?

944ffbd706fe56471dc542ab5d00447e

  1. Han har alt i orden

Det er noe om en mann som har alt i orden som gjør en kvinne lykkelig. Vi elsker å se en mann som har en fin jobb (eller jobber i det minste med en), vet hvordan han skal behandle en dame så vel som andre rundt seg (er hyggelig og vennlig til folk), har kunnskap om forskjellige ting, og bare Alt i alt er behagelig og selvsikker. Det er attraktivt og vil utvilsomt få deg til å føle seg tryggere og mer glad i det lange løp.

Hva gjør din fyr som gjør deg glad?

Leave A Comment

63 + = 64