10 Subtile tegn han har et knus på deg

Hvordan vet du om en fyr har en forelskelse på deg? Du kan aldri være sikker, med mindre han bekjenner rett ut, men det er noen tegn til å se etter at det vil gi deg bestemte ledetråder. Bare vær sikker på at du ikke tolker dem slik at de passer til visningen din, i motsetning til hva som egentlig er tilfelle!

Han ønsker å tilbringe tid med deg

bruke time with you

Hvis han liker deg, vil han selvfølgelig tilbringe tid med deg! Hvis han er modig nok til å vise det, er det en annen ting helt. Kanskje ber han deg om å komme sammen med vennene dine til noe han og hans venner gjør. Eller han setter rett og slett ved siden av deg i skolen, henger med deg i pause, eller gjør et poeng alltid å hilse på deg i korridoren. Hvis han er litt modig, kan han be deg om å komme ut med ham for noe. Selvfølgelig kan dette bety at han også vil være venner; alt avhenger av hensikten bak det han gjør. Så sjekk hva han er når når rundt deg.

Han tekster deg 

han texts you

Et annet tegn på interesse er at han elsker å snakke med deg og når du ikke er i nærheten - teksting deg. Hvis han sender deg morsomme tekster, kan han kanskje imponere deg. Eller hvis han stiller spørsmål, vil han bli bedre kjent med deg.

Han flirter med deg 

han flirts with you

Hvis han komplimenterer deg, plager deg og generelt flirter med deg, sjansene er at han har en forelskelse på deg! Det eneste du må passe på er at noen menn er generelt flørtende - med alle. De gutta trenger ikke en forelskelse å flørt med noen, de flirter naturlig med alle.

Han blir nervøs rundt deg

Et fortellende tegn en fyr har en forelskelse på, er at han blir nervøs rundt deg. Hvorfor ellers ville han være nervøs? Med mindre han bare er awestruck av deg generelt, har han sannsynligvis en crush på deg hvis han blir nervøs når du er rundt.

Han ser på deg

han looks at you

Har du noen gang funnet at han sitter og ser på deg når han tror du ikke vil legge merke til? De fleste gutta som stirrer på deg, gjør det fordi de finner deg attraktivt. Hvorfor ellers ville de ogle deg? Kanskje en dag har du sjokolade på kinnet ditt, men det er ikke hver dag, er det? Og hvis det var sjokolade, ville alle stirre, ikke bare han!

Han komplimenter deg

han compliments you

Hvis noen komplimenterer deg, er sjansene at de betyr hva de sier. For noen er det naturlig å komplimentere folk, for andre gjør det ikke - for dem tar det litt mot å fortelle noen de liker noe om dem. Det er bare et spørsmål om hvordan vi ble reist.

Et kompliment er bare et kompliment - vi komplimenterer venner, elskere, fremmede, familie og kolleger - men vi komplimenterer ikke alle med en glimt i øyet. Hvis en fyr er flinkende, vil han definitivt komplimentere deg på en måte som får deg til å rødme. Men det betyr ikke at han har en forelskelse på deg. Men hvis han går ut av sin måte å konstant komplimentere deg, eller det gjør han selv om han ikke er en fyr som normalt compliments folk, så liker han deg enten som en person, eller han er forelsket i deg.

Han betaler oppmerksomhet til hva du sier

Gutter som liker deg, vil ofte være oppmerksom på deg. De kan fortsatt huske hva du sa i klassen eller på jobb for to uker siden, fordi de liker å finne ut om deg. Jeg har hatt gutter sitere på ting jeg har sagt at jeg ikke engang kan huske å si, fordi de var nysgjerrige på meg, så de betalt oppmerksomhet.

På samme måte kan han spørre vennene dine om deg for å prøve å finne ut mer om deg. Denne typen nysgjerrighet er normalt på grunn av en forelskelse.

Han teaser deg 

han teases you

En stor del av flørting er å plage - hvis han har den glansen i øyet når han plager deg, har han sannsynligvis tiltrukket seg deg. Hvis han virkelig er i deg eller ikke, er det en annen sak helt. Attraksjon er en ting, virkelig å ha en crush på noen annen.

Han blir sjalu av andre gutter

Et sikkert tegn på at noen har en forelskelse på deg, er at han blir sjalu på andre gutter. Noen ganger blir venner sjalu også hvis de føler at du bruker for mye tid med noen andre, eller de liker ikke en ny venn av deg, men ofte koker det seg til attraksjon.

Han går ut av hans måte å behage deg 

han pleases you

Har han alltid noe bra med deg? Eller husk dine preferanser for noe? Lar han deg komme foran ham på linjen, eller alltid sørg for å gjøre dagen bedre? Med mindre han er en ekstremt snill og høflig fyr, vil hans ønske om å gå ut av hans måte å behage si at han liker deg litt mer enn de andre jentene.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

+ 80 = 86