10 Skiltet ditt Ex fortsatt elsker deg

Bare fordi du bryter med noen betyr ikke at følelsene er slutt med forholdet. Det er mange grunner for at noen kan bryte sammen med deg selv om de fortsatt er forelsket i deg. Og hvis du er den som brøt ting av, så er det enda mer sannsynlig at den andre personen fortsatt har følelser for deg.

Selv om det kan være vanskelig å fortelle om exen din fortsatt elsker deg, kan du definitivt finne ut det fra hvordan de handler rundt deg. Selv om de prøver å gjemme sine følelser, har måten de virkelig føler alltid, en måte å snike seg ut og vise seg.

Uansett årsak, hvis du er nysgjerrig på hvorvidt din ex fortsatt elsker deg, er det mange tegn som kan fortelle deg alt du trenger å vite. Slik kan du dechifisere deres sanne følelser uten å la det være kjent at du er nysgjerrig.

  1. De skriver deg fortsatt hele tiden.

Et tegn på at exen din fortsatt elsker deg, er hvis de fortsatt har kontakt, selv etter oppbrudd. Hvis de fremdeles smiler deg her og der og prøver å kommunisere med deg på noen måte, har de nok fortsatt mye følelser for deg. Hvis de ikke gjorde det, ville de åpenbart ikke føle behovet for å snakke med deg hele tiden. Men siden de smiler deg og starter alle samtalene, de definitivt likevel liker deg og sannsynligvis vil ha deg tilbake.

  1. De liker alle bildene dine på sosiale medier.

En stor indikasjon på at exen din fortsatt elsker deg, kan sees på den måten de samhandler med dine sosiale medier sider. Hvis han stadig liker bildene dine og oppdateringer - og jeg mener alle som du legger inn - så elsker han deg definitivt. Dette gjelder spesielt hvis han ender opp med å krype helt tilbake til dine gamle bilder av dere og likte eller kommentere dem. Dette betyr tydelig at de bare ikke er over deg og fortsatt elsker deg.

  1. Han forsøker åpenbart å gjøre deg sjalu.

Å gjøre en person sjalu er et desperat trekk for å gjøre dem som deg igjen. Det eneste problemet med dette er at det vanligvis er så åpenbart at det nesten aldri virker. Hvis du oppdager at exen din bringer rundt nye, attraktive mennesker og gjør et poeng for deg å se at de er sammen, så er det en stor sjanse for at de fortsatt elsker deg.

  1. Han er sunn for alle dine nye kjærlighetsinteresser.

Sjalusi kan få folk til å gjøre galne ting, og hvis exen din fortsatt elsker deg, kommer han til å være virkelig sjalu over alle dine nye kjærlighetsinteresser. Jalousi oversetter vanligvis til en ganske fryktelig atferd, og du vil vite om han er sjalu på den måten han behandler dine nye elskere. Han vil virkelig være sant for dem, fortelle deg at de ikke er gode for deg, og kan til og med gå så langt som å nærme dem i offentligheten. Dette er et klart tegn på at exen din fortsatt elsker deg.

  1. De har ikke offisielt datert noen andre.

Uansett hvor mange nye mennesker de bringer rundt deg for å prøve å gjøre deg sjalu, hvis de ikke har datert noen andre så er de ikke over deg og sannsynligvis elsker deg fortsatt. Det er vanskelig å gå videre og dømme noen andre offisielt og være fullt forpliktet til dem hvis de fortsatt er forelsket i deg. Dette betyr at de vil unngå ekte relasjoner hvis de fortsatt har mange følelser pent opp for deg. Hvis det har vært en stund, og du ser at de fortsatt er enkle, er det sannsynligvis fordi din eks fortsatt elsker deg.

  1. De legger inn sappy og deprimerende oppdateringer på deres sosiale medier.

Nå, så lame og desperat som dette kan virke, viser det også hvor mye de fortsatt har følelser for deg. Normalt, hvis du brøt sammen med dem, ville du sannsynligvis slette dem fra alle sosiale medier, bare fordi det er mye lettere å håndtere oppbrudd på den måten. Men hvis du fortsatt har dem på sosiale medier, og du ser mange avbruddstilbud og nedslående sitater om hvor mye de fremdeles gjør vondt, så er det et veldig tydelig tegn på at exen din fortsatt elsker deg.

  1. De kommer frem til deg på viktige dager.

Har din ex fremdeles skrevet tekst på deg på bursdagen din eller en annen storferie som garanterer en tekst eller telefonsamtale? Da elsker de deg fortsatt. Hvis de ikke hadde noen følelser for deg så ville de ikke føle behovet for å nå ut og fortelle deg at de tenker på deg på den viktige dagen. Siden de gir deg en god bursdag eller noe annet, så er det et tegn på at de fremdeles elsker deg og ikke har flyttet på ennå. Dette kan til og med fortsette i et helt år før de endelig gir opp og innser at det ikke går tilbake til forholdet som en gang eksisterte. Så vær forberedt.

  1. Du "tilfeldigvis" løper inn i exen din overalt.

Jeg tror egentlig ikke på tilfeldigheter til å begynne med, og jeg tror spesielt ikke på dem når exes er involvert. Hvis du ender opp med å løpe inn i dem når du er ute og om oftere enn ikke, så vises de sannsynligvis oppe med vilje. De har nok et ord som du ville være der og vises der oppe som en måte å enten vinne deg tilbake eller bare se deg generelt fordi de savner deg. Dette er et stort tegn på at exen din fortsatt elsker deg.

  1. Han sender deg morsomme memes / bilder for å minne deg om de "gode tider".

Når din eks sender deg bilder av ting som påminner deg om noe som skjedde i forholdet ditt eller en innvendig vits mellom dere, prøver de å minne deg på de morsomme tider de to hadde når du var sammen . AKA, de vil forsøke å gnist dine følelser for dem fordi de tydeligvis fortsatt har følelser for deg. Dette viser ikke bare at de fortsatt elsker deg, men det er også et stort forsøk på at de skal se hvor du står med dine følelser og kan være et forsøk på å prøve å rette opp forholdet ditt.

  1. Han bekjenner det.

Det er ingenting som tydeligere kan fortelle deg hvordan de føler om deg bedre enn de kan. Når en eks bekrefter at de fortsatt er forelsket i deg - uansett hvem brøt opp med hvem - de prøver å nå deg på et dypere nivå i håp om at dere to kan komme sammen igjen. Selv om noen ganger en eks kunne si dette og lyve som et middel for å komme seg tilbake i buksene dine, er det vanligvis oppriktig og kan jogge noen følelser av deg selv. Mitt råd for dette er å tenke på det nøye før du forplikter deg til noe mer med dem. Å bekjenne deres følelser er uten tvil et sant tegn på at exen din fortsatt elsker deg.

Noen ganger er det umulig å fortelle om en eks fortsatt elsker deg, og noen ganger er det så latterlig åpenbart at det kan være irriterende. Har du noen gang hatt en gran gestus av en ex som fortalte deg at de fortsatt var jeg elsker deg?

Leave A Comment

90 − 87 =