10 måter å komme over ham

Å komme over en break-up er mye tøffere enn de fleste tror. Når break-up finner sted, vel, er det som et slag i ansiktet. Er du ikke sikker på hva du skal gjøre akkurat nå? Vil du slutte å tenke på ham og bare fortsett? Det kan være en enklere prosess hvis du følger disse 10 følgende måtene for å komme over din eks:

Vei # 1.) Ta en ferie.

vacay

Overraskende, å komme vekk fra det vanlige hverdagen kan virkelig hjelpe deg med å unnslippe tankene til den fryktede ex-kjæresten din. Ferier er stressavlastere, og når du kommer over ham, er en stressavlastning akkurat det du trenger! Din ferie trenger ikke å være et sted som er spektakulært som Paris eller Roma (selv om det ville være fint, ikke sant?) Det kan være nesten hvor som helst, enten du går til hytta på sjøen utenfor byen eller til og med bare til Stat rett ved siden av. Hvis du kommer deg til et sted som Cancun, kan du til og med møte en søt cabana gutt!

Vei # 2.) Ta 24 timer.

pajasm

Ta 24 timer bare for deg selv. Mope rundt i pyjamasene, leie favorittfilmen din, ta en kasse med vev og kjøp deg selv en boks med sjokolade! La alt ut og minne om en natt. Å holde trist og sint følelser pent opp, vil bare gjøre ting verre. La deg puste! Det er best at du bare gjør dette for en dag, selv om du ikke ønsker å knuse for lenge. Du må komme tilbake på den hesten!

Vei # 3.) Lag en liste.

notisbok

Sett deg ned og gjør en liste over alle grunnene til at du ikke trenger ham! Skriv (eller skriv) så mye du muligens kan. Ta med alle ulemper om ham og hvorfor du kan gjøre det bedre. Å gjøre denne øvelsen vil faktisk hjelpe deg til å føle deg bedre ved å hjelpe deg med å innse at du er mye, mye bedre uten han i livet ditt, og det kan gi deg motivasjonen til å gå videre.

Vei # 4.) Start Rengjøring.

rot

Samle opp alt som minner deg om ditt forhold til ham og kaster det i søppel med en gang! Umiddelbart å bli kvitt alt det rotet vil virkelig hjelpe deg med å gå videre. På den måten trenger du ikke å se på alle minner og ha en følelsesmessig tilbakefall på en daglig basis. Mens du deaktiverer livet ditt, kan du også organisere og rengjøre alt annet. Rengjøring er en stress-reliever og kan gi deg følelsen av å være klar til å starte frisk.

Vei # 5.) Har en Girls Night.

jentekveld

Få alle dine besties klar for en natt ute. Å være rundt dine nærmeste venner og blande i litt moro, kan sosial aktivitet ta seg av alt som har skjedd. Å gå ut med de menneskene du bryr deg om mest, vil gi deg selvtillit, forsikre deg om at flere enn han bryr seg om deg og gjør deg også klar over at det er mer til livet enn han.

Vei # 6.) Gå ut og mingle.

mingle

Når du er ute på byen med jentene, samhandle med noen gutter også. Ikke dykk inn i noe alvorlig med en gang, og prøv ikke å ta noen hjem (med mindre du vil!) Mingling vil bidra til å øke selvtillit og gi deg håp om at det er mange andre fisk i havet! Og forhåpentligvis flirter med nye ansikter, holder exen av hodet og hjelper deg å komme over ham.

Vei # 7.) Slett ham.

deletee

Ja, slett ham helt fra livet ditt. Først med ting som minner deg om ham og dere begge sammen, slett nummeret hans fra telefonen din (un-memerize it !!) og slett ham fra alle sosiale nettverkstjenester du har på ham. Dette kan være vanskelig, men husk at å gjøre dette vil hjelpe deg med å relapse og ringe / smsere ham. Det vil også holde øynene dine fra å se hva han er opptatt av når han legger inn på sosiale nettverk. Vil du virkelig se om han henger ut med en annen jente og går videre? Sannsynligvis ikke. Bli kvitt ham ASAP!

Vei # 8.) Hold deg opptatt.

okkupert

Hold deg opptatt og hold deg unna ham! Plukk opp skift på jobben, frivillig på suppekjøkkenet eller hente en hobby. Prøv hekling, registrer deg for en Zumba-klasse ... Uansett, flyter båten din!

Vei # 9.) Få en valp .. eller katt ... eller hva ditt hjerte ønsker.

valp

Å få et nytt kjæledyr kan hjelpe deg med å fokusere ditt sinn og energi andre steder ... Betydning ikke på ham! Baby kjæledyr kan spesielt holde deg opptatt og gi deg ubetinget kjærlighet - noe som gjør at du føler at du ikke engang trenger en gutt i livet ditt.

Vei # 10.) Husk.

101

Husk hvem du var før han og uten han. Husk at du ikke trenger en fyr i livet ditt for å leve. Påminn deg selv at du er sterk, og du kan være din egen person! Husk at du ikke trenger ham. Bare smil og fortsett! Det kan ta en stund og føle seg umulig, men du vil glemme ham, og du vil finne noen bedre en dag. Ikke haste, men alt kommer på sin egen tid. Nyt alle mulighetene og mulighetene som følger med livet til en enkelt jente!

Leave A Comment

13 − 3 =