Topp 20 vakreste asiatiske kvinner 2017

Asia er kjent for så mange ting, inkludert disse topp 20 vakreste asiatiske kvinnene 2017. Det er det største kontinentet på vår planet, så det er ikke rart at noen av de vakreste kvinnelige kjendiser er fra denne delen av det. Kontinentet tar faktisk opp en tredjedel av verdensarealet, noe som er et annet morsomt faktum om Asia, og det har for tiden en befolkning på over 4 Billioner mennesker. Men her er 20 av stor interesse, noen av de vakreste asiatiske kvinnene du noensinne har sett ...

1 - Liu Wen

27-åringen Liu Wen er en vakker motemodell fra Kina, opprinnelig født i Hunan, Kina, og så vakker er hun at hun ble den første østasiatiske modellen som skal vises på Fashion Show for Victoria's Secret, og det er ikke alt. Estee Lauder elsket henne så mye, de gjorde henne til sin første talsmann for østasiatisk avstamning, og Forbes fulgte etterpå og noterte henne på en av sine lister for høyest betalte modeller rundt om i verden. Hun har siden gått for å bli den første modellen fra Kina som noen gang vises på forsiden av American Vogue.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 1

2 - Michelle Kwan

Selv om han var født i California, USA, var Michelle Kwan foreldre innvandrere fra Hong Kong, og ga henne det kulturelle, vakre utseende. Hun er ikke en skuespiller eller en modell som mange av kvinnene på denne listen over topp 10 vakreste asiatiske kvinner 2017, men en idrettsutøver i stedet. Skuespiller, pensjonert nå, har vant olympiske medaljer to ganger, en gang i 1998 og igjen i 2002, samt en rekke andre imponerende poster som er bokstavelig talt for lange til å liste.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 2

3 - Song Hye-kyo

Bare i år, lå Song Hye-kyo på listen over Forbes 'Koreas Power Celebrities, som kommer i syvende på listen! Etter å ha begynt å bli et navn i skøytebransjen, gikk hun videre til Film Arts, men bare 14 år gammel spilte hun sin aller første modelleringskonkurranse. Dette så henne bagging rollen i et tv-drama, hvorfra hun deretter gikk på stjernen i en rekke forestillinger, og i 2000 slo hun Asia-wide berømmelse med dramaet for KBS, Høst i mitt hjerte.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 3

Ikke bare et vakkert ansikt, bestemte Song Hye-kyo å bruke sin skjønnhet i 2011 ved å utgjøre en bok med bilder, hvorav utbytte vil bli donert til en veldedighet for barn. Enda bedre nyheter enn det, hun gifter seg i løpet av litt over en måned, og vi kan ikke vente på å se hvordan kjolen ser ut!

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 4

4 - Lucy Liu

Du ville aldri tro at denne amerikanske skuespillerinnen, med foreldrene fra Beijing og Shanghai, var 48 år gammel, men Lucy Liu ble født i Queens, New York City, den 2. desember 1968. Vi måtte dobbeltkoble den informasjonen for oss selv! Det var i Ally McBeal at Lucy først steg til berømmelse, og det var som en veldig ond karakter faktisk. Hun har siden gått på å lage et virkelig navn for seg selv i Hollywood, med Charlie's Angels, Chicago, Kill Bill, og Payback under beltet hennes.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 5

5 - Lee Ha-nui

Noen kan kjenne henne som Lee Ha-nui, mens andre vil kjenne henne mer som Honey Lee, men hun er en 34-årig skuespillerinne fra Sør-Korea, som ikke bare er skuespillerinne, men en skjønnhetsskuespillerinne, en modell og en klassisk musiker også. Ikke bare kjent for sitt vakre ansikt, hun har også et vakkert hjerte når det gjelder dyr og er en av de ledende vegetarianere fra landet. Hun har til og med et TV-show i Sør-Korea, kalt Lee Ha-Nuis Vegan Oppskrift, men hun er også omtalt i mange tv-serier og filmer også.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 6

6 - Pan Xiaoting

Her er et morsomt faktum om 35 år gammel, Pan Xiaoting; Hun er den første noensinne kinesiske poolspilleren til å være kvinne og spille profesjonelt. Snakk om jentekraft! Hun har fått kallenavnet "Queen of Nine Ball" også, og når hennes store sportsdrivende er kombinert med godt utseende, har du en oppskrift på suksess.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 7

7 - Claudia Kim

32-åringen Claudia Kim ble født i Sør-Korea, men tilbrakte litt av barndommen i New Jersey før han flyttet hjem. Hennes første berøring ble berømt da hun kom inn i en modelleringskonkurranse tilbake i 2005 og deretter vant, og det var ikke lenge før hun ble vist på koreanske TV-serier og filmer. Internasjonal berømmelse fulgte kort tid etter, og det har vært tre store hitfilmer så langt, med en ryktet å komme ut neste år i 2018. Du kan huske å se henne i Avengers: Age of Ultron, Er lik, og også Det mørke tårnet.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 8

8 - Zhang Zilin

Den 33 år gamle skuespillerinnen, modemodellen og sangeren Zhang Zilin er også en skjønnhetskonkurranse vinner, kronet Miss World og Miss China World i samme år 2007. I tillegg til å ha en grad i forretningsadministrasjon, er Zhang også en ivrig idrettsutøver og viste godt atletisk talent fra et tidlig punkt i livet hennes.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 9

9 - Katrina Kaif

Født i Hong Kong er 34 år gamle Katrina Kaif bedre kjent for sitt arbeid i den indiske filmindustrien, og anses faktisk for å være en av de mest attraktive kjendiser i indisk kultur, samt en av de høyest betalte kvinnene i Bollywood filmer.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 10

Det var som en tenåring at Katrina Kaif først så frem til rampelyset, flyttet til London og bagged seg en modelleringskontrakt. Under moteforestillinger i London ble hun plukket opp av skuespillere og tjent seg noen filmroller, selv om det var litt tid før hun gjorde navnet på seg selv at hun gjorde det.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 11

10 - Kimiko Glenn

Har du noen gang sett Oransje er den nye sort? Det er her du sikkert vil kjenne Kimiko Glenn fra, hun spiller Brook Soso i serien på Netflix, men hun har også stjernespillet i Lov og orden: Spesiell ofre Enhet, BoJack Rytter, og Voltron: Legacy Defender for TV også. Hun har til og med hatt stint på scenen for Broadway også!

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 12

11 - Marian Rivera

33-åringen Marian Rivera er filippinsk-spansk, født i Madrid, Spania, til en spansk far og en filippinsk mor. Hun tilbrakte mesteparten av barndommen hennes i Filippinene etter at foreldrene hennes splittet seg og moren hennes flyttet tilbake dit. Det var i filippinsk-malaysiske TV-serier at karrieren hennes begynte, før hun deretter ble med på å spille i filmer, og hun ble regelmessig kåret som en av de sexigste kvinnene i verden i avstemninger som ble hostet av FHM-magasinet og lignende. Stadig en vanlig på både TV og film, er hun også en fast breastfeeding campaigner i disse dager, etter hennes første baby i 2015.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 13

12 - Constance Wu

35 år gamle Constance Wu ble født i Virginia, USA, men er en taiwansk-amerikansk kjendis, mer kjent for hennes skuespillerkompetanse. Det var ikke i filmer eller TV at hun startet sin karriere, men opprinnelig startet i teater og scenen. Det var Frisk av båten for ABC som så henne til å bli en person av tv-interesse, og bare i år anerkjente Time Magazine henne som en av de 100 menneskene som hjelper til med å skape verden.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 14

13 - Zhang Ziyi

Selv om hennes første store rolle var Snikende tiger, skjult drage i 2000 gjorde hun faktisk først spranget til Hollywood med The Road Home, utgitt bare et år før. Det er ikke alt du har sett henne i, med Rush Hour 2 og Memoarer av en Geisha; filmer som til og med oppnådde hennes nominasjoner til nominasjoner.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 15

Født i Beijing, Kina, er hun nå 38 år, selv om du aldri ville tro det, og gjennom årene har hun samarbeidet med omega klokker, Visa, Maybelline, Garnier og en hel gjeng mer, og har blitt talsmann eller bildeambassadør for en rekke veldedige organisasjoner, organisasjoner og årsaker. Imponerende, rett?

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 16

14 - Fan Bingbing

En sanger (pop), TV-produsent og skuespillerinne, Fan Bingbing, ser mye yngre ut enn hennes 36-åring, ville føre deg til å tro! Den kinesiske kjendisen første rose til berømmelse i 1988 dukket opp i en av de største østasiatiske tv-programmene, Min rettferdige prinsesse, og har siden gått til å bli en skuespillerinne som har mottatt en rekke nominasjoner og gevinster, samt å vinne hjerter til kritikere verden over.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 17

15 - Rila Fukushima

Hvis du er en Netflix-junkie, kan du kanskje allerede vite hvem Rila Fukushima er. Hun er for øyeblikket stjerner i Netflix-showet, Millioner Yen Kvinner, men hun har også poppet opp i en episode av Game of Thrones, og selv dukket opp i The Wolverine tilbake i 2013, og du kan huske at hun spilte den delen av Yukio i det.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 19

Ria startet sin karriere i modellering, men hun ønsket å være en agent, snarere enn en modell selv. Det var først etter at hun ble overtalt til å gå for modellering at hun først begynte å stige til berømmelse, og det er tydeligvis en beslutning som var veldig bra for henne.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 18

16 - Du Juan

Født i Shanghai, Kina, var 35 år gammel Du Juan en gang en profesjonell ballettdanser, men fungerer ikke i filmer, og gjør også modemodellering. Faktisk henviser noen til henne hjertelig som den første supermodellen som noen gang kommer fra Kina. Vogue Paris har kjennetegnet henne, noe som gjør henne den eneste modellen av asiatisk nedstigning som er på forsiden, og det er ved siden av å vises på bladets kinesiske omslag ikke mindre enn 13 ganger, en plate som ennå ikke har blitt brutt av en annen kinesisk kjendis eller modell!

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 20

17 - Doona Bae

Doona Bae er født i Seoul, Sør-Korea, og er en 37 år gammel fotograf og skuespillerinne, bedre kjent for stemmen hennes i filmen., Jupiter Stigende i 2015. Hvis du noen gang har sett Sense8, TV-showet, du kan også gjenkjenne henne. Hun har vært i det i et par år nå. Et stort navn i både TV og film i Sør-Korea, hun er en veldig talentfull og vakker skuespillerinne.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 21

18 - Liu Yifei

Med et bedårende, delikat og søt bilde, har Liu Yifei fått et passende kallenavn - "Fairy Sister". Det kommer sannsynligvis ikke som en overraskelse at denne vakre stjernen er en modell, samt en skuespillerinne, men hun er også en sanger.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 22

Født i Hubei, Kina, deltok hun i Beijing Film Academy da hun var bare 15 år gammel, og det var ikke lenge etter at hennes skjønnhet snart ble hentet på. Hun ble tilbudt flere roller, og resten, som de sier, er historie.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 23

19 - Jamie Chung

34-åringen Jamie Chung er ikke bare en skuespillerinne og tv-personlighet, men også en blogger. Hun ble født i Amerika, men foreldrene hennes flyttet dit fra Korea bare tre år før, og hun ble oppvokst ganske tradisjonelt. Teknisk er hun andre generasjon koreansk-amerikansk.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 24

Det var Den virkelige verden for MTV som først så Jamie Chung opp til virkelig berømmelse, men på den tiden, var kjent som noe av en fest gal, og en med virkelig, veldig dårlig smak i kjærester også. (Har vi ikke alle vært gjennom den fasen?) Derfra fortsatte hun å få stints inn Dager i våre liv, og det var ikke lenge før hun flyttet til Hollywood også. I 2007 kom hun inn i Jeg uttaler deg nå Chuck og Larry, og så var det Voksne og Sucker Punch, The Hangover Part II, og så The Hangover Part III også. Det er før du ser på hennes fantastiske TV-karriere, nylig sett i The Gifted, og også dukker opp i Gotham, Det var en gang, Greys anatomi, CSI: NY, Dager i våre liv, ER, og mer.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 25

20 - Jeanette Lee

Hun ble født i Amerika, Brooklyn i New York, for å være eksakt, men hun er også av koreansk avstamning. En annen sportslig stor, denne konkurrenten på listen over Topp 20 vakreste asiatiske kvinner 2017 er 46 år gammel, og også ofte referert til som "The Black Widow". Det er ikke for hennes edderkopplignende oppførsel, selvfølgelig, med mindre du snakker om rundt biljardbordet. Hun var tilsynelatende den fineste personen i virkeligheten til du kom til et biljardbord. Det var poenget at hun etter hvert var "spise folk i live" og vise dem hvilke triks hun hadde på seg.

Topp 20 Most Beautiful Asian Women 2017 26

Leave A Comment

+ 41 = 51