Topp 100 Hotteste menn i verden 2013 Del B

Etterpå fra DEL A - Topp 100 Hotteste menn i verden 2013, har vi besluttet å gi deg 25 av verdens mest ettertraktede menn akkurat nå! Hvis du er uenig med noe som vi har nevnt, vær så snill å gi oss beskjed hvorfor og ikke glem, hvis du ikke har sett din favoritt på listen ennå, har vi fortsatt en annen 50 å gå etter denne - rikelig med tid for deg å sjekke ut øye-candy!

26. Shiloh Fernandez

Shiloh Fernandez 1

Har du sett filmen Rødhette? Hvis du hadde det, har du lagt merke til det robuste, litt skummelige utseendet som tilbys av slike som denne relativt nye Hollywood-flotte. Dette er en av de skuespillerne hvor du ikke er sikker på navnet, men ansiktet gjør det sikkert en ring, og det ser ut til at han med sin veldig travle timeplan for sent, at navnet hans ikke er noe vi sannsynligvis vil glemme har det travelt.

Født 26. februarth, 1985, Shiloh Fernandez ble født i California og var en American Apparel-katalogmodell før han gjorde sin debut på skjermen Kaldt tilfelle. Derfra ser han ut til å ha gått fra styrke til styrke, med hovedrolle i tv-programmer som Jake og Josh, Gossip Girl, CSI: NY og å ha noen filmer under beltet hans - Deadgirl, Red og Skateland, bare for å nevne noen.

Shiloh Fernandez 2

Med hensyn til hans kjærlighetsliv, virker det som om Shiloh Fernandez holdt privatlivet veldig privat. Han ble rapportert å ha sagt at han fortsatt var veldig forelsket i sin videregående skole, selv om de ikke har datert hele veien gjennom, og han har vært romantisk knyttet veldig nylig (januar 2013) til Shailene Woodley.

Shiloh, (rapportert å ha vært neste i kø for Edward Cullen i treff Skumring serien) har vært en travel gutt nylig og har en rekke filmer satt til å bli utgitt i 2013. Det er Østen, hvor han stjernes sammen med Alexander Skarsgård, Ondskapsfull død, sirup med Kellan Lutz, Deep Powder, og mye mer!

27. James Arthur

James Arthur 2

Hvis du ikke har hørt om denne fantastiske nye sangeren på scenen, har du tydeligvis levd under en stein. James Arthur, født 2. marsnd, 1988 første skudd til massiv superstjerne da han vant britisk talent og sangkonkurranse, X-faktoren. Du har kanskje hørt hans debut singel - Umulig, som har truffet kartene på en stor måte, over hele verden. Han fikk selvfølgelig den vellykkede etterspørsel etter nummer ett sted i de britiske kartene, og har siden gått på å selge over 1,4 millioner eksemplarer og bli den raskeste og bestselgende singelen noen gang å bli utgitt fra TV-showet.

Hans kjærlighetsliv har vært like mentalt som hans super-raske beeline til berømmelse. Han har blitt oppdaget med et enormt antall "mystery" -blondiner og brunetter, fester natten bort etter sin store seier, og har også vært romantisk knyttet til noen få større navn også - det var noen rykter som fløy rundt mellom han og Caroline Flack for en stund, men som for hans nåværende kjærlighetslivsstatus; det er noens gjetning!

James Arthur 1

2013 vil gi oss enda mer av denne ubestridelig-grov-rundt-kantene hottie - han vil være touring, fremme hans album, og slippe ut noen flere singler, vi er sikre på! Det gir deg god tid til å gjenkjenne og lære alt om denne vakre britiske mannen med sin sjelfulle og fantastiske britiske stemme! Og la oss være ærlige om dette; hva er ikke å elske? Han har en fantastisk stemme, en flott scene tilstedeværelse, tatoveringer, piercinger og dårlig-boy rock image!

28. Taylor Lautner

Taylor Lautner 1

Skal vi bare ta et øyeblikk å sole seg i skjønnheten i denne fantastiske hunk av en mann! Kom på jenter, enten du var Team Edward eller Team Jacob, du var alltid rooting for Taylor Lautner! Den kroppen, de øynene ... phwoar!

Tro det eller ei, denne Hollywood-superstjernen lever fortsatt sammen med sine foreldre, og velger å gi mer oppmerksomhet til sitt narkotika- og alkoholfrie liv og komplekse treningsregimer som holder ham med den kule kroppen som vi har fått vite og elsket. De abs kommer ikke gratis, vet du!

Taylor Lautner 2

Selvfølgelig kan du ikke være AT varmt og ikke ha noen Hollywood-lenker i romanseavdelingen. Både Selena Gomez og Taylor Swift har blitt koblet romantisk til Taylor, selv om noen offisielle uttalelser aldri materialiserte seg.

Taylor Lautner 3

Det var veldig trist når den Twilight sagaen Til slutt kom til slutt - filmteatrene var fulle av gråtende jenter, trist at enden av en epoke var kommet. Og ja, vi her på Herinterest var en del av det gråtende mannskapet! Ikke ta panikk om damer - det er nok mer Taylor øye-candy på vei med et par filmer som er satt til å bli utgitt i 2013. Voksne 2, for eksempel ser Taylor stjernespill sammen med Adam Sandler, Chris Rock og Kevin James. Det er også en film kalt sporstoffer satt for å treffe sølvskjermen, selv om siste detaljer om dette ennå ikke er utgitt.

29. Tom Burke

Tom Burke 1

Har du hørt om Tom Burke? Du vil ha kjent med ham om du noen gang hadde sett den britiske filmen Esel Punch, (som ikke var så bra) og Jeg vil ha godteri. Hvis du ikke har hørt om ham, vær ikke redd; han gjør mange sølvskjermer i 2013 for å holde oss underholdt!

Tom Liam Benedict Burke ble født i England i 1981, og er heldig nok til å kunne ringe Alan Rickman sin gudfar. Hans kjærlighetsliv virker ganske stille, selv om han stiger til superstjerne, synes å ha bare nettopp begynt, så det er rikelig med tid for romantikkbordene å snu! Ingen tvil om at vi vil se ham i fremtiden knyttet til flere av hans medstjerner; Det synes å være normen med relativt nye skuespillende navn ....

Tom Burke 2

Han har vært utrolig opptatt de siste årene og har et seriøst antall filmer satt til å bli utgitt i det kommende året. Den usynlige kvinne, for eksempel vil stjernen Tom Burke og Ralph Fiennes, The Hooligan Factory vil se ham starring sammen med Craig Fairbrass og ble skrevet av Nick Nevern, og Bare Gud tilgir, der han stjerner sammen med det utestengelig varme Ryan Gosling. Hvem skal vi lure etter mer? Se på dette rommet damer ....

30. Brad Pitt

Brad Pitt 1

Du kan ikke kompilere en liste over varme menn uten å nevne Brad Pitt minst en gang. Han er som George Clooney - en av de heteste mennene i Hollywood, har vært en stund, og er sikker på å forbli i mange år enda!

Selvfølgelig vet vi alle om sitt kjærlighetsliv. Det var Jennifer Aniston som det syntes han var lykkelig gift med til Angelina Jolie kom sammen og stirret sammen med ham i den massive filmen Mr & Mrs Smith. De er fortsatt sammen, rapportert å være gift / gifte seg (ingen egentlig ser ut til å vite) og ha en ungdommelig ungdom; noen av dem er blitt vedtatt, og et par av dem er biologiske barn av Angelina og Brad. Og kom igjen - han er beste venner med George Clooney. Nå er det et middagsfest som vi vil gjerne bli invitert til!

Brad Pitt 3

Kommer tilbake til her og nå, og Brad har mye på gang i 2013. Det er Ordkrig Z, Tolv år, en slave, rådgiveren og reisen av tid, noe som gir oss heldige damer god tid til å se noen av de heteste øyehudene som går. Ikke bare det, men han er den fremste mannen for den nyeste reklame for hit parfyme for kvinner, Chanel nummer 5. Det ser ut til at han kommer til å være overalt, ikke det vi har noe imot. Han kan tilhøre Angelina, men vi kan fortsatt ha ham i våre tanker, rette kvinner?

Brad Pitt & Angelina Jolie

31. Matthew Fox

Matthew Fox 1

Den amerikanske skuespilleren Matthew Chandler Fox ble opprinnelig født 14. julith, 1966 og er kanskje bedre kjent for sin rolle på hit TV-showet Tapt, hvor han spiller Jack Shephard. Dette TV-showet slo verden på en så stor måte at det ville være umulig å ikke vite om denne fyren, eller i det minste har sett ansiktet hans rundt! Selvfølgelig kan det til og med være Party of Five som du først husker å spotte dette ansiktet - han spilte Charlie Salinger!

Det ser ut til at Matthew prøver sin hånd på et sted av sølvskjermen som virker nå skjønt; han er satt til å stjerne i en av 2013 forventede største filmene - World War Z, hvor han vil star sammen med Hollywood-greats som Brad Pitt!

Matthew Fox Lost

Matthew Fox er en familie mann, vanligvis, men han har en mørkere side som synes å ha kommet ut av sent. For eksempel var det et påstand i den senere delen av 2011 hvor det ble rapportert at han hadde slått en kvinnelig fotograf i brystet, men det ble ikke kjøpt noen anklager og en sivilrett snart fulgte. Men i 2012 ble han arrestert for kjøring under påvirkning, og han innrømmet dette.

Når han ikke kommer seg i trøbbel, er Matthew Fox en doting ektemann til Marherita Ronchi, som han giftet seg i 1992, og han er også en kjærlig far til to barn - en gutt og en jente. Det er som den perfekte lille familien! Han er også en ivrig fotograf, og hadde til og med en bonus plate utgitt med en av Tapt serie "av sine bilder av mannskapet og kastet!

32. Tobey Maguire

Tobey Maguire 1

Når vi tenker på Tobey Maguire, tenker vi automatisk tilbake til den scenen i Edderkopp mann hvor han opp-ned-kysset Kirsten Dunst! Han var veldig varm i den filmen, rett damer? Og du kan ikke glemme den uforglemmelige skjønnheten som var Lou Beagle fra filmen Katter og hunder - Tobey Maguire spilte faktisk stemmen sin. Han har sikkert hatt sin rettferdige andel av trefffilmer gjennom årene også!

Ser frem til 2013 for Tobey, og det ser ut til at han mest har jobbet hardt! Det er noen filmer satt til å bli utgitt - Den store Gatsby, for eksempel, utløper i 2013 og vil se Tobey med hovedrollen i tillegg til Leonard DiCaprio og Isla Fisher. Du vil også se Tobey i Arbeidernes dag, og til og med et par filmer som skal utgis i 2014.

Det blir bedre med Tobey Maguire - han har vært vegetarianer siden 1992, og i 2009 dro han hele hogen (unnskyld ordspillet!) Og ble en veganer. Faktisk var det i 2002 som Tobey vinner prisen for Sexiest Vegetarian, som pris av PETA.

Tobey Maguire & Child

Han hadde en kort romantikk, hvis ryktene skulle bli trodd, med Kristen Dunst, men i 2003 møtte han Jennifer Meyer, og de giftet seg i 2006. De har nå to barn og er gift, og lever Hollywood Happy Ever After! Det er ikke noe bedre enn en veganer, familie mann! Spesielt når han er Spiderman også!

33. Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal 1

Jake Gyllenhaal er en mann med mange ansikter, og har også spilt noen ganske forskjellige roller de siste årene. Vi kunne ikke glemme sin merkelige og litt dementerte karakter i hitfilmen Donnie Darko, og han krysset også noen grenser, noe som skaper ganske røre med homofilscenen i den tankevekkende filmen Brokeback fjell. Hvis du ikke har sett det, er det definitivt en av de filmene du bør definitivt se. Denne filmen viste definitivt nye sider av Jake; noe som har hjulpet ham på vei til å være en av Hollywoods Greats! Spesielt når du kombinerer disse tegnene med de som finnes i filmer som Dag etter morgen, Jarhead og Prince of Persia: Sands of Time.

Jake Gyllenhaal Brokeback Mountain

I ekte Jake Gyllenhaal-mote, er det noen filmer som kommer ut for 2013 som fortsetter med temaet mangfoldig tilfeldighet. For eksempel vil han være hovedrollen i en film kalt En fiende der han spiller en mann på jakt etter sin doppelganger etter å ha sett ham i en film han hadde sett, og også en film kalt innsatte, starring sammen med super-hot Hugh Jackman.

Jake Gyllenhaal 2

Kristen Dunst var også knyttet romantisk til Jake Gyllenhaal, og han daterte også Hollywood kjære, Reese Witherspoon for et par år 2007-2009. Han daterte også kort Taylor Swift (som ikke har?) I noen måneder 2010-2011. Det ser ut som damer, at Jake Gyllenhaal er tilbake på markedet .....

34. Ryan Tedder

Ryan Tedder 3

Kommer vekk fra Hollywood for et øyeblikk, vi kommer til å se nærmere på noen av de super søte gutta i musikk! Ryan Benjamin Tedder, ledesanger av det fabelaktige band OneRepublic, ble født 26. juni 1979 og har noen ganske fantastiske skjulte talenter som han mest sikkert bør skryte av!

Ryan Tedder 2

Visste du at Ryan Tedder også var en hitmusikkforfatter, så vel som en sanger? Han har laget noen av de største og beste sangene der ute for stjerner som Adele, Beyonce, Jennifer Lopez, Leona Lewis, Maroon 5 og til og med The Wanted! Nå er det imponerende, tid for litt øye-godteri!

Ryan Tedder 1

Ikke bare kan denne mannen skrive musikk og synge om det vakkert, men han er en kjærlig familie mann, og har en liten gutt som ble født i 2010! Når du kombinerer det med hans guttlige flotte og impeccable scruffy-chic stil, har du sikkert en kamp i himmelen.

Å skryte om sine talenter litt mer, og han ble involvert i Hollywood-restauranten Southern Hospitality, med Justin Timberlake, i 2007. Denne restauranten har nå blitt en mini-kjede, og en andre plassering er nå blitt åpnet! Det er faktisk planer om å ha i ti byer - kanskje må vi holde øynene åpne?

I løpet av de neste månedene kommer du til å se Ryan Tedder ganske mye som det kommer et nytt album ut. Det gir damene der ute enda flere sjanser til å se hans vakre, elskede babyer!

35. Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt 1

Det ser ut til at Joseph Gordon-Levitt har vært litt av en superstjerne for det meste av sitt liv så langt. Med sitt utseende i sin TV-serie Tredje klippe fra solen, så vel som filmer som 10 ting jeg hater om deg med den ledsaget Heath Ledger hadde han sikkert noe å tilby skuespilleren, selv fra en tidlig alder. Hans karriere har nettopp fløyet fra styrke til styrke med noen ganske imponerende filmer under beltet hans - (500) Sommerdager, Inception, G.I. Joe: The Rise of Cobra, Looper og Utsiktspunktet, og det ser ut til at 2013 skulle bli unntak.

Joseph Gordon-Levitt 2

Med stjerner som Scarlett Johansson og Julianne Moore, Don Jon er satt til å være DE komedie fra 2013, og det er det store forventet Sin City: En Dame Å Drep For hvilke stjerner Joseph Gordon-Levitt sammen med Bruce Willis, en annen av våre heteste gutter i 2013, Jessica Alba, Mickey Rourke, Jaime King og Ray Liotta, blant mange andre.

Når det gjelder Joseph Gordon-Levitts kjærlighetsliv, ser det ut til at han holder ting veldig nær brystet. Det var noen rykter om ham og (500) Dager av sommeren co-star Zooey Deschanel, men i et intervju med Playboy Magazine, sa han "Vi har vært venner i 10 år," men det var ingen romantikk. Tror vi på dem damer?

36. Shia La Beouf

Shia La Beouf 2

Shia La Beouf treffer først våre kinoer i filmen Holes i 2003, men det var hans rolle i Disney TV-showet Selv Stevens som han er mulig bedre kjent med. Han har imidlertid kommet langt siden da, og har delvis vært ansvarlig for noen av de beste filmene i dette tiåret, inkludert den legendariske transportører filmer som tiltrukket popularitet fra gutter og jenter, og så stjernen å spille sammen med den alltid imponerende Megan Fox. Det var også disse filmene som sendte ham på krigen til å være en Hollywood-hottie!

Shia La Beouf & Megan Fox

Født 11. junith, 1986, har den amerikanske skuespilleren hatt en rekke Hollywood-skuespillere som lurer etter ham, inkludert hans co-star of the transformers filmer (overraskelse, overraskelse) Megan Fox, selv om hun så henne nå-ektemann Brian Green på den tiden. Han var også romantisk knyttet til en annen skuespillerinne, Isabel Lucas, mens hun daterte noen andre. Andre heldige damer som har blitt ryktet for å være knyttet til denne Hollywood-hottien, inkluderer China Brezner og Carey Mulligan.

Shia La Beouf 1

Shia La Beouf vil treffe våre skjermer i et par filmer i løpet av 2013 - Nødvendig død av Charlie Countryman, sammen Harry Potter legenden Rubert Grint og også nymfoman, hvem stjernene Stellan Skarsgård, far til True Blood hottie Alexander Skarsgård.

37. George Eads

George Eads 1

Er du en fan av CSI: Crime Scene Investigation? Hvis du var da vil du allerede vite hvorfor denne varme TV-stjernen er på listen. George Eads spiller den ubestridelig sexy Nick Stokes i hit TV-showet som har gjort det stort over hele kloden. Han jobbet på noen få laget for tv-filmer samtidig som dette du kanskje ønsker å se på, inkludert Evel Knievel og Monte Walsh. Det var også et sted på ER!

George Eads 2

Det er en thriller som kommer ut i 2013 Gunshot Straight Starring George Eads sammen med andre TV-stjerner som AnnaLynne McCord med Vinnie Jones, Steven Seagal og Stephen Lang også! Det er også den nye serien av Ung rettferdighet, kjører nå i tre år.

George Eads 3

Rykter har sirklet i en stund nå, da George Eads, født i Texas 1. marsst, 1967 er homofil, eller i det minste biseksuell, men som med de fleste Hollywood-rykter, har disse ennå ikke blitt bevist eller disproved. Han er forlovet med en langsiktig kjæreste, Monika Casey, men som vanlig holder de ryktene opp igjen. Det faktum at han hevdet at han og Ellen DeGeneres var "på samme side" da han gikk på tv-showet hennes, med alle at hun visste at hun var åpenlyst lesbisk, bidro sikkert til å brenne brannene.

38. Jason Statham

Jason Statham 1

Denne britiske hottie har prøvd sin hånd på mange ting gjennom årene, og synes å ha vært vellykket med dem alle. Han var en dykker på British National Diving Team og i Championship-konkurranser i 2002; han kom 12th i verden! Ganske imponerende, ikke sant? Dessuten har han vært en svart markedsforhandler, en motemodell, og det ser ut til at han nå har funnet sitt kall med å handle.

Jason Statham 2

Hvis du har fulgt Jason Statham gjennom sin skuespillerkarriere, vil du allerede vite at hans debutvirkende rolle var som Bacon i den utrolig briljante britiske filmen Lås, lager og to røykefat.

Derfra har vi sett Jason i noen av de beste, raskeste og mest fantastiske filmene, inkludert Snatch, der Brad Pitt stjerner som en irsk gypsy (må sees å bli trodd) transportører filmer, og Crank duo. Også, det er min favoritt favoritt - Dødsløp!

Det er mye i butikken over 2013 for Jason Statham med en rekke fantastiske filmer satt til å bli utgitt. Hummingbird ser at Jason spilte en eks-soldatsoldat som er hjemløs og bor på de dårlige gatene. Rask og rasende 6 ser Jason i hovedrollen sammen med de vanlige synderne for denne serien av filmer - Vin Diesel, Dwayne Johnson og Paul Walker, som du vil se senere på denne listen! Yippee!

Det er noen andre filmer som du bør holde øye med for hvis du vil få en liten fix av Jason Statham - Hjemmefront og Varme, og Utgifter 3 er satt til å bli utgitt i 2014/15 også!

Jason Statham 3

Jason Statham har vært heldig nok til å få hendene på et par av de heteste jentene i verden. Han var med den britiske modellskuespilleren Kelly Brook i rundt sju år, til det ble rapportert at hun hadde forlatt ham for Billy Zane. Han har vært med en Victoria's Secret-modell, Rosie Huntington-Whitely siden begynnelsen av 2012, og de viser ingen tegn på splitting ennå .....

Jason Statham & Rosie H-W

39. Prins William

prins William 1

Åh, kom på damer - vi ville alle være neste prinsesse; den nye fru wales .... Prins William, den eldste av de to prinsene, født William Arthur Philip Louis, hertug av Cambridge, 21. juni 1982.

I tillegg til å være prins, har William et par ting å tilby den gjennomsnittlige damen. Han var utdannet i fire av de beste skolene i Storbritannia, brukte et gapår i Chile, Belize, Tanzania og Kenya, og han går fortsatt tilbake dit nå og igjen å ha en ferie. Han er også i Air Force, og alle jentene elsker en fyr i uniform, rett?

Dessverre for oss har Prince William funnet sin eventyr etterpå, giftet seg med kjæresten Kate Middleton i april 2011, og STOR GRATULERER til det glade paret som nylig har uttalt at de har en baby. De nåværende ryktene flyr rundt at denne babyen vil være en liten prinsesse, selv om dette ennå ikke har vist seg å være sant. Vi ønsker dette glade paret hver unse lykke i deres eventyr kommer frem! Det er spennende nyheter for det britiske monarkiet!

prins William & Kate Middleton

Nå skal vi ta et øyeblikk å swoon. Åh, og husk, hans bror, prins Harry, kommer snart opp!

40. Maks. Jern

Max Irons 1

Har du sett Rødhette? Hvis du sa ja, kan du kanskje allerede ha en inkling som Max Irons faktisk er. Ja, det er riktig; han spilte Henry. Du kan også ha anerkjent ham fra 2009-filmen, Dorian Gray også. La oss være ærlige, med godt utseende som disse, hva er det ikke å legge merke til?

Max Irons 2

Maximilian Paul Diarmuid Irons, AKA Max Irons, ble født i 1985 17. oktoberth, i Camden, London. Han er sønn av en skuespiller (Jeremy Irons) og skuespillerinne (Sinead Cusack), så det var nesten bestemt at han ville følge i deres fotspor.

Max virket fast bestemt på å fortsette å fungere som hovedfokus i livet hans, da han i 2011 begynte å danse med en skuespillerinne, Emily Browning. Dessverre for ham, (men heldig for oss) ble det rapportert at hun hadde brutt opp med ham sommeren 2012, så det betyr at han er tilbake på markedet for nå. Den dårlige nyheten er at hun brøt sammen med ham fordi han var for avhengige av sitt arbeid. Jeg er sikker på at det er noe vi kan overse, høyre jenter?

Max Irons 3

Hans newfound single-dom synes å ha ført veien for et imponerende år med filmer for denne britiske stjernen. Verten er satt til å bli utgitt i 2013 med Diane Kruger, og er den nyeste roman-til-filmen fra Skumring forfatter Stephanie Meyer.

Det er også en film som kalles etterproduksjon Vivaldi der Max Irons vil spille Antonia Vivaldi, også hovedrollen Neve Campbell.

41. Sam Worthington

Sam Worthington 1

Briterne ser ut til å ta Hollywood med storm nylig, med en veldig plutselig tilstrømning av varme menn at kvinner lurer etter som ingenting annet på jorden. Sam Henry John Worthington, født 2nd August 1976, er bare en av de små, spesielt etter hans utseende i den fantastiske filmen Avatar, og andre flotte hits som Clash of the Titans, Terminator Salvation og Titans vrede. Disse kan være “boy-filmer” men de sørger for at damene får en god øye-godteri. Seriøst jenter; du bør gi dem en klokke! Spesielt for denne fyren - han er bare super søt!

Sam Worthington Clash of the Titans

Med den etterlengtede Avatar 2 sies å være i verkene, håper vi ikke å vente for lenge før vi får se denne hottie på skjermen igjen. Inntil da er det en film utgitt i 2013 Drift som vil stjerne denne britiske skjønnheten og burde gi oss den samfixet vi trenger.

Han ser ut til å ha et on-off-forhold med langsiktig kjæreste, Natalie Mark, med dem som går opp i 2010, men nylig fotografert sammen på tilfeldige steder. Hvem vet hva som skjer bak lukkede dører? Vi vil holde et godt lite øye på dem og se hvor det går. Hvis han blir "offisielt" singel, blir vi den første til å fortelle deg!

42. Max George

Max George 1

Har du tatt et kikk på det bildet? Han er ikke riktig? Vel, Max George er en britisk sanger, bandets fremste mann The Wanted, og er kanskje en av de flotteste blokkene på planeten akkurat nå. Hans vakre øyne og fantastiske stemme har definitivt hjulpet ham med å skape en ganske fanebase, og når du kombinerer dette med det kjekke, meislede flotte utseendet og det faktum at han er en tidligere fotballspiller (han spilte for det lokale britiske laget Preston North End) vil bli overrasket over å vite at han faktisk skutt til berømmelse etter sitt utseende på britiske hit TV-show X-faktoren. Opprinnelig hadde Max gått på med et annet band - allé, men de ble utestengt fordi de hadde gått imot vilkårene som skulle vises på showet og ha en plateavtale med en etikett på samme tid. Det må ha vært skjebne, som bandet ble lagt merke til som The Wanted, (etter en forandring rundt) og fortsatte å bli ganske stor i Storbritannia faktisk!

Den gode nyheten for oss damer; er at Max George er nå singel. Han var med Michelle Keegan, (Coronation Street skuespillerinne) og paret hadde blitt engasjert, men de har siden ødelagt sitt engasjement, blant rapporter som han hadde lurt på henne. Du kjenner de store kyssene og forteller at du kommer i søndagspapirene - det var det som skjedde med dette super flotte paret. De syntes å være on-off for en stund, men for nå ser det ut til at det er mest definitivt av.

Max George 2

2013 vil gi oss mange muligheter til å øve på dette guttenes skjønnhet, spesielt med utgivelsen av The Wanted er tredje album, Tredje streik, som er satt til å bli utgitt i mars. Det er også en tur på kortene for det kommende året - noe vi er veldig glade for! Bestill dine første radbilletter nå!

43. Chris Evans

Chris Evans 1

For ikke å bli forvekslet med den samme britiske Chris Evans med sitt urolige ingefærhår og hans kjærlighet til øl (radio DJ og grunnskolepresentant), er dette Chris Evans Hollywood-starlet som er kjent for hans Kaptein Amerika status - filmen som gjorde damene elsker ham litt mer. Tenk på det - du får din Chris Evans eye-candy tid og din partner / kjæreste / beste mannlige venn får sin tegneseriefiks. Alt er perfekt fornuftig.

Chris Evans - Captain America

Christopher Robert Evans ble født i Massachusetts den 13. junith, 1981, og har allerede noen ganske imponerende filmer under beltet. De Fantastiske fire Filmer, for eksempel, var en stor suksess og viste Chris Evans som en av hovedrollene. Det var også Avengers Assemble, Hva er ditt nummer, de tapere, ikke en annen Teen Movie og Det perfekte poenget.

Hans kjærlighetsliv har vært ganske kjedelig sammenlignet med andre Hollywood-greats og går som følger - 2007: han daterte Minka Kelly. 2004: han daterte Jessica Biel. 2006 - han brøt opp med Jessica Biel. 2012: han daterer Minka Kelly igjen.

Chris Evans - Whats Your Number

2013 kommer til å bli et veldig travelt år for Chris Evans, med en rekke filmer satt til å bli utgitt. En historie om uberørt kjærlighet vil se Chris i filmen En mange splittret ting, og det er futuristisk Snowpiercer snart å følge. 2014 vil være det beste året, men som Kaptein America: Vinter soldaten er på grunn av å bli utgitt.

44. Eminem

Eminem 1

Vel, hva kan vi si om Eminem? (Bortsett fra det faktum at vi elsker ham!) Hans badassbilde som han har skildret godt gjennom årene, hadde snart kvinner løst etter ham, spesielt da han spilte den dotende far og den feilaktige mannen samtidig. Til tross for alle sine problemer med narkotika, alkohol, sinne, familiedrammer og mange flere ting; han fortsatt syntes å ha damene fawning, med mer enn en som ønsker å ta vare på ham og beskytte ham mot hans vanskeligheter.

Marshall Bruce Mathers III, født i Missouri 17. oktoberth, 1972, hadde en vanskelig løp av ting med ekteskap, skilsmisse, dødsfall, dårlige barndom, og vokste opp i dårlige naboer som satte veien for noen av de beste rapsangene vi noensinne vil høre. Tegnet av hans personlige erfaringer har gjort ham til en av de største selgerne av vår tid, og hans lille utforskning til skuespill har ikke sikkert hindret hans fremgang, med filmen Åtte Mile, sies å være om sitt liv som en opp og kommer ung rap artist.

Eminem - Eight Mile

2013 kommer til slutt med å skape det store forventede åttende studioalbumet, men navnet er ennå ikke bekreftet. En ting er sikkert, og det er sikkert at det vil være en rask selger, så det kan være verdt å forhåndsbestille dette på iTunes!

Eminem 2

Så langt som kjærlighetslivet står for tiden, er det vanskelig å vite sikkert. Kimberly Anne Scott var hans kone to ganger (ja de skilte seg og giftet seg om igjen) og de har ett biologisk barn sammen, pluss en hel masse andre barn som Eminem har foresatte over, inkludert Kimberleys søsters datter. Han har vært knyttet til en rekke andre kvinner gjennom årene, inkludert noen ganske bisarre rapporter om ham som daterer Mariah Carey, og hun skriver en sang om ham som heter "Besatt" Men du vet hva kjendis ryktet er som; Det som faktisk skjedde, er noens gjetning.

45. Matt Bomer

Matt Bomer 1

Matt Bomer er kanskje bedre kjent for sin rolle som Neal Caffrey i USAs TV-show Hvit krage. Noen av oss kan huske å spotte ham i den fantastiske filmen for kvinner Magiske mike. La oss være ærlige skjønt - Channing Tatum er halvt naken i mye av den filmen; legge merke til andre mennesker ville ha vært ganske vanskelig. Det ser ut til at denne Hollywood-hot-ting kommer til å komme opp på våre skjermer mye over 2013 så vi her på Herinterest tenkte det ville være i din interesse å undersøke videre.

Matt Bomer 2

Matthew Staton Bomer, født i 1977 11. oktoberth, er en familie mann nå, og har vært med en publicist kalt Simon Halls, siden han kom ut som åpenlyst homofil i 2012, med tre sønner sammen. To av disse sønnen var surrogater for familien.

2011 CFDA Fashion Awards

Til tross for sin hektiske familie bor med tre barn å bry seg om, har Matt Bomber vært en travel bi, med en rekke filmer som kommer ut de neste månedene. Han spiller den delen av Clark Kent i den ivrige avvente Superman: Ubundet, samt Space Station 76, en dramatisk komedie som også stjerner Liv Tyler, Patrick Wilson og Marisa Coughlan, og Winter's Tale blir for øyeblikket filmet med andre Hollywood-stjernene som Russell Crowe, Will Smith og Colin Farrell. Det ser ut til at livet er veldig bra for Matt Bomer akkurat nå!

46. ​​Olly Murs

Olly Murs 1

Britisk og Essex-kjæreste Olly Murs har et rykte for å være en frekk chappy og hans kule og oppsiktsvekkende musikkmerke lindrer definitivt våre ånder, rett damer? Oliver Stanley Murs, født 14. maith, 1984, først funnet berømmelse da han dukket opp på det britiske TV-showet X-faktoren og var en løper opp i 2009. Derfra har han gått fra styrke til styrke, forlot ham med et par nummer én rekord så langt.

I slutten av 2012 avslørte Olly Murs endelig at han hadde en kjæreste, men det var tidlige dager. Han er en av de kjendiser som ser ut til å holde sine personlige liv veldig privat, og dette har virket til hans favør, og forlot ham som den gylne gutten i Storbritannias pop.

Olly Murs 2

2013 vil se Olly Murs på en britisk tur som tar ham opp og ned i landet. Denne turen har allerede fått ham noen ganske rave vurderinger, og han synes å være på vei inn i musikkhistorien!

47. Jared Leto

Jared Leto 1

Han er en sanger, en sangskriver, en musiker, en regissør, en skuespiller og med sine fantastiske blå øyne, er stort sett alle jentene drøm! Jared Joseph Leto, født 26. desemberth, 2971, har hatt noen ganske store filmer til hans navn, så vel som spirende musikkkarriere med storebandet 30 sekunder til mars, der han spiller sammen med broren Shannon Leto.

Du ville ha sett Jared i filmer, inkludert Requiem for en drøm i 2000, Krigsherre sammen med Nicholas Cage i 2005, Herr ingen i 2009 og Kamp klubb med Brad Pitt i 1999. Kamp klubb er nå 14 år gammel - ikke tiden flyr bare av!

For de av dere som har savnet sin skuespillerinnekomst, kommer han tilbake i 2013 med en ny film kalt Dallas Buyers Club - et drama som er løst basert på livet til en kvinnelig narkoman som hadde blitt diagnostisert med hiv / aids, som er bundet til å få meninger rullende. Han vil spille sammen med slike skuespillere som Jennifer Garner, Matthew McConaughey og mer.

Jared Leto 2

En annen veganer i Hollywood-verdenen, Jared Leto, daterte en gang til Cameron Diaz fra 1999 til 2003, men det synes at hans kjærlighetsliv hadde vært litt stille siden da, og han valgte å fokusere på sin film- og musikkarriere.

48. Gerard Butler

Gerard Butler 1

La oss bare ta et øyeblikk å forbløffe og beundre den vakre mannen i bildet! Gerard James Butler er sikker på at det er en hottie i Hollywood-verdenen, og har en ganske intens kvinnefans som følger med jenter som lurer etter sitt robuste utseende og vakre skotske aksenter.

Det var filmer som PS! Jeg elsker deg og The Phantom of the opera i 2004 som først gjorde ham til en stor hit med damene. Han ble snart en enorm hit med mennene, med fantastiske filmer som 300, Slik trener du Dragon, RocknRolla og Lovlydig borger; sistnevnte er en av de smarteste filmene vi noensinne har sett her på Herinterest!

Gerard Butler 2

Gerard Butler har vært ganske åpen om hans vanskelige forhold til alkohol, og har nylig gjennomgått behandling for en avhengighet av smertemordere, akkurat som mange andre kjendiser i berømt land.

Hans kjærlighetsliv ser ut til å ha blitt holdt under omslag for det meste, men åpenbaringer har nylig kommet ut at han en gang var seksuelt knyttet til Real Housewife of Beverly Hills stjernen Brandi Glanville, selv om han hevdet å ikke kjenne hennes navn på tidspunktet for arrangementet. Han har et rykte for å være litt av en damemann og alle hans medarbeidere rapporterer ham om å være en av de mest sjarmerende mennene de noensinne har møtt, noe som sikkert bare kan fungere til hans fordel? Han hevder at hans favoritt dame i livet hans er hans pooch - Lolita, som selvfølgelig umiddelbart gjør at vi vil ha ham mer.

Gerard Butler 3

2013 kommer til å være en god for Gerard Butler, med noen få filmer satt til å bli utgitt. Film 43, for eksempel ser han spille en leprechaun. Olympus har falt kommer også ut med en rekke andre stjerner, inkludert Morgan Freeman og Aaron Eckhart, og den andre Dragetreneren Filmen er satt til å bli utgitt i 2014!

49. Prince Harry

prins Harry 1

En prins er nede (Prins William), og det er nå bare en eneste enkelt prins igjen - Henry Charles Albert David, født 15th September 1984.

Denne prinsen var alltid den dårlige gutten og har vært i pressen mye gjennom årene for sin dårlige oppførsel, noe som kanskje gjør ham til et attraksjonssted med damene. For eksempel, da han var 19, ble han fanget røykeavfall på en fest der hans underaldrende venner også drukket. Han lurte alltid ut på fotografer og kom inn i å rope kamper med dem, og forårsaket ganske røre når han hadde på seg en nazistisk tema-kjoleutstyr for en fest, selv om en offisiell unnskyldning for dette senere ble gjort. Alle disse tingene, i tillegg til hans touseled jordbær-blonde hår, gjør bare jentene lyst etter ham enda mer, og med sine ivrige sportslige måter, ser han ut til å være ganske fangst.

Det var bare i fjor i august at prins Harry ble fotografert feste naken med blonde mystery jenter, og igjen ble en annen kongelig skandale født. Det virker hei kjærlighetslivet er relativt stabilt, men han var med Chelsy Davy for en stund, men offentliggjorde at han var singel og på markedet igjen i 2011 - gode nyheter for oss, damer?

50. Will.I.am

Vil I am

Hva er ikke å elske om Will.I.am? Han er superkult, har en fantastisk stil, har nylig gitt ut en flott pop / dansesang med Britney Spears, er beste venner med Cheryl Cole, og er en av de mest suksessfulle sangere, sangskribenter, stemmeaktører, plateselskaper og opptakskunstnere i verden. Kjent bedre for sin rolle i det massive bandet The Black Eyed Peas, han har utgitt fire soloalbum, og har fått sin karakter i musikkhistorie, og vunnet en rekke priser.

Han har jobbet med et ganske imponerende antall artister gjennom årene, inkludert Michael Jackson (RIP) som han hevder var en av hans største inspirasjon, Justin Bieber, Britney Spears, spillet, Nicki Minaj og Justin Timberlake.

Vil I am & Rita Ora & Harry Styles

William James Adams, (hans virkelige navn) ble født i California 15. marsth, 1979. For øyeblikket sanger, har han vært knyttet til en rekke av våre favoritt kjendiser. Han daterte bandmedlem Fergie for en stund, tilsynelatende hektet med medsangeren Nicole Scherzinger, Tila Tequila var tilsynelatende en interesse for en stund, og selv Natalie Imbruglia har blitt kalt.

2013 kommer til å være opptatt for Will.I.am med en annen serie The Voice som rammer UK-skjermene. Han har også et nytt album satt til å bli utgitt denne måneden kalt #viljestyrke så forvent å se ham fremme denne verden rundt med sine fascinerende garderobevalg og stilig stil!

Ikke bekymre deg damer - det er alt vi har tid til akkurat nå, men vi kommer snart tilbake med neste avdeling av de hotteste gutta i 2013 - det er mange flere herligheter å komme, vi lover deg! I mellomtiden, hvorfor ikke surfe på nettstedet og se hvilke andre superkule ting du kan finne!

Fortsett til del C >>>

Bilder funkily funnet på Pinterest.com & Weheartit, .com!

Leave A Comment

− 1 = 1