Topp 10 vakre iranske kvinner

I Persias vakre språk betyr Iran "Ariens land". Og det er et ganske tørt land også! Det mottar ikke mer enn fire tommer av nedbør hvert år, og over halvparten av det har en dessertlignende, super-tørr og tørr klima. Med rødder så langt tilbake som 4000 B.C., regnes det for å være en av de eldste sivilisasjonene som fortsatt eksisterer, om ikke den eldste.

Morsomme fakta om Iran til side, det ser ut til at landet har mye mer å tilby enn varme temperaturer og litt fascinerende historie. Denne listen over de 10 beste vakre iranske kvinnene viser deg underverkene og eksotisk skjønnhet landet kan tilby:

1 - Mahlagha Jaberi

Topp 10 Beautiful Iranian Women 1

Kilde: mahlaghajaberi

Med over 2,3 millioner Instagram-følgere er Mahlagha Jaberi kjent for å være en "social media star" like mye som hun er kjent for å være modell. Født i Isfahan, Iran, bor hun for tiden i San Diego, California, og på bare 27 år har hun det bra for seg selv. Og selvfølgelig, å være en av de 10 beste vakre iranske kvinnene hjelper sikkert, vi er sikre!

2 - Nazanin Boniadi

Topp 10 Beautiful Iranian Women 2

Kilde: nazaninboniadi

Den 37 år gamle Nazanin Boniadi ble født i Teheran, Iran, midt i revolusjonen, og det var ikke lenge før foreldrene hennes flyttet sammen med henne ut av landet. De dro til Storbritannia, og det var i sin tid der hun lærte ballett, og av kjærligheten til det, og lærte også å spille fiolin. Det var ikke lenge før hun flyttet til USA, men opprinnelig jaktet en karriere innen vitenskap, snarere enn i rampelyset. Byttebaner kom ikke til 2006, men det var et flott trekk. Sykehus, et Emmy-prisvinnende tv-show, kastet henne som Leyla Mir, og hun ble faktisk berømt for denne delen. Det var første gang i amerikansk TV-historie om dagen at en mellomøstlig karakter ble kontraktet. Imponerende ting, ikke sant? Det blir mer imponerende, siden hun også har stjernespillet seg inn Charlie Wilsons krig, Jern mann, Til og med De neste tre dagene. Det er ved siden av hennes veldedighetsarbeid og aktivisme også. Å være talsmann for Amnesty International USA (blant mange andre ting) må ta opp mye av tiden sin!

3 - Elnaz Shakerdoust

Topp 10 Beautiful Iranian Women 3

Kilde: Pinterest

Den 33-årige iranske skuespillerinnen Elnaz Shakerdoust er velkjent, ikke bare for hennes skuespillerkompetanse, men også med sin modellering og design også. Hun har en veldig imponerende filmografi bak henne, tjene hennes nominasjoner ikke en, men to Iran Cinema Celebration Awards for den "beste skuespillerinne i en støttende rolle".

Det var mens den iranske skjønnheten fortsatt var i grunnskolen at hun først oppdaget en kjærlighet for skuespill og kunst, og da hun senere gikk på Azad-universitetet, fikk hun ingen grad i noe annet enn teater. Hun ble umiddelbart gitt hovedrollen i en av Kioumars Pourahamds filmer (2004-hit Isblomst), og det var innen et par år fra det tidspunktet at Elnaz fant seg nesten oversvømt med filmroller.

4 - Claudia Lynx

Topp 10 Beautiful Iranian Women 4

Kilde: claudialynxoffic

Hun har over 28.800 tilhengere på Instagram, og nær 100.000 på Facebook, og når du tar en liten titt på Claudia Lynx, er det ikke veldig vanskelig å se hvorfor. Veldig verdig sin plass på denne listen over topp 10 vakre iranske kvinner, modellen og sångeren har alle egenskapene til en typisk persisk skjønnhet, med flotte mandelformede øyne med mørkt hår.

5 - Sahar Biniaz

Topp 10 Beautiful Iranian Women 5

Kilde: saharbiniaz

Denne 36 år gamle skjønnheten ble født i Teheran, Iran, men hennes hjemby er Vancouver, British Columbia, Canada, med iransk-canadiske røtter. Ikke bare en modell, men en skjønnhetsdronning og skuespillerinne, Sahar faktisk vant 2012s Miss Universe Canada-konkurranse, og til og med funnet skuespillerkjennskap i TV-showet Helligdom, med hovedrollen som Kali. Fantasy / sci-fi-blandingen ble vist i fire årstider, den femte er planlagt og kommer aldri til å bli oppfunnet.

I tillegg til å vises i den slo iranske filmen, Ambrosia, du kan huske å se dette iranske miraklet i 2012 - hun hadde en liten rolle i det. Hun poppet også opp i Smallville, og Blue Mountain State også.

6 - Maryam Zakaria

Topp 10 Beautiful Iranian Women 6

Kilde: maryamzakaria

Denne skjønnheten ble født i Iran, Teheran, for å være eksakt, men hun er faktisk svensk-iransk. Ting blir litt forvirrende her også fordi hun faktisk er et ganske kjent navn i Bollywood-filmens verden.

Hun er veldig kjent for sin rolle i 2012-filmen, Agent Vinod, og noen kan huske å spotte henne inn Grand Masti, Komedie for voksne også. Ikke bare en skuespillerinne, selvfølgelig, Maryam er også en talentfull danser, som jobbet som både koreograf og danselærer, og hun gikk selv så langt som å etablere en skole for å undervise Bollywood dans. Enda mer imponerende, det var den første Bollywood danseskolen i Sverige, noe som er noe å være ganske i ærefrykt for.

7 - Aylar Lie

Topp 10 Beautiful Iranian Women 7

Kilde: aylarlieofficial

33-åringen Aylar Lie ble født i Teheran i Iran, men hun var bare to år gammel da hun kom til Norge, og det var der hun bodde i det meste av barndommen hennes, oppsto av fosterforeldre som var både norsk og iransk avstamning.

Det var faktisk den voksne typen film som Aylar var først kjent for, men snudde snart sin hånd til mainstream-modellering, før han fortsatte å konkurrere i 2004-Norges eventyr. Dessverre, på grunn av hennes tidligere filmkarriere ble hun diskvalifisert fra konkurransen.

Faktisk synes hennes tidligere filmkarriere å ha stoppet livet ganske sterkt for stjernen, og selv går så langt som å forhindre henne i å kunne reise til sitt hjemland for å se sin far. Hun har gått på posten for å innrømme at det var en tid hun frykter dypt.

Noen av dere kan faktisk huske denne vakre iranske stjernen fra hennes musikkvideo dager. Hun dukket opp i et stort antall videoer for gruppen Basshunter, inkludert "Alt jeg noensinne ønsket" i 2008, "Nå er du borte" i 2007, og "Jeg savner deg".

8 - Shermine Shahrivar

Topp 10 Beautiful Iranian Women 8

Kilde: shermineshahrivar

Denne kvinnen har klart å bære noen ganske imponerende anerkjennelser gjennom årene, født i Teheran, Iran, før han ble en skjønnhetsdansevinner i Europa. Hun vant i 2005 Miss Europe-konkurransen, etter å ha vunnet Miss Germany bare ett år før det. Det er imidlertid ikke helt tilfeldig, da foreldrene hennes faktisk flyttet henne fra Iran til Tyskland da hun var bare ett år eller så gammelt, og forklarte forbindelsen mellom de to stedene.

Flytende på mange språk, inkludert engelsk, fransk, persisk og tysk, har hun også en grad i samfunnsfag og har også vært en langsiktig modell brukt i American Apparel-kampanjer. Hun har jobbet med dem siden 2008.

9 - Nazanin Mandi

Topp 10 Beautiful Iranian Women 9

Kilde: nazaninmandi

Hun er den nydelige forloveden til sanger, sangskriver, skuespiller og plateproducent, Miguel, men denne vakre iranske girlieen er ganske kjent i seg selv, med over en million tilhengere på Instagram. Hun er en modell, vakker i sin egen rett, med en blanding av arv. Med persisk, indianer, spansk og meksikansk der inne kan du forstå hvor hennes eksotiske gode utseende er kommet fra. Hun har vært sammen med sin musikkmululmann i over ti år, opprinnelig møtt ham mens han filmet videoen for sin sang "Getcha Hands Up" i 2005.

Vi elsker en glad etter kjærlighetshistorie, ikke du?

10 - Sarah Shahi

Topp 10 Beautiful Iranian Women 10

Kilde: sarahshahi

Den 37 år gamle Sarah Shahi var faktisk født i Texas, USA, men hennes far er iransk, og hennes mor er spansk, med en iransk far. Hennes virkelige navn er Aahoo Jahansouz Shahi, og hun er ganske kjent for å være en cheerleader for Dallas Cowboys Cheerleaders, og selv dukket opp på kalenderen med troppen på 2000-versjonen. Hun tok jobben fordi hun hadde håpet det ville føre vei til å handle, og det var tydeligvis en beslutning som fungerte bra i hennes favør.

Det var i 2000 at hennes karriere syntes å virkelig ta av, med en rekke tv- og filmroller, og disse har også holdt seg fast. Mer nylig har du sett Sarah Shahi i Ray Donovan, Person av interesse, og hun hadde til og med hovedrollen til Kate Reed Barely Legal. Legg til det Liv, lærere, der hun hadde hovedpersonen, I ordet, Overnaturlig, og mange flere, og du har faktisk en veldig talentfull skuespillerinne. Det er før vi selv begynner å snakke om filmene, som inkluderer Jeg vet ikke hvordan hun gjør det i 2011, Rush Hour 3 i 2007, og Legally Blonde 2: Red, White & Blonde i 2003. Hun er for tiden innspilling Hangman, forfaller snart. Denne kriminelle thrilleren sies også til stjernen Al Pacino, Karl Urban, og Brittany Snow, og lovet å være ganske god klokke.

Leave A Comment

− 5 = 3