40 Hotteste Black Women under 40 i 2017

Det er noen alvorlige sterke svart stjerner der ute akkurat nå, og vi bestemte oss for at det var på tide å betale hyllest til dem. Disse 40 heteste svart kvinnelige stjernene under 40 i 2017 rocker hver bransje, fra musikk til film, TV til Broadway, skjønnhetslinjer, parfymer, klær og mye mer. Noen av de mektigste kvinnene i bransjen akkurat nå, disse 40 er definitivt ikke kvinner som skal undervurderes!

La oss bli komfortable, ta deg en drink, det er på tide å sitte opp og ta hensyn ...

1 - Beyonce

Bursdag: 4. september 1981 

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 1

Kilde: beyonce

Hun er 35 år gammel, men selv med en nyfødt, toddler-tvillinger, en veldig vellykket mann og en karriere som de fleste kvinner bare kunne drømme om, ville du aldri tro at Queen Bey selv var bare noen få år unna stor 4-0. Ikke bare er hun navnet på alles lepper, for det meste på grunn av de fantastisk arrangerte Instagram-kunngjøringene, men hun er også den første noensinne kvinnelige musikkartisten å ha hver av hennes første SEKS Studioalbum hodet rett til nummer ett sted.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 2

Kilde: beyonce

Å, og bare for å bevise hvor fantastisk sanger, sangskriver, skuespillerinne, danser og forretningskvinne er, hennes hitlåt, "Crazy in Love" ble skrevet med ikke bare en kjekt bakrus, men også på under to timer også!

2 - Chanel Iman

Bursdag: 1. desember 1990 

Hun er bare 26 år, men Chanel Iman har faktisk blitt kalt en av de 30 beste modellene på 2000-tallet av ingen andre enn Vogue Paris. Oh, og hun er en Victoria's Secret Angel ... (Som om vi ikke allerede visste at hun var vakker!)

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 3

Kilde: chaneliman

Ikke bare en catwalk-modell, hun har dukket opp i et stort antall annonsekampanjer, for noen av de største navnene på mote også. Med DKNY, Ralph Lauren, Tom Ford, Gucci, Burberry og Saks Fifth Avenue-kampanjer under beltet, er det ikke rart at hun snu hodene, og det er før vi faktisk nevner navnene hun har rocket Catwalk - D & G, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Michael Kors og mer.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 4

Kilde: chaneliman

Vi er ikke sjalu i det hele tatt ... (Lies!)

3 - Rihanna

Bursdag: 2. februar 1988 

Robyn Rihanna Fenty, bedre kjent med hennes scenenavn, Rihanna, er en kvinne med noe seriøst forretningsområde. Hun er en sanger og låtskriver, med hits som "Paraply","Monsteret", Også med Eminem, og"Disturbia“. Hun er også en skuespillerinne, popping opp i spark filmer som Valerian og byen av tusen planeter (hennes siste utgivelse), Hjem, Battleship, og Kom med det På: Alt eller ingenting.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 6

Kilde: badgalriri

Du bør også holde øynene åpne for Ocean's Aight og kommer til å spille ut i 2018. Hun spiller Nine Ball, og vil også være stjernespillere sammen med noen seriøse Hollywood-greats, inkludert Cate Blanchett, Sandra Bullock, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, og til og med britisk komedielegende, James Corden. Det lover å være en veldig god klokke, særlig ettersom den blir produsert av George Clooney også.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 5

Kilde: badgalriri

4 - Jessica Lucas

Bursdag: 24. september 1985

Den 31-årige kanadiske skuespillerinnen Jessica Lucas er også en sanger sammen med å være kjent for hennes roller i TV-serier som Gotham, Melrose Place, og Edgemont. Hvis du lurer på hvor ellers du kjenner igjen denne fantastiske stjernen fra, har hun også vært i en musikkvideo. Det var 2014-utgivelsen av "Ekte kjærlighet"Av Coldplay som så henne ta spranget fra TV og film til musikk vid.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 7

Kilde: iamjessicalucas

Hennes TV-debut kom faktisk i form av 2000-TV-showet, Syv dager. Det var et par TV-filmer som ble kastet der, og hun har selv dukket opp i noen ganske kjente Hollywood-filmer. Hun var i 2014 Pompeii, Ondskapsfull død i 2013, og også Cloverfield i 2008 (som vi ikke forstod i det minste!) Har du sett noen av disse?

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 8

Kilde: iamjessicalucas

5 - Jasmine Tookes

Bursdag: 1. februar 1991 

En av Victoria's Secret Angels, Jasmine Tookes, er en beryktet modell og en som har gjort det hun kjenner og elsker siden den unge alderen på bare 15. Det var på grunn av morens karriere at hun ble først undersøkt av modellagentskyttere - hun var en mote stylist til stjernene, og det var under en av disse avtalene at hennes skjønnhet først ble realisert.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 9

Kilde: jastookes

I 2010 skjøt hun sine første kampanjer, og disse var for store navn også - Gap og UGG støvler. Oprah Winfrey plukket raskt på sin skjønnhet og priset henne til verden, og bare et par år etter hennes første modelleringskampanje for store designernavn ble hun en engel. Og hvilken vakker en på det.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 10

Kilde: jastookes

6 - Bianca Lawson

Bursdag: 20. mars 1979 

38-åringen Bianca Lawson er kjent i TV-verdenen, for det meste for forestillinger som Vampyr dagbøkene, Dawson's Creek, Buffy the Vampire Slayer, Ganske små løgnere, Teen Wolf .... Trenger vi å fortsette? Hun har sikkert laget et navn for seg selv, det er sikkert. Her er et morsomt faktum for deg også - hun er faktisk stedsøsteren til nummer én på denne listen - Beyonce Knowles.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 11

Kilde: biancajasminelawson

7 - Freema Agyeman

Bursdag: 20. mars 1979 

Har du noen gang sett Legen som? Hvis du er en fan, vil du sannsynligvis allerede anerkjenne British Freema Agyeman som hun var ansiktet til Martha Jones i serie 3, 4 og til og med et par tilbud mellom 2008 og 2010 også. Du ser henne inn Sense8 i det siste, et Netflix-drama-TV-show, men før det var det Carrie dagbøkene, Lov og bestilling: Storbritannia, Torchwood, Til og med Regningen et par ganger.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 12

Kilde: freemaofficial

8 - Noémie Lenoir

Bursdag: 19. september 1979 

Svært nylig var Noémie Lenoir ansiktet bak en av Balmains største vårkampanjer, en fransk modell kjent for å ha vakre og store hoppende krøller. Selvfølgelig bør vi sannsynligvis ta et øyeblikk å sette pris på hvor vakkert jentens navn er, enn si hvor vakkert det er. Vi føler også at det er på tide vi minnet deg om at denne fantastiske skjønnheten er 37 år gammel. Vi har alt misunnelse akkurat nå. Åh, og som om du har et vakkert navn OG Et vakkert ansikt var ikke nok, hun ble til og med busted i Hollywood, med en rekke filmer under beltet hennes. Vi føler at vi bør gi en spesiell omtale til Transportøren refueled i 2015 og Rush Hour 3 i 2007.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 13

Kilde: noemielenoiroff

9 - Kelly Rowland

Bursdag: 11. februar 1981

Vi kan egentlig ikke nevne en tredjedel av Destiny's Child uten å nevne denne fantastiske sangeren også. Kelly Rowland kan være 36 år gammel, men akkurat som Queen Beyonce, ser hun det ikke. Ikke bare en sanger, Kelly har også forgrenet seg til å handle. Hennes film debut kom i form av Freddy vs Jason i 2003, og det har til og med vært noen tv-skikkelser, begge sider av vannet.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 14

Kilde: Kelly Rowland

Kelly dukket opp som dommer på den britiske versjonen av x Faktor og så fortsatte å vises på den amerikanske versjonen av showet et par år senere. I år så henne popping opp på Australias versjon av Stemmen, og dette er alt på samme tid som å ha en lukrativ solo musikk karriere. Å, og bare for platen, var Kelly Rowland millionær før hun selv hadde fylt 18 år. Det er flott for noen, eh ... ?

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 15

Kilde: Kelly Rowland

10 - Zoe Saldana

Bursdag: 19. juni 1978 

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 16

Kilde: Zoë Saldaña

Hun er bare et år borte fra den store 4-0, men Zoe Saldana ser fortsatt ut som om hun er på 20-tallet. En danser og skuespillerinne, hun reiste først til berømmelse med TV-programmer, inkludert Lov og orden. Etter å ha blitt vist i bare den ene episoden, forgrenet hun seg ut i filmer som dukket opp i Senterfase i 2000, Kom over det i 2001, og kryss i 2002.

Zoe Saldana har siden gått på stjernen i en seriøs mengde filmer, inkludert den siste hit, Guardians of the Galaxy Vol. 2, og Star Trek Beyond, appellerer til alle sci-fi-elskere der ute. Faktisk, mens vi er på temaet sci-fi, kan vi ikke nevne Zoe uten å minne om at hun også spilte den fabelaktig blå Neytiri i 2009 s Avatar.

11 - Tia & Tamera Mowry

Bursdag: 6. juli 1978 

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 17

Kilde: gazettereview

Vi ville gi dem separate flekker, men vi kommer til å pope dem sammen. De er begge så vakre, men å være tvillinger, de har samme bursdag, de er begge 39, og de ser begge fantastisk ut. Ikke akkurat det samme, selvfølgelig, fordi de er individer, men du vet hva vi mener.

De begge steg til berømmelse i TV-showet Søster, søster, et tomt som var løst basert på samme premiss som Lindsay Lohan-filmen, Foreldrefellen. I tillegg til andre, mindre TV-opptredener, tok søstrene seg tid til å fokusere på utdanningen deres og studerte psykologi. Deretter ble det gitt en rekke filmopptredener, både sammen og separat, og de fortsatte selv å ha en vellykket musikalsk karriere, så vel som solo ventures, inkludert podcaster, matlagingsprogrammer og til og med bøker.

12 - Jordin Sparks

Bursdag: 22. desember 1989

27-åringen Jordin Sparks er fortsatt veldig ung, men den Arizona-fødte skuespillerinnen og sanger-låtskriveren har sikkert fylt de årene med mange ting. Hun kan skryte av den singelen med Chris Brown, selvfølgelig, selge over 3 millioner eksemplarer i USA alene. Faktisk gjorde dette henne den tredjestående største single selgeren fra amerikansk Idol konkurrenter, som er hvor hun skutt til berømmelse. På bare 17 år, vant hun sesongens sesong. Siden hennes Chris Brown-collab-dager, har hun faktisk gått på å bli en av, hvis ikke den mest vellykkede konkurrenten til å komme fra reality showet.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 18

Kilde: Jordin Sparks

Som mange sangere foran henne, har Jordin siden forgrenet seg ut i film- og tv-verdenen og har skapt ganske skuespillerens navn for seg selv. Hennes debututseende var i 2012-filmen, Sparkle, og det var enda en stint på Broadway!

13 - Kat Graham

Bursdag: 5. september 1989 

Hvor har du sett 27 Kat Graham? Vel, til å begynne med, hva med 1998-treff med Lindsay Lohan, Foreldrefellen? Eller den hilarisk morsomme 2009-filmen med Matthew Perry og Zac Efron, 17 igjen? Det er hennes tv-roller som hun kanskje er mer kjent for, men, og en, spesielt, er Vampyr dagbøkene, løper fra 2009 til 2017. Du kan kanskje huske henne å spille den delen av Bonnie Bennett.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 20

Kilde: Katerina Graham

Hun er ikke bare en skuespillerinne heller. Sveits-født Kat er også en sanger og en danser, med en karriere som startet i en alder av bare seks. Hun har kommet langt siden de tidlige kommersielle dagene, selv om du kanskje godt har sett henne i annonser for Pop-Tarts, K-Mart, og til og med Barbie. Hennes nyeste arbeid inkluderer å spille Jada Pinkett i 2017-filmen, Alle øyner på meg. Filmen skildrer livet til den musikalske legenden, Tupac Shakur, og ser Kat portrette Jada som Tupacs skolevenner.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 19

Kilde: Katerina Graham

14 - Tatyana Ali

Bursdag: 24. januar 1979 

De fleste av oss vil trolig bedre huske Tatyana Ali som Ashley Banks på TV-showet som også kick-startet Will Smith klatre til berømmelse, Den nye prinsen av Bel-Air. Vises på NBC-showet i seks år, fortsatte Tatyana deretter med å spille i filmer (og et ganske få på det!), I tillegg til å bli en modell og en R & B-sanger også.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 21

Kilde: Tatyana Ali

Den friske prinsen var ikke Tatyana Alis første TV-utseende. Det skjedde noen år før, popping opp i fem episoder av Sesame gate mellom 1985 og 1990. Du kan også huske at hun dukket opp i en episode av Cosby Show, i tillegg til Er du redd for mørket, og mer nylig, Zoe noen gang etter og Key & Peele. En av hennes siste opplevelser inkluderer imidlertid å bli gift og ha en baby. I september 2016 fødte hun Tatyana en sønn med ektemann, Vaughn Raspberry.

15 - Danai Gurira

Bursdag: 14. februar 1978

Visste noen andre at Danai Gurira bursdag var Valentinsdag? (Bare oss ...?) Uansett ser 39-årige Danai Gurira helt sikkert ikke nærmere på 40, akkurat som mange av de 40 heteste svart kvinnelige stjernene under 40 i 2017. Hun er en veldig populær skuespillerinne, skjønt bedre kjent for hennes rolle som Michonne, kick-ass zombie-slayin 'babe i De vandrende døde. Ikke bare i å spille, er Danai også skuespiller. Hvis du noen gang har hørt om overskygget, Tony-prisvinnende lek, kan du bli ganske overrasket over å høre at det faktisk var skrevet av denne skjønnheten.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 22

Kilde: danaigurira

16 - Alicia Keys

Bursdag: 25. januar 1981 

Alicia Keys, født Alicia Augello Cook, ble født i Manhattan, og den 36-årige har gjort ganske navn for seg selv i musikkbransjen. Hun er en kjent sanger, så vel som en veldig talentfull sangskriver, og hun er også en pianist, en plateproducent og en skuespillerinne å starte opp. Med 15 Grammy-priser under beltet hennes, kan du veldig godt si at Alicia Keys var definitivt på toppen av spillet så langt som musikk var bekymret, og det er før vi nevner de 30 millioner + singlene hun er solgt over hele verden, og 35 millioner + album også.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 23

Kilde: Alicia Keys

Du kan bli overrasket over å vite at Alicia Keys, tilbake på 80-tallet, faktisk var noe av en TV-skuespillerinne. Hun poppet opp i en episode av The Cosby Show. Hun har siden hatt en rekke TV-opptredener, selv om det meste som seg selv, og hun har selv forgrenet seg til Hollywood. Hun ble nominert til en NAACP Image Award for "Outstanding Supporting Actress in a Motion Picture" for hennes del som June Boatwright i hit dramafilmen, Det hemmelige liv av bier, og du husker også at hun også dukket opp i The Nanny Diaries og Rykende ess.

Alicia har nylig truffet overskrifter for å gå helt sminkefri, innledende en bevegelse som startet i 2016. Det forsterker bare for oss hvor vakkert hun er ... naturlig!

17 - Cindy Bruna

Bursdag: 27. september 1994

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 24

Kilde: cindybruna

Denne helt fantastiske skjønnheten er bare 22 år gammel, men hun har slått opp ganske mange prestasjoner under beltet hennes. Noen av dere kan gjenkjenne den vakre Cindy Bruna som en modell, en fransk modell for å være nøyaktig. Hun har vært en Victoria's Secret-modell (2013) og ble selv kjent for å være den første fargen i fargen til å gå på catwalk eksklusivt for Calvin Klein. Etterpå var Prada - Cindy bare den tredje kvinnen av farge til catwalk for den store designeren også.

18 - Cassie

Bursdag: 26. august 1986 

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 25

Kilde: Cassie

31 år gamle Casandra Elizabeth Ventura, sannsynligvis bedre kjent som Cassie, er en innspillingsartist fra Connecticut som også har gått på stjernen i Hollywood, akkurat som mange av hennes jevnaldrende på denne listen. Med samarbeid fra Akon, Lil Wayne og Diddy (P. Diddy, Puff Daddy, uansett hva du liker å kjenne ham som), kan du si at hun har gjort ganske innvirkning i musikkverdenen, og det var før hun fortsatte å få hennes klør inn i filmindustrien, og modellering også. I tillegg til å bli ansiktet på en ASOS-samling, har hun også modellert for liker som Calvin Klein og Abercrombie & Fitch.

19 - Lauren London

Bursdag: 5. desember 1984

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 26

Kilde: iamlaurenlondon

En annen fantastisk fargerik kvinne som har oppnådd en imponerende mengde i karrieren hennes, var 32 år gammel Lauren London. Hun ble opprinnelig født i California og startet sin imponerende karriere i musikkvideoer for de rike, berømte og fantastiske. Du kan huske å se henne i musikkvids for likeså Snoop Dogg, Ludacris, Tyrese og Pharrell. Så var det den episoden av Alle hater Chris, som åpnet de største dørene for henne. Det fulgte videre fra det at hun bagged seg en stor filmrolle og spilte en annen enn T.I.s kjærlighetsinteresse. Siden da har det vært en rekke TV-optredelser og filmroller også, inkludert Jeg elsker deg, Beth Cooper, Bagasjekrav og mer nylig, Den perfekte match.

20 - Samira Wiley

Bursdag: 15. april 1987 

30-årige modell og skuespillerinne, Samira Wiley, har blitt presset til berømmelse etter å ha spilt i Netflix-showet, Oransje er den nye sort. Du kan også huske at hun poppet opp i Tjenestemannens tale også, og det er bare nylig arbeid. Hun har dukket opp i Lov og orden: Spesiell ofre Enhet, Uforglemmelig, og Person av interesse for TV, og det har vært noen få filmer også. I år så utgivelsen av Detroit, men før det, bør du sjekke ut Sitteren fra 2011, og Å være Flynn i 2012.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 27

Kilde: whododatlikedat

I andre nyheter, gratulasjoner er i orden! Samira Wiley ble gift med en av forfatterne av Oransje er den nye sort, Lauren Morelli, i mars 2017!

21 - Sonequa Martin-Green

Bursdag: 21. mars 1985

De fleste av oss vil gjenkjenne Sonequa Martin-Green som Sasha fra De vandrende døde, men det er noen som vil huske at hun hadde et stint inn Det var en gang, spiller del av Tamara. Det var ikke der alt startet, og mange av dere kan bare bli overrasket over TV-programmene og filmene hun har under beltet. Hennes debutfilmutseende var i en 2005-film kalt Ikke helt riktig, og hennes første TV-utseende var faktisk i Lov og orden: Kriminell hensikt, tilbake i 2008. Derfra hadde hun tre episoder i Army Wives, og så hadde en ganske stor stint inn Den gode kone, fra 2009 til 2011. Legg til i NYC 22, deretter De vandrende døde, Det var en gang, Nye jenten, Til og med Star Trek: Discovery ... Vi fortalte deg at hun hadde vært i mange ting!

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 28

Kilde: therealsonequa

22 - Keke Palmer

Bursdag: 26. august 1993

24-åringen, LA-født tv-personlighet og presentatør, sanger-låtskriver og skuespiller, Keke Palmer, fikk sin første filmrolle i form av Barbershop 2: Back in Business, i en alder av bare 11. Det var ikke lenge etter at hun bestemte seg for å gå inn i sin sangkarriere med mer besluttsomhet, og etter noen falske start så snart hennes sanger ble omtalt i ulike filmer, inkludert Akeelah og Bee.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 29

Kilde: Pinterest

Hun har virkelig kommet langt siden da, og med filmer som Ice Age: Continental Drift, Imperial Dreams, og Broderlig kjærlighet under beltet, samt i TV-programmer som Masters of Sex, Familiemann, Greys anatomi, Til og med 90210.

23 - Nicole Beharie

Bursdag: 3. januar 1985 

Har du noen gang sett på Fox-overnaturlige serien, Sleepy Hollow? Det var basert på den opprinnelige Johnny Depp-filmen, men den ble også stjernespillet Nicole Beharie, nummer 23 på listen over 40 heteste svart kvinnelige stjerner under 40 i 2017. Den 32-årige spilte hovedrollen til Abbie Mills, og hun gikk også å dukke opp i en crossover episode av Bones også.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 30

Kilde: nikkibeharie

Det var i filmer som Nicole gjorde sin skuespiller debut, som først ble vist i 2008-filmen, American Violet, også med hovedrollen Will Patton og William O'Keefe. Siden da har hun også stjernespillet seg inn Expressen, en 2008 sportsfilm, også med Dennis Quaid, og også 42, en annen sportsfilm, denne med stjernen Harrison Ford. Hold øynene dine skrællet for en film som kommer ut snart, men kalt Jakobs stige. Du vil se Nicole sammen med Michael Ealy og Jesse Williams i thrilleren.

24 - Selita Ebanks

Bursdag: 17. februar 1983 

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 32

Kilde: selitaebanks

Hvis du ikke visste hvem Selita Ebanks var, ta en titt tilbake gjennom Victoria's Secret Angels. Du finner henne der, fra 2005 til 2009, og mens vi er på temaet Selitas modelleringskarriere, bør vi nok også nevne de store navnene hun har jobbet med. Ralph Lauren og Neiman Marcus er bare to navn, og det er før hennes magasinarbeid, som har inkludert Glamour, Sports Illustrated og Vogue.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 31

Kilde: selitaebanks

Født på Caymanøyene valgte hun faktisk modellering over å gå til universiteter, New York og Columbia. Det var et skritt som åpenbart fungerte bra i hennes favør, som bare en liten stund senere knuste Elite Model Management henne opp da hun gikk gjennom en temaparks svingete.

25 - Naomie Harris

Bursdag: 6. september 1976

Vi er ikke sikre på om du vil tillate oss å sette Naomie Harris på denne listen med 40 hette svart kvinnelige stjerner under 40 i 2017, da hun faktisk er 40 år gammel. Ikke at du ville tro det, selvfølgelig, ser denne engelske skuespillerinne seg utrolig ungdommelig ut. Vi trodde nesten ikke på oss selv da vi kom over hennes alder.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 35

Kilde: Naomie Harris

Født i London, England, kan du kanskje huske å se Naomie Harris i en rekke filmer gjennom årene, men stadig mer så nylig. Vi husker først å spotte henne inn 28 dager senere, tilbake i 2002. (Det er en av våre favorittfilmer!) Siden da har hun imidlertid gått fra zombie-fighter til spion-babe, og pakket i noen flere film-yrker underveis. Med Sikkerhetsskade i 2016, Bond-filmene, Spekter i 2015 og Himmelfall i 2012, og andre treff, inkludert Southpaw, Sex, Narkotika & Rock & Roll, og noen flere dessuten, dette er et navn du ikke vil glemme når som helst snart. Faktisk kommer hun til å vises i 2018 live action remake av Disney hit, Jungle Book. Hun kommer til å bli Nisha, så hold ørene ut for stemmen hennes.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 33

Kilde: Naomie Harris

26 - Brandy Norwood

Bursdag: 11. februar 1979

La oss alle synge sammen: "Gutten er min!" Halvparten av duoen bak en av de beste sangene fra nittitallet (hvis du skulle spørre oss), er Brandy, også kjent som Brandy Rayne Norwood, en 38 år gammel sanger-låtskriver, skuespillerinne og plateproducent. En karriere som faktisk startet i backing vokal, det var i 1993 at hun først ble signert av en etikett, Atlantic Records. Innen et år siden, hadde hun ikke bare sluppet sitt første album, men solgte alltid over 6 millioner poster over hele verden, noe som gjør den til en firedobbelt Platinum-selger.

40 Hottest Black Female Stars under 40 in 2017 36

Kilde: 4everbrandy

Hennes flytte til film begynte i edderkoppfobi i 1990, selv om hun ikke ble kreditert for hennes del. Den første store delen kom i form av Jeg vet hva dere gjorde sist sommer i 1998, og hun ble faktisk nominert til "Favorite Actress - Horror" -prisen på Blockbuster Entertainment Awards for sin rolle også. Nylige arbeider har inkludert Zoe noen gang etter, en amerikansk sitcom som ser Brandy i hovedrollen. Det gikk dessverre bare i en sesong, men tok skuespilleren og sangeren tilbake til TV-hovedrolle for første gang på tjue år.

27 - Zoë Kravitz

Bursdag: 1. desember 1988 

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 37

Kilde: zoeisabellakravitz

28-åringen Zoë Kravitz er datter av den meget berømte musikalisten, Lenny Kravitz. Hun er også datter til den meget kjente skuespillerinnen, Lisa Bonet. Sang og skuespill ser ut til å løpe i hennes blod, det virker som hun har skåret et navn for seg selv i begge bransjer. Zoës filmkarriere startet med romantikken Catherine Zeta-Jones og Aaron Eckhart, Ingen reservasjoner, tilbake i 2007. Hun fortsatte å vises i X-Men: First Class i 2011, og så fantastisk Avvikende i 2014. Hennes mest filmverk inkluderer The Lego Batman Movie som, som vi alle vet, var strålende, og også Rough Night.

28 - Amber Stevens

Bursdag: 7. oktober 1986 

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 38

Kilde: amberonistevenswest

30-åringen Amber Stevens er både en modell og en skuespillerinne, kjent for deler i filmer som 22 Jump Street (hun spilte del av Maya) og Den raske og rasende: Tokyo Drift, og også TV-programmer som The Carmichael Show og gresk. Hennes mor er en modell og hennes far er en radiokonkurrent og skuespiller, så det virket bare naturlig for henne å følge rett i deres kombinerte fotspor. De var gode fotspor å følge med, spesielt når du tar en titt på TV-forestillingene hennes. I tillegg til å bli plukket for den nyeste Fox overnaturlige sitcom, spøkelses, hun har også poppet opp i Straffesaker, Nye jenten, 90210, Til og med Hvordan jeg møtte din mor.

29 - Tiffany Hines

Bursdag: 2. september 1983

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 39

Kilde: tiffanyhines

Det er i TV-programmer at du sikkert vil vite Tiffany Hines fra spesifikt 24: Legacy og før det, 90210 i en gjentakende rolle, Nikita, Lyv til meg, 10 ting jeg hater om deg (TV-showet), Bones, CSI: Crime Scene Investigation, og en hel last mer. Oh, og i den biografiske filmen om sangerens liv i Toni Braxton: Unbreak My Heart, der hun spilte søster, Tamar Braxton-Herbert.

30 - Meagan Tandy

Bursdag: 3. mai 1985

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 40

Kilde: meagantandy

Den vakre Meagan Tandy er ikke bare en skuespiller og en modell, hun er også en tidligere Miss California USA, og selv kom tredje i jakten på Miss USA. Hvis du ikke hadde lagt merke til henne for hennes skjønnhetskonkurranse ferdigheter, kan det være hennes skuespill som har slått opp din interesse. Hun kjennetegnet i filmen Ustoppelig med denzel washington Hun spilte en av sine døtre. Hun kom også inn i Piranha 3DD, men det er hennes TV-arbeid som hun kanskje er bedre kjent for, og spesielt TV-programmer som Jane By Design, Teen Wolf, Overlevende er Remorse og mer nylig, Unreal, der hun har en av hovedrollene.

31 - Jessica White

Bursdag: 21. juni 1984

Født i Buffalo, New York, hadde 33 år gamle Jessica White ikke akkurat den beste starten, født i et voldelig forhold som også involverte tungt stoff. Hun syntes å flykte fra det livet da hun var 16 år da Anna Winter valgte henne å trekke seg i Vogue ... etter modellering for totalsummen på bare en uke. Det var ikke lenge etter at hun ble signert til et fransk modelleringsbureau, og ting har gått fra styrke til styrke for henne i den grenen av karrieren hennes.

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 41

Kilde: iamjypsywhite

Hun har også stjernespillet i filmer og en rekke musikkvideoer, og startet også Angel Foundation, en filantropisk organisasjon for kvinner. Det er på toppen av å ta opp en serie med dokumentar-stil og lansere et hudpleiemerke samtidig. Det er trygt å si at hun har vært opptatt!

32 - K. D. Aubert

Bursdag: 6. desember 1978 

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 42

Kilde: therealkdaubert

I tillegg til å eie sin egen plateselskap - Roseland Records a.k.a Roseland Entertainment, K.D. Aubert er også en sanger, en modell (vanligvis av mote), og en skuespillerinne. Ikke dårlig for noen som bare er 38 år gammel. Selvfølgelig vil mange av dere huske denne vakre babyen fra sin tid som en av de originale Fanta-ekteskapsmodellene, eller Fantanas som de ble kalt tilbake på dagen. Hvis vi skal bli veldig konkrete om ting, var hun modellen for jordbærfanta. Hun har også vært med på annonser for Miller Lite og Bacardi, så vel som nylig vist i en kaffeannonse sammen med den herlige George Clooney.

33 - Vanessa Lee Chester

Bursdag: 2. juli 1984 

33-åringen Vanessa Lee Chester ble født i LA og dukket opp på våre skjermer på TV-showet, Henger med MR. Cooper. Det var ikke før noen få TV-programmer, en film og et par år senere da hun fant ekte berømmelse, og det var i En liten prinsesse, 1995-filmen som også spilte Liesel Matthews og Eleanor Bron.

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 43

Kilde: Pinterest

Deretter fortsatte Vanessa å vises i filmer som Den tapte verden: Jurassic Park, Hun er alt det, og 17 igjen. Det var også rikelig med TV-programmer, inkludert Hvordan jeg møtte din mor, Veronica Mars, Til og med Malcolm i midten.

34 - Jennifer Hudson

Bursdag: 12. september 1981

Chicago-født Jennifer Hudson kan bare være 35 år gammel, men hun har et helvete av en karriere bak henne. Hun var Carrie Bradshaws assistent i Sex og byen film, og det er også Drømmejenter, Det hemmelige liv av bier, Winnie Mandela, og nattasang å skryte om også. Går videre til tv-karrieren, og det er der alt begynte. I 2004 poppet Jennifer Hudson opp på den tredje sesongen av amerikansk Idol. Hun kom 7. plass totalt, men da ble det en gjestedommer for den britiske versjonen av The X Factor. Det er alt før vi kommer til musikk karrieren som hun selvfølgelig har blitt kjent for.

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 44

Kilde: iamjhud

Hun har en heck av en stemme, har avslørt tre studioalbum så langt og har også bagged seg noen få priser også. Hun vant en Grammy Award - "Best R & B Album" - for hennes selvbetegnede album, og hun har også vunnet priser for sin skuespiller karriere også. Drømmejenter så henne å vinne Academy Award for "Best Supporting Actress", og den samme filmen bagged to Black Reel Awards også. Oh, og en BAFTA, Critics Choice Award, Golden Globe ... Trenger vi fortsette?

35 - Naturi Naughton

Bursdag: 20. mai 1984

33-årige sanger-låtskriver og skuespiller, Naturi Naughton, er best kjent for å være en av de tre medlemmene på 3LW, men har også laget et navn for seg selv i verden av skuespill. Bortsett fra å spille den beryktede Lil 'Kim i Berømmelse, beryktet, hun poppet også opp i The Playboy Club og Fame. Det er bare hennes filmopptredener også. Hennes forgrening til TV virket som et naturlig skritt.

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 45

Kilde: naturi4real

Fra 2014 til stede spilte Naturi Naughton en av hovedrolleene til Tasha St. Patrick i 50 Cent produserte TV-serien, Makt, men det ser ut til at stjernen har tatt til en annen rolle i det siste - mor. I juli hilste Naturi sitt første barn, en datter, velkommen til verden.

36 - Emayatzy Corinealdi

Bursdag: 14. januar 1980 

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 46

Kilde: Pinterest

Den 37 år gamle Emayatzy Corinealdi er best kjent for sin del i den kritikerroste hit, Midt i ingenmannsland, som ble nominert til en rekke Black Reel Awards. Du kan også huske henne fra 2015-horror-thriller, Invitasjonen, og også 2016-filmen, Miles fremover, også hovedrollen Don Cheadle og Ewan McGregor. Det er filmene hun har under belte også, det er tv-optikk på toppen av det, inkludert en popup i Rosewood. Legg til en tilbakevendende del i Ballers, et par episoder av Roots, og til og med noen Straffesaker tilbake i 2014, og du kan si at Emayatzy Corinealdi gjør det ganske bra for seg selv.

37 - Janelle Monáe

Bursdag: 1. desember 1985

Med seks Grammy Award-nominasjoner under beltet, vil du nok vite Janelle Monáe bedre for hennes musikalske ferdigheter enn noe annet. Hun har også stjernespillet i et par virkelig store filmer også, og to av disse har faktisk vunnet Oscar-nominasjoner. En av dem vant egentlig - Moonlight.

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 47

Kilde: Janelle Monáe

Det er faktisk en untitled film på grunn av å komme ut i 2018 med Janelle Monáe, og hun jobber kontinuerlig med hennes musikk også.

38 - Tika Sumpter

Bursdag: 20. juni 1980 

37-åringen Tika Sumpter ble født i Queens, New York, og har kommet langt siden hennes modellering og tidlig servitørkarriere, som dukker opp i annonser for dufter, for eksempel Liz Claiborne og Hewlett-Packard. Det var ikke lenge etter at hun flyttet til TV, som ble vist i ABC dagtvåpen, Et liv å leve. Hun har siden gått på stjernen i en rekke TV-programmer, inkludert Lov og orden: Spesiell ofre Enhet og har regelmessige flekker i Gossip Girl og Spillet.

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 48

Kilde: tikasumpter

Selvfølgelig er spranget fra TV til film en kort i Tinseltown, og Tika Sumpter har gått på å fungere i nesten tjue filmer, inkludert Stomp the Yard: Homecoming i 2010, Bli med i 2014, og Kjør langs 2 i 2016. 2018 vil se utgivelsen av to filmer med denne hottieen. Hold øynene åpne for Sider og Den gamle mannen og pistolen, også med Robert Redford og Casey Affleck.

39 - Nicki Minaj

Bursdag: 8. desember 1982

Født i Queens, New York, Onika Tanya Maraj, som vi alle vet bedre som sangeren, Nicki Minaj, er ikke bare en sanger. Hun er en låtskriver, en rapper, en modell og allsidig personlighet nå. Hennes første par utgitte album gikk rett til nummer ett på de amerikanske kartene, og det var ikke lenge etter at hun tok flytten til Hollywood, scorer deler i Ice Age: Continental Drift, Den andre kvinnen med Cameron Diaz, og Barbershop: The Next Cut.

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 49

Kilde: NickiMinaj

En kvinne som aldri har skilt vekk fra rampelyset, har siden jobbet med et stort antall hjem bedrifter, selv utgir sin egen kjendismerke av parfyme. Hun har til og med jobbet med store mobiltelefonprodusenter for å fremme lanseringen av nye modeller.

40 - Meagan Good

Bursdag: 8. august 1981 

36-åringen Meagan Good er en LA-født skuespillerinne, kjent for å være med i en rekke TV-programmer, filmer og til og med musikkvideoer. Hun har selv poppet i et spill! (2006 s Scarface: Verden er din.)

40 Hottest Black Female Stars Under 40 in 2017 50

Kilde: meagangood

Hvis du noensinne har sett Californication med David Duchovny, vil du huske dette ansiktet. Hun opptrådte i syv episoder som Kali. Hun hadde også en vanlig del i Bedrag i 2013, dukket opp i Lov og orden: Spesiell ofre Enhet i 2014, og hadde til og med hovedrolle i 2015s TV-show, Minoritetsrapport.

Moving bortsett fra TV-programmer, har Meagan Good også dukket opp i for mange filmer for oss å liste. Det var 2013 morsom hit, Anchorman 2: Legenden fortsetter, i tillegg til Don Jon i det samme året. Saw V, Stomp gården, og Midje dyp er andre treff du kanskje har sett henne inn. Hvis du holder øynene dine skrællet på Deuces (du finner den på Netflix), vil du også se Meagan Good i det, spille av Janet Foster. I tilfelle du ikke visste, ble Deuces opprettet av Queen Latifahs produksjonsfirma, Flavour Unit Entertainment, og dronningen selv holdt selv den utøvende produsentens rolle.

Leave A Comment

86 − 78 =