25 Hotteste Mannlige Modeller av All Time

Mannlige modeller kan få kvinner til å gå på nøtter. Det er ikke en vits, det er vitenskap! Gjennom 50- og 60-tallet var modellstereotypen all-muskuløs og superberget. Så på 70-tallet flyttet paradigmet mot mer hypersexualiserte gutteleker for kjente merker som Versace. New York var sjokkert, men på en god måte, og kvinner drolet over fantastiske mannlige nakenbilder. I 1990 endret Yves Saint Laurent og Hedi Slimane spillets regler. Modeller så tynnere, skarpere, dristigere. Akkurat nå er hipsters på en måte. Menn har store skjegg, de har større kropp, og mens utseendet er mer robust og ufattelig, er klærne slanke og moderne. Her er en deilig liste med 25 hette mannlige modeller av all tid. Nyt damer, og husk: Selv om du ikke kan røre dem, kan du i det minste beundre dem!

1. Rob Evans

Rane Evans

Du kan gjenkjenne Rob Evans fra Tyra Banks "America's Next Top Model". Nei, han var ikke en konkurrent, men en dommer. En fotograf oppdaget Evans på 22, da han bokset i Storbritannia. Den biracial-underjordiske gutten skrev mange kontrakter gjennom årene med store motehus som Givenchy, Trussardi, Self Service, Calvin Klein og andre. Evans har et ansikt og en kropp som går utover perfeksjon, og vi skulle legge til en kul, funky personlighet til blandingen, sluttresultatet ville være den ideelle mannen.

 

2. Enrique Palacios

2.Enrique Palacios

Palacios er berømt på 90-tallet for sin sexy smil og perfekt skulpturelle kropp, og er en venezuelansk supermodell som gjorde kampanjer for Dolce & Gabbana, Armani, Tommy Hilfiger og andre kjente designere over hele verden. Selv om han ikke tar på seg klærne så ofte som på 90-tallet, modellerer den super flotte Ken-dollen fremdeles for Armani-koden. Tidligere daterte Palacios den berømte Naomi Campbell og er for tiden gift med skuespiller og modell Veronica Schneider.

 

3. Antonio Sabato Jr.

3.Antonio Sabato Jr.

Du kan kanskje huske denne hottie fra filmer og såpeoperaer, også, ikke bare fra kampanjer for Calvin Klein undertøy. Han hadde en ledende rolle i "General Hospital", som var en anerkjent såpeopera fra 1990-tallet. Antonio Sabato Jr. gjorde seg oppmerksom på at han hadde det mest eksotiske, europeiske utseendet. Hans sterke kjeve linje, hard utseende og skulpturelle kropp gjorde absolutt inntrykk av internasjonale motedesignere. Akkurat nå er han 42 og tror det eller ikke damer, han er fortsatt super varm!

 

4. David Agbodji

4.David Agbodji

Wow wow wow! Hei der sjokolade godteri! David Agbodji er en fransk supermodel med det mest interessante androgynne utseendet. Disse leppene og øynene er bare uvirkelige. Etter å ha blitt presentert i redaktører for GQ Magazine, V og Models.com ble David ansiktet til Calvin Klein i 2010. Han gjorde bane presentasjoner for Tommy Hilfiger og Louis Vuitton, og hans karriere har vært blomstrende helt siden. Alderen 27, den franske arm candy er en Instagram fanatiker, så hvis du vil se mer av den perfekte kroppen, må du bare følge ham.

 

5. Jason Lewis

5.Jason Lewis

Tidligere vellykket modell ble skuespiller, Jason Lewis har et utseende vi ikke kan overse. Hvis du ikke husker ham fra TV-serier som Beverly Hills 90210 (1997) eller Sex and the City, kan du huske ham fra modelleringskampanje for GUESS, Boss, GAP eller Tommy Hilfiger. Han har de mest uforglemmelige babyblå øynene; Ved 43 ser Lewis fortsatt gal, og selv om han ikke er gift, har han en kjæreste.

 

6. John Pearson

6.John Pearson

Moteikon John Pearson har hatt en utrolig karriere innen modellering tilbake på 90-tallet. Sunday Times proklamerte ham den første "mannlige supermodellen". Han gjorde et godt inntrykk i George Mics musikkvideo "Freedom", og noen av ham var beste kampanjer for Ralph Lauren, Donna Karan, GAP, Valentino, Burberry, Vogue Hommes og mange andre. Pearson er lykkelig gift med Alison Edmond, kjent mote stylist med hvem han har 3 barn.

 

7. Lars Burmeister

7. Lars Burmeister

Etter å ha jobbet som mekaniker i et par år, signerte den tyske supermodellen Lars Burmeister med Ford Models i 2004, da han var 23. Hans karriere skyrocket fordi han hadde et ønskelig, ekstremt strukturelt ansikt og kropp. Hans perfekte egenskaper tok stor oppmerksomhet, og Lars gjorde noen ganske fabelaktige kontrakter med Louis Vuitton, D & G, Hugo Boss, Valentino, Armani og andre. Vi er ikke sikre på om han er singel eller ikke damer, men du kan sjekke hans Instagram - han er en sosial media fanatiker.

 

8. Ben Dahlhaus

8.Ben Dahlhaus

De sier at det ikke er noe slikt som perfeksjon. Men i den mannlige modelleringsvirksomheten eksisterer den og heter Ben Dahlhaus. Han er som den perfekte utførelsen av Brad Pitt og Jesus (ja, vi sa Jesus). Jeg mener å se på de skarpe valpene og perfekt konturerte lepper! Opprinnelig fra Sverige, hoppet hipsteren opp på nettet i juli 2014 da han skaffet en kontrakt med Brathwait, et luksusvaktmerke. Buzzfeed kaller ham verdens vakreste mann. Er du enig?

 

9. Alexander Masson

9.9. Alexander Masson

Berømt for hans utseende i noen musikkvideoer av J. Lo, er Masson et ekte øyehud. Part-Columbian, delvis fransk og del mytologisk vesen, denne Adonis av moderne har den mest meislede kroppsbygningen. Når det gjelder ansiktet hans, la oss bare si at det er uvirkelig. På grunn av hans uvanlige frisyr hevder Masson at motefølelsen er urbane, elegant. Han har mye Versace og Tommy Hilfiger, og vi la merke til at han også er en tatoveringsfanatiker. Godt gjort Alexander! Du har nettopp vunnet hjerter til noen få millioner kvinner.

 

10. Godfrey Gao

10. Godfrey Gao

I 2011 ble Gao Louis Vuittons første asiatiske mannlige modell. Den taiwansk-kanadiske skjønnheten er 30 år gammel og 6 ft. 4, så det er trygt å si at han er nydelig fra alle synspunkter. Han spilte også på noen få filmer, og det ser ut til at han har en skarp skuespillerkarriere foran ham.

 

11. Noah Mills

11. Noah Mills

Kanadisk modell, skuespiller og surrealistisk mannlig skjønnhet, Noah Mills er deilig. Hans karriere som modell begynte på 20 år, da han begynte å jobbe for Wilhelmina Models. I 2004 landet Mills sin første bane kontrakt for Yves Saint Laurent og Gucci, og i 2005 signerte han med Dolce & Gabbana. Får det noe bedre enn dette? Oh yeah ... gjennom årene har han gjort et godt inntrykk på Michael Kors og Versace. På TV hadde han episodiske deler i "2 Broke Girls" og "Sex and the City".

 

12. Tyson Ballou

12.Tyson Ballou

Tyson Ballou startet modellering i en alder av 15 år, for Page Parkes Modeling Agency. Hans gode utseende og lidenskap for bransjen viste seg raskt til en av de mest anerkjente mannlige modellene i bransjen. Gjennom årene har han vist seg i moteshow og kampanjer for Foley, Dallas og J.C. Penney, og mer. I 1998 flyttet han til IMG og endte med å gjøre enda flere kampanjer for Hugo Boss, Moschino, Samsonite, DKNY, Armani og andre.

 

13. Garrett Neff

1. 3. Garrett Neff

I 2009 gjorde Forbes Garrett Neff den 5th mest innflytelsesrike mannlige modeller av året. Berømt for sine kampanjer med Calvin Klein ble Neff oppdaget i 2005, i Miami. Gjennom årene har han jobbet med noen av verdens mest kjente merkevarer, inkludert Benetton, Massimo Dutti, Trussardi og andre. Med hensyn til hans utseende har han vakre blå øyne og den mest fremtredende kjevelinjen. Han er en naturlig!

 

14. Isha Blaaker

14. Isha Blaaker

Ishla Blaaker ble født i Surinam, et lite land i Sør-Amerika. Han vokste opp i Nederland, skjønt, og han er ulovlig varm. Blaaker har et unikt utseende og en ganske interessant fortid også. Hans mor er biracial og hans far er svart, men han har blå øyne. Nå er det en deilig moccachino jeg vil ha hver eneste dag. Oppdaget av en lokal motedesigner i Holland, signerte den sør-amerikanske skjønnheten med MAX Models og gjorde mange kampanjer for kjente internasjonale merker gjennom årene.

 

15. David Gandy

15.David Gandy

Gandy ble en berømt mannlig modell etter å ha vunnet en tv-konkurranse. Den britiske superstjernen hadde ganske mange kontrakter med Dolce og Gabbana; han ble også omtalt i mange av deres moteshow og kampanjer. David Gandy overtalte designere til å se på modeller fra en annen vinkel; På den tiden var industrien dominert av tynne hanner, så Gandy forandret alt det med sin muskulære konstruksjon. Hans nivå av popularitet skyrocketed, og dermed endte han på forsiden av mange internasjonale motemagasiner.

 

16. Mark Vanderloo

16. Mark Vanderloo

Mark Vanderloo var en vellykket mannlig modell av 80-tallet og 90-tallet. Han ble oppdaget i en alder av 22 år, mens han ledsaget kjæresten sin til en fotografering. Han begynte å jobbe med Hugo Boss, Calvin Klein, Armani, Guess, Donna Karan og mer. Vanderloo har en kontrakt med Wilhelmina Models i NYC, og bortsett fra en modelleringskarriere var hans utseende brukt til å gjøre Commander Shepard i det berømte videospillet Mass Effect.

 

17. Leonardo Taiwo

17.Leonardo Taiwo

La oss bare stoppe og stirre på fullkommenhet damer! Leonardo Taiwos hud er feilfri. Han er djevelsk, og selv om han er fra London, er foreldrene hans nigerianske. Mens modellering for Nike, Taiwo klarte å fange oppmerksomheten til andre motedesignere; Imidlertid er drømmen hans å gå tilbake til sin livslang lidenskap - skuespiller.

 

18. Nacho Figueras

18. Nacho Figueras

Nacho Figueras har vært ansiktet av Ralph Lauren siden 2005. Han er faktisk en profesjonell golfspiller, også en av verdens beste. Noen kaller ham "David Beckham of Polo" - han er så god. Når det gjelder hans generelle utseende, er det trygt å si at han har en unik fransk appell som kvinner elsker. Øynene, håret, kroppen; alt om Figueras skriker ren perfeksjon.

 

19. Oriol Elcacho

19.19. Oriol Elcacho

Berømt for sin kampanje med Bvlgari Aqva, er Elcacho en spansk mannlig modell fra Barcelona. Kallenavnet "Spansk Adonis" fordi han er helt fantastisk og han har en utsøkt kropp, noen av hans andre kontrakter med kjente merkevarer inkluderte GAP, Missoni, Ralph Lauren, Valentino og mer. Alder 35 for øyeblikket ser han sikkert bedre ut enn noensinne.

 

20. Chris Brown

20.chris brown

Denne hottie har vakkert blondt, langt hår hvis du kan tro det. Bilde en moderne Thor med grønne øyne og et perfekt symmetrisk ansikt, og du har Chris Brown. I motsetning til andre mannlige modeller, er Brown ganske intellektuell. Før han ble oppdaget, jobbet han med økonomi; Heldigvis likte han Vogue bedre, så han sluttet. Født i 1976, er vi ikke overrasket over at Chris Browns modelleringskarriere fortsatt er blomstrende.

 

21. Broderick Hunter

21.Broderick Hunter

Alder 24, Broderick Hunter fant hans kall da han ble omtalt i Details Magazine. Etter å ha blitt vist i Ciaras musikkvideo, "Beklager", ble dette øyet candy navn og utseende viral. I motsetning til andre mannlige modeller som trener som gal, hevder Hunter at han bare spiller basketball for å holde seg i form. og han er ikke bare kjekk, men også smart. Ikke alle har det som trengs for å veilede barna. Nå er det sexy!

 

22. Chris Ladewig

22.22. Chris Ladewig

Hei der Mr. Dorian Gray! Opprinnelig fra Cape Town er Ladewig en ekstremt attraktiv mannlig modell. Han har et super mystisk utseende som svært få menn kan trekke av. Foran et kamera vet denne hottie hva han gjør. Men det er mer; bortsett fra å være en vellykket mannlig modell, er han også en talentfull fotograf.

 

23. Tomas Skoloudik

23.Tomas Skoloudik

Opprinnelig fra Tsjekkia begynte Tomas Skoloudiks karriere med et par coverbilder for magasiner som Menns helse, Indigo og Folio. I 2012 satte han kamp for Emporio Armani og Armani Jeans; Noen av hans andre viktige kontrakter inkluderte Calvin Klein, Massimo Dutti, Guess, Buffalo og mer. Det vi elsker mest om Tomas Skoloudik er smilet. For å si det enkelt - det vil smelte hjertet ditt.

 

24. Alex Lundqvist

24. Alex Lundqvist

Alex Lundqvist er en annen svensk perle som vil forlate kvinner målløs. Han kan være 42 nå, men han var en gang en ganske vellykket mannlig modell. Gjennom slutten av 90-tallet scoret han mange kontrakter med Versace og Hugo Boss; og han kom til og med i en musikkvideo - Fergie's "Clumsy". Hva kan vi si til hans kroppsbygning? Han har abs, holdningen og utseendet til å wow hver type kvinne. Nevnte vi at han fikk blå øyne?

 

25. Brad Kroenig

25. Brad Kroenig

Brad Kroenig ønsket å være en fotballspiller tilbake på 90-tallet. Hans tro endret seg da han ble nærmet av et modelleringsmiddel. Hans debut kom i 2002 skjønt, da han satte kamp for Abercrombie & Fitch. Gjennom årene jobbet han med Naomi Campbell, og hans vakre ansikt ble omtalt i mange redaktører og tidsskriftdeksler. Berømt for å være Karl Lagerfields inspirasjon, nyter Kroenig sin modellkarriere til det maksimale.

Leave A Comment

+ 12 = 13