100 Hotteste TV-skuespillere 2013-2014 Del A

Vi har sett noen av de heteste navnene i film, sport, TV og film de siste månedene med en varm mannens frenesi som kommer inn her. Top 100 Hottest Men in the World 2013-serien viste sikkert at det er noen ekstremt varme menn der ute.

Nå skal vi konsentrere vår oppmerksomhet mot de hotteste av TV-skuespillerne. Med noen fantastiske nye TV-programmer som kommer ut, ser det ut til at den gang kjente steppingstenen til filmen kommer tilbake i mote. Flytt deg Lagret av Bell, vi har likeså Sønner av anarki, Breaking Bad og den nye 90210 å se disse dager! (Ikke at vi ikke elsker Lagret av Bell, selvfølgelig!)

Så, uten ytterligere forsinkelser, kommer vi til å hoppe rett inn i verden av hete TV-aktører. Er du klar for skjønnhetene som vi har kommet til deg?

100 - David LaBrava

David LaBrava

Denne fyren er kanskje ikke alles koppekje, men han ser ut til å ha hevet noen øyenbryn her i Herinterest-kontoret, det er sikkert. Ikke bare er han en del av Sønner av anarki kaste, spille Lykkelig i TV-serien, men han er også kjent for å være motorsykkelentusiast og medlem av Hells Angels, pluss en forfatter og en tatoveringsartist. Det er noe alvorlig badass om denne fyren, og mange damene synes å elske det.

Opprinnelig ble han ansatt for å ligge bak scenene på TV-showet, men ble introdusert i casten; noe som mange av oss damer er mer enn glade for!

99 - David Spade

David Spade

En annen David på vår liste, og selv om du kanskje ikke tror det, er denne fyren faktisk 49 år gammel! Fyren som først fikk oppmerksomheten vår 8 enkle regler med Katey Sagal som er nå inne Sønner av anarki, og også Kaley Cuoco som er inne Big Bang teorien, er nå en skuespiller med noen ganske imponerende ting under beltet hans. Født 22. julind i 1964 er han nå bedre kjent for sin rolle som Russell Dunbar i Engasjementsregler, men også stjernespillet i Voksne 2 som kom ut i år. Det virker som han har vært ganske opptatt!

98 - Iain Glen

Iain Glen

Som navnet hans vil foreslå, er denne TV-skuespilleren faktisk skotsk og ble født i Edinburgh den 24th juni 1961. Dette gjør ham til en ganske imponerende 52 år akkurat nå, men det er sikkert noe om ham som vi liker, det er sikkert. Kanskje det var de heteste mannlige skuespillerne i 40-tallet som har fått oss alle varme under kragen for de varmere, eldre gutta?

Du kan huske denne fyren fra Lara Croft: Tomb Raider film, og er også kjent for sin rolle som Jorah Mormont i det fantastiske TV-showet Game of Thrones. Det er ikke det eneste TV-showet han har vært i hovedrollen i nylig heller - han var også i super awesome Agatha Christie: Poirot TV-serier.

Iain Glen 2

Selvfølgelig, ikke bare en tv-skuespiller, har han faktisk vunnet priser for sin skuespiller karriere i film også. The Blue Room, der han stjernespillte sammen med Nicole Kidman, vant egentlig ham en Olivier Award for sin forestilling!

97 - Tommy Flanagan

Tommy Flanagan

Vi ser ut til å ha gått tilbake til motorsykkelen som kjører badass igjen med en annen Sønner av anarki favoritt, Tommy Flanagan. Du kan gjenkjenne ham som Filip "Chibs" Telford i showet. Han er en annen skotsk fyr på vår liste - det ser ut til at briterne slår oss hardt i disse dager, ikke sant? Bare ta en titt på de heteste britiske mennene hvis du ikke tror på oss!

Selvfølgelig, ikke bare kjent for sine roller i tv-serier, er han også en kjent skuespiller som har spilt sin rolle i noen av de mest ikoniske filmene i vårt lag. Han var inne gladiator sammen med Russell Crowe i 2000, var han inne Sin City tilbake i 2005 og var selv i Modig hjerte tilbake i 2005!

Tommy Flanagan 2

Bare en liten trivia for deg - de arr som han har på ansiktet hans, er faktisk ekte arr! De er resultatet av et ganske styggt angrep utenfor en nattklubb hvor han en gang pleide å jobbe som DJ. Arrene bare få ham til å se enda varmere og mer dårlig, gjør det ikke damer?

96 - Alfie Allen

Alfie Allen

Ville du tro det jenter - vi har kommet til enda et britisk tilbud for din glede for øye-godteri, og denne er best kjent for hans rolle i Game of Thrones, ved siden av Iain Glen. Han spiller Theon Greyjoy i hit TV-serien, men har blitt oppdaget i noen andre ting underveis også! 2007 så ham hovedrollet med James McAvoy og Keira Knightly i soning og han var også inne Den andre Boleyn Girl i 2008 også.

Har du noen gang hørt om Lily Allen? Hun er den badass britiske kyllingen med den kule følelsen av stil og god pop-beats musikk? Vel, Alfie Allen er hennes lillebror! Hun dedikert til og med sangen "Alfie" til ham, noe som bare skjer som en av våre favoritt sanger av hennes!

95 - Jim Parsons

Jim Parsons

Selv om det ikke er konvensjonelt varmt, er det noe om en mann med hjerner som virkelig flikk vår bryter, ikke sant? Jim Parsons spiller Dr. Sheldon Cooper i det utrolig strålende Big Bang teorien Vis, og selv om irriterende er muligens det fineste ordet du kan bruke for hans karakter i TV-showet, ser han sikkert helt fantastisk ut for hans alder.

Ta gjetning på hvor gammel denne fyren er .... Hva ville du sagt? 25? 30? 35?

Jim Parsons 2

Jim Parsons AKA Dr. Sheldon Cooper er 40 år gammel! Han ble født i Texas, USA 24. marsth, 1973. Vi kan ikke tro at denne fyren er 40 år gammel!

Noe som kan skuffe damene der ute som har en lidenskap for sitt geni, men likevel litt gal hjernen i TV-showet, mannen bak karakteren er faktisk homofil og har vært i et langsiktig forhold med en kunstdirektør kalt Todd Spiewak.

94 - Johnny Galecki

Johnny Galecki

Et annet tilbud fra det helt strålende Big Bang teorien, vi følte at vi ikke kunne snakke om Jim Parsons uten å nevne denne fyren som spiller Leonard Hofstadter i det morsomme TV-showet.

Selv om han, igjen ikke en konvensjonelt attraktiv mann, sikkert har noe på seg om ham, som det fremgår av det faktum at han og han Øre i showet datert i to år i virkeligheten. Ifølge rapporter, er Johnny Galecki og Kaley Cuoco fortsatt på svært gode vilkår til tross for at de ikke lenger er sammen. Dette betyr at jentene som går for gutta med hjerner, fortsatt kan lyst etter denne smarte og morsomme TV-skuespilleren!

Johnny Galecki 2

Johnny Galecki er en film skuespiller samt TV skuespiller. Han har en film som for øyeblikket er i preproduksjon som heter Invitasjonen som vil se ham stirre sammen med Luke Wilson, Zachary Quinto og Topher Grace, og du kan alltid bare fange ham inn I tide fra tilbake i 2011 eller Hancock i 2008. Han var også i disse filmene, så vel som mange andre!

Tro det eller ei, denne fyren er faktisk 36 år gammel, som bare viser vårt poeng at menn definitivt blir eldre enn kvinner. Det er bare ikke rettferdig!

93 - Damian Lewis

Damian Lewis

Vi har kommet til en av stjernene på det ganske nye TV-showet Homeland nå - Damian Lewis spiller Nicholas Brody i strålende showet.

Ikke bare en TV-skuespiller, han gjør også sin rettferdige bit for Hollywood-verdenen. For eksempel er filmen som blir utgitt nå kalt Romeo og Juliet Starred også denne fyren som Lord Capulet, og det kommer en film som kommer ut neste år (2014) Den stille storm at vi ser frem til å se!

Damian Lewis 2

Damian Lewis er enda en britisk skuespiller på vår liste og ble opprinnelig født i London, Storbritannia den 11th i februar 1971. Dette betyr at han for tiden står på en ganske respektabel 42 år gammel. Vi synes å ha en ting for de eldre gutta akkurat nå, ikke sant? Nå gift med to barn produserer han filmer samt å handle i dem og hans forestilling i Homeland faktisk vant ham ikke bare en Golden Globe, men også en Emmy.

92 - Shemar Moore

Shemar Moore

Shemar Franklin Moore er seriøst varm og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Hans rippede abs og perfekt smil har hatt hjerter som flatter av mange en kvinne over hele verden, og når du ser hans karakter av Malcolm Winters i hit TV-showet Straffesaker, Hvis du ikke var forelsket før, vil du sikkert være nå!

Faktisk er det Straffesaker at Shemar Moore er bedre kjent for, men det har vært noen andre ting som du kanskje har sett i ham også - Dagbok av en gal svart kvinne var tilbake i 2005 og så ham som en del av Orlando, og grønnere var året før. Han har et par filmer som kommer ut snart også - Drep meg, Deadly er for tiden i etterproduksjon og vil se Shemar spille en del av Bill, pianospilleren sammen med Lesley-Anne Down og Kirsten Vangsness.

Shemar Moore 2

Bare litt av trivia for deg - Shemar Moore var faktisk en deltakende på en av de tre episodene på TV-showet Den svakeste linken men ble dessverre avtalt. Dette var tilbake i 2001.

91 - Tony Goldwyn

Tony Goldwyn

De litt eldre jentene blant oss vil sikkert gjenkjenne dette ansiktet fra en av de mest ikoniske filmene i historien. Det er riktige damer - denne fyren spilte Patrick Swayze's beste beste venn som fikk ham drept og prøvde å få det på med Demi Moores karakter før han også møtte sin død i Spøkelse. I disse dager er han mer kjent for TV-ting, men det kan ikke skade å ha det på ditt CV, ikke sant? Selvfølgelig kan det ikke skade å nevne noen av hans andre filmer så vel som å spille Dekanus i Mekanikeren i 2011 eller Oberst Bagley i The Last Samurai i 2003.

Faktisk er det en film som kommer ut i 2014 som vil være hovedrollen Tony Goldwyn. Avvikende er for tiden i etterproduksjon og vil se ham stirre sammen med Theo James og Kate Winslet i en eventyr-romantikk-type film som vi faktisk er super glade for!

Tony Goldwyn 2

For øyeblikket kan du sjekke ham ut i Skandale som også stjerner Kerry Washington. Husker du hennes rette damer? Hun var inne Spar den siste dansen! Syr du på Derek, hennes bror i filmen som vi gjorde?

90 - Jack Gleeson

jekk Gleeson

Det er ikke hver dag at vi eldre damer på kontoret åpent ville innrømme å ha en forelskelse på en 21 år gammel gutt, men det er noe ganske søtt om Jack Gleeson. Det faktum at han for øyeblikket er hovedrollen i hit-TV-serien Game of Thrones hjelper ikke noe!

Bare en ung gutt på 21 år, var Jack Gleeson født i Cork, Irland på 20th mai i 1992. Han ser ut til å skyte til berømmelse med sin karakter av Joffrey Baratheon i HBO-serien som har tatt verden med storm, og når du vurderer at selv om han er så ung, har han faktisk opptatt siden 7 år, noe som er ganske imponerende ting!

Noen av dere kan til og med huske hans lille ansikt i 2005-filmen Batman begynner men hans rolle i denne filmen var bare en liten.

Han kan være fortsatt, men med filmer og TV-serier som under belte allerede, forutsetter vi definitivt at denne fyren vil bli varme ting i de kommende årene av hans allerede blomstrende karriere!

89 - Jon Cryer

Jon Cryer

Hvis du noen gang har vært tvunget til å se på To og en halv mann av kjæresten din, vet du hvem Jon Cryer er, og selv om han ikke er det vi ønsker å ringe til konvensjonelt varmt, spesielt i forhold til noen av de andre gutta i vår liste, er det noe om ham som faktisk er kjærlig. Derfor har vi besluttet å la ham være på listen. Vi håper at du ikke har noe imot det!

Bare for å gi deg en ide om hvor kul denne fyren virkelig er, stjernespiller han sammen med Robert Downey Jr. i Tidsfrist og han gikk til skolen med fyren! For tiden er han 48 år gammel, og ser ikke ut til å være dårlig for hans alder, og vi kan bare anta at den hit CBS sitcom og hans rolle som Alan Harper holder ham ser ung og ungdommelig ut!

Tro det eller ei, har Jon Cryer faktisk et sted på Hollywood Walk of Fame på grunn av hans år som skjer innenfor TV. Han ble fast plantet på kartet tilbake i 2011, og det ser ut til at han ikke viser noen tegn på å bremse ned når som helst.

Til tross for kontroversen rundt Charlie Sheen i CBS sitcom og avgang av skuespilleren, setter Ashton Kutcher inn i showet ikke vondt karakterene for mye, noe som gjør at det fortsatt er en av de morsomste forestillingene på TV akkurat nå. Med dette showet pluss Familiemann, To gutter, en jente og en pizzaplass, Dharma & Greg pluss til og med et par opptredener på Hannah Montana Under beltet tilhører han sikkert Hollywood Walk of Fame!

88 - Thomas Gibson

Thomas Gibson

Han har mørkt hår og et stilig smil pluss en robust kjeve. Hva mer kan du muligens be om fra en mørk, kjekk fremmed i TV-skuespillernes verden? Thomas Gibson er en hit med damene, og det er egentlig ikke vanskelig å se hvorfor.

Han er best kjent for sin rolle som Aaron Hotchner i det fantastiske CBS-showet Straffesaker, og dette er kanskje der de fleste kvinner forelsket seg for første gang. Han, akkurat som Jon Cryer, spilte også inn i Dharma & Greg, og selv hadde en rolle å spille i 1999 Nicole Kidman og Tom Cruise film Øyen Stengt!

Thomas Gibson 2

Ikke bare en skuespiller, Thomas Gibson er også en regissør og en som er 51 år gammel på det. Kan du tro at denne fyren er i 50-årene hans? Vi kunne ikke sikkert! Hvis du ikke tror på oss, ble han født i Sør-Carolina i USA den 3. julird, 1962.

Vi synes fortsatt han er varm skjønt, rett?

87 - Michael Weatherly

Michael Weatherly

Har noen gang sett deg NCIS? Hvis du har det, vet du allerede hvem Michael Weatherly er. Han spiller Anthony DiNozzo i showet og før det spilte han Logan Cale på hit TV-showet Mørk engel.

Tro det eller ikke, Michael Weatherly er 45 år gammel! Han ble født den 8th juli i 1968 i New York i USA. En regissør, samt en amerikansk skuespiller, har vært i sin rettferdige andel av filmer og TV-programmer som spenner fra å vises på Store forbrytelser bare i fjor (2012) til Ally McBeal Vis tilbake i 2000.

Michael Weatherly 2

Han var forlovet med Jessica Alba en stund, men i 2003 delte de dessverre måter. Han giftet seg med noen som kalte Bojana Joankovic i 2009, og de har allerede en datter sammen, sa at de ventet sitt andre barn noen dag nå.

Han har blitt nominert for en rekke utmerkelser gjennom årene som hans tv-karriere har spanned. I 2001 og 2002 ble han nominert til The Best Supporting Actor i en TV-serie av Saturn Awards for Mørk engel. Det var også Hottest Male Star-nominasjonen fra 1994 fra Soap Opera Digest Awards, i tillegg til den utmerkede Young Lead Actor-nominasjonen i 1995 i samme priser.

Michael Weatherly 3

For nå kan du fortsette å se ham inn NCIS og la oss innse det; vi alle elsker det, rett?

86 - Barrett Foa

Barrett Foa

En annen NCIS favoritt og vi kommer til Barrett Foa, en amerikansk skuespiller som har blitt veldig kjent for sin posisjon i CBS-serien NCIS som Eric Beale. Det blonde håret og meislet kjeften er nok til å få damene interessert, og det vakre smilet gjør ikke noe vondt!

Barrett Foa 2

Født 18. septemberth i 1977 ble barrett loa født i new york city og har bare virkelig vært opptatt siden rundt 2001. til tross for dette har han vært i noen av de kuleste tv-programmene rundt, inkludert Entourage og NCIS. Han er varm, han er kult og han tikker alle de riktige boksene! Hva mer kan du be om?

85 - Julian Morris

Julian Morris

Denne britiske skuespilleren har fantastiske øyne. Dette er ikke den eneste grunnen til at vi lurer etter ham mer enn en fistfull av Reece's Pieces though; Han er også en ganske god skuespiller, og han er en av de treffede skoene for å se på 2013-2014!

Julian David Morris ble født i London, Storbritannia den 13. januarth, 1983 gjorde han for tiden 30 år gammel. Noen av briterne kan huske ham fra filmen Esel Punch som for å være rettferdig var det ikke så bra. Nylig har du sett hans ansikt i det nye TV-showet Ganske små løgnere. Han var inne Det var en gang i 2012-13, og har også vært i noen få filmer for eksempel Cry_Wolf, Valkyrie og Noen onde. Det er før vi nevner det massive TV-showet ER!

Julian Morris 2

Bare en liten bit av trivia for deg - denne fyren deler faktisk samme bursdag som andre Brit Orlando Bloom! Med måten han går, blir det ikke lenge før han starrer sammen med ham!

84 - Matt Stokoe

Matt Stokoe

Hvis du aldri har sett det britiske tv-showet Misfits, du bør mest definitivt sjekke det ut! Når du ser det, vil du snart se denne britiske skjønnheten der inne. Matt Stokoe spiller rollen som Alex i Misfits og du har kanskje sett ham i 2013-filmen Devil's Pass som nylig kom ut også.

Denne fyren er faktisk irsk, hvis det øyeblikkelig gjør ham varmere, er det ikke damene? Født i 1989, har han det irske blikket om ham - dype og vakre øyne med nippel nese. Det er noe om ham som kvinner elsker, det er sikkert! Hva er det med de irske gutta som vi elsker så mye? Vi vet at de har de fantastiske aksentene og mørke, robuste funksjonene, men egentlig ... .. Vi har bare hjerte dem!

Matt Stokoe 2

Hvis du har lyst til å spotte litt mer av Matt Stokoe, bør du sjekke ut Landsbyen der han spilte Gerard Eyre. Du kan også sjekke ut et par av hans tidligere filmer, for eksempel Hul tilbake i 2011 eller Kommer en lys dag i 2012. Du kan bare vente på den nye serien av Misfits også!

83 - Christian Kane

Kristen Kane 2

Han er ikke bare en tv-skuespiller - han har vært i noen av de morsomste og beste filmene der ute! Nygift var tilbake i 2003 med Ashton Kutcher og Brittany Murphy, og det var også Liv eller noe som det med Angelina Jolie og Edward Burns i 2002. Han tilbyr oss nå Leverage også - han gjør absolutt et navn for seg selv i disse dager!

Det er en ny TV-serie kalt King & Maxwell at du kan se i år og ser Christian Kane spille en del av JT Maxwell. Leverage har sett ham å spille en del av Eliot Spencer også - du bør definitivt sjekke ham ut i dette! Det er også en film som kommer ut i 2014 50 til 1 og vil stjerne Christian Kane sammen med William Devane og Skeet Ulrich.

Kristen Kane

Tro det eller ikke, kan Christian Kane synge og handle som umiddelbart gjør ham varmere i våre øyne. Landet rockbandet Kane er der han elsker å være fremre mann! Han har selv blitt hørt i noen lydspor til filmer - "Jakten", for eksempel, var av bandet Kane og var på lydsporet av Nygift. 2002-filmen Liv eller noe som det så Kane spiller en av sangene i lydsporet enda en gang - "Sweet Carolina Rain"

82 - John Francis Daley

John Francis Daley

Du kjenner denne fyren hvis du noen gang har sett den viste TV-en Bones som bare skjer med å også stille den herlige Emily Deschanel og kjekk David Boreanz. Han har vært i showet siden 2007 i rollen som Dr. Lance Sweets, og han er sikkert søt på flere måter enn en! Med roller i noen av de største filmene i vår tid under beltet hans, er John Francis Daley godt på vei til å være i Hollywood Hall of Fame!

Han var Carter i Forferdelige sjefer tilbake i 2011, starred i 2005-filmen Venter… med Ryan Reynolds, og er i 2013-filmen Den utrolige Burt Wonderstone Det er definitivt den neste tingen vi sjekker ham ut i!

John Francis Daley 2

Tro det ikke, denne fyren er bare 28 år gammel. Denne fyren ser ut til å handle år over sin alder i noen roller, det er sikkert. Han er ikke bare en skuespiller for TV og film heller - han er også en skribent. Han ble født i Illinois den 20. julith, 1985 og også klasser seg for å være en musiker, samt manusforfatter og skuespiller. Er det noe denne fyren ikke kan gjøre? Han skrev til og med et par episoder av Bones, så vel som også å være bak Det regner kjøttboller Til og med Forferdelige sjefer!

81 - Eric Christian Olsen

Eric Christian Olsen

Wow - kan du tro at denne mannen er 36 år gammel? Han ble født 31. maist, 1977 i Oregon, USA. En av de tingene han er mest kjent for og elsket, er hans rolle i det fantastiske CBS TV-showet NCIS: Los Angeles. Han spiller en del av Detektiv Marty Geeks perfekt og sikkert har mange kvinner lusting.

Eric Christian Olsen 3

Dessverre for oss damer, er Eric Christian Olsen ikke en enkelt pringle. Gjør det ikke deg trist? Han har vært med en skuespillerinne - Sarah Wright, siden 2007, og de har nå en baby gutt sammen. De giftet seg også tilbake i 2012, så det virker som om denne kjekke prinsen hadde funnet sin eventyr slutt!

Eric Christian Olsen 2

Du har kanskje sett denne fyren i noen få andre ting også, spesielt hvis du liker filmens komediegenre. Tingen tilbake i 2011 var noe vi ikke var så imponert over, men vi elsket Ikke en annen ungdomsfilm tilbake i 2001 og Den hete damen i 2002. Du kan alltid bare fortsette å sjekke ham ut i NCIS: Los Angeles selvfølgelig - det er det vi planlegger å gjøre!

Så der har du den første delen av serien av 100 Hotteste TV-skuespillere 2013-2014. Hva syntes du om de første 20 gutta i vår liste? Er du enig? Er du uenig? Er det noen som du er spent på å se? Vi gir deg et snakk om hva som kan komme opp på et øyeblikk ....

Det ser ut til at det er noen ganske fantastiske TV-programmer der ute akkurat nå fra det fantastiske spillet av troner til den morsomme, nye jenta. Med den nye tilstrømningen av TV-serier kommer den nye tilstrømningen av talent, og det er noe vi definitivt ikke bryr oss om i det minste!

Hold øynene skli for den andre avdelen av våre heteste skuespillere for 2013-2014 .... Du vet aldri - din favoritt kan komme opp snart!

Her er hva som kan komme neste ��

Charlie Hunnam Ian Somerhalder Neil Patrick Harris

* Bilder jaktet ut fra Pinterest.com - tusen takk for Pinterest!

=============== Fortsett til Del B ===============

Leave A Comment

60 + = 67