10 показва като вампирските дневници

След освобождаването на сериала Twilight, вампирската мания наистина удари в страната силно. Ако сте любовник на свръхестественото, трябва да проверите някои от телевизионните предавания в този списък. Създадени, за да бъдат като Вампирските дневници, тези представления имат тийнейджър или свръхестествен фокус. Ако оставихме някое от изложбите като "Вампирските дневници", не забравяйте да оставите коментар в долната част на страницата!

красота and the beast

Красавицата и Звяра

Въпреки че много малко хора са чували за тази серия, това се случва да е страхотно. Тя ще започне своя четвърти сезон, така че ще имате много епизоди, които да гледате по време на уикенд маратон. По принцип това шоу се фокусира върху мистериозната група, известна като Muirfield. Детектив Катрин и доктор Винсънт се ловуват от организацията, затова се опитват да избегнат привличането на някакво внимание. Обратната история за живота на Катрин захранва голяма част от заговора. В ранна възраст тя е била спасена по време на убийството на майка й от някой, когото тя помни като звяр.

същество human

Да бъдеш човек на Би Би Си

Всичко става по-добре с британски акцент, хвърлен в сместа! С това, че си Човек, получаваш телевизионно шоу, което преплита младите възрастни, драмата и свръхестественото. Основният фокус на шоуто е върху трима съквартиранти, които са върколак, вампир и призрак. По време на шоуто, тримата съквартиранти трябва да се ориентират към деликатния баланс на монтажа в човешкия свят и паранормалния свят.

стрелка

Стрелка

За супергерой шоу, Arrow е един от най-добрите. Оливър Кралица е звездата. Той е известен с това, че е разочарован милиардер, който изчезна в продължение на пет години. Когато се завърне в града, започва да почиства престъпността и става бдителна. След премиерата на CW, това шоу бързо стана любимо. Въз основа на оригиналния DC Comics, той съчетава научната фантастика, мистерията, драмата и действията безпроблемно заедно за изключително приятния и забавен час.

загубен Girl

Изгубено момиче

Що се отнася до класирането и критиците, Lost Girl изгуби. Това е малко зловещо и смешно на моменти, но има нещо за героите, които просто ви държи да се върнете за още. Произведено в Канада, Lost Girl е съсредоточено около сукубаб, наречен Bo. Тя има неприятната черта да убива всеки, с когото спи, докато не срещне върколака, детектив Дайсън. Докато понякога е предвидима, шоуто си заслужава да бъде наблюдавано. Щом получите един или два епизода, ще бъдете закачен.

Бъфи the vampire slayer

Бъфи на убиеца на вампири

Създаден от Йос Уедън, Buffy the Vampire Slayer остава един от най-добрите вампирски шоута на всички времена. Той се изпълнява от 1997 до 2003, така че има много епизоди на разположение, за да гледате, ако поточно онлайн или използвате Netflix. Въпреки че някои от характеристиките са подобни на типична драма драма, Сара Мишел Гелър (Бъфи) наистина го извива. Работата на Бъфи убива демони, вампири и свръхестествени същества. Тя прави това с помощта на своите приятели и външна помощ. Ако искате да намерите шоута като Vampire Diaries, тогава не можете да си позволите да пропуснете Бъфи Вампирския убиец.

демони

Демоните

Демоните са друго британско шоу, което успя да направи списъка. В това шоу, вие получавате историята на тийнейджър, който разказва, че е самотен останал потомък на известния ловец на вампири Ван Еслинг. Тъй като историята напредва, тийнейджърът трябва да се научи как да се бие със свръхестествени същества, като същевременно балансира остатъка от човешкия си живот.

вярно blood

Истинска кръв

Едно от най-новите предавания в този списък е известната свръхестествена драма True Blood. Цялата предпоставка на шоуто е, че вампирите съществуват заедно с хората завинаги, без никой да осъзнава. Две години преди началото на шоуто един японски учен създаде "истинска кръв", която позволява на вампирите да спрат да консумират човешка кръв. Това откритие накара света на вампирите да се раздели на две фракции. Докато една група иска да съществува съвместно открито заедно с хората, другата група иска да запази тайната си. Шоуто започва със сервитьорката на Sookie Stackhouse. Тя може да чете умовете и изведнъж се среща с един вампир, наречен Бил. С седем сезона на шоуто, ще имате много време с любимите си свръхестествени същества.

острие

острие

Въпреки че повечето хора помнят филмите на "Блейд", малцина запомнят, че всъщност са направени телевизионни серии. Телевизионното шоу беше вдъхновено от полу-човешкия и полу-вампирски характер на Блейд. Сценарият е направен от същия човек, който е написал Човекът от стомана и Черния рицар (Дейвид С. Гойър), така че само фактът да ви накара да го гледате. Първоначално произведени от мрежата на Spike, тази серия от 2006 г. всъщност беше доста добра.

същество

Да бъдеш човек на САЩ

Сигурен съм, че Being Human е най-доброто шоу за вампири, което Обединеното кралство някога е произвеждало, и това обяснява защо САЩ направиха прекрасен римейк. Ако ви харесва първото Човешко същество, ще ви хареса това. Той смесва тийнейджърското търсене на нормалност със свръхестественото в изненадващо освежаваща линия на парцела. По същество три свръхестествени същества решават да станат съквартиранти: върколак, призрак и вампир. Те трябва да се преплитат в линията между свръхестествения и човешкия свят, докато навигират в изживяването. Имаше страхотен сезон и определено си струва няколко часа от времето си. След като опитате един или два епизода, ще искате да видите всичко това.

лунна светлина

лунна светлина

За паранормална романтика, не е нужно да изглеждате по-далеч от Луната. Този свръхестествен филм съчетава романтика и ужас заедно за история, която винаги ви държи на мястото. По принцип Мик Св. Джон е вампир, който се фокусира главно върху случаи, които се занимават с немъртви. За да помогне по пътя си, той има помощта на своя вампир наставник, Йозеф. Романтиката се добавя към сместа с добавянето на репортера, Бет. Изложението е средно по седем милиона зрители всеки епизод, но това очевидно не е достатъчно, за да го поднови за още един сезон. Произведено през 2007 г., той обхваща общо 16 епизода на CBS. Може би не е шоу, което е точно като дневниците на вампирите, но е доста близко.

Leave A Comment

19 − = 15