10 Показва като едно дърво Хил

Ако обичате One Tree Hill, вие ще обичате телевизионните предавания в този списък. Независимо дали сте харесали историята на гимназията или героите, показванията в този списък са избрани само за вас. Изберете любимите си или оставете коментар в долната част на страницата с всички телевизионни предавания, които сме пропуснали.

Чикаго pd

Чикаго П.Д..

Едно от най-новите показвания в този списък е на NBC. Създадени от Дик Волф и Мат Олмстед, Чикаго П.Д. Следва историята на униформени полицаи и детективи. По принцип шоуто се разминава между историите на униформените ченгета и техния ежедневен живот в работата и разузнавателното звено. На разузнавателното звено ченгетата са отговорни за борбата с организираната престъпност, трафикантите на наркотици и всякакви престъпления с висок процент. Въпреки че критиците дадоха това шоу смесени ревюта, той остава любимец на феновете. Освен да наблюдавате типичното загадъчно решаване и полицая, можете да видите отношенията между ченгетата, техните семейства и работата. В крайна сметка е страхотно телевизионно шоу, което да седне и да гледа.

клюка girl

Клюкарка

Ако искате шоута като One Tree Hill, тогава трябва да видите Gossip Girl. Той съчетава комбинация от невероятна мода, любов и романтика за едно изключително пристрастяващо телевизионно шоу. По същество Gossip Girl следи историите за богати на последния тийнейджъри. Въз основа на Източното крайбрежие и Южна Калифорния, това шоу се разказва от блогъра, наречен "Gossip Girl". В по-голямата си част историята се фокусира върху Горната източна част на Ню Йорк. В началото Серена ван дер Уудсен се завръща в Ню Йорк, след като отиде в интернат училище в Кънектикът. Популярна и обществена, тя е приятелка и понякога съперник на Блеър Уолдорф. За да направите това шоу перфектно, вие получавате типичния лош момчен характер на Чък Бас и на американското момче, Nate Archibald. Действието в шоуто се извършва от Блейк Лайви, Лейтън Мейстер, Чай Крауфорд и Ед Уестуик.

Смолвил

Смолвил

Ако все още не сте гледали Smallville, трябва да го направите. Това шоу се проведе от 2001 до 2006 г. на СБ и CW. По принцип това е модифицирана нова версия на Супермен. Вместо да изобразява възрастния Кларк Кент, телевизионното шоу започва с Супермен като тийнейджър. 218-те епизода на шоуто са част от историята на възраст и част от супергерой. Ако харесвате комиксите, може да бъдете разтревожени от някои от промените, но в крайна сметка ще се насладите на този супергерой на малък град.

Melrose place

Мелроуз място

Първоначално излъчвана от Fox Network, Melrose Place се завтече от 1992 до 1999 г. Тя се фокусира върху живота на някои млади възрастни, които живеят в Melrose Place, Калифорния. Това по-старо шоу е подобно на класическа сапунена опера, поради засилената драма, романтиката и сложните отношения, които описва. Общо взето той е имал общо 226 епизода. Ако не обичате да излизате от епизоди само след един сезон, Melrose Place е чудесно шоу, което да гледате - то трае вечно и никога няма да се отегчите.

красива little liars

Малки сладки лъжкини

Започната през 2010 г., Pretty Little Liars се върти около живота на четири тийнейджърки. Основните герои са Спенсър Хейстингс, Ария Монтгомъри, Хана Марин и Емили Фийлдс. Когато първото шоу започва, приятел, на име Алисън Ди Лaурентис, изчезва без предупреждение. След това шоуто скача напред с четири години, докато всичките четири момичета живеят напълно различен живот. Изведнъж започват да получават странни съобщения от неизвестен брой. За да разберете какво ще се случи, разбира се, ще трябва да го гледате!

тайна circle

Тайният кръг

Тайният кръг е шоуто, за което никога не сте чували, но трябва да имате. Въз основа на книгата на Л. С. Смит, това телевизионно шоу е тийнейджърска, свръхестествена драма. Той се кандидатира само за един сезон, но все още беше доста приятно да се гледа. Тайният кръг се върти около историята на тийнейджърка на име Каси. Тя се премества в нов град, записва ги в гимназията и живее с баба си. След като започне училище, тя разбира, че всички останали ученици са вещици. Въпреки че това шоу е било предвидимо от време на време, все още беше наистина забавно да се гледа - в края на краищата, кой не мечтае да има магически сили?

нов girl

Ново момиче

Новото момиче е едно от любимите ми шоута. През първия сезон, Джес се разпада с дългогодишния си приятел и намира съквартиранти на Craigslist. Привлечена от мисълта за най-добрия си приятел, трите момчета решават да седнат с нея. Това, което се случва, е оживен, страничен взрив. От изучаването на играта "Истински американец", за да гледате в развеселен ужас, докато групата преодолява един неловък момент след друг, аз напълно се радвах да гледам това.

костюми

костюми

Ако искате шоу като One Tree Hill, което да не е на тийнейджъри, тогава костюмите е шоуто, което да гледате. Тази юридическа драма следва историята на Майк Рос и Харви Спектър. Харви е принуден да работи в адвокатската кантора, защото е хванат с наркотици, докато Рос е брилянтен отпадащ от колежа. В началото Майк Рос завършва да получава интервю, защото избягва наркотици. Тъй като Рос е блестящ и има ейдетична памет, той може да убеди Харви, че е адвокат, образован от Харвард.

Доусън's creek

Доусън Крийк

Домакин на Световната банка, Dawson's Creek продължава от 1998 до 2003 година. В шоуто, група от четири тийнейджъри преминават през процеса на отглеждане и смазване. Това шоу беше изключително популярно по това време и все още е любим фен. Ако искате история на идването на възраст, Dawson's Creek е страхотно да видите.

живот unexpected

Животът неочакван

Въпреки че Life Unnexpected е последният в списъка, не позволявайте това да ви заблуди! Това телевизионно шоу включваше два сезона и 26 епизода. Тя се фокусира върху живота на Лукс, петнадесетгодишно момиче, което се отскача от приемния дом, за да подкрепя дома си. След като избира да се еманципира, тя открива истинския й баща. Както се оказа, той не знаеше, че дори има дъщеря. Общо взето, тази драматургия беше приятна за гледане и беше много подобна на One Tree Hill. Драматичната драма, семейните въпроси и израстването са само някои от факторите, които правят това шоу страхотно.

Leave A Comment

65 − 56 =