10 най-добри филми за цял живот, които всяка жена трябва да види

Не е имало голямо проучване по този въпрос, но съм сигурен, че всяка жена тайно гледа филми за цял живот. Изпълнени с драма, напрежение и истинска любов, тези истории понякога могат да бъдат неприятни, но те винаги са забавни. Освен това някои от филмите "Живот" имат допълнителна полза от това да са верни. Когато сте приклекнали зад един стол, викайки: "Не отваряйте вратата", имайте предвид, че тези жени всъщност могат да съществуват. Някъде жената в страшната част на филма го пусна на натрапника. От анорексия до пактове за бременност този списък включва редица истории, вдъхновени от реалния живот.

Ето 10-те най-добри филма за цял живот, които всяка жена трябва да бъде. Ако имате още няколко часа в следобедния уикенд, изберете любимите си и вземете пуканки.

опасност

Майка може да сънувам с опасност

Ако заглавието не ви даде намек, тази история е малко страшно. Този филм "Живот" играе ролята на Тори Шпилинг като "Лаурел". Лаурел е момиче в колежа, което иска да изглежда добре и да е с сладкия Кевин. Вместо нормална история за момиче-среща-човек, парцел превключва и Кевин става обсесивно. Майка й се опитва да предупреди Лоръл, но всички съвети се игнорират.

кошмар

Кошмар на майката

Създаден само през 2012 г., Кошмар на майка следи живота на младата Ванеса. Във филма тя е отделение на държава и току-що се е записвала в нова гимназия. Тя незабавно се среща с атрактивния студент, Крис, а двойката започва да се среща веднага. С напредването на филма гледаме как Крис прескача училището по заповедта на Ванеса и като цяло става кучето си. Неговите оценки страдат и Ванеса дори го употребява с PCP. Скоро научаваме, че няколко от бившите гаджета на Ванеса загинаха мистериозно или бяха сериозно засегнати. Ако искате да разберете какво ще се случи, разгледайте филма.

смърт

Смърт на мажоретка

По някаква причина Lifetime изглежда обича да прави филми, които се въртят около средните ученици. В този филм, Кели Мартин играе 16-годишна, мажоретка wannabe нарича Angela. Невероятно умна, Анджела не иска нищо повече от това да бъде на водещия отбор. Тя идолизира популярната Стейси (играна от Тори Спилинг) и се опитва да излезе от отбора. Изненадващо, тя прави разрез и успява да стане част от мажоретките. За съжаление, да бъдеш мажоретка и една от популярните деца, изисква повече от опит. В този филм Ангела завършва да открива колко далече ще бъде популярна.

глад

Глада на глада

Издаден през 2003 г., Hunger Point описва живота на две сестри и тяхната майка. Този филм се основава на книгата Hunger Point. Той разказва за борбата на една сестра с хранително разстройство. Не след дълго останалите членове на семейството й разбират и се опитват да я помогнат да се възстанови. Тази досадна история показва, че изцелението е повлияно от любовта, както и от медицинска помощ. Ако вие или любим човек сте се борили с някаква форма на психическо заболяване, много от сцените в Hunger Point ще ударят близо до дома.

приятели

Когато приятелството убива (тайна между най-добрите приятели)

Ако сте израснали през 90-те години, има изключителен шанс да видите този филм. Когато "Убийство на приятелството", срещаме двама приятели, наречени Лекси и Дженифър. Подобно на повечето приятели, те в крайна сметка започват една и съща диета заедно. Не след дълго, преброяването на калориите и ограничаването на мазнините е довело до различни хранителни разстройства и за двете момичета. Тъй като хранителните разстройства спира от контрол, филмът бързо се насочва към трагично, но запомнящо се заключение. Този филм направи списъка, защото беше един от първите няколко филма "Живот", които видях като дете. По-важното е, че хвърля хранителни разстройства в реалистична светлина. С цялото внимание върху увеличаването на анорексията и булемия през 90-те години този филм успя да покаже точно каква е била действително да има едно от тези хранителни нарушения.

млад

Тя е твърде млада

Издаден през 2003 г., She's Too Young е един от най-новите филми в този списък. Ако имате страх от сериозни заболявания или предавани полово предавани болести, останете далеч от този филм. Тя е твърде млад следва живота на ученика от гимназията, Хана. Хана има огромно смазване на Ник и слиза по него по време на втората им среща. Въпреки че отказва групова оргия на третата си дата, това не ограничава някои от последствията от това, че е с Ник. Нейното училище открива, че избухването на сифилис се разпространява бързо през училището. Хана, разбира се, тества положително за сифилис. Това откритие кара майка си да се превърне в активист в информирането на другите родители как действат техните деца. За "Хана" това завършва с вечер, когато тя се отправя към една част в търсене на приятелката си Бека. Неспособна да я намери, домакинът на партията се опитва да прави секс с Хана, преди да бъде спасена. Тъй като филмът свършва, ние оставаме с очаквания край.

хомосексуалист

За любовта на Нанси

Подобно на два от предишните филми, това показва истинската история на момиче, което страда от анорексия. Трейси Уолш играе главния герой, Нанси. Тъй като хранителното разстройство на Нанси става все по-трудно да се справи, За любовта на Нанси следва последиците, които има върху семейството и приятелите си. Като цяло, този филм върши чудесна работа, за да докаже как едно хранително разстройство може да повлияе на всяка част от живота на някого.

бременност

Пактът за бременността

Публикувано през 2008 г., Пактът за бременност е пристрастяващ. Докато започнете да го гледате, вашият мигновено импулс е да го изключите. Това е талантът на директора и актьорите, които ви карат да го оставяте. Всеки момент в този филм се почувствах като че ли чаках да се види катастрофа. Една група момичета решават, че всички заедно ще забременеят. Разбира се, от момичетата имам предвид момичета. Дори не са завършили гимназия, така че идеята да се намери място или да се намери допълнителна подкрепа е смехотворна. Ако предпоставката на този филм ви ужасява, тогава истинският случай трябва да бъде ужасяващ. Пактът за бременността се основава на случая на реалния живот, където куп момичета от гимназията решиха, че бременността в гимназията е добра идея. Сериозно.

ние were

Ние бяхме многобройните

Един от най-добрите филми за цял живот е: "Ние бяхме многобройните". Следва историята на семейство в малък град, който трябва да се справи с изнасилването на дъщеря си. Въпреки че в крайна сметка филмът завършва с висока нота, може да бъде доста трудно да се види как изнасилването разкъсва членовете на семейството.

кога

Когато чужденецът се обажда

Един от класическите филми "Живот" е "Когато чужденецът призовава". Ако бяхте детегледачка през 70-те и 80-те години на миналия век, този сюжет би бил най-ужасното нещо, което някога бихте могли да си представите. Дори не бях роден, когато този филм излезе, и идеята за този случай, която се случва, ме плаши. То беше толкова популярно, че в крайна сметка беше преработено през 2006 г. с прекрасния Cammilla Bell като главен герой. И двете версии на филма са страхотни, въпреки че по-новият е приспособен да включва модерна технология. Лично аз предпочитам класическата версия от 1979 г., но винаги ми харесва оригинала по-добре.

Leave A Comment

73 − = 63