Natural tapoja lisätä progesteronia

Progesteronia esiintyy naisilla ja sitä tuottaa munasarjat ja lisämunuaiset. Se on yksi monista naisten sukupuolihormoneista, joilla on tärkeä rooli naisen terveydelle. Lisäksi se auttaa tasapainottamaan naisen lisääntymisjärjestelmää ja sillä on ratkaiseva rooli hedelmällisyydessä ja kuukautiskierroksessa. Kun nainen tulee raskaaksi, progesteroni auttaa vauvan kehittymistä koko raskauden ajan.

Kuten ehkä näyttää, progesteroni on elintärkeä naisen järjestelmässä. On kuitenkin tapauksia, joissa progesteroni muuttuu epätasapainoiseksi ja alhaiseksi kehossa, joka voi aiheuttaa masennusta, fibrokystisiä rintoja, hedelmättömyyttä, painonlisäystä, epäsäännöllistä kuukautiskiertoa ja PMS-oireiden lisääntymistä.

On kuitenkin monia tapoja kasvattaa progesteronitasosi luonnollisesti, mikä tuo tasapainoa kehoon. Tässä miten ...

1. Syö runsaasti sinkkiä

0e596b3e7337a4fa169e7131d60fa99f

Sinkki on avain hormonien terveydentilaan, nimittäin progesteronin tuotantoon. Se auttaa edistämään ovulaatiota ja stimuloi naisen munasarjoja tuottamaan progesteronia sekä vastapainoksi estrogeenia. Sinkkiä löytyy monista arkipäiväisistä elintarvikkeista, kuten äyriäisistä, kurpasta, vehnäsavusta, kahviherneistä, tummasta suklaasta, vasikan maksa, vähärasvaisista lihavalmista ja squash-siemenistä, joten sinulla ei ole mitään syytä olla syömättä ja varmista, että saat täyttämällä.

2. Käytä Natural Progesterone Creams

c2540d5ad8a542a364c84d5c9f846f1c

Meksikon Yam Cream on luonnollinen kerma, joka auttaa luomaan terveen estrogeenin ja progesteronin tasapainon. Se tunnetaan myös nimellä wild yam ja sisältää diosgeeniä, joka on laboratorioprosessi, joka voidaan muuttaa progesteroniksi. Tuloksena oleva kerma ei ainoastaan ​​tasapainottaa hormonijärjestelmää, vaan ravitsee ihoa ja on ihastuttavia regeneratiivisia ominaisuuksia, koska se on runsaasti E-vitamiinia.

3. Kasviperäiset korjaustoimenpiteet

3df2c0858f51684ea2af6ccb14024c36

Kaikki yrtit eivät ole hyviä hoitamaan kaikkia vaivoja, itse asiassa jotkut voivat jopa pahentaa niitä. Jos sinulla on progesteronin epätasapaino, sinun on vältettävä yrttejä, kuten laventeliä, punaista apila kukka, lakritsi ja teepuuöljy, koska ne kaikki sisältävät estrogeenin, mikä tekee epätasapainosta entistä pahempaa. Vältä yrttiä, joka sisältää estrogeenia tai voi edistää sen tuottamista.

Jotkut yrtit voivat kuitenkin huomattavasti auttaa tasapainottamaan hormonitasosi. Chasteerry, joka tunnetaan myös nimellä vitex, tekee juuri niin. Se auttaa vähentämään estrogeenitasosi ja stimuloimaan progesteronituotantoa.

4. Ole Magnesium Rich

37a1514756b6a2291b7f4307b3fea34d

Magnesium on vielä yksi keskeinen ravintoaine, kun on kyse riittävien progesteronien ja terveellisen hormonaalisen tasapainon varmistamisesta. Kokonainen vilja, ruijanpallas, pinaatti, musta pavut, okra, pähkinät ja squash siemenet ovat kaikki erinomaisia ​​magnesiumlähteitä, mutta voit myös ottaa vitamiinilisän, jos sinusta tuntuu, että et saa tarpeeksi.

5. Vältä lisääntymään estrogeenitasosi

c1ee9c377f8437d6184398669c431cc5

Estrogeeni ja progesteroni tasapainottavat toisiaan, mikä on elintärkeää naisen terveydelle. Alhaiset progesteronitasot ja liian korkeat estrogeenipitoisuudet kehossa voivat aiheuttaa monia fyysisiä ja fyysisiä olosuhteita, joista yksi on lapsettomuus. Monilla naisilla on tämä ongelma, ja sen vuoksi on diagnosoitu progesteronipuutos. Jos tämä on sinun, vältä kaikkia elintarvikkeita, jotka saattavat lisätä estrogeenitasoja, sillä tämä voi pahentaa asiaa.

6. Hanki C-vitamiini

86e50d4385dd8b9cf8548d212c0b1e32

Runsaan C-vitamiinin saaminen on osoittautunut suurentavan progesteronin tuotantotasoa huomattavasti. Vain 750 mg C-vitamiinia päivässä kuuden kuukauden aikana on osoitettu olevan tällainen vaikutus. Tämä merkitsee runsaasti appelsiineja, hyvät!

7. Vain Hengitys

d33e7da6bd783391d36e70060cf0fe32

Kun olet stressaantunut, todennäköisesti progesteronitaso laskee huomattavasti. Tämä johtuu siitä, että lisämunuaiset eivät pysty tuottamaan tarpeeksi hormonia, jota kutsutaan kortisoliksi, jota he tarvitsevat jatkuvasti. Kehosi sitten jatkuu muuntamalla progesteronia kortisoliksi sen sijaan, vähennä progesteronipitoisuutta.

8. Hanki enemmän B6

c1490d066b661e5b88a2f5e0c9a7852a

B6 auttaa elimistösi ylläpitämään riittävästi progesteronia ja saamatta tarpeeksi saattavat tukahduttaa progesteronin tuotantotasosi. Se on B-vitamiinia, joka auttaa sinua maksassa estämään estrogeenin, jolloin se pysähtyy liian korkealle ja ylittää progesteronin. Jotta saisit runsaasti B- ja B-vitamiineja, syövät runsaasti kokonaisia ​​jyviä, siipikarjaa, banaaneja, pinaisia, saksanpähkinöitä, vähärasvaista lihaa, perunaa, papuja ja väkevöityjä viljoja.

Kuten näet, monia luonnollisia keinoja on luoda tasapaino hormonaalisessa järjestelmässäsi ja lisätä progesteronitasosi. Vaikka voit saada lisäravinteet ja lääkärin reseptit tehdä niin hyvin, olet paljon parempi kiinni luonnollisia korjaustoimenpiteitä ja hoitaa kehosi oikein. Voit jopa pystyä ratkaisemaan, mikä aiheuttaa hormonaalisen epätasapainon merkitystä, etkä vain paranna itseäsi vaan myös ratkaisemaan ongelman. Jos sinulla on muita luonnollisia korjaustoimenpiteitä, jotka haluat jakaa, olkaa kiinnostuneita kuullakseni ja olen varma, että kaikki muutkin lukijani olisivat. Tämä on ongelma, joka vaikuttaa lukemattomiin naisiin, jotkut heistä edes tietämättä sitä, joten on tärkeää, että levitämme sanaa.

Leave A Comment

63 + = 68