Miten rintasi kasvaa

Useilla naisilla on ongelmia kehonsa kanssa ja aivan liian usein, että ne tulevat rintojen muodossa - nimittäin ne ovat liian pieniä tai niin me kaikki näytämme ajattelevan. Päivän lukemattomat naiset näyttävät peiliin päätyvän siihen, että heidän rintansa ovat liian pieniä ja että toivomuksen vuoksi he tekevät niistä suuremman. Monet meistä kosmeettiset leikkaukset eivät yksinkertaisesti ole vaihtoehto, joten voimme joko imeä sen ja elää pienentyneillä rintojilla tai löytää keinon ongelman ratkaisemiseen luonnollisesti. Kyllä, sanoin luonnollisesti! usko tai älä ole olemassa keinoja, joiden avulla rinnat kasvaisivat luonnollisesti, pistäisi heidät tekemään teidät onnellisemmaksi. Ennen kuin sukellamme oikein näihin menetelmiin, haluaisin kuitenkin sanoa, että jos olet vielä menossa murrosiän läpi, sinulla ei ole mitään syytä tuntea rintoja. Mahdollisuudet ovat, että he ovat yhä kasvaneet ja antaa sinulle aika, mitä toivotte heidän olevan. Niille teistä, jotka eivät koske, tässä on viisitoista tapaa kasvattaa rintasi ...

1. Rintojen parantavat yrtit

eccdb1a31f80c2518c583a42ef064b72

Kyllä, rintojen parantavat yrtit ovat olemassa ja he odottavat sinua paikallisessa terveyskaupassa. On olemassa paljon erilaisia ​​yrttiyhdistelmiä, jotka on suunnattu erityisesti naisille, jotka kohdistuvat terveyteen, ravitsemukseen ja kasvuun tai alueisiin, kuten rintoihin. Muutaman kuukauden kuluttua tällaisten yrttien ottamisesta sinun pitäisi nähdä selkeä muutos rintoihassasi, ja sinä todennäköisesti tuntuu terveellisemmältä kaikkiin luonnollisiin mineraaleihin, joita järjestelmäsi ottaa. Jos et ole varma, mitä yrttejä ostaa, ota aina yhteyttä kauppiaaseen, apteekkiin tai lääkäriin, sillä he voivat neuvotella, mikä auttaa sinua ja mitä tahansa, mikä voi vahingoittaa sinua.

2. Luonnolliset rintojen voiteet

f9200d5736ab7d1a593a5e6fdea2bc3f

Voit ostaa paljon erilaisia ​​voiteita, jotka väittävät, että rinnat kasvaa, antaen sinulle upeita tuloksia. Kuulostaa hyvältä, eikö? No olen tehnyt jonkin verran tutkimusta tällaisten voiteiden tehokkuudesta ja pelkään, että minun on kerrottava teille, että kaikki eivät tee sitä, mitä sanotaan tinalla. Kuitenkin, vaikka nämä voiteet eivät ehkä pysty lisäämään kuppikokoasi, olen huomannut, että ne sopivat hyvin rintojen kiristämiseen, kiristämiseen ja nostamiseen, jotta ne näyttäisivät ja tuntisivat täydellisemmiltä ilman, että ne todella kasvaisivat. Se ei välttämättä ole täsmälleen mitä pyysit, mutta minulle on melko siisti temppu, joka kannattaa kokeilla.

3. Hieronta heitä!

b62050b5da6ff00af495db49d3ee50a9

Huhuilla on se, että jos hieroit rintoja päivittäin, tämä voi edistää kudosten kasvua, jolloin rinnat laajentuvat. Se kestää vain hetken, kun olet suihkussa, sängyssä tai missään muualla. Älä myöskään häiritse sitä, ne ovat rintoja siihen, mitä haluat!

4. Harjoittele

5eca90a2734aa6ef23d94bb84725d611

Kaikki harjoitukset eivät välttämättä tee laihtua ja rintakehääsi. Itse asiassa on olemassa runsaasti harjoituksia, jotka on erityisesti suunniteltu pumppaamaan teidän rypyt. Suurin osa näistä on painonhallintaharjoituksia, joten rinnat muuttuvat karkeaksi lihaksi ja täyttävät ne. Rintapuristimet ja -puristimet ovat erityisen hyödyllisiä näiden tulosten saavuttamiseksi. Jos et ole varma, mitkä muut harjoitukset auttavat sinua syyttämässäsi, yritä tehdä vähän tutkimusta aiheesta tai voit aina käydä henkilökohtaisessa kouluttajassa, saatat jopa saada joitakin muita käteviä vinkkejä, kun teet niin.

5. Syö oikea

4b392fd0d4a20ed78f05f61e53028a04

Vaikka sinun pitäisi syödä hyvin pyöristettyä ruokavaliota joka tapauksessa, varmista, että saat runsaasti proteiinia, koska tämä auttaa sinua rakentamaan lihaksia harjoituksen kautta. Syöminen paljon laihaa lihaa, kalaa, maapähkinävoita ja vihanneksia pitää kehon kärjessä, kun taas auttaa sinua pienentämään, muotoilemaan ja määrittelemään naiselliset käyrät. Jotta ruumiin hehkuisi ja kasvaisi, missä se pitäisi, kokeile leikata esimerkiksi jalostettua tai pikaruokaa ja soodaa, vaan korvata ne herkullisilla kotiruokatuilla aterioilla ja jäisellä kylmällä vedellä.

6. Käytä Fenugreek

b9f1bfdbc13835246862b0c78d5705b4

Fenugreek tulee monissa muodoissa ja muodoissa, ja vaikka sitä käytetään yleensä ruoanlaittoon, se huhutaan auttamaan rintojen kasvua, kun ne hierotaan kudokseen. Käytetty pitkän ajan kuluessa ja yhdistettynä useisiin muihin ideoihin tästä luettelosta todennäköisesti näet tuloksia käyttämällä fenugreekia muutamassa kuukaudessa.

7. Hemmottele itseäsi

f8ec84406d344ba4a80deef84a86d67d Yksi nopeimmista tavoista kasvattaa rintasi on saada pieni paino, joten miksi ei anna ylimääräistä pizzaa, hölynpölyä suklaata tai paistettua aamiaista nyt ja uudestaan? Varmista, ettet tekisi sitä liian usein tai vaaratta yleisen terveytesi vahingoittamista. Et voi ennustaa tai päättää tarkalleen, mihin tämä ylimääräinen paino menee, mutta enemmän kaloreita sisältävä ruokavalio yhdistettynä liikuntaan tarkoittaa sitä, että pystyt pysymään kunnossa samalla,.

8. Papaija ja maito Smoothie

90053dbeaba364fb6fdf52a07f03a5cc

Sekoittamalla papai mehu ja maito ja juomalla hämmästyttävän herkullisen ruoanlaitto päivittäin on osoittautunut auttamaan parantamaan ja puraamaan rintoja. Näissä kahdessa juomassa on runsaasti ravintoaineita ja vitamiineja, jotka yhdistelmällä on hienoja vaikutuksia rintoihin. Jos et ole tämän outo, mutta hieno smoothie, voit aina yrittää syödä papaijaa päivässä samanlaiseen lopputulokseen.

9. Birth Control Pills

5415a1839f26c2c51289f67d20841b55

Kun aloin aloittaa pillerin, kehoni meni pähkinöihin. Ehkäisypillereitä on täynnä estrogeenia ja tämä naishormoni menee usein suoraan rintojen käyttäjille. Sinun on neuvoteltava lääkärisi kanssa ennen syntymää ehkäisevää pilleria ja he voivat siirtyä vaihtoehtosi mukaan. On olemassa paljon erilaisia ​​ehkäisypillereitä, joten jos kerrot lääkärillesi toivoen kasvattavan rintojen kokoa, he todennäköisesti pystyvät suosittelemaan sinulle sopivan pillerin.

10. Ota Marshmallow Root

09635704ddff104731adca0985d4271d

Marshmallow root on yrtti, joka tulee pillerivalmisteeksi ja on todistettu lisäämällä rintaan hieman ylimääräistä painoa, mikä ponnahtaa ne ylös. Jos aiot kokeilla tätä menetelmää, suosittelen, että keskustelet lääkärisi tai rekisteröidyn kemian kanssa etukäteen, koska se voi usein häiritä muita lääkkeitä, joita voit käyttää.

11. Syö estrogeenityyppisiä elintarvikkeita

1b74fb444a99b77ff219d10f9baae387

Syöminen estrogeenipitoisilla elintarvikkeilla kuten meijeri, lima-pavut, omenat, luumut, porkkana, ohra ja vehnä voi vaikuttaa samoin rintoihin kuin erilaisten ehkäisypillerien käyttäminen, joten ehdotan, että pääset paikalliseen supermarketiin ja varastoit!

12. Pellavansiemenet

8143060f0f83ad25e4eb85b9387e3faa

Pellavansiemenet ovat toinen luonnollinen keino edistää rintojen kasvua. Jälleen kerran suosittelen, että puhut lääkärillesi tai rekisteröidylle kemistille ennen kuin alat käyttää sitä vain varmistaaksesi, että se sopii sinulle ja ei tee kehoa haittaa.

13. Siirry Braless

7226ea3363c22a9388449119a5804622 Ei päällään rintaliive voi usein tehdä rintojen näyttää suuremmalta. Yksi tieteellinen tutkimus jopa väitti, että se auttaa lisäämään rinnan elastisuutta ja tekee heistä myös perkieristä!

14. Ole potilas!

237c78df5dd94d54108c1803a6260c99

Kuten mihinkään, rinnat eivät vain aio kasvaa yön yli, ja valitettavasti et aallot lisää kuppikokoa. Rintojen kasvattaminen vie aikaa ja vaivaa, joten älä odota tuloksia, jos et investoida niihin. Älä anna periksi, koska et näe muutosta muutamassa päivässä tai jopa muutamassa viikossa, jos haluat suurempia rintoja, sinun on pidettävä kiinni siitä, että työskentelet tässä eikä heikennetä jokaisella askeleella. Tee työtä, tyttö, voit tehdä sen! Ajattele, mitä olet työskennellyt ja miksi pysyä itsessäsi.

15. Huijata!

a66f250956f7a7bf41aa32f262b14a31

Kun kaikki muu epäonnistuu tai kun olet tekemässä tavoitteesi, niin miksi et huijata? Minkä tahansa vaatekaupan määrä voi myydä sinulle fantastisia pushup-rintaneuloja, jotka voivat parantaa rintasi millä tahansa koolla. Olisit hämmästynyt siitä, kuinka totta nämä rintamerkit näyttävät rintaanne - vakavasti, kukaan ei koskaan tiedä, että sinulla on hieman ylimääräistä apua. Voit käyttää niitä vain eräänä iltana tai, jos olet todella tyytymätön rintasi kokoon, voit käyttää niitä päivittäin, joten täyttäkää ulkoasua. Rehellisesti, en näe mitään vähäpätöisyyttä tähän yksinkertaiseen suunnitelmaan, vaikka se on huijausta!

Ei ole mitään hätää myöntää, että haluat suurempia tissit joten älä pelkää kokeilla kaikkia tai edellä mainittuja menetelmiä. Ne ovat varmasti paljon, paljon turvallisempi vaihtoehto leikkauksen ja puhumattakaan kuormien halvempaa myös! Muista vain olla kärsivällinen ollessasi tehtävänne. Saattaa myös olla syytä kysyä itseltäsi, miksi haluat suurempia rintoja. Olen varma, että näytät täydelliseltä, aivan kuten oletkin - usein vain sinä, joka huomaa koirasi koon, enemmistö ystävistä ja vieraista ei edes ota selkeää ensimmäistä silmäyksellä koskaan sekaisin, ja he varmasti voittivat " t shun sinua jos teidän boobs pidetään pieninä. Rakasta itsesi siitä, kuka olet ja mitä sinulla on, ei mitä haluat.

Leave A Comment

+ 13 = 20