Kuinka pitää hiuksesi tasaisena koko päivän

Taistelevat pitämään hiukset näkymättömänä sileänä koko päivän? Katso tämä luettelo 7 tavasta pitää hiuksesi suorana, mukaan lukien muutamia uskomattomia vinkkejä ja asioita, joita sinun pitäisi välttää. Saatat yllättyä siitä, kuinka helppoa on olla jopa hulluin dos!

suuri

suuri

1. Suoristava Shampoo & Condition Combo

Koska useimmat hiukset alkavat ryöstää hetkeksi, kun vesi koskettaa sitä, miksi ei taistella haureutta ja kiharaa heti lähteestä: suihkussa. Etsi oikaiseva shampoo täydentävällä hoitoaineella ja huomaa huomattavaa muutosta hiuksissasi. Jos sinulla ei ole muita muotoilutuotteita, lisää hoitoaineesi hiuksillesi suihkunne jälkeen, jotta voit lisätä tehoa ja kosteutta. Monille tämä riittää käsittelemään pieniä kiharoita ja aaltoja. Jos kuitenkin edelleen löytää hiuksesi on hieman hullu, jatka seuraaville vinkkeille.

suuri-1

2. Suoristavat muotoilutuotteet

Markkinoilla on paljon hyviä tuotteita, jotka taistelevat kiharoista ja ulkokuorta. Nämä tuotteet on levitettävä hiuksiin suihkun jälkeen tai todella aina, kun hiukset alkavat saada sekaisin. Kuten edellä mainittiin, on olemassa useita tuotteita, jotka on suunnattu hiusten suoristamiseen, alhaisista hinnoista uskomattoman korkeisiin hintoihin. Kokeile eri tuotteita, kunnes löydät sen, joka voi hoitaa lukkosi.

suuri-2

3. Luontaiset korjaustoimenpiteet

On paljon luonnollisia korjaustoimenpiteitä, jotka auttavat antamaan hiuksille suoraa vauhtia. Suosituin on maidon ja hunajan seos, lähinnä siitä, että ne ovat molemmat erittäin useimmissa keittiöissä tavallisia ainesosia. Sinun tarvitsee vain yhdistää yksi kuppi maitoa yhden rkl hunajan kanssa. Sekoita aineet maskiin ja koske hiuksiasi. Jätä seos hiuksessasi kaksi tuntia ja huuhtele sitten. Huomaat, että hiuksesi eivät ole vain uskomattoman suorat ja sileät, vaan myös voimakkaat loistosuuntaukset, joita rakastat. Voit myös kokeilla muita suosittuja sekoitteita, kuten lisäämällä manteliöljyä hoitoaineeseen, sitruunaan ja kookosmaitoseoksiin, ja paljon muitakin, kunnes löydät yhden, jota ehdottomasti rakastat.

suuri-3

4. Litteä harja- ja puhalluskuivain

Jos haluat suorat hiukset, sinun on omistettava yksi erä: tasainen harja. Muuta kuin tyypillisiä hiusharjoja, tasainen harja liukuu jokaisen hiuslangan läpi vetämällä sen runsaasti suorempiin ruumiinosaan. Se on epäilemättä tarpeellinen kohde ja huomaat huomattavan eron yhden käyttökerran jälkeen. Mutta jotta se toimisi vieläkin paremmin, käytä tasaista harjaa yhdistettynä puhalluskuivain (alhaisella lämmöllä), joka on alaspäin, vetää pois pään suorassa liikkeessä. Jatka kunnes hiukset ovat täysin kuivat.

suuri-5

5. Pysy kosteudelta

Kosteus aiheuttaa rapea. Ja juuri se on. Ei todellakaan ole mitään keinoa paeta sitä. Jos haluat nauttia kauniisti suorista hiuksista, sinun on pysyttävä kaukana kosteudesta niin inhimillisesti kuin mahdollista.

suuri

6. Käytä pyyhe oikein

Pidä tämä mielessä seuraavan kerran, kun suihkuat: Älkää - ja tarkoitan ehdottomasti - Älkää käyttäkö pyyhe karkeasti hiuksessasi, vedä ja pyyhkäise joka kerta, joka yrittää poistaa kosteutta. Kaikki kitka ja voimakas liike varmasti lisää hiukset ja aallot hiuksillesi - puhumattakaan siitä, että annat sille pienen sekaannuksen (jota me kaikki rakastamme, eikö?). Sen sijaan, että käytät pyyhesi karkealla tavalla yrittäen kuivata hiukset mahdollisimman nopeasti, kääri pyyhkeesi hiusten ympärille ja anna sille lievää purista. Tämä vie veden pois hiuksistasi ilman rummaginga. Kun olet tehnyt niin, oja pyyhe ja käytä hiustenkuivaajaa ja tasaista harjaa kuivumaan hiuksesi. Jos sinulla ei ole aikaa tai haluat käyttää hiustenkuivaajaa, käytä oikaisutyökalua ja litteää harjaa, kunnes hiukset ovat kuivuneet kokonaan.

suuri-1

7. Käytä Suoraa

Kun kaikki on sanottu ja tehty ja sinulla on edelleen vaikeuksia hiuksia, jotka eivät ole suorat (tai haluat vain todella helppo korjata epäselvää lukot), käytä suoristin. Suorittimet ovat epäilemättä yksi helpoimmista muotoilulaitteista, ja ne antavat sinulle moitteettoman sileät, suorat hiukset. Suoristimen ainoa haittapuoli on, että äärimmäinen lämpö voi vahingoittaa hiuksia pitkällä aikavälillä. Jotta vältät tämän, kokeile joko suoristuslaitetta alhaisimmalla lämpöasetuksella (joka voi kestää jonkin aikaa) tai ostaa erikoistuotteen, joka suojaa lukkoasi lämpövaurioilta. Jälleen on olemassa paljon suojaavia hiustuotteet markkinoilla ja ne ovat vakavasti hyvä ostaa, jos haluat virheetöntä lukot. Lisätty suojamitta, yritä löytää suutinta, joka on suunniteltu auttamaan hiustesi ravintoaineita ja kosteutta sillä aikaa se tasaa lämpöä. Win-win!

Leave A Comment

50 − 42 =