Kosteusvoide SPF: llä rasvaiselle iholle

iho

Kosteusvoiteet ovat hyvin tärkeitä naisille - varsinkin kun talvi tuuli asetetaan sisään. On tärkeää saada SPF myös, koska naisen iho on herkkä poltettavaksi jopa talvella. Mutta entä tuotemerkit kosteusvoide, joka hoidetaan rasvaiselle iholle ja ei aiheuta räjähdystauhaa kaikkien herkkujen kanssa? Tässä on joitain parhaita kosteusvoiteita, joissa on SPF rasvaiselle iholle:

1. Elta MD UV -väri-spektri SPF 46

2012-iho-ELTA-46-300

Tämä on top-rated kosteusvoide SPF naisille, joilla on rasvainen iho. Se on hienoa iholle, eikä se jätä elokuvaa lainkaan. Se on jopa täynnä ylimääräisiä hyötyjä iholle, kuten anti-aging vaikutuksia. Se on erinomainen myös rasvaiselle iholle, koska se suojaa sitä irtoamisilta. Tämä on kuitenkin kalliimpi tuote niille, jotka tarvitsevat vakavampaa tuotetta suojaamaan niitä ja pitämään ihon kunnossa.

2. St. Ives Elements Mineral kosteusvoide, SPF 15

Kosteusvoide SPF: llä rasvaiselle iholle

Tämä tuote ei ole kovin voimakas SPF, mutta se toimii melko hyvin. Tämä kosteusvoide tuntuu hyvältä kasvoilta ja jopa haisee hyvältä. Se on erittäin edullinen kosteusvoide, niin monet naiset pitävät sitä paremmin. Tämä on ensimmäinen St. Ives Moisturizer, joka on SPF ja toistaiseksi se on ollut osuma.

3. Coppertone öljytön aurinkovoide kasvoille, SPF 30

Kosteusvoide SPF: llä rasvaiselle iholle

Tämä on suosittu tuotemerkki aurinkovoidetta, joka tekee suuresta kosteusvoidetta kasvot. Tämä aurinkosuoja suojaa palovammojen kasvot auringolta säilyttäen sen kuivumasta tai puhkeamisesta. Se ei ole rasvainen iholla ja tekee työtä, mutta se on myös vedenpitävä, mikä kiinnittää paljon huomiota.

4. Neutrogena tehostettu päivä kosteus SPF 15

Kosteusvoide SPF: llä rasvaiselle iholle

Neutrogena on suosittu ihonhoidon merkki siitä, kuinka lempeä se on iholle. Tämä kosteusvoide ei ole erilainen, ja siinä on SPF, joka auttaa suojaamaan ihoa myös auringonpolttajalta. Neutrogena voi normaalisti kilpailla reseptilääkkeiden kanssa ihonhoito-lääkkeistä etujen takia.

5. C.O. Bigelow All-In-One suojaava päivävoide SPF 25

Kosteusvoide SPF: llä rasvaiselle iholle

Tämä on erittäin edullinen kosteusvoide, joka on tarkoitettu käytettäväksi päivän aikana. Se on hyvä SPF suojaa auringolta sekä suuri kosteusvoide kohtuulliseen hintaan. Se tuntuu hyvältä iholta tekemättä ihoa puhkeamatta. Se on alle 25 dollaria, jota ihmiset rakastavat siitä.

Nyt, kun sinulla on luettelo rasvaiselle iholle kostuvuudelle, se ei haittaa mennä eteenpäin ja kokeilla joitain niistä.

Leave A Comment

3 + = 11