8 Genius Model meikkiä

Gisele Bundchen, Adriana Lima ja Kate Upton saattavat tuntua kuin he kävivät katselemaan jumalattarien näköisiä 24/7, mutta jopa näillä luonnon kauneuksilla on muutamia temppuja hihoissaan, jotta he voivat saavuttaa täydellisen mallin. Ja nyt voit saavuttaa tämän upean, henkeäsalpaavan ulkonäön seuraamalla näitä 8 mallikokemusvinkkejä!

15d3bffd83a613cbbb2346ac45a96dfc

1. Pullea huulet

Naiset ajattelevat, että he tarvitsevat yhden, kahden, ehkä jopa kolmen huulipunan ja huulikiilteen päällysteen saavuttaakseen upeat huudot. Säästä aikaa ja vaivaa tekemällä sitä, mitä ammattilaiset tekevät: käytä hiukan kynänviilua, joka muistuttaa huulillesi huulillasi ulkonäköäsi, ja käytä runsaasti huulikiiltoa pullea, hohtavaa vaikutus, joka järkyttää väkeä.

2d5c82c4e93873b907b5fad29789cda8

2. Smoky Eyes

Ah, nämä kauniit, sultry silmät. Se houkutteleva savuinen väri, joka vetää sinut muutamassa sekunnissa. Saatat ajatella, että seksikäs savuinen silmätyyli vie paljon aikaa ja käytäntöä saavuttamaan, mutta se ei voi olla enää totuudesta. Aloita levittämällä pohja silmäluomiin pohjaksi. Käytä pehmeää harmaa silmäkynnystä, piirrä viiva silmän yläpuolelle ja käytä tahraa sekoittaen varovasti väriä tahraiseksi, savuiseksi vaikutukseksi. Työnnä ulkoasua pimeällä ripsiväreellä voimakkaasti houkuttelevaan tyyliin.

878d387d4328494de36f7f18469663e4

3. Tummanpunainen huulet

Jokainen rakastaa seksikkäitä punaisia ​​huulia - ja jotka olisivat ajatelleet, että houkutteleva kippaus voidaan saavuttaa muutamassa sekunnissa. Aloita käyttämällä peitevoide huulillesi. Se saattaa olla hieman hauska, mutta luota minuun - se on erittäin tärkeä askel dramaattisesti punaisten, herkkien huulten luomisessa. Käytä sitten punaista huulten kynää vetämällä viiva suoraan huuliharun ulkopuolelle (katso kärjen numero 1!). Seuraavassa vaiheessa käytetään 2 punaista huulipunaa, yksi tumma ja yksi kevyempi. Aloita soveltamalla huulipunan tummempaa sävyä koko ylä- ja alahuulesi pituuden yli. Käytä kevyempää punaista huulipunaa korostuskynä vain käyttämällä keskellä huulia. Lopputulos? Korkea, eloisa ja järkyttävä punainen huulet, jotka tappavat.

c997336b6ee036242d622ceb44a68d66

4. Korostus ja muotoilu

Olet epäilemättä kuullut termejä "korostus" ja "muotoilu" jossakin vaiheessa elämässäsi. Meikkausteollisuudessa korostus ja muotoilu ovat välttämättömiä tämän täydellisen mallikuvion luomisen kannalta. Käytä valoa peitevoide tai korostuskynä, ympäröivät silmät kirkkaammaksi, luonnollisemmaksi ja hälyttävämmiksi. Käytä peitevoidetta tai "bronzeria" tummempaa sävyä leukan ja poskien ympärillä luomaan laihduttavaa vaikutusta.

c7df4caa6801f4ed52b4468e8b870151

5. Mascara

Ripsiväri on palapelin tärkeä palapeli, kun se tulee upeisiin silmiin. Mutta kun on kyse ripsiväreistä, et halua tyytyä halvempaan tuotteeseen, joka jättää ripsiisi hiutaleiksi. Valitse aina kalliimpi, laadukas brändi ja pistä vähintään 2-3 kerrosta ripsiväriä tummille, herkille ripville, jotka ulottuvat kilometreinä.

7f7fb0579070fa60a626616413c27a8c

6. Eyeliner

Eyeliner on ehdottomasti tärkeä osa luomaan kauniita isoja ja houkuttelevia silmiä. Mutta sinun on oltava erityisen varovainen, kun kyseessä on eyeliner. Liian paljon silmälasien ja lopulta näet kuin olento metsästä, kun liian vähän eyelinerillä ei ole dramaattista ja seksuaalista vaikutusta, jota etsit. Joten, kun käytät silmäripsia, aloita silmäsi sisäpuolella ja pidennä ulospäin. Älä mene silmäsi reunan edelle - ellet tietysti aja kissayhdistelmää. Pohjasi silmäsi, käytä silmälasien sisäpuolella - EI silmänne alapuolella, koska se voi näyttää kummalta tai nukkeilta. Monet malleista koostuvat meikkitaiteilijat suosittelevat ensin geelien silmälasien käyttöä ja käyttävät sitä sitten nestemäisellä eyelinerillä täysin kestävään tyyliin, joka on elinvoimainen, tuore ja kestää koko katon pituutta helposti!

4e06e18c6e4d308001ad1c3e3aaeedbb

7. Ripsien curling

Okei, niin olemme puhuneet paljon silmistä. Smokey-silmä näyttää, käyttämällä oikeaa ripsiväriä, miten käyttää eyeliner jne. Jne. Mutta meitä edelleen ei ole tehty. Hei, silmät ovat tärkeitä! Se, mitä useimmat ihmiset huomaavat ensimmäisen kerran toisesta ihmisestä, ja heidän on oltava erimielisiä. Kun kaikki on sanottu ja tehty, ja silmämeikki on paikallaan, viimeistele tyylisi hieman silmäripsien curlingilla. Se todella tekee silmäsi "pop" ja antaa sinulle, että kirkas, iso ja loistava katsoa olet jälkeen.

f78978933bf45dba44211b3985dbefa9

8. Sävytetty kosteusvoide

Jopa mallit kamppailevat kuivalla iholla aina silloin tällöin. Ja vaikka et, se on luultavasti hyvä varmistaa, että ihosi (etenkin kasvoilla) on saanut riittävän kosteutta, joten voit näyttää elävältä ja luonnolliselta mitä tahansa. Yksi tapa varmistaa, että tarvitset kosteutta, on käyttää sävytettyä kosteusvoidetta. Tämä ei ainoastaan ​​säilytä tuoreita tunteitasi sileästi ja etsii tuoreita, mutta myös piilottaa ärsyttäviä merkkejä, kuten tummat pisteet, viat ja muut ärsyttävät iho-ongelmat.

Mikä on suosikki meikki kärki malleista?

Leave A Comment

− 2 = 2