7 Make Up Vinkkejä Deep Set Eyes | progressivenewsdaily.info

7 Make Up Vinkkejä Deep Set Eyes

Jos sinulla on syvät silmät, on todennäköistä, että silmäsi näyttävät yleensä tummilta ja tummilta näköisiltä, ​​kun ne ovat aivan uppoutuneet kasvoihisi. Useimmille tytöille heidän silmänsä ovat tähtihävittäjä kasvoillaan, mutta paljon ihmisillä, joilla on syvät silmät, on vaikeuksia saada silmänsä näkyviin ja todella erottumaan. Jos tämä kuulostaa sinusta, älä epäusko. On olemassa joitakin helppoja vinkkejä ja temppuja, joita voit käyttää todella ihmisten kanssa silmillesi. Voit silti näyttää pysäyttäviä silmiä, sinun on vain noudatettava näitä seitsemän meikkiä koskevia vinkkejä niiden saavuttamiseksi.

d594d0b3f8a79477310c3f54b54af54c

Vaihe yksi - aloita primerillä

Aloita silmänympäryskerroksen silmänympäryspuhdistuskerroksen avulla varmistaaksesi, että kaikki kova työsi tämän jälkeen ei mene hukkaan. Kestää vain minuutti, mutta varmistaa, että meikki pysyy paikallaan ja näyttää säteilevältä tuntikausia ja tunteja.

92e86c1c350456678b2da6ceb1185f80

Vaihe kaksi - Piilota kaikki tummat ympyrät

Syvällä silmällä on taipumus kerätä enemmän tummia ympyröitä ja rypyttää niitä ympäröivien silmien vastaisesti. Jos sitä ei ole valittu, tämä voi tehdä kasvosi houkuttelevaksi ja karkeaksi. Jotta saavutat pysäytyssilmät, ensimmäinen askel, jonka sinun on tehtävä, on piilottaa kaikki silmiesi ympärillä olevat tummat ympyrät. Voit tehdä tämän hankaamalla jotain peitevoidetta tummien ympyröiden päälle ja sekoittamalla sitä, kunnes se vastaa tavallista ihon sävyä. Lisää säätiösi ylhäältä ja silmät korostetaan välittömästi ja ovat tummia.

f535c84fc0f598e3e5ed1434fdf5a508

Kolmas vaihe - korosta silmäsi

Jos olet seurannut vaiheen 1, silmäsi pitäisi jo näyttää kirkkaammalta. Valaisemaan niitä vielä enemmän käytä vaalea värillinen luomiväri ja lakaista se silmäluomien ja sisäisen silmän yli. Älä pelkää liikaa käyttöä, varmista, että kaikki silmäluomasi on peitetty ylhäältä alas, kiinnittäen erityistä huomiota sisäreunaan.

890bd4f233cafcac9f18ecaca1ac70d6

Vaihe neljä - Lisää pieni pimeys

Tiedän, mitä ajattelet, hän on ristiriidassa itsensä kanssa, eikö? No, minä luulen, että olen vain erittäin hyvä syy. Et uskonut, että aioin riistää sinut käyttämään mustia värejä, vai mitä? Lisää ripaus tummaa silmäluomen silmäluometsiin hyvin ulkoreunalle ja sekoita se vaaleammalla värillä upean kaksisuuntaisen ilmeen kanssa. Yritä koordinoida värejä ja tehdä tummemmasta väreästä yksinkertaisesti tummempi sävy valitsemaasi kevyempään väriin.

c71e211c935241a2f8de0cb7cf3862c5

Viides vaihe - Line Those Silmät

Vain siksi, että sinulla on syvät silmät, ei tarkoita sitä, että sinun täytyy ojentaa silmälasien. Aloita ohuella aivohalvauksella sisäpuolella ja vähitellen paksummaksi, kun pääset ulkoreunaa kohti. Tämä sopii "sisäpuolella kevyempiin ja tummempiin ulkokäyttöön". Jos haluat todella täydentää wow-tekijän, lisää silmänsä kulmaan naarmuuntumista, jotta se todella kiinnittää huomiota niihin.

f9f22eeb4d89f0cc2e3c1a1d36364e27

Vaihe kuusi - Mascara on avain

Olipa sinulla suurimmat, kirkkaimmat silmät maailmassa tai syvimmät setit, on mahdotonta mennä vikaan hieman ripsiväriä. Käytä sävyä, joka sopii hiuksesi ja väritys (ruskea, jos olet oikeudenmukainen ja musta kaikille) todella tuoda silmäsi. Käytä maskuliinia, joka lisää sekä tilavuutta että pituutta ja tarvittaessa lisää toisen kerroksen.

d46220bb169d03a394667eb6401721dd

Seitsemäs vaihe - Lukitse se kaikki paikoillaan

Ja lopuksi lisätään jauhe sivellin kasvosi lukitse kaikki meikki turvallisesti paikallaan. Jos käytetään alukea, yhdessä he varmistavat, että meikki näyttää virheettömäksi koko päivän ja koko yön. Etkö halua, että kaikki kova työsi menettäisi, vai mitä? Se tasoittaa ihosi ja auttaa antamaan sinulle säteilevän hehkun myös missä on haittapuoli?

279df419ae5b6575adcdab517d32d890

Tässä vaiheessa sinun pitäisi etsiä virheetöntä ja olla kauniit isot silmät, jotka varmasti piirtävät muutamia sivistyneitä peeks. Riippumatta siitä, kuinka syväiset silmäsi ovat, voit silti silmiisi silmiisi. Ja viimeinen kärki, joka tekee silmäsi kimmeltävän mitä tahansa? Lisää hymy! Aito hymy aina saavuttaa silmät ja valaisee niitä tavalla, jolla ei ole meikkiä. Joten siellä sinulla on, tytöt, nyt on aika kokeilla sitä!

(Kaikki kuvat ovat peräisin Pinterest.com:sta)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 32 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map