50 valkoista kynsiviilaista ideaa

valkoinen nail art-3

Onko romanttinen päivä? Vai olet menossa prom tai mitään näistä muodollisista tapahtumista? Tämä tyylikäs valkoinen naulataite, jossa alaston kynttilän muotoilu korostuu timanteilla ja kimalteleva kynsi on mitä tarvitset yleiseen tyylikkääseen ilmeeseen.

Lähde

Klassikko

Valkoisia kynsiä pidetään usein tylsinä. Miksi maalata kynsiesi värillä, jolla ei ole väriä? Jotkut poeple ajattelevat, että valkoinen on vanhoille väreille tällainen väri. Se ei ole elämää eikä hauskaa siihen. Joten miksi me maalata kynnet valkoiseksi? On olemassa paljon enemmän muita värejä ja erilaisia ​​tyylejä. Miksi valita valkoinen?

Valkoinen voi tuntua itsestään ja tylsältä eikä hauskaa. Mutta kun se tulee kynsiin, valkoinen piirtää klassikkoa ja eleganssia. Se näyttää puhtaalta, ja jos haluat täyttää säteilevän ja elävän ilmeen, valkoinen menee hyvin paljon asioita. Valkoiset leningit näyttävät jumalalta. Jopa valkoiset hiukset ovat nousseet trendiksi, koska se tekee jonkun näyttävän eteeriseltä. Joten se ei tarkoita, että kun valkoinen kuin väri on tylsää, valkoinen muoti ja kauneus ovat samat.

Ja nykyään ihmiset luovat enemmän. Kynsivälineet ovat raivoa. Joten vaikka peruskynsien väri on valkoinen, on niin paljon asioita, että se voidaan tehdä niin, että se näyttää siltä, ​​ja se näyttää silmiämisemmältä, tyylikkäämmältä ja tyylikkäämmältä. Mikä tahansa ulkonäkö, jonka haluat saavuttaa, voit nyt naulataiteen avulla. Valkoinen on yksi parhaista perusväreistä, koska se mahdollistaa muiden värejä ponnahtamaan entistä voimakkaammin.

Valitse oma kynsien muotoilu

Voit valita minkä tahansa muotoilun haluamallasi tavalla mielialasi tai persoonallisuutesi mukaan. Voit jopa muuttaa tapaa, jolla se näyttää riippuen siitä, missä olet menossa tai mitä juhlii. Kynsien taiteen suuri asia on, että voit tehdä mitä tahansa. kuvia tai kuvioita tai muotoja tai trendejä. Voit nyt tehdä sen.

Sinun ei tarvitse pelätä vanhaa ja tylsää valkoista. Nyt voit luoda kauniin mestariteoksen ja elävämmät ja rohkeammat kynnet täydentämään tyyliäsi. Meillä on joukko valkoisia kynsinauhoja, joten on erittäin todennäköistä, että etsit parasta muotoilua, joka sopii sinulle. Seuraavassa on hienoja ideoita, jotka antavat inspiraatiota seuraavalle naulataiteelle.

valkoinen nail art-29

Nyt meillä on seikkailu. Valkoinen pohja tekee väreistä elävämmän. Joten tässä roiskumista neon värit, värit varmasti ponnahtaa ulos enemmän.

Lähde

valkoinen nail art-14

Mikä on girly ilman kukkia? Tässä preppy nail art design, se on kyse kukkakimppuihin kukkia eri värejä.

Lähde

valkoinen nail art-23

Jos olet tyylikästä kappaletta varten, niin timantit ja siistit mallit tekevät työtä. Ja kun käytät mattavalkoista kynsilakkaa? Kaikki kymmenen kertaa parempi.

Lähde

valkoinen nail art-44

Suuri valkoinen on, että voit luoda kuvia siinä. Se on pohjimmiltaan kuin tyhjä neliö. Voit luoda herkkiä kukkia ja se näkyy silti selkeästi kynsillesi.

Lähde

valko-kynsien

valkoinen nail art-45

Mene minimalistiseen lähestymistapaan ja luo nämä kauniit muodot valkoisella kynsilakkauksella ja luonnollisella kynsivärillä.

valkoinen nail art-46

Musta ranskalainen kärki innoittanut naulataiteen ja lehtikuusen valkoisella pohjalla hienostuneisuudelle. Lisää timantteja lisää korostetta.

Lähde

valkoinen nail art-47

Tämä "rikki" tyyli ei ole kovin kovaa kuin näyttääkin. Tarvitset vain nauhat nauhalle, aseta se kynsiin sen jälkeen, kun olet valmis kynsiäsi ja työskennellessäsi mallin tavoin. Nauhan irrottaminen luo sitten vaikutuksen.

Lähde

Älä koskaan pelkää käyttää loistavia. Ja älä pelkää luoda upeita kuvia, kuten tämä ruusu. Se tuo ehdottomasti elämän ja persoonallisuuden muotoiluun.

valkoinen nail art-49

Kynsimuotoiset kynnet saattavat näyttää vaarallisilta, mutta voit tehdä sen hienostuneeksi luomalla muotoja (ei maalaamalla tiettyjä osia) ja lisäämällä timantteja ja kultahelmiä.

Lähde

valkoinen nail art-50

Pelaa kuvioita ja timantteja ja sinulla on hauska mutta lumoava muotoilu.

Lähde

valkoinen nail art-1

Voit jopa luoda oman suunnittelun, jos olet jopa DIY kynsien taide. Tässä on yksinkertainen sydämen muotoilu valkoisella pohjalla, jotta värit erottuvat.

Lähde

valkoinen nail art-2

Jopa yksinkertaisen kynsilakkauksen avulla voit todella nähdä, kuinka upea se näyttäisi. Mutta voit korostaa kynsien taidetta hienolla kuvioinnilla ja timanttikivellä.

Lähde

valkoinen nail art-4

Tietenkin voit sekoittaa valkoista toista väriä. Tässä tapauksessa työskentelemällä glitterillä saat katsomaan jonnekin kova ja spontaani.

Lähde

valkoinen nail art-5

Jos olet väsynyt vanhan valkoisen ranskan kärjen, voit kokeilla tätä väritöntä kynsilakkaa valkoisilla paloilla. Tämä voisi olla uusi hyökkäys klassiseen suuntaukseen.

Lähde

valkoinen nail art-6

Tämä yksinkertainen mutta silmiinpistävä muotoilu yhdistää yksinkertaisuuden ja luovuuden. Vaikka muotoilu ei ole niin paljon, tämä on ainutlaatuinen nail art design. Kiiltävä oranssi kynsilakka antaa myös suuren vauhdin.

Lähde

valkoinen nail art-7

Valkoiset ranskalaiset vinkit hieman uutta.

Lähde

valkoinen nail art-8

Klassinen ranskalainen kärki? Tarkistaa. Metalliset kultaiset nauhat? Tarkistaa. Kukka suunnittelu? Tarkistaa. Tiny sprinkles? Tarkistaa. Tämä on täydellinen häät kynsien muotoilu.

Lähde

valkoinen nail art-9

Sinun ei tarvitse popping värejä tehdä suuri kynsien art design. Turvallisempi muotoilu ei ole niin huono kuin mustavalkoinen sydän ja strassit.

Lähde

valkoinen nail art-10

Kaveri kuvio näyttää paljon paremmalta valkoisella pohjalla, koska se tekee kuvasta entistä näkyvämpi.

Lähde

valkoinen nail art-11

Geometriset mallit eivät koskaan mene vikaan varsinkin, kun yhdistät sen yksinkertaisempaan malliin, kuten tavallisiin valkoisiin kynsiin tai tiettyihin paikkoihin, joita ei ole maalattu.

valkoinen nail art-12

Jos luulet, että ranskalaiset vinkit ovat liian kypsät, voit tehdä siitä hieman nuorekkaan kauniin kukkasuunnittelun.

valkoinen nail art-13

Tämä kynsilakka + luonnollisen nailon-väri-for-the-kuvio tyyli on nyt tulossa trendi. En näe mitään syytä miksi ei. Chevronista raitoihin ja jopa muotoihin, kaikki näyttävät upealta kauniilta.

valkoinen nail art-15

Näiden hopeapinojen lisääminen valkoiseen kynsilakkaasi on todella tarpeeksi, jotta kynnet näyttäisivät paremmilta. Mutta tämä musta pyörre ja valkoinen kokonaisuus tekevät siitä vain parhaan.

valkoinen nail art-16

Kumppaa valkoisen kynsilakan kanssa mattapintainen maroon one puolikuun kuun muotoiluun. Suunnittele se musta kynsilakka ja voila! Nyt sinulla on yksi-of-a-kind kynsiväri taidetta!

valkoinen nail art-17

Toinen minimalistinen muotoilu, jossa käytetään mattavalkoista kynsilakkaa ja mattapunaisia ​​raitoja. Jälleen, nauhojen nauhat toimivat. Varmista, että perusväri on täysin kuiva ennen kuin laitat nauhat.

Lähde

valkoinen nail art-18

Ehdottomasti taideteos kerran tyhjää kutoa. Nämä kauniit punaiset kukat näyttävät vaivattomasti upealta valkoisella taustalla.

Lähde

valkoinen nail art-19

Joko kirkasta kynsilakkaa tai valkoista pohjaa, timantit ja strassit toimivat täydellisesti. Tämä on muodollista ulkoasua, joten saatat haluta tätä promtilaisille tai virallisille puolueille.

Lähde

valkoinen nail art-20

Pelkää ylimitoitusta suunnittelusta? No, voit saada sen yhdellä kynsillä, kuten kynsillä, joka on täynnä timantteja tai heimomalleista. Sitten voit yhdistää sen yksinkertaisempiin kynsiin sävyttämään sitä alaspäin.

Lähde

valkoinen nail art-21

"Look Stunning" starter-pakkaus: valkoiset ja alastomat kynnet, joissa kaveri.

valkoinen nail art-22

Siirry rohkeilla ja vahvoilla lisävarusteilla. naisellinen ja herkkä kynsillesi.

valkoinen nail art-24

Oranssit kukat tuovat elämää suunnitteluun heti. Ja joskus tällainen yksinkertainen tapa riittää lumoamaan kaikki.

Lähde

valkoinen nail art-25

Sen sijaan, että voit maalata kynsiäsi kaikki valkoiset, voit vain yrittää luoda samankaltaisia ​​kuvia kuin samankaltaiset lehdet tässä kuvassa. Lisää sitten timantteja naulaan sen vieressä, puolikuun kuun tyyliin.

Lähde

valkoinen nail art-26

Tämä ehdottoman arvokas muotoilu sopii kaikille, jotka haluavat tuntea rojalteja.

Lähde

valkoinen nail art-27

Tämä melko vaaleanpunainen ja harmaa kukka valkoisella pohjalla ei koskaan lakkaa tekemään sinusta tuntemusta rennolta ja välittömästi naisellisemmaksi. Luulen, että tämä kukka tekee yleensä naisille.

Nauti tästä kauniista yksinkertaisesta kynsimuotoilusta. Valitse mattavalkoinen pohjaksi (vähän pois on hyvä), lisää polka-pisteitä hopeanvalossa ja lisää sitten toinen piste keskellä merivihreää. Lisää sitten kultaiset nastat ja olet valmis.

valkoinen nail art-30

Mene violettien sävyihin ja luo hauska ja virkistävä kukka-muoto polka-dot-taustalla.

valkoinen nail art-31

Tämän mallin saavuttamiseksi tarvitset ohuen kynsisarjan. Saatat tarvita myös joitain nauhoja tätä mallia varten. Muutoin voit tehdä hyvin tavallisella valkoisella hopeisella suorakulmion levyllä.

Lähde

valkoinen nail art-32

Vääriä kynsiä voi aina auttaa sinua, jos sinulla on vaikea saavuttaa tätä muotoa. Timanttien ja valkoisen naulan lisäksi pitkät kynnet saattavat heti näyttää sinusta upeammaksi.

valkoinen nail art-33

Mielenkiintoisempaan alaston kynsien muotoiluun voit yrittää käyttää hieman vaaleaa, väritöntä kynsilakkaa, jolla on vähän loistoa pohjaan. Sitten voit alkaa piirtää kuvioita valkoisella kynsilakalla ja teipillä.

valkoinen nail art-34

Jätä leikkaus maalaamattomaksi, kuten tässä. Yhtenäiset ulkoasut toimisivat hyvin, koska muotoilu ei ole ylivoimainen.

valkoinen nail art-35

Näet näistä pyörteistä stensiilit synkronisempaan ulkoasuun. Voit lisätä pisteitä myöhemmin. On olemassa useita malleja, joista voit todella valita.

valkoinen nail art-36

Tribal mallit voivat todella tehdä hyvää glam look.

valkoinen nail art-37

Pidä enemmän huomiota kukkasuunnitteluun ja pidä se mahdollisimman realistisena. Säilytä pohja vaaleanpunainen pohjainen kirkas kynsilakka, jossa on vähän loistoa.

valkoinen nail art-38

Rhinestone-kärki on toinen tapa luoda ranskalaiset vinkit. Sitten luo aksentti jättämällä lunula osa maalaamaton.

valkoinen nail art-39

Valkoisen naulan taidekuvasi on nopea parannus, kun käytät mattapintaista väriä.

valkoinen nail art-40

Lisää sininen aksentti (tai jokin haluamasi väri) ja lisää siihen glitterin. Yksinkertainen ja helppo DIY-istuntoon.

valkoinen nail art-41

Kynsiviila hienoimpia. Ehdottomasti tuo taidetta peliin. Nämä kauniisti vedetyt höyhenet ja kukat, joissa on akvarellin inspiroima väri, ovat todella mestariteos ja välttämättömyys.

Paras asia valkoisesta pohjasta on se, että voit yhdistää sen haluamallasi värillä ja se näyttää silti hyvältä.

valkoinen nail art-43

Mikä on todella hieno tämän ranskalaisen kärjen vaihtoehto on yksityiskohdat pitsi kaltainen osa kunkin kärjen.

Leave A Comment

5 + 2 =