50 vaaleanpunainen kynsien muotoilu

Vaaleanpunainen with leopard nail-16

Leopard-kynsien muotoilu kuumalla vaalealla kynsilakalla. Käytä mustapyyhkäisyä leopardien tulosteiden yksityiskohtiin sekä tummempaan vaaleanpunaiseen kiillotukseen lisää leopardien tulosteita varten.

Mitä sinun tarvitsee tietää hohdokas vaaleanpunaisesta kiillotuksesta

Kun valitset sinulle parhaiten sopivat kynsilakka, etsi aina väriä, joka näyttää sinulle ehdottoman hyvältä. Kun sinulla on vaalea ihon sävy, sinun on valittava sävyjä, jotka täydentävät ihoa. Älä mene sävyjä, jotka ovat vastakkaisia, sävyjä tai kilpailla ihosi kanssa; tämä menee myös tummempiin ihonväreihin.

Vaalea kynsilakka on erinomainen valoisa ihon ääniä varten ja runsaasti vaihtoehtoja voit valita myös. Voit kokeilla selkeitä vaaleanpunaisia ​​värejä tai kirkkaita ja neon-sävyjä, jotta ne jäähtyvät. Sinun ei pitäisi vain pysähtyä säännöllisesti vaaleanpunainen kynsilakka. On paljon sävyjä, joista voit valita ja monet niistä voivat olla täydellisiä ihosi värillesi.

Miksi Pink Polish?

Siellä on paljon kiillotusaikoja, mutta miksi sinun pitäisi valita vaaleanpunainen? Monet naiset yhdistävät vaaleanpunainen naisellisuutensa ja tunteen ollessaan kauniita ja girlyä koko ajan. Viime aikoina vaaleanpunaisena on myös osoitettu edustavan tyylikästä ja kovaa asennetta naisille. Naiset todennäköisesti haluaisivat käyttää kynsilakkaa, joka edustaa omia asenteita ja tykkää ja useammassa kuin yhdessä tapauksessa he valitsevat vaaleanpunaisen sielunsa värisenä hetkeksi.

Kun suunnittelet vaaleanpunaista kiillotusta, et tule koskaan vähemmän. Siellä on runsaasti vaaleanpunaista kiillotuskynsirakennetta. Saatat jopa löytää koko albumit omistettu vaaleanpunainen kynsilakka suunnitelmia. Väri vaaleanpunainen on synonyymi universaalille, sillä monet ihmiset ovat käyttäneet sävyä useissa tehtävissä.

Jos sinusta tuntuu, että vaaleanpunainen on ehdottomasti väri, älä lopeta itsesi tekemästä täydellistä vaaleanpunaista kynsilakkaa ja anna ne kynsillesi itse. Pinkilla voi olla monia tunnelmia ja se voi välittää monia merkityksiä. Sinulla voi olla vaaleanpunaisia ​​värejä pehmeämmäksi kosketukseksi tai voit mennä kuumilla ja neonpunaisilla väreillä katsomaan enemmän punk rockia ja tyylikästä.

Mutta tietysti jokainen vaaleanpunainen väri sopii sinulle hyvin. Aivan kuten muissakin sävyissä, kannattaa myös huomata, minkälainen vaaleanpunainen voi ihosi hehkuttaa. Kynsilakkaus voi myös tehdä tai rikkoa ihon sävyä, minkä vuoksi on tärkeää, että valitset sävyn, joka sopii myös ihonväriin, jota sinulla on.

Tyypit vaaleanpunaista kiillotusta

Yksinkertainen vaaleanpunainen sävy on selvästi paras neutraali sävy kohtuulliselle iholle. Mikä tekee tästä väristä erinomaisen, koska se tukee vaaleanpunaisia ​​ja sinisiä sävyjä vaalealla iholla. Väri voi parantaa ihosi väriä, mutta samaan aikaan se tekee hienovaraisesti, että se on lähes luonnollista. Kun käytät pelkkää vaaleanpunaista kiillotusta, älä käytä kynsiäsi liikaa takkia, sillä alushousukäyttöäsi ei tavoite ole peittää kynsisänkyä.

Sitten sinulla on myös kermainen blush kiillotus, joka on myös hyvä väri vaalealle iholle. Tämä sävy on mielikuvitukseltaan vaaleanpunaisia ​​alivaihtoehtoja ja on enemmän kattavuutta kuin edellinen sävy. Kun sinulla on kermainen vaaleanpunainen alaston keltaisia ​​tai sinisiä sävyjä, se voi auttaa laskemaan punoitusta. Kun käytät tätä kiillotusta, melkein vaaleanpunainen lihaksen sävy antaa erittäin terveellisen ihon ulkonäöstä.

Pinky beige on myös toinen vaaleanpunainen kiillotus, jota voit käyttää, kun sinulla on keskisuuri ihonväri. Tämä sävy voi auttaa kirkastamaan ihon sävyä. Jos haluat olla puhdas, tuore ja trendikäs iho, tämä on täydellinen viimeistely. Mikä tekee tästä kiillotuksesta hienoa on, että se erottuu keskikokoisilla ihon sävyillä. Pinky-beigen kiillotusaineet auttavat tekemään kynsiesi elävämmäksi ja nuorekkaammaksi. Lyhyessä selityksessä tämä kiillotusaine voi tehdä sinusta näyttävän nuoremmalta.

Toinen puola, jota saatat kiinnostaa, on pehmeä persikka. Tämä on täydellinen niille, joilla on vaalea oliivi-iho. Tämä takki ihosi lämpenee ja hehkuu. Oliivi iho on jo kaunis sävy ja voit halutessasi parantaa sitä tämän kiillotuksen avulla. Jos olet silti ajattelemassa, mitä kynsilakkaa käytetään tänä kesänä, Soft Peach on valmis valinta. Kesäaika on täydellinen, sillä kynsilakka kiihdyttää ihoa edelleen, kun päätät saada hieman kutinaa.

Jos sinulla on tumma iho sinun pitäisi ehdottomasti mennä Rosy Beige. Tumma iho ei välttämättä tarkoita sitä, ettet voi kallistaa vaaleanpunaista kiillotusta. Sen sijaan on monia vaaleanpunaisia ​​kiillotusaineita, jotka sopivat tumma ihon sävy. Ne, joilla on tummat ihonvärit, voivat itse asiassa käsitellä suurempaa väriä. Se on lämmin sävy beige väri, joka täydentää täydellisesti tumma ihonväri.

Vaaleanpunainen with 3D flower nail-18

Erittäin tyylikäs näköinen ja tyylikäs vaaleanpunainen nail art design. Matta vauva vaaleanpunainen väri näyttää upealta lisävuoteen ja kukka-aksentin päälle.

Vaaleanpunainen nail-22

Gradientin inspiroima vaaleanpunainen naulan muotoilu. Pelaa eri vaaleanpunaisia ​​sävyjä kaltevalla pohjamaalilla. Lisää zigzag-valkoisia viivoja päälle yksityiskohtaisesti.

Vaaleanpunainen nail-39

Erittäin söpö ja ainutlaatuinen pinkki nail art design. Tämä kynsien muotoilu käyttää mustan kiillotuksen heimojen muotoiluihin sekä kaltevuusteeman tukikerrokseen.

Vaaleanpunainen nail-1

Ihana näköinen kaltevuus nail art design.mix ylös laventeli ja vaaleanpunainen kynsilakka luoda kaltevuus. Lisää hopeanharmaa kynsilakkaa ylhäältä lisää vaikutusta varten.

Vaaleanpunainen nail-20

Yksinkertainen, mutta kaunis valkoinen ja vaaleanpunainen mattapinta. Muita vaaleanpunaisia ​​kukkia, joissa on sinisiä ja keltaisia ​​aksentteja, lisätään myös ylhäältä.

Vaaleanpunainen orange and blue watermarble nails-15

Värikäs vaaleanpunainen abstrakti nail art design. Tämä kynsilakka muotoilee myös keltaisia, oransseja ja sinisiä värejä, jotka ovat hyvin kauniita kontrastia toistensa kanssa.

Vaaleanpunainen nail-12

Elegantti vaaleanpunainen nail art design. Kaltevuusvaikutuksena käytetään valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​värejä. Ylhäältä on lisätty erilaisia ​​vaaleanpunaisia ​​neilikansiä.

Geometria pink nail-24

Vaalea kynsien muotoilu abstrakteilla yksityiskohdilla. Käytä vaaleanpunaista kynsilakkaa pohjaväriin ja lisää hopean metallipäällyste päälle nähdäksesi portaalin yksityiskohdat.

Vaaleanpunainen nail-50

Vaaleanpunainen ja kimallus! Mikä parempi yhdistelmä? Käytä vaaleanpunaista glitter kynsilakkaa sekä valkoista pohjamaalia, jossa voit helposti lisätä glitterinpunaisia ​​yksityiskohtia päälle.

Vaaleanpunainen nail art -30

Hyvin aito, mutta hauska näköinen vaaleanpunainen kynsien muotoilu. Matta vaaleanpunaisen kiillotuksen lisäksi käytetään myös valkoista mattapintaista väriä. Muita yksityiskohtia, kuten Eiffel, kyyhkyset ja pyörä mustassa kiillotuksessa ovat sekä vaaleanpunaisia ​​ruusuja.

Vaaleanpunainen nail-49

Heimojen mallit vaaleanpunaiseen kynsilakkaan. Käytössä on useita muita värejä, kuten musta, keltainen ja valkoinen. Kultahelmiä lisätään päälle aksentille.

Vaaleanpunainen nail-29

Todella söpö vaaleanpunainen nail art design. Käyttämällä valkoista pohjamaalina söpöjä vaaleanpunaisia ​​kukkia vedetään päälle. Musta puolaa käytetään myös raidat ja kukkien lehdet.

Crevron Nails-9

Upea näköinen kynsien muotoilu. Käyttämällä valkoista pohjamaalina päälle on lisätty hienoja yksityiskohtia, kuten vaaleanpunaisia ​​sävyjä ja helmiä. Lihavoitu vaaleanpunainen siksak-johto on myös maalattu päälle.

Ranskan kieli pink nail-2

Söpö ja yksinkertainen vaaleanpunainen kiillotettu ranskalainen kärki Käytä vaaleanpunaista pohjamaalia ja valkoista kiillotusta ranskalaisin vinkkein. Lisätiedot mustalla kiillotuksella lisätään myös.

vaahtokaramelli (Dote) + Apenas Flor (EG)-6

Tyylikäs näköinen polka-piste inspiroi vaaleanpunaista nailataidetta. Suunnittelussa on myös värisävytekniikka vaaleammilla varjostetuilla pisteillä, jotka täydentävät vaaleanpunaista sävyä.

Vaaleanpunainen and black nail-3

Tämä vaaleanpunainen kynsien muotoilu tulee melko tyylikkääksi ja vahvalle. Käyttämällä kirkasta päällystä pohjavärisenä vaaleanpunainen lacey Ranskalaisia ​​vinkkejä lisätään päälle mustat värilliset yksityiskohdat, myös musta mattapintainen kiillotus.

Vaaleanpunainen and blue gradient with bow nail art-13

Puuvillakakku on innoittanut vaaleanpunainen kynsien muotoilu. Pääosin vaaleanpunaista, sinistä kiillotusta käytetään myös vaaleanpunainen väri täydentämiseksi. Suunnittelussa käytetään myös värejä ja raitoja.

Vaaleanpunainen and bow nail -32

Yksinkertainen, mutta tyylikäs näköinen vaaleanpunainen nail art design. Ihana musta nauha ranskalainen kärki on myös lisätty päälle selkeä pohja takki vaikutus.

Vaaleanpunainen and flower nail art-37

Vaaleanpunainen kukka innoittanut naulan taidetta. Se on melko yksinkertainen, mutta ihastuttava näköinen kynsien muotoilu, jossa on kauniit vaaleanpunaiset kukat päällisinä vihreällä kiillotuksella.

Vaaleanpunainen and white with flower-23

Houkutteleva vaaleanpunainen kynsien muotoilu. Näet erilaisia ​​yhdistelmiä, kuten vaaleanpunaista kiillotusta raitoina, räikeitä sydämiä ja kukkia.

Vaaleanpunainen cute nail-21

Jos olet vaaleanpunaisten kiillotusaineiden tuoksu, tämä on silmänruokaa sinulle, vaaleanpunainen vaaleanpunainen kiillotettu mattapintaisilla valkoisilla pitsiväreillä. Myös vaaleanpunaiset ja valkoiset kukat asetetaan päälle

Vaaleanpunainen and gorgeous metallic-26

Aseta ilmoitus tämän kuuman vaaleanpunaisen naulan taideteoksen kanssa. Rypistyneen kalvon käyttämistä suunnittelun metallisena puolena käytetään kuumaa vaaleanpunaista kiillotusta, joka nostaa ilmeen ja antaa vilkkaan vibraisen naulan.

Vaaleanpunainen gorgeous metallic nail-19

Pienet yksityiskohdat ovat joskus parhaita. Katso tämä vauva vaaleanpunainen nail art design rocking hopea metallinen kiillottaa ja helmiä.

Vaaleanpunainen nail -25

Mahtavaa vaaleanpunaista kynsien muotoilua käyttäen vaaleanpunaista mattapintaista kiillotusta. Yksinäinen musta kynsilakka on maalattu vaihtuvilla siksak-linjoilla yksinkertaisesti erottumaan.

Vaaleanpunainen nail -26

Mielenkiintoinen gradientti inspiroi vaaleanpunainen naulan taidetta. Toisin kuin säännölliset kaltevuuskynsit, kullakin kynsillä maalataan tummista vaaleanpunaisiin väreihin. Pieni ihastuttava vaaleanpunainen kukka on sitten maalattu päälle aksentiksi.

Nice looking kaltevuus vaaleanpunainen nail art design. Nailart käyttää vaaleanpunaisia, keltaisia ​​ja violetteja värejä varten. Kukkien yksityiskohdissa käytetään kevyempää.

Vaaleanpunainen nail art-31

Vaalea kynsien muotoilu linnuilla ja linnukkeilla. Upea näköinen vaaleanpunainen kynsin taideteos, jossa musta lakka ja häkki yksityiskohdat. Vaaleanpunaista käytetään pohjaseen ja kukkaeristeisiin vihreillä lehdillä.

Vaaleanpunainen nail art-36

Kaunis ja yksinkertainen vaaleanpunainen nail art design. Käyttämällä valkoista ja vaaleanpunaista pohjaksi, pehmeät vaaleanpunaiset värit, joiden lehdet on maalattu päälle. Hopeasängyt lisätään myös aksentille.

Vaaleanpunainen nail-11

Hieman vaaleanpunainen nail art design alastonvärillä. Tämä muotoilu käyttää alastomainen vaaleanpunaista kiillotusta pohjaksi, joka on päällystetty hopealla kiiltävällä kiillotuksella muodostaen v-muodot, jotka on maalattu päälle.

Vaaleanpunainen nail-15

Ihmeelliset näköiset raidat ja siksak-vaaleanpunainen nail art design. Käyttämällä vaaleanpunaista ja valkoista perusväriä, kontrastivärit maalataan perusväreinä raitoina ja siksakseina. Lisätarvikkeita lisätään päälle.

Vaaleanpunainen nail-17

Söpö ja suloinen näköinen vaaleanpunainen nail art design. Tämä kynsien muotoilu käyttää vaaleanpunaista perusväriä sekä kirkasta kynsilakkaa. Söpö sydän yksityiskohdat ja karkeat viivat maalataan päälle käyttäen musta kynsilakkaa.

Vaaleanpunainen nail-40

Pinkki teemainen kaltevuus inspiroinut kynsien muotoilu. Vaaleanpunaisia ​​ja valkoisia kynsilakkoja käytetään luomaan kaltevuus mustavalkoisella kiillotuksella päällekkäin yksityiskohtia varten.

Vaaleanpunainen nail-41

Ulos laatikosta vaaleanpunainen nail art design. Tämän kynsimuotoiluun käytetään erilaisia ​​mielenkiintoisia värejä vaaleanpunaisella ja valkoisella pohjalla. Mukana on myös hauskoja muotoja, kuten nappeja ja kukka.

Vaaleanpunainen nail-42

Moderni näköinen kynsien muotoilu. Tämä muotoilu käyttää vaaleanpunaisia, valkoisia ja hopeanvärisiä kiillotusaineita yksityiskohtien muotoihin. Myös hopeahelmi lisätään korostettuna yläosaan.

Vaaleanpunainen nail-43

Mattapinkki ja leopardi inspiroivat naulan muotoilun. Leopard-tulosteita on edelleen maalattu hopealla kiiltävällä kiillotuksella, ja mustat kiillotuspiirteet ovat myös erottuneet.

Vaaleanpunainen kynsien muotoilu kesällä tuntuu. Lisää värejä, kuten keltainen, oranssi ja vihreä, lisätään kaltevuuteen sekä kukka-aineistoon. Pohjamaalia käytetään valkoisena kiillotusaineena.

Vaaleanpunainen nail-45

Ihana näköinen vaaleanpunainen nail art design, vaaleanpunainen vaaleanpunainen ja lohen vaaleanpunainen värejä käytetään pohjana mustat värilliset yksityiskohdat päälle muodostavat ruusun. Valkoista kiillotusta käytetään myös lisätietojen saamiseksi.

Vaaleanpunainen nail-46

Tämä on erittäin söpö vauva vaaleanpunainen nail art design. Vaaleanpunaisen kiillotuksen tummempaa sävyä käytetään myös mustana vaakatasossa kynsien poikki. Vaaleanpunaiset ruusut on maalattu päälle ylimääräisiä kultahelmiä.

Vaaleanpunainen nail-47

Cherry blossom innoittanut vaaleanpunainen nail art design. Pohjustettuna käytetään helmenväristä kiillotusta, kun taas kirsikkapuiden oksat on maalattu ruskealla. Kukkien itse on maalattu vaaleanpunaisella ja valkoisella kiillotuksella.

Vaaleanpunainen with flower french nail-33

Vaaleanpunainen kynsien muotoilu valkoisissa ranskalaisissa vinkkejä. Suunnittelussa on myös valkoisia abstrakteja muotoja lisätty päälle sekä ruusut ja lehdet.

Vaaleanpunainen with flowers nail-8

Yksinkertainen mutta söpö näköinen vaaleanpunainen nail art design. Tämän mallin pohjakerroin on vaaleanpunainen ja musta kiillotus ääriviivoille. Kukkaisiin käytetään valkoisia ja sinisiä värejä.

Vaaleanpunainen with glitter nail-36

Erittäin luova ja pistooli vaaleanpunainen nail art design. Suunnittelussa käytetään vaaleanpunaisten sävyjä vaaleaseen pimeään sekä kultaisen glitter-kiillotuksen, sydämen, siksakin ja vuorattu vaikutus..

Vaaleanpunainen with heart and glitter nail-4

Upea näköinen kynsien muotoilu meloniöljyssä. Valkoista kiillotusta käytetään pohjana samoin kuin toisen värin gradienttiefektille. Hopeat ja valkoiset paljetit lisätään myös päälle ja sydämeen.

Vaaleanpunainen with heart nail -10

Polka-piste ja sydän-aiheinen vaaleanpunainen nail art design. Värisävyä käytetään vaaleanpunaisena ja valkoisena, kun taas mustapyyhkeitä käytetään polka-pisteisiin ja yksityiskohtiin.

Vaaleanpunainen with leopard french nail-14

Leopard tulostaa ranskalaiset vinkit vaaleanpunaisella sävyllä. Erittäin söpö näköinen kynsien muotoilu, joka soittaa värillisellä vaalealla. Mustavalkoja käytetään myös tulosteiden muokkaamiseen.

Pinlk and purple gradient-28

Vaaleanpunainen ja violetti kaltevuus. Jotta muotoilu ponnahtaa ulos enemmän, käytetään valkoista kynsilakkaa paksun siksak-linjan vetämiseen kaltevuuden yli.

heimo pink and white nail-27

Tribal teemat valkoinen ja vaaleanpunainen nail art design. Tämä muotoilu käyttää valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​perusväreinä. Ylhäältä heimomallit on maalattu mustalla kiillotuksella.

heimo pink nail-5

Hauskoja heimojen muotoja käyttäen vaaleanpunaista kynsilakkaa. Pohjan väri on vaaleanpunainen, kun taas mustat, valkoiset, vihreät ja oranssit maalataan yksityiskohdat päälle.

Kaltevuus pink nail-7

Kaunis vaaleanpunainen kaltevuus. Aina mennä klassiseen puhdas näköinen kaltevuus ja joka varmasti vastaa vain kaikki asut, että käytät.

Leave A Comment

− 5 = 4