50 kynsiviilaideoita karhunkynseille

Coffin naulat ovat uusin trendi. He ovat hienostuneita, tyylikkäitä ja tyylikkäitä, ja jokainen moderni nainen haluaa nykyään heidät. Se, mitä rakastamme eniten tästä tyylistä, on innovatiivinen houkutus. Jokaisen mallin takana oleva käsityötaito on sekä ainutlaatuinen että alkuperäinen, ja yhä useammat naiset käyttävät kynsiä ikään kuin ne olisivat koruja. Siellä on paljon työtä, ja taiteilijat, jotka tekevät arkun kynnet, ovat kokeneita ja erittäin huolellisia. Etsitkö parasta mallia? Haluatko etsiä erottua? Tässä on 50 naulataiteen ideoita arkku nauloja, jotka räjäyttävät mieltäsi.

1.Gold & jalokivet 

ruumisarkun nails_01

Vanessa_nailz / Instagram

Holografinen arkun nauloja kirkkaassa messingissä on todella upea. Naiset voivat käyttää niitä hääpäivänään tai muissa tapahtumissa tai juhlissa. Todella hienostunut ja koristeltu jalokivillä, nämä kynnet ylittävät kaikki odotuksesi.

2. Pink & Gold vinkit

ruumisarkun nails_02

puna-r0ses / Pinterest

Mattapunaiset vaaleanpunainen arkun kynnet kultaisilla kärjillä ovat todella jotain. Hienostunut, tyylikäs ja lopulta lumoava, jokainen nainen haluaa käyttää tätä nailataidetta. Ei ole väliä, mihin menet, kynnet tarttuvat kaikkiin huomioihin.

3. Matte Purple

ruumisarkun nails_03

chaunlegend / Instagram

Jos et ole rohkea muotoilun suunnittelu, mene tämän mattapunaisen värin kanssa. Se on yksinkertainen mutta tyylikäs; juuri sen, mitä sinun täytyy tuntea itsevarmasti ja kauniiksi. Anna kynsi määrittelemään persoonallisuutesi ja valita paras malli, joka täydentää persoonallisuutta.

4. Musta & Cherry Ombre with Stones 

ruumisarkun nails_04

Angelinan Naglar / Pinterest

Ombre on uusin trendi naulataiteessa. Mutta se on tehtävä täydellisesti. Musta ja ombre-kirsikka, jossa bling tekee kaikkien käsiisi. Käytä mallia missä tahansa puolueessa, jossa on pieni musta mekko, ja kaikki silmäsi ovat sinulle.

5. Matte Black

ruumisarkun nails_05

Sammijo Plummer / Pinterest

Mustat naulat ovat hienoja! Jos olet osaksi rento-punk, kaupunkien suuntaus, sinun tulee ihastella näitä nauloja. Yksinkertainen luonteeltaan, mutta silmiinpistävä, kun katsot niitä, musta kuohuu voimaa ja rohkeutta.

6. Matte Green

ruumisarkun nails_06

victoriaoliviaxo / Instagram

Pitkät arkut ovat suuret. Jos sinulla on lyhyet sormet, tämä tyyli ei ainoastaan ​​pidennä sormia. Se myös tekee niistä ihastuneempia ja tyylikkäimpiä. Mitä tulee naulataiteeseen, yksinkertainen on parempi. Suosittelemme navy matta vihreä.

7. Matter Baby Blue

ruumisarkun nails_07

Aylin Trujillo / Pinterest

Pastel vauva sininen on sävy, joka houkuttelee eleganssia. Vivahde on silmiinpistävä ja tyylikäs; kynnet näyttävät hämmästyttäviltä, ​​ja voit yhdistää ne kaikenlaisiin asuihin. Varmista, ettet liioitele väreillä. Säilytä tasapaino!

8. Galaktiset Coffin Nails 

ruumisarkun nails_08

wildflowers-Academy / Pinterest

Jos et ole yrittänyt galaktisia kynsiä nyt, se on paras aika. Kynsien muotoilu on yksinkertaisesti hämmästyttävää. Käytä niitä yksinkertaisimmilla asuilla ja teet mieleenpainuva vaikutelma.

9. Valkoinen, Glitter & Aztec Design

ruumisarkun nails_09

nailpolishaddicted / Pinterest

Valkoinen ja glitter ovat voitokkain yhdistelmä erityisesti kynsille. Tee omasi tekemällä innovatiivisimmalla tavalla. Valitse jokaiselle kynälle eri tyyli, ja tulet varmasti ihailemaan lopputulosta. Aztec-inspiroima muotoilu nilkkasormella on aivan uskomaton.

10. Kiristä kirsikka

ruumisarkun nails_10

victoriaoliviaxo / Instagram

Syvä kirsikka, tai marsala, on vuoden tähti. Käytä sitä kynsillesi ja sopii siihen, että asustasi on trendissä. Päätä pidemmät arkut naulojen avulla lisäämään pituutta sormillesi ja ylhäältä käskyosoittamalla. Lopputulos on mahtava!

11. Matte Pink Coffin Nails

ruumisarkun nails_11

nailsbymztina / Instagram

Aina kun haluat tyylikäs, yksinkertainen mutta mielenkiintoinen kynsien muotoilu, mutta et voi ratkaista mallia, voit valita mattapunaista. Tämän sävyn alaston osa tekee naulasta pidemmän ja herkemmän kuin koskaan ennen.

12. Glittery Gold

ruumisarkun nails_12

makeupslaves / Instagram

Tee lausuma kimalteilla. Käytä niitä kummallakin osapuolella, tai vielä paremmin, omalla häällesi. He ovat hienoja, tyylikkäitä ja todella kiehtovia. Kaikki silmät ovat sinuun, taatusti!

13. Marmorivaikutus

ruumisarkun nails_13

hello society / Pinterest

Marmorilaiset arkun kynnet ovat viimeisin trendi naulataiteen suunnittelussa. Ne näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä ja epätavallisilta, joten juuri sinun pitäisi saada ne. Tee vaikutelma tummansininen ja turkoosi sävyillä ja anna tämän mallin wow kaikille ystävillesi.

14. Glittery Turquoise  ruumisarkun nails_14Margaritasnailz / Instagram

Et voi mennä pieleen turkoosi arkun kynsien kanssa. He ovat täysin jumalallisia! Valitse yhdistelmä loistaa ja kimaltaa ja pidä se mahdollisimman yksinkertaisena. Vivahde on silmiinpistävä, ja haluat etsiä tyylikästä, ei kitschy.

15. Ranskalainen kädenlangan kynsi

ruumisarkun nails_15

nailsbymztina / Instagram

Tämä innovatiivinen ranskalainen kynsiväri arkun kynsille näyttää uskomattomalta. Ranskan geometrinen muoto yhdistyy kauniisti kynsien alastomuuteen. Malli on ihanteellinen häät, mutta sitä voidaan helposti käyttää myös päivittäin.

16. Matte Beige & Golden mallit

ruumisarkun nails_16

@Natalie Midwinter / Pinterest

Nämä super cool matta beige arkun kynnet kultainen aksentti on kuolla. Rakastamme suoriin riveihin ja muotoiluun kirkkaita aksentteja. Se on innoittavaa ja todella kiehtovaa. Käytä kynsien taidetta yksinkertaisella pikku mustalla mekolla ja anna kynsi olla korut.

17. Minttu vihreä Coffin Nails 

ruumisarkun nails_17

fiina_nailounge / Instagram

Minttu vihreä saattaa tuntua näyttäväksi väriseksi naulaan. Ja silti, yhdistettynä varovasti sopiviin lisävarusteisiin, se näyttää innoittavalta ja huomiota herättävältä. Mennä mattapunaisella värillä ja pidät lopputuloksesta; käytä mitä tahansa haluat ja sinä varmasti tekevät mieleenpainuva vaikutelma.

18. Classic French Coffin Nails 

ruumisarkun nails_18

Jae / Pinterest

Klassiset ranskalaiset kynnet ovat aina trendiä. Arkki on ihanteellinen naisille, joilla on pitkät, herkät sormet. Suunnittelu sopii kaikenlaisiin asuihin ja kirjaimellisesti kaikkiin asuihin vaatekaapassasi. Se on herkkä ja tyylikäs; täydellinen moderniin naisiin, jotka pitävät muotivirtauksesta "vähemmän on enemmän".

19. Materiaali beige ja läpinäkyvät vihjeet 

ruumisarkun nails_19

Lindsay Jo / Pinterest

Kun sinulla ei ole pitkät sormet ja vihaan sinua sinusta, voit helposti valita tämän beige-arkun kynsien muotoilun pidentää niitä ja luoda harhaa, että sinulla on ohuimmat, houkuttelevimmat sormet. Suunnittelu on ehdottoman upea, kun se on koristeltu läpikuultavilla vinkkeillä ja strassilla.

20. Fairydust Blush Pink

ruumisarkun nails_20

Chaunlegend / Instagram

Fairy pöly arkun kynnet ovat holografinen vaikutus, että nykypäivän moderni nainen varmasti arvostaa. Suunnittelu on sekä äärimmäisen tyylikäs että hienostunut, mutta samalla huomaamaton ja tyylikäs. Voit varmasti kääntyä joidenkin päähän näillä arkkujen nauloilla.

21.Army Green & Patterns

ruumisarkun nails_21

makeupslaves / Instagram

Tämä armeijan vihreä väri sinun arkku naulasi räjäyttää sukat pois. Pohjalla oleva kuvio tekee suunnittelusta entistä hohdokkaamman ja huomiota herättävän. Pysy kaukana liiallisesta blingistä, ja kynnet varastavat näytön kaikkialla, missä olet.

22. Lämmin kiiltävä violetti

ruumisarkun nails_22

littlemissperfectinspo / weheartit

Tämä lämmin kiiltävä violetti on kaikki mitä tarvitset, jos haluat arkku kynnet, mutta et ole tyyppi lisätä glitter tai strassit päälle. Yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu tekee kätesi tyylikkäiksi kaikkialla, missä sinun on mentävä, päivä ja yö.

23. Deep Turquoise & Chic Design

ruumisarkun nails_23

thenailistaproject / Pinterest

Syvä turkoosi on silmiinpistävää väriä, jota et voi unohtaa. Onko se maalattu arkkuun kynsien ja valita paras design, joka innoittanut sinua. Jotta se olisi vieläkin mielenkiintoisempaa, mene ylelliseen muotoiluun soittorengasta. Kynnet näyttävät upealta!

24. Shiny Black & Silvery Edges 

ruumisarkun nails_24

nailsbyeffi / Pinterest 

Shiny black saattaa tuntua liikaa joillekin naisille. Mutta kun se on yhdistetty hopeisten reunojen kanssa, kaikki muuttuu. Sinun arkku naulojen on kaupunkien valitus, että kaikki rakastavat. On aina hyvä olla erilainen, ja tämä kynsien muotoilu on kätevä yksi hienoimmista, jonka olemme esittäneet tähän mennessä.

25.White & Glittery Silver 

ruumisarkun nails_25

solinsnaglar / Instagram

Valkoinen ja kimallus on kultainen yhdistelmä, jota sinun täytyy kokeilla, varsinkin jos sinulla on pitkät arkun kynnet. Glitterin aiheuttama vaikutus on melko dramaattinen joko kiiltävästä valkoisesta tai mattavalkoisesta valkoisesta. Tee valinta ja anna naulojen unohtumaton vaikutelma.

26. Matta Keltainen

ruumisarkun nails_26

dontpayfull / Pinterest

Matta keltainen on sävy, jota ehdottomasti rakastan. Se sopii erinomaisesti kesäksi, koska se tuoksuu tuoreuteen, mutta se myös syksyllä tai talvella nostaa henkesi. Käytä näitä arkun kynsiä kaikkiin mustisiin asuihin ja tyylisi hetkessä erottuvat.

27. Erittäin pitkät vaaleanpunaiset kynsien naulat

ruumisarkun nails_27

redlipfantasy / Tumblr

Erittäin pitkät arkku nauloja on tarkoitettu hienostuneisiin, ylellisiin naisiin, joilla on erityinen tunne muotia. Jos pidät pitkää lisättyä pituutta, sinun on mentävä huomaamattomasti, jos haluat nähdä tyylikkään naisen. Paljon värejä ja kimaltaa pitkiä arkku nauloja näyttää liian liioiteltuna.

28. Translucent Coffin Nails & Black Designs

ruumisarkun nails_28

korten stein / Pinterest

Näiden läpikuultavien arkkujen naulojen takana on käsityötaito, jonka vain asiantuntija voi ymmärtää. Tyyliä on suunnattu naisille, jotka eivät pelkää kokeilla kaikkein hulluin, mutta houkuttelevimpia malleja; ja juuri esittelemämme olemme kiehtovaa.

29. Deep Blue

ruumisarkun nails_29

chaunpnails / Pinterest

Kirkkaan sininen silmiinpistävien kivien kanssa on hienoa, jos olet fiksu ylellisen kynsien kuvioista. Kuitenkin pitää se yksinkertaisena, kun valitset asustasi, varsinkin kun valitset värejä. Vähemmän enemmän, muista. Lämmin sävyt, kuten beige tai norsunluu, tuovat haalistuneita asuja elämään, joten älä epäröi sekoittaa ja vastata.

30. Pastelli Orange 

ruumisarkun nails_30

Mary / Pinterest

Söpö pastelli-oranssi arkku nauloja on hämmästyttävä, kun haluat pitää asiat tyylikkäät ja yksinkertaiset. Spice on keksimättä hieno muotoilu nilkkasormella - kukkia suositellaan aina; ne innoittavat raikasta ja rentoa romantiikkaa.

31. Gray Ombre 

ruumisarkun nails_31

mindyhardy / Instagram

Tunne jotain tavallisesta? Valitse tämä inspiroiva harmaa ombre-muoto arkkeihin. Ylhäältä puolipyöriä jalokiviä nilkkasormella, ja olet hyvä mennä missä tahansa - juhlatilaisuudessa, häät, ulkona kerääminen, sinä nimit sen.

32. Cherry & Heart Design

ruumisarkun nails_32

heylove_nail / Instagram 

Naiset, joilla on lyhyempi arkku nauloja, rakastavat tätä mallia. Se on söpö ja tyylikäs, juuri sitä mitä tarvitset sateisena syksynä. Mitä tulee väriin, et voi mennä vikaan marsalan kanssa - se on kauden viilein väri, joten rakastat sitä. Pair it matta huulipuna ja kirsikka koruja ja olet asetettu valloittamaan maailmaa.

33. Neon Orange Ombre

ruumisarkun nails_33

hairstylism / Pinterest 

Tämä neon-oranssi kynsiväri ei ole päivä, jota näet joka päivä. Siksi miksi rakastat sitä. Valitse erottele ja anna kynsi puhua lähtevän persoonallisuuttasi. Kaikkien valkoisten tai mustia vaatteita parittomasti nämä voivat olla parhaita lisävarusteita.

34. Harmaa Glitter Coffin Nails  ruumisarkun nails_34margaritasnails / Instagram

Harmaa, jossa sinisilmä ja jotkut kimallus tuovat täällä ylhäältä hienostuneen. Edellä esitetty malli on hienostunut, herkkä ja tyylikäs; mikä on juuri sitä mitä tarvitset, kun et tiedä mitä käyttää.

35. Vaaleanpunainen keskikokoiset naurut

ruumisarkun nails_35

chaunlegend / Instagram

Mattapusero on vielä yksi väri, joka ei tarvitse käyttöönottoa. Täydellinen keskipitkän arkun kynsiin, muotoilu toistaa leikkyvyyttä ja samalla tyyliä. Naiset, jotka lähtevät, ovat moderneja ja aina innokkaita kokeilemaan uusia malleja, rakastavat suunnittelua.

36. Nude Coffin Nails 

ruumisarkun nails_36

Imani Freeman / Pinterest

Pidä asiat luonnollisena, ja jos et ole ideoita arkun kynsiä, ei alastomia. Värien luonnollista houkuttavuutta ansiosta voit pukeutua mahdollisimman lumoavaksi. Suunnittelu on todella hämmästyttävää, kun et ole mielenkiinnossa hienoa muotoilua varten, mutta silti sitä ei voi kieltää arkun kynsien.

37. Peachy Nail Art & Glitter

ruumisarkun nails_37

solinsnaglar / Instagram

Peachy kynnet ovat super cool, koska sävy jäljittelee ihon värejä. Yhdistele joitain glittery malleja ja lopputulos ylittää kaikki odotuksesi. Suunnittelu, jonka olemme esittäneet edellä, on "herkullinen", etkö ajattele?

38. Burgundy Matte

ruumisarkun nails_38

kynsivyöhyke / Pinterest

Kun valittuna valkoinen, viininpunainen näyttää elävältä Tämä on väri, jota voit joko rakastaa tai vihata. Kiinnitä matta-muunnokseen ja on valkoinen, joka on suunniteltu kynsien päälle. Valitse mitä malleja parhaiten innostaa sinua ja nauti lopputuloksesta.

39. Naamiointi Coffin Nails

ruumisarkun nails_39

Esty / Pinterest

Naamiointi arkku nauloja ei ole jotain näet joka päivä. Naiset, jotka rakastavat kaupunkimaista suuntausta, ihailevat heitä. Värit ovat silmiinpistäviä, muttei kypsästi. Päinvastoin, kaikki nauttivat yliluonnollisesta muodin tunneesta kynsien osalta.

40. Fiery Red Matte

ruumisarkun nails_40

yadira morales / Pinterest

Tulinen punainen on pakko saada syksyn kausi kynsillesi. Sävy ei koskaan häviä, koska se on tehokas, tyylikäs ja melko huomiota herättävä. Jos haluat arkun kynnet, mutta et voi päättää mallista, mene punaiseksi!

41. Rose Coffin Nails

ruumisarkun nails_41

theinaillife_ / Pinterest

Rose arkun kynnet ovat herkkiä, tyylikäs ja mielenkiintoinen. Melko yksinkertainen muotoilu, mutta silti niin houkutteleva, voit käyttää niitä missä tahansa. valitse kynsien melko pitempi pituus, jotta voit luoda harhaa, että sinulla on ohuemmat sormet. Tulet rakastamaan lopputulosta.

42. Musta ja harmaa reunalla 

ruumisarkun nails_42

StayGlam / Pinterest

Musta ja vaaleanharmaa, pehmeät valkoiset reunat antavat näille nauloille uuden merkityksen. Suunnittelu on geometrinen; me rakastamme neliönmuotoista ranskaa .

43. Ruskea ja beige, jossa Funky Designs 

ruumisarkun nails_43

nailsbymztina / Instagram

Kaikki eivät voi käyttää funky-muotoisia naulojaan. Modernit naiset voivat kuitenkin rockin tämän mielenkiintoisen suunnittelun. Matta ruskea sekoitettu beige ja kimallus on kiehtovaa. Rakastamme myös naulataidetta nilkkasormella - uskomattoman yksityiskohtainen ja huomaavainen muotoilu.

44. Mauve Coffin Nails & Silvery Accents 

ruumisarkun nails_44

Britt Walker / Pinterest

Mauve ei ole arkun naulojen tavallisimmat värit. Ja silti se toimii täydellisesti, kun se on sekoitettu silvery-aksentteihin. Me rakastamme, että kirkkaalla hopealla on vain kaksi naulaa. Näin lämmin mauvun sävy säilyy ja kynnet eivät näytä liian hohdokkaalta.

45. Nude & Black Patterns

ruumisarkun nails_45

Ercilda van Putten / Pinterest 

Nämä nude-arkun kynnet saattavat tuntua tavallisilta, mutta mustien kuvien takia ne ovat todella hämmästyttäviä. Rakastamme niiden luomaan vaikutukseen samoin kuin yhdistelmään. Se toimii täydellisesti yhdessä ja se voidaan sovittaa tulee monenlaisia ​​lisävarusteita ja koruja. Valitse ne, joista pidät eniten, ja anna kynnet puhua itsestään.

46. ​​Matte Cherry & Nude

ruumisarkun nails_46

riyathai87 / Instagram

Nude ja kirsikka mattapintaisella värillä ovat todellinen näytäpassi. Käytä tätä yhdistelmää, haluatko arkkujen nauloja kiinnittämään jonkin verran huomiota ja yhdistämään mallin kaupunkimaiseen asuun ja mattapäiseen huulipunaan. Kaikki ympärilläsi ovat vaikuttuneita, puhumattakaan siitä, että tunnet olevasi varma nainen.

47. Pastelli Orange 

ruumisarkun nails_47

munaluchi bride -lehti / Pinterest

Puhalletut oranssi kynnet, joissa on tyylikäs valkoinen sormus, ovat upeita. Tämä kausi on kyse pasteleista, joten älä epäröi valita niitä. Valoisa väri tuo välittömästi tylsän, melko houkuttelevan asun. Anna kätesi ylhäältä omat lisävarusteesi, ja käytä niitä ylpeänä.

48. Virheettomat Coffin Nails 

ruumisarkun nails_48

allthangzglam / Tumblr

Epäkelpoiset arkun naulat ovat täydellisiä naisille, jotka eivät halua kiinnittää huomiota. Ja vielä, tällä mallilla on oma persoonallisuutensa. Yhdessä glitterin kanssa valkoinen näyttää paljon paremmalta ja paljon huomaamattomammalta.

49. Matte White

ruumisarkun nails_49

victoraoliviaxo / Tumblr

Mattavalkoista on vaikea käyttää, etenkin kynsiäsi. Tämä muotoilu on täydellinen, jos sinulla on jo kauniita, ohuita sormeja. Kaikki silmät ovat sinun käsiisi missä tahansa, mistä päättäisit mennä, ja kumpi niistä asuista päätät käyttää. Pysy kaukana valkoisista vaatteista; naulan vivahde riittää kiinnittämään huomiota.

50. Matte Blue

ruumisarkun nails_50

jennifer stephen / Pinterest

Pitkät siniset siniset kynnet ovat kuumia tällä kaudella. Ne välittävät aistillisuutta, tyyliä ja tyylikkyyttä. Käytä heitä luottavaisin mielin ja sinusta tuntuu kaunein nainen maan päällä.

Olemme valinneet 50 parhaista arkkujen kynsien malleista, joita voimme löytää verkossa, ja uskomme heidän olevan parhaita. Tee valinta ja päätä malli, joka parhaiten sopii sinun hahmosi ja persoonallisuutesi kanssa.

Leave A Comment

7 + 2 =