50+ akvarellin kynsiviilaideoita

watercolored peacock

Katso tämä kaunis vesiväri nail art. Tuo värit sininen ja punainen ja yhdistä ne ihana näköinen kaltevuus. Suunnittelu muodostaa myös lehtien kaltaisen mallin.

Luo hauska ja hämmästyttävä akvarelli!

Oletko nähnyt näitä kauniita akvarelli inspiroituneita naulataiteita? Kun tarkastelemme niitä, saatat ajatella, että niitä oli vaikea tehdä ja vaatisi jonkinlaista asiantuntemusta. mutta olet väärässä. Kaikkien, jotka luovat todella kauniin naulataiteen, on luovuutta ja vähän tai kärsivällisyyttä. Suurin osa ajasta haluat valita nail art design, joka on sileä, kiiltävä ja helppo tehdä. Pienet yksityiskohtia ja sellaiset olisivat pelottavia, kun tarvitset tarkkuutta, kun maalaus yleensä heittää sinut pois tekemästä monimutkaisempia kynsimuotoja. Kuitenkin akvarelli kynsien taidetta ei ole niin vaikea tehdä kuin voitte kuvitella. Sinun tarvitsee vain tuntea tekniikka ja sinä maalaa akvarellikiteillä pian kuin ammattilainen.

Basic akvarelli kynsien taide

Ensimmäinen asia, jonka pitäisi tehdä, on varmistaa top coat plus neljä kynsilakka värit, että sinun täytyy luoda akvarelli vaikutus. Voit valita kontrastivärejä tai valita värejä, jotka täydentävät toisiaan. Jos sinulla on teema, voit käyttää teeman värejä. Nopealle ja yksinkertaiselle valinnalle voit mennä valkoisella pohjalla ja pastellilla pehmeän ja söpön ilmeen kanssa. Yritä myös valmistaa kynsilakanpoistaja sekä muovipussi.

Aloita maalaamalla perusväri, joka tässä tapauksessa on valkoinen. Varmista, että perusväri ei haalistu liian nopeasti tuplaa nauloja. Sitten tämä on hauska osa, voit aloittaa valitsemalla, minkä värin haluat lisätä mustalle valkoiselle kudokselle. Valitse väri ja maali tietyillä pisteillä ja möykkyillä valkoisella pohjalla. Varmista, että perusväri on kuiva, kun teet tämän. On olemassa erityisiä siveltimiä, jotka auttavat sinua pisteessä maalaamaan kynsiesi. Jos haluat olla edullisempi, voit myös käyttää yksinkertaisia ​​asioita, kuten hammastikkuja.

Kun olet tehnyt niin, tässä tapauksessa muovipussi tulee kuvaan. Käytä muovipussi hajottaa kynsien värit. Varmista, että asetetut kynsilakat ovat vielä märkiä. Tämä on niin, että ne voivat levitä vapaasti muovipussin avulla ja tämä antaa roiskeita akvarellimaalin vaikutuksesta. Anna ensimmäisen kerroksen vesiväri roiskeille kuivua ja valita toisen värin toisen roiskeille. Jatka, kunnes kaikki haluamasi värit ovat siellä ja päätä pois kirkkaalla päällyksellä.

Selkeä päällyste auttaa säilyttämään akvarellimallit, jotta se kestää pidempään. Tämä on vain yksi tyyppi akvarellisuunnittelusta, jota voit tehdä itse. Toinen tyyli, johon voit mennä, on kesäinen akvarelli-nailataide. Sinun tarvitsee vain suosikki sarja kiillottaa ja luova käsi. Tämä todella riippuu siitä, millainen teema olet tekemässä ja kuinka yksinkertainen tai dramaattinen haluat kerroksiesi.

Suunnittelu on hienoa, että voit näyttää kynsien päällekkäiset värit, jotka muistuttavat vesivärin ohuita viivoja kankaalle. Viimeistele suunnittelu, lisää lopullinen päällys, joka on kirkas kiillotus päälle. Kuten tavallista, tämä kerros auttaa säilyttämään kynsien muotoilun. Se myös tekee naulataiteesta pidempään ja suojaa sitä fyysisiltä vaikutuksilta, kuten vedestä ja haketuksesta.

Summer akvarelli kynsien taide

Aloita valitsemallasi pohjamaalilla. Varmista, että sijoitat tämän tasaisesti kynsiisi, sillä se suojaa kynsiasi päälle lisättyjen kerrosten päälle. Pohjustuspyyhkäisy auttaa myös suojaamaan kynsiesi kellastumiselta tai haurasta liiallisesta kynsilakkauksesta. Sitten voit aloittaa päällystämisen ensimmäisen kerroksen värikäs kiillotus, on olemassa erityinen tie väriaine kiillottaa nykyään, jotka auttavat lisäämään tilavuus värin yhdistelmä kynnet.

Kun olet varmistanut, että ensimmäinen kerros on kuiva, luo gradienttiefekti päällekkäin toisen värin kanssa. Voit tehdä tämän maalata kiillotuksen kynnen keskeltä ulospäin. Toisin kuin pohja ja ensimmäinen kerros, käytä tätä kerrosta niin ohuina kuin mahdollista, että sen alla oleva takki voi olla näkyvissä. Lisää draamaa varten voit myös lisätä kolmannen gradientin kerroksen.

Käytä sitä tekemään täydellinen. Se auttaa myös, jos lähdet katsomaan opetusvideoita joillakin akvarellikynttilöillä, jonka haluat luoda itsellesi. Siellä on myös runsaasti blogeja, joita voit lukea saadaksesi joitakin vinkkejä tämäntyyppisten naulataiteiden käyttöön. Vaikka et menisi täysin ensimmäiseen kokeiluun, voit aina yrittää uudelleen. Muista, että tämä on melko helppo nail art -tekniikka, jonka voit nopeasti oppia ja soveltaa itsesi.

Vesiväri nail art-3

Kanaa sisempi taiteilija tekemällä kynsiä kynttilöksi. Käytä valkoista pohjamaalia ja aloita maalaus kynsin pohjaan tippuvilla kiilloitetuilla kärjillä. Voit myös lisätä pientä siluettihahmoja sateenvarjoon suojellakseen niitä vesivärisateelta.

Vesiväri nail art-18

Piirrä abstrakteja lukuja kynsillesi käyttämällä erilaisia ​​hauskoja värejä. Maalaa koko puutarha erilaisia ​​kiillotusaineita, jotka täydentävät toisiaan.
lähde

Vesiväri nail art-22

Mikään ei ole kuin klassinen puhdas näköinen akvarelli nail art. Käytä valkoista pohjaväriä kynsien kevyiden akvarelli-tyyppisten lyöntien näyttämiseksi.
lähde

Vesiväri nail art-19

Hanki kauniita akvarellikukkia kynsillesi. Käytä viileitä värejä, kuten sinisiä ja violetteja, ja lisää jopa hienoja yksityiskohtia, kuten pieniä pieniä etanoita, jotka liikkuvat ympäriinsä.
lähde

Vesiväri Nail Art-2

Käytä valkoista pohjakerrosta maalaamaan upeita näköisiä akvarellikukkia. Käytä pehmeitä pastellivärejä tuodaksesi silkkisen tekstuurin, jota haluat kuvata kukilla. Lisää rivin yksityiskohtia ylhäältä vaikutukseksi.
lähde

Vesiväri nail art-29

Hanki piirtää pesun ja akvarellin innoittamia kukkia kynsillesi. Voit myös työntää taidetta lisäämällä vesiväri-teemoitunutta lintua. Maalaa taivaan sinisellä kiillotuksella ja lisää helmiä aksentille.
lähde

Vesiväri nail art-20

Laventereita on kauniita kukkia ja voit pestä niiden pehmeyttä akvarellikynsien kanssa. Käytä kynsiviipaleita kukan värinä ja lisää mattokynää muille nauloille. Aloita valkoisella pohjamaalilla kangastasi.

Vesiväri nail art-21

Abstraktit mallit varmasti näyttävät hyvältä akvarellin naulataidetta. Aloita tavallinen valkoinen kiillotus pohjaan ja valitse kolme tai neljä väriä, joita voit käyttää suunnittelussa. Voit myös lisätä satunnaisia ​​maalipisaroita vaikutukseen.
lähde

Uni sieppari watercolor style nail art

Luo kauniin näköisiä akvarelli roiskeita kynsiisi tällä akvarellilla nail art -viittauksilla. Työskentele valkoisella pohjalla ja lisää värjäämistä eri väreillä. Voit myös lisätä kynsien monimutkaisia ​​yksityiskohtia hyvän korostuksen aikaansaamiseksi.
lähde

vesi color nail art

Luo akvarellikukkia kynsillesi tämän akvarellikynsin kanssa. Lisätäksesi tätä vaikutusta, voit myös laittaa hopeapölyn päälle, jotta kukkia lisätään entisestään. Käytä värejä, joiden väri on vaalea ja syvällisempää.
lähde

Vesiväri butterfly nail art-9

Käytä akvarellin naulataidetta pienillä kirjaimilla, kuten perhosilla ja sudenkorentoilla. Aloita maalaamalla omat akvarellipuutarha kynsillesi ja valitse söpöt koristeet lisätäksesi päälle.

Vesiväri flower nail art-5

Värilliset kukat kynsien muotoilu. Käytä vaaleansinisiä ja keltaisia ​​värejä täydentämään akvarellikukkia. Haalistuneet varret ja lehdet antavat myös ihanaa vaikutusta maalaukseen, kuten kynsien muotoiluun.
lähde

Vesiväri Nail Art-1

Gradientti ja heimojen inspiroima akvarelli kynsien muotoilu. Anna kierre akvarellikynsirakenteille luomalla kaltevuusvaikutus. Lisää lisää vaikutusta maalaamalla heimojen muotoilu mustassa kiillotuksessa päälle.

Vesiväri nail art-4

Maali tippuu lävistäjäraidoilla akvarellin kynsien muotoilu. Aloita valkoisella pohjamaalilla kangastasi ja lisää maali tippua kuin kiillottaa päälle. Lisää asennoitumista kynsiin maalaamalla mustat lävistävät raidat päälle.

Vesiväri nail art-10

Suihkua kynsiäsi paljon kauniita akvarellikukkia. Tämän vaikutuksen aikaansaamiseksi käytä valkoista perusväriä, jotta voit vapaasti valita kukkien värit ylhäältä. Mustapäiden avulla saat lisätietoja kukista.

Vesiväri nail art-11

Tuo auringonpaiste kynsiisi tämän kauniin akvarellin naulataidetta. Yhdistä aurinkoiset värit, kuten keltainen, oranssi, sininen violetti ja vihreä. Käytä akvarellin naulataiteen haalistuneita vaikutuksia taustan antamiseen.

Vesiväri nail art-12

Käytä akvarellin nol art maalaamaan rauhallisia kuvia naulasi. Piirrä vuoren tausta akvarellityylistä ja lisää siluettihahmoja eläimiä ja puita päälle.

Vesiväri nail art-13

Akvarelli-marmori naulataite. Marble nail art käyttää veden liikkumista muodonsa muodostamiseksi; voit myös maalata akvarellityyliä kynsillesi. Lisää draamaa antamalla maali-vesipulverin vaikutusta käytettävään kiillotukseen.

Vesiväri nail art-14

Erittäin söpö ja karkkia värillinen akvarelli kynsien taidetta. Anna itsesi mennä maalaamaan erilaisia ​​pastellivärejä kynsillesi akvarellityylistä.

Vesiväri nail art-15

Yksinkertainen ja puhdas näköinen akvarelli kynsien muotoilu. Huolimatta suosituista maalipeitteisistä teemoista, jotka näyttävät sotkuisilta, voit myös luoda sen uudelleen tällä tavalla, jos se näyttää puhtaalta kankaalta minimaalisella maaliöljyllä.

Vesiväri nail art-16

Yhdistä kaltevuus ja kukat akvarellikynsien muotoiluun. Käytä vaaleita värejä kaltevuuteen, jotta ne helposti sekoittuvat taustalle. Lisää lisää kukka-elementtejä päällystekillä mustalla kynsilakalla.

Vesiväri nail art-17

Sinisten inspiroima akvarelli naulataiteen sävyjä. Käytä valkoista pohjamaalimaalausta eri tasoilla sinisenä yläkerroksessa. Suunnittelu näyttää rauhalliselta ja viileältä täydelliseksi lähes kaikissa tilanteissa.

Vesiväri nail art-23

Lisää ihastuttavia vesiväri kukkia kynsiisi. Käytä punaisen, vaaleanpunaisen, sinisen ja oranssin kukan yhdistelmää vihreillä lehdillä makea illuusion luomiseksi.

Vesiväri nail art-24

Kynsinaalinen akvarelli kynsien muotoilu. Tämä muotoilu alkaa valkoisella pohjalla, joka toimii myös ranskalaisena kärjänä. Värillisen kiillotusaine maalataan sitten mahdollisimman lähelle kynsikynästä kohti kynnen keskustaa.

Vesiväri nail art-25

Lehti kuten akvarelli kynsien muotoilu. Erittäin kaunis ja luova. Käytä sateenkaaren sävyjä tähän malliin, jotta se näyttäisi houkuttelevalta ja jatkuvalta.

Vesiväri nail art-26

Musta maali tippua vesiväri design. Maalaa vaaleissa vesiväreissä pastellit taustaksi ja täyttäkää ulkonäkö lisäämällä mustavalko maali-tippoja yläkerrokseen.

Vesiväri nail art-27

Cuter kukka-teemalla akvarelli kynsien muotoilu. Sekoita vihreät värit akvarellityylin taustaksi. Lisää lisätietoa kukista päälle ohut musta kiillotus.

Vesiväri nail art-28

Sininen vihreä teemalla kukka vesiväri design. Käytä valkoista ja sinistä vihreää kiillotusta, kun kynsien vuorotteleva perusväri lisää sinisiä vihreitä kukkia päälle ja ripottele hiutaleen pölyä lisätyn vaikutuksen vuoksi.

Vesiväri nail art-30

Akvarelli ruudullinen kynsimuotoilu. Maalaa ruudullinen kynnet kevyellä vedolla akvarellin saavuttamiseksi. Tämä naulataite näyttää yleensä hyvin kauniilta ja yksityiskohtaisilta.

Vesiväri nail art-31

Toinen sarja söpöjä akvarelli-teemoja kukkia. Käytä valkoista perusvärinä ja maalata oksilla ja kukilla n-melonin, punaisen ja vaaleansinisen kiillotuksen päälle.

Vesiväri nail art-32

Immaculate valkoisella ja sinisellä vesiväri naulataidetta. Käytä valkoista perusväriäsi ja maalata sitä kynsisi mattapintaisena. Lisää yksityiskohtia eri sinisissä kiillotusaineissa ja ripaus laventeli vaikutuksille.

Vesiväri nail art-33

Kukka ja sudenkorento akvarelli nail art. Napauta taiteelliseen tilaan ja luo akvarellintyyppisiä skenaarioita kynsillesi. Voit jopa lisätä satunnaisia ​​helmiä päälle lisätäksesi maagista vaikutusta.

Vesiväri nail art-34

Vesiväri puutarhan teemalla nail art. Maalkaa useita kauniita kukkia kynsillesi akvarellityylistä. Käytä valkoista taustaasi ja pese kukat ja lehdet kuten keltainen, oranssi, sininen ja vaaleanpunainen.

Vesiväri nail art-35

Tyylikäs ja pehmeä näköinen akvarelli kynsien muotoilu. Voit käyttää alastomia värejä mattaosille ja vaaleanpunaiselle, siniselle, keltaiselle ja violetille pehmeille akvarelliväreille.

Vesiväri nail art-36

Punainen, kulta ja valkoinen innoitettu akvarelli naulataite. Käytä akvarellityyliä maalaamalla kukka terälehdet kynsilläsi. Lisää kullasta ja helmiä pölyä tämän naulataiteen regaalin vaikutuksen lisäämiseksi.

Vesiväri nail art-37

Tästä maailmasta galaksin inspiroima akvarelli kynsien taidetta. Käytä värejä, jotta voit luoda galaksin taivaan tämän nail art -muodon. Lisää dramaattinen vaikutus mustan kynsilakan puiden siluetteihin.

Vesiväri nail art-38

Erittäin söpö kirsikankukka kukkia akvarellivaikutuksessa. Maalaa suurilla ja rohkeilla kirsikankukkaisilla kukilla kynsillesi akvarellilla. Tämä luo pehmeän ja rauhoittavan naulan.

Vesiväri nail art-39

Pehmeä ja viehättävä akvarellikynsi. Maalaa siinä kevyessä sydämessä tuulinen ilme kynsillesi tämän viihtyisän ja lämpimän näköisen naulataiteen avulla.

Vesiväri nail art-40

Hauska ja luova näköinen akvarelli kynsien muotoilu. Käytä selkeää turkkiasi pohjana, samalla kun naamiointi päällä on eri värejä kynsilakkaa saadaksesi siitä akvarellin smidge-vaikutuksen.

Vesiväri nail art-41

Violetti ja sininen akvarelli kynsien muotoilu. Paint violetti ja sininen kiillottavat kynsiisi lisäämällä samalla eri diagonaalisia valkoisia viivoja, jotka muodostavat kuvion päälle. Saat vaikutuksen voit lisätä violetti hopeapölyä.

Vesiväri Nail

Suloinen panda innoittanut akvarelli kynsien taidetta. Kynsien ruudullinen painatusmalli on tehty akvarellityylillä. Yhdistä vaaleat värit, kuten vihreä, sininen ja keltainen, ja pudota se pois yksityiskohtaisella söpellä panda-ranskalaisella kärjellä.

Abstrakti Nails

Elegantti ja hauska näköinen veden väri kynsien muotoilu. Lisää elämää kynsiisi valkoisilla, punaisilla, keltaisilla ja violetuilla väreillä, jotka muodostavat kukkaisia ​​muotoja kynsillesi.

Aquarelle-puu-Nail-art-1

Mosaiikkityylinen akvarelli kynsien muotoilu. Nämä kirkon ikkunamallit voidaan nyt luoda uudelleen kynsiisi. Käytä värejä akvarelliväreissä ja mustassa kiillotuksessa erottaaksesi yhden värin toisesta muodostaen mosaiikkisen ilmeen.

Sininen flowet watercolor nail art-6

Hyvin yksityiskohtainen ja tyylikäs sininen kukka akvarelli kynsien taideteos. Maalaa upea sininen kukka akvarellityyliin, kun käytät valkoista perusväriäsi ja muiden kukkien värejä. Voit myös lisätä helmiä helmiä päälleksesi vaikutukselle.

Dreamcatcher-kesä-NIAL-42

Söpö sulka-aiheinen akvarelli kynsien muotoilu. Maalkaa kynnet valkoiseksi pohjaksi ja lisää kynsien päällä olevat moniväriset höyhenet. Voit myös lisätä yksityiskohtia, kuten höyheniä, jossa on musta kynsilakka.

Multi Color Sponged 1 copy

Erittäin kaunis ja melkein himmeä, kuten akvarelli kynsien muotoilu. Yhdistä houkuttelevat värit, kuten vaaleanpunainen, punainen, violetti ja sininen, jotta voit luoda tämän upean päällekkäisen värin yhdistelmän.

pastelli Easter Nails 3 copy

Yksinkertainen ja upea näköinen akvarelli kynsien taidetta. Jos haluat akvarellin vaikutuksen kynsiisi, mutta vähäisessä määrin tämä muotoilu on täydellinen sinulle. Suunnittelu pitää akvarellimaalia pieninä ja pehmeinä reunoina.

Violetti watercolor nail art-7

Puuvillakynttilä-teemalla akvarelli kynsien muotoilu. Käytä pehmeää ja viehättävää akvarelliyhdistelmää puuvillakakun sävyihin, kuten vaaleanpunaiseen, periwinkle, sininen ja keltainen.

Sateenkaari Watercolor nail art-7

Solmio väriaine inspiroi akvarelli kynsien taidetta. Luo erilaisia ​​tie-väriaineita akvarellityylillä. Mitä kirkkaampia värejä, sitä parempia ja värejä yhdistät, sitä mielenkiintoisempi yhdistelmä näyttää.

sharpie-marmori-geeli-Nail-art-2

Erittäin kaunis kukka inspiroima akvarelli kynsien muotoilu. Käytä sinisiä, valkoisia ja keltaisia ​​kiillotusaineita viimeistelemään ulkoasua ja varovasti maalaamaan kukkien yksityiskohdat.

Vielä yksi söpö kukka inspiroi akvarelli kynsien taidetta. Tämä tyyli käyttää erilaisia ​​kynsilakka värejä monille kukkia maalattu kynnet. Se näyttää täydelliseltä lämpimälle kesäkaudelle.

vesi color city skyline nail art

Comic-teemalla akvarellikynsien muotoilu. Vain käyttämällä valkoista perusväriäsi ja vähimmäismäärän vesivärisuunnittelua voit saavuttaa etuja pikemminkin yksinkertaisen, mutta hauskan näköisen sarjakuvan innoittamana.

Leave A Comment

50 − = 48