5 parasta shampoonta kiharaa varten

Kaarre-haired tytöt ovat melko haaste heidän käsiinsä, kun on kyse tyylistä niiden säikeet. Olipa haalea, paksu, aaltoileva, vaurioitunut tai pelkkä pelottomuus, kiharat hiukset tarvitsevat erityistä huomiota ja ainutlaatuisesti muotoillut tuotteet, jotka auttavat pitämään se terveinä ja hallittavina. Ylimääräinen kosteus sekä lempeä puhdistusainesai- neet ovat avain kiiltävien, tyylikkäiden ja helppokäyttöisten kiharojen luomiseen. Varsinkin kun kosteaa ilmaa ja kosteutta ovat korkean ympäristön elementtejä, jotka ovat sekä instant-tyylisiä tappajia kuin kihara-manes.

Hyvä uutinen on, että siellä on tonnia tuotteita, jotka auttavat hallitsemattomien manesien sulkemisessa. On kuitenkin tärkeää aloittaa säännöllinen kihara hiustenhoitorutiini, jossa on hyvä shampoo, joka on erityisesti suunniteltu puhdistamaan ja hoitamaan kiemurtelevia kenkiä. Tässä on viisi suosikki shampooamme, jotka kaikki on muotoiltu erityisesti käämimäisille, kiemurteleville, kiharaisille hiuksille.

1. Curls Unleashed Laadukas Vaahtera Sulfaattiton Shampoo, 11 dollaria

5 parasta shampoonta kiharaa varten

Vaikka se saattaa näyttää paksuilta ja voimakkailta, kiharat hiukset ovat hyvin alttiita vaurioille (lämpötapojen, vääntymisen ja karkean harjauksen vuoksi vain muutamia syyllisiä). Joten, kun kiharat hiukset on puhdistettava perusteellisesti, se tehdään parhaiten lempeällä shampoolla, joka ei heikennä hiusten tarpeeksi kosteutta. Curls Unleashed Laadukas Shampoo on yksi tällainen rauhoittava puhdistusaine. Se on sulfaattivapaa, mikä tarkoittaa, että se ei poista kosteuttavia luonnollisia öljyjä tai väriä (jos hiukset värjätään). Tyydyttävä Lather on myös infusoida kosteuttava sitruuna balm, rosmariini ja humala, jotka auttavat detangle hiukset niin, että harjaaminen on helpompaa ja kampaus solmua on vähemmän ankara ja haitallinen. Shampoo on tarpeeksi lempeä käyttää päivittäin, minkä voit ehdottomasti haluta tehdä, sillä tuoksu on jumalallista. Lisäksi voit ostaa pullon ilman syyllisyyttä - ympäristöystävällinen pakkaus on BPA: ta ilmaiseksi ja kierrätettävää. Seuraa Curls Unleashed Ei rajoja Leave-In hoitoaine maksimaalista curl-ohjausta varten.

2. DevaCurl No-Poo Cleanser, 19 dollaria

5 parasta shampoonta kiharaa varten

Toisin kuin Curls Unleashed, DevaCurl No-Poo tuottaa hyvin vähän vaahtoa, mutta se ei tarkoita sitä, että se on vähemmän tehokas puhdistettaessa kiharaja hiuksia. Pyykyn puute johtuu sen sulfaatittomasta tilasta, mutta DevaCurl ei lisää mitään lisättävää sudsien luomiseen, koska niillä ei todellakaan ole mitään tekemistä sen kanssa, mikä tekee shampoista tehokkaan. (Se on totta - vaahto tarkoittaa hyvin vähän.) Älä siis ymmärrä, kun haet, hankaa ja älkää kokeile mitään kuplia. DevaCurl No-Poo työskentelee edelleen, varovasti irrottaa likaa ja rakennettua jäännöstä kosteuttaen säikeitänne ja virkistäen päänahkaa. Luonnonmukaiset ainesosat kuten humala, vehnä ja raakaöljy lisäävät kosteutta sekä luovat sileitä, pehmeitä, pomppivia kiharoita. Tämä puhdistusaine toimii parhaiten, kun DevaCurl One Condition seuraa.

3. Ouidad Climate Control Defrizzing shampoo, 19 dollaria

5 parasta shampoonta kiharaa varten

Olipa sataa, lunta, kostea tai vain kuumaa, sää ei ole yhteensopiva Ouidadin Climate Control Defrizzing Shampoo -tapahtuman kanssa. Höyrytys ja huulipunat pysyvät tarkkailussa tämän puhdistusaineen ainutlaatuisen kosteudensuojakompleksin kanssa, joka luo sileän esteen, joka suojaa hiuksiasi kosteudelta, lämpöä ja monia muita ympäristön elementtejä vastaan. Mutta huolimatta tästä curl-säästävästä kilvestä, puhdistusaine ei paina hiuksiasi. Sen sijaan Ouidadin shampoo on kevyt, hengittävä ja uskomattoman lempeä, joten se ei tee mitään stressin lisäämiseksi vaurioituneille, rapeille alttiille säikeille. Se on myös sulfaattivapaa, joten se on turvallinen käytettäväksi värikyllästetyillä hiuksilla, eikä se aiheuta hiusten luonnollisen kosteuden heikkenemistä tai irtoamista. Käytä sitä Ouidadin Climate Control Defrizzing Conditioner -tuotteen kanssa, jotta se sopisi parvekkeellesi.

4. Bumble ja bumble Curl Conscious Smoothing Shampoo, 23 dollaria

5 parasta shampoonta kiharaa vartenPehmeä nämä kiistämättömät säikeet tällä erikoisesti muotoillulla Curl Conscious shampoo Bumble ja bumble. Hiusten puhdistamiseen ja kosteuttamiseen lisäksi se lisää myös äänenvoimakkuutta lisäämättä rakeita. Se on erinomainen erityisesti kiemurteleville, epäsäännöllisille hameille, koska sen kaava on voimakkaasti kosteuttavaa ja injektoitavasi kiharoilla, joilla on vakava muoto, loisto ja tyylikäs muotoilu. Shampoo kahdesti maksimaalisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi ja seuraa Bumble ja bumble Curl Conscious Smoothing Conditioner -tuotteita todella upeille ja hämmästyttävän kontrolloiduille pommeille aalloille. Suosittelemme myös Curl Conscious Nutrition Masque -hoitoa kerran viikossa hiusten kosteuden säilyttämiseksi ja tasaisen tasaisen säilyttämiseksi.

5. Pantene Pro-V Curly Hair Series kosteuttava uusintapussi, 5 dollaria  

5 parasta shampoonta kiharaa varten

Jos rakastat kauniita, powefully tuoksuvia shampooja, älä katso enää kuin kukaan kokoelma Pantene. Curly-tytöille Pantene Pro-V: n Curly Hair -sarja kosteuttava uusintapusero haju hienosti ja muistuttaa hiuksia kuin mestari. Kevyt kaava poistaa rakentaa, puhdistaa varovasti ja lisää mega kosteutta punnitsematta hiuksia alaspäin. Se myös pitää hauskaa poikkeuksellisen tasomaisena lisäämällä määritelmää aallonpäisimpään ja tiukimpaan kiharat. Sen kaava on pitkäkestoinen, pitäen kynsiä pitkillä paikoillaan, jopa epäsuotuisimmissa sääolosuhteissa curlyhaired tytöille. Seuraa Pantene Pro-V: n Curly Hair -sarjan kosteutta uudistava hoitoaine, joka on muotoiltu lisäämällä lisää kosteutusta ja upeaa rapea suojaa tasaisille, kiiltäville, terveellisille hiuksille kauniin, pirtelevän kiemurtelevan pääsi päällä.

Leave A Comment

18 + = 22