5 parasta huulten tahraa | progressivenewsdaily.info

5 parasta huulten tahraa

Mikä on yksi ärsyttävistä asioista naisen ollessa? Taistelevat pitäen huulipunasi kestävästä koko päivän. Otat vettä, huulipunan väri on poissa. Otat aamu-aamiaisen pureman, huulipunan väri on poissa. Sinä vain ajaa töihin ja arvaa mitä? Sinun huulipunan väri on PAINETTU! Joten miten voimme torjua tämän ärsyttävän ongelman? Poimimalla yksi näistä 5 alla luetelluista parhaista huulten tahroista, kaikki suosikki meikkiyrityksistä, kuten Revlon, Clinique, M.A.C ja muut!

suuri

13372793

1. Revlon Just Bitten Lipstain

Yksi myrkyllisimmistä lipstains-tuotteista on vain Revlon's Just Bitten Lipstain, joka ei todellakaan ole yllätys, sillä Revlon tuottaa jatkuvasti meikkiä, jota rakastamme. Mikä asettaa tämän huuliharjan erilleen muusta, koska se toimii kahdella loistavalla tavalla. Ensinnäkin tämä lipstain tarjoaa upeita värejä, jotka kestävät elementtejä - yksinkertaisesta sipsistä vettä ja intohimoiseen suukoukseen - kun taas muut välttämättömät ravintoaineet tarjoavat ravitsevaa balsamia huulillesi ylen kovaan kosteuteen ja äärimmäiseen mukavuutta. Valitse yksi monista intensiivisistä väreistä, kuten syvä punainen tai herkullinen ruskea ja liukua huulillesi aamulla koko päivän kestävälle kulumiselle, joka loistaa ja loistaa. Saatavilla alle 10 dollaria! Et voi voittaa sitä hintaa.

pakko-oireinen-kosmetiikka-lip-tar-petsattu kiiltävä

2. Obsessive Compulsive Kosmetiikka Lip Tar - Stained Gloss

Toinen suosittu lipstain, joka saa työn, on Obsessive Compulsive Cosmetics "Lip Tar-Stained Gloss". Tarjoaa ainutlaatuisen harjasyhdistelmän, tämä lipstain liukuu helposti, jättäen huulille kiiltävän ja lumoavan ulkonäön huomiota kiinnittäen suuren vaikutuksen värejä. Yksi asia, josta rakastat tämän erityisen huulipunan (muuten kuin helposti tapahtuva käyttö), ovat villit värit, joista voit valita. Hienovasta läpikuultavasta vaaleanpunaisesta syvään vampyyripiiristä, sileästä kirkkaan keltaisesta voimakkaaseen violettiin, on helppo löytää täydellinen väri. Yhdistä tämä huulipunat yhteen muiden suosikkihuulipuiden tai huulikiiltojen kanssa. Hanki tämä lipstain alle alle 20 dollaria!

clq_749K01_250

3. Clinique Chubby Stick kosteuttava huuliväri

Clinique on epäilemättä naisen menestys, kun kyseessä on meikki. Loppujen lopuksi Clinique tuottaa jatkuvasti tuotteita, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin hinnalla, jonka heillä on varaa. Tästä huolimatta, miksi Cliniquen "Chubby Stick -kosteusväri-balsamia" ei olisi listalla 5 huulen tahroja? Tämä ihastuttava lipstain sopii naiselle, joka kärsii kuivuista tai haurashuulista, mutta silti haluaa kallistaa huulille huulet. Saatavana laaja valikoima sävyjä kirkkaasta hienoiseen, tämä Chubby Stick -kosteushuokosvoide on helppo levittää ja jopa helpompi nauttia. Rakastat Shea-voita ja mango-ainesosia, jotka antavat paljon kosteutta ja sileyttä herkille huulille. Hanki tämä lipstain alle 20 dollaria!

huulipuna

4. Urban Decay Lip Envy

Voimakkaat värit, jotka kestävät koko päivän yhdessä välttämättömien ravintoaineiden kanssa elinvoimainen kiilto? Joo, Urban Decay on katkennut. Tämän yrityksen "Lip Envy" lipstain on yksinkertaisesti välttämätöntä, jos tarvitset todella värikkäitä värejä, jotka voivat viedä sinut päivästä toiseen helposti. Nainen huomaa, kuinka helppoa tämä lipstain on sovellettava, huomaamatta syviä värejä siitä hetkestä lähtien, kun he siivittävät huulesi. Lisäbonuksena Urban Decay's "Lip Envy" antaa huulillesi epäilemättömän kiihtyvästä kiihtyvyydestä, joka antaa sinut mukaville huulille. Olipa pimeä ja salaperäinen väri, jonka jälkeen olet tai nuderiväri, jotta se pysyy viileänä, löydät sen Lip Envyä alle 30 dollarilla.

MG3209

5. M.A.C. Pro Longwear Lipcreme

Mikä yritys on mainostettu yhdeksi alan suosituimmista? M.A.C. tietysti. On vain jotain M.A.C. kosmeettisia tuotteita, jotka lähettävät naisen läpi katon läpi - he eivät vain saa tarpeeksi. Mutta kuka voisi syyttää heitä? Loppujen lopuksi M.A.C. tulee ulos hämmästyttävistä tuotteista, jotka tuhoavat kilpailijoitaan. Ja kun on kyse uskomattomista tuotteista, M.A.C. Pro Longwear Lipcreme on ehdottomasti yksi niistä. Tämä lipstain on osoittanut naisille koko päivän kestävän värin, joka ei vähene eikä häivytä. Puhumattakaan tästä hämmästyttävästä tuotteesta antaa huulillesi kosteutta ja pehmeyttä, jonka ansaitsevat. Kermainen viimeistely, joka näyttää hohdokas ja sileä, M.A.C. Pro Longwear Lipcreme on sinun go-to. Päivästä toiseen, tämä lipstain olisi sinun puolellasi. Ja alle 20 dollaria, miksi se ei olisi? Valittavana on useita kauniita värejä beigenväristä vilkkaaseen punaiseen, tyylikkään violetin ja tyylikkään vaaleanpunaiseen tyyliin ja saada värin, loiston ja kauneuden, jota olette kaipauttaneet.

Miksi murehtia, kun on kyse kauniista huulien väristä? Saat pitkäikäisen värin, jota ansaitset ja käytät vähemmän tekemällä sitä ostamalla yhden yllä mainituista yllättävistä tuotteista.

Kuvahinta: Matilde Mork

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 − 35 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map