5 parasta CC-voiteella

Ensinnäkin oli BB-voiteita. Nyt meillä on CC-voiteet, jotka ovat kasvaneet kauneudenhoitoalueilla (ja DD-voiteet ovat matkalla, ei vitsiä). Onko tämä aakkoset kauneus todellinen? Ja jos on, niin mikä ero on näiden kahden kasvojen hoidon välillä?

BB-voiteet, jotka luotiin ensimmäisen kerran ja jotka ovat olleet ylivoimaisesti suosittuja Aasiassa jo vuosien ajan, ovat vain muutaman vuoden takaisesta lähteneet Yhdysvaltojen markkinoille. Mutta heistä tuli heti suosittuja. BB tarkoittaa "Beauty Balm", "Blemish Balm" tai "Blemish Base". Voiteet toimivat monikäyttöisiksi kasvojen kiinnittäjinä - kosteuttavat, pohjustavat, hoitavat ongelmapisteet, suojaavat auringonvaurioita, tasoittavat tekstuuria ja infusoivat ihoa -oksidantit ja vitamiinit. Ja niille onnekkaille naisille, joilla on kasvot, jotka eivät vaadi runsaasti peittoa, BB-voiteet voivat jopa korvata säätiön (vaikka ne sopivat myös neste-meikkiin).

CC-voiteet ovat toisaalta hieman tarkempia. Kaksi Cs ovat "Color Correcting" tai "Color Correction", ja niiden päätavoite on käsitellä esimerkiksi punoitusta ja / tai epätasainen ja epätasainen ihonväri. Mutta monilla on myös joitain ihottuneita etuja, jotka heitetään, aivan samalla tavoin kuin BB-voiteet, ja sisältävät ainesosia, jotka ravitsevat, suojaavat ja lisäävät olennaisia ​​ravintoaineita iholle. Ne toimivat myös hyvin kosteuttavina anti-aging-voiteina. Kaavat ovat hieman kevyempiä kuin BB-voiteet, ja niitä käytetään harvoin vain peitossa. Mutta he ovat edelleen upeita kasvot ja tekevät niin paljon yksinkertaisessa askeleessa.

Niin todella, nämä kaksi ihon voiteet ovat melko samanlaisia. Temppu on selvittää, mikä laatu parhaiten sopii sinulle ja ihon tarpeisiin. Jos punoitus, tylsä ​​iho, herkkyys tai yleinen ärsytys on tärkein ongelma, CC-kerma on luultavasti parempi vaihtoehto. Kuten aina, on aina parasta kokeilla muutamia vaihtoehtoja, jotta näet, mitkä kaavat ovat tehokkaimpia tiettyihin ongelmiisi. Joten lue ja kerro, onko yksi meidän viidestä suosikki CC kerma voi olla yksi sinulle!

1. Smashbox-kameran valmis Dark Spot CC Cream, 42 dollaria

5 parasta CC-voiteellaSano juusto! Smashboxin kameravalmius Dark Spot CC Cream sopii täydellisesti niille tilaisuuksille (kuten juhlatilaisuuksille ja virallisille tapahtumille), kun tiedät, että monet kuvat on otettu. Kuvia, joita epäilemättä jakaa kaikkialla sosiaalisessa mediassa. Tämä kerma kattaa kaikki tummat paikat (erityisesti ne vaikeasti peitettavat, aknen jälkeiset arvet), kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon sävy ja säännöllisesti, auttaa estämään tulevan kasvojen värjäytymisen. Se on saatavana myös viidessä sävyssä, joten voit todella löytää sopivan kasvosi.

2. Clinique Moisture Surge CC-kerma, 35 dollaria

5 parasta CC-voiteellaKuiva iho kärsii pitäisi kokeilla Clinique's Moisture Surge CC Cream. Sen lisäksi, että korjataan väriaineita koskevat näkökohdat, kuten punoitus tai tahmea ihonväri, se on myös erittäin kosteuttava ja toimii kova-core-kosteusvoimana vakavasti parvekkeille. Sillä on 30 SPF suojaamaan ihoa auringolta, ja kaava on öljymättömiä, joten se ei aiheuta sileyttä tai ylimääräistä öljyn tuotantoa, vaikka se säilyttää ihon kosteuden. Se on kymmenen sävyä, erittäin kevyestä syvyyteen.

3. Olay Total Effects Tone Correcting kosteusvoide CC Cream, 20 dollaria

5 parasta CC-voiteella

Olayin läpinäkyvän putken sisällä on kerma, joka sisältää anti-aging-kosteusvoidetta, SPF 15 ja silkkaa sävyä, joka tasoittaa ihon sävyn, minimoi huokoset ja lisää kasvojen säteilevän hehkun. Olay's Total Effects Tone korjaa kosteutta CC Cream vähentää myös ryppyjen, variksen jalkoja ja hienoja viivoja sekä vahvistaa ihon luonnollisia suojautumisia kosteuden menetykseen. Se toimii ylitöillä varmistaaksesi, että iho säilyttää nuorekkaan, mutta täysin luonnollisen näköisen, hehkun.

4. Supergoop SPF 35 päivittäinen oikea CC Cream, 32 dollaria

5 parasta CC-voiteellaSupergoop tekee markkinoiden parhaimmista aurinkosuojatuotteista, joten ei ole epäilystäkään siitä, että tuotemerkki CC Cream on myös voittaja. Kevyt kaava koostuu kiillemineraaleista, jotka sitovat toisiinsa luoden vahvan, pehmeän kerman, joka heijastaa valoa pois rypyt ja tummat paikat. Se myös suojaa ihoa 35: llä SPF: llä, korjaa värimuutoksia, vähentää tulehdusta ja tasoittaa hienoja viivoja ja ryppyjä. Supergoop kutsuu sitä "multivitamiiniksi iholle", koska se on myös imeytetty Omega-3 ja Omega-6 -erityisiksi rasvahapoiksi, jotka lisäävät kosteutta ja parantavat kasvosi herkän derma.

5. Juice Beauty Stem Cellular CC Cream, 39 dollaria

5 parasta CC-voiteellaTämä orgaaninen CC-kerma on muotoiltu väriseksi oikeaksi (ilmeisesti!), Mutta se toimii myös erinomaisena anti-agerinä. Kosteuttava, iltapintainen koostumus ja sävy sekä kasvojen suojaaminen 30-kertaisella SPF: llä sisältää myös runsaasti ikäväsyttäviä antioksidantteja ja auttaa lisäämään solujen liikevaihtoa paljastaen nuoremman ja säteilevän hehkun. Se kohdistaa hienoja viivoja ja ryppyjä, vähentää niiden ulkonäköä ja kuluttaa niitä ajan mittaan. Valittavissa on kaksi sävyä - Natural Glow ja Warm Glow - joten varmista, että annat sekä yrität löytää täydellisen ottelun.

Leave A Comment

68 − 59 =