5 Paras huumeiden huulikiilto | progressivenewsdaily.info

5 Paras huumeiden huulikiilto

Mikä on yksi asia, ettei yksikään tyttö voi elää ilman? Hänen huulikiilto, tietysti! On vain jotain heittää suosikki tuotteesi, jättäen huulet kiiltävä ja kiehtova takki, että nainen ehdottomasti ihailla. Mutta jos olet tiukka rahaa, saatat ajatella, että sinun on elettävä ilman. Mieti uudelleen! Nämä top 5 parhaan apteekkarin huulikiillot tarjoavat kauniita loistoa, voimakkaita värejä ja kaikki hintaan, jonka voit varmasti maksaa alle 10 dollaria. Shine on, tytöt!

suuri

P_Lips_LipGloss_ColorBurstLipgloss.ashx

Revlon Colorburst huulikiilto 

Jos olet jotain, kuten minä (ja luultavasti miljoonia muilta), niin olet Revlonin valtava tuuletin. Niissä on niin paljon hämmästyttäviä tuotteita, jotka tulevat vakavasti elävistä, silmiinpistävistä väreistä, jotka eroavat tylsistä meikkien käytävistä. Ja kun huulikiilto on huono, ei ole mitään tekosyytä - väri on popping ja laatu jatkuu. Revlon Colorburst Lip Gloss on vain 7 dollaria eniten apteekkeja (joo, vain 7 dollaria. Onko tämä unelma tai mitä?), Joka on tietenkin varastaa moitteettomaan loistoon ja laatu antaa. Tämä huulikiilto tulee joitain hulluihin voimakkaisiin väreihin rohkeasta viininpunainen ja kirkas kuuma pinkki, mutta on olemassa myös muutamia hienovaraisia ​​sävyjä toimistoon, kuten beige ja ruskea. Tämä painoton kiilto on osoittanut antavan huulilleen hehkun, jota he ansaitsevat, koko päivän joka päivä. Jos et ole vielä kokeillut sitä, sinun on ehdottomasti tarpeen!

cg_lipperfection_jumbo_gloss_balm_lipgloss_1

Covergirl LipPerfection Jumbo Gloss Balm

Ok, niin, tämä huulikiilto on epäilemättä yksi parhaista huulikiiltoista, joita saatat joutua ostamaan paikallisessa apteekissa - ja enemmän syistä kuin yksi. Ensinnäkin tämän huulikiilon tyyli on täysin toisin kuin mitä olemme nähneet aiemmin: se on JUMBO-kokoinen, mikä tarkoittaa, että kukaan ei enää menetä, kamppailee avaamaan avoimia tai jopa ärsyttäviä hetkiä, jotka yrittävät saada huulesi leikattu pienellä tuote. Jumbo koko on ehdottomasti valtava plus tähän huulikiiltoon, mutta me myös rakastamme ginormous värivalikoimaa. Tarkoitan, että on olemassa 10 erilaista pintaa, 4 eri punaista, mukava valikoima purppuraa, ruskeita - lista jatkuu ja päälle, mikä tarkoittaa, että jokainen nainen voi löytää täydellisen sävyn helposti. Viimeinen (mutta ehdottomasti vähäisimpänä) hyöty Covergirl LipPerfection Jumbo Gloss Balmin avulla on Shea-voin ja mango-voin infuusio, joka luonnollisesti antaa huulillesi uskomattoman voimakkaan kosteuden yleiselle suutelevalle ulkonäölle. Sileät ja kiiltävät huulet vain 7 dollaria? Lyö vetoa! (Hups, mielestäni vielä toinen bonus tästä tuotteesta!)

Elf-Glitter-Gloss-2

e.l.f. Studio Glitter Gloss

Katsotaanpa kohta: e.l.f. tuotteet erinomaisia ​​laadukkaita meikkiä todella alhaisille hinnoille. Ja ei kukaan voi kertoa kuinka vähän olet käyttänyt. Se on e.l.f.:n taikuutta! Joten miksi ei huulikiiltoa olisi yhtä hyvä? E.l.f. Studio Glitter Gloss on voittaja läpi ja läpi. Se tarjoaa kiehtovaa kiiltoa täydellisenä glitterin infuusiona (ja mitä nainen ei rakasta glitteriä!) Katsomaan vakavasti kiviä. Jos et ole jo lähdössä apteekkiin ostamaan tämän maagisen huulikiilon, kerromme sinulle tämän: se on vain 3 dollaria. Joo, kuulit oikein. Se on käytännössä taskuvaihtelu! Vain 3 dollaria näytä-pysäyttää huulet valintasi vaaleanpunainen, violetti, punainen, ruskea tai nude.

Hard-Candy-Glossaholic-Lipgloss-4

Hard Candy Glossaholic huulikiilto

Huulikiilto, jolla on kyky huuhtoa ja pehmentää huulia. Pitääkö minun todella sanoa enää? Hard Candyn Glossaholic-huulikiilto on enemmän kuin pelkkää huulikiiltoa. Vain 5 dollaria se antaa huulille voimakkaan kiihtyvyyden, samalla kun antaa heille runsaasti näytä pysäyttävää väriä. Puhumattakaan tämän huulikiilun ainutlaatuisista ainesosista lisää runsaasti täyteyttä pulleille, suuteleville huulille, joita ei voida jättää huomiotta.

Glamourous-Guava_pack-shot

Maybelline Shine Sensational Lipgloss

Et todellakaan usko, että Maybelline ei olisi top 5 huulikiilto, eikö? Ei tietenkään! Kaikkein ansaitut paikat ovat kaikki ansiosta oh-niin täydellinen Maybelline Shine Sensational Lipgloss. Ja jos et ole kuullut kaikkia hypejä, anna minun täyttää sinut. Haluan aloittaa kyselemällä tämän yksinkertaisen kysymyksen. Etkö pidä siitä, kun huulesi antaa sinulle ärsyttävän tahmean tunteen huulillesi? Joo minuakin! EI. Siksi tämä lipgloss on niin valtava hitti naisten keskuudessa kaikkialla. Ainutlaatuinen kaava on tehty siten, että huulikiilto ei jätä tahmeaa jäännöstä, jolloin huulet ovat pehmeät ja herkulliset. Puhumattakaan uskomaton kiilto-tekijä, joka tämä huulikiilto antaa. Rakastat myös värin ja hajusteen vaihtoehtoja - se on oikein. Yli 18 kaunista sävyä ja ihastuttavia tuoksuja. Tyttöjen unelma on totta.

Kuvauskenttä: Jess DK

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map